Grilzz Objavljeno Januar 24, 2006 Deli Objavljeno Januar 24, 2006 ja lahko bi šli pogledat na kšn odpad pa ga mal zropat :D A MA KDO ZA PRODAT JOLLY MOTO za mitota seveda AL PA ČE VSAJ KDO POZNA KOGA K BI GA KDO PRODAU?? a so to te blokade k jih majo nemci..pa sej če bi to kupil pol bi lahko bi vsi si zablokeral mitote sploh ne bi biu več problem met odprtga mitota??al se motm klik Jolly moto ti ne da pol k*, poglej kaj drugega. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RSmaniac Objavljeno Januar 24, 2006 Deli Objavljeno Januar 24, 2006 Jolly moto je po testih k sm jih nek gledu najbolši izpuh za mitote. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stroj Objavljeno Januar 24, 2006 Deli Objavljeno Januar 24, 2006 Ja, ja. Ampak tud najdražji :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RSmaniac Objavljeno Januar 24, 2006 Deli Objavljeno Januar 24, 2006 Tako je. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stroj Objavljeno Januar 24, 2006 Deli Objavljeno Januar 24, 2006 Ampak ne vem kok so tisti testi zanesljivi. Pa dobri so predvsem za bolj radikalne mitote!! :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RSmaniac Objavljeno Januar 24, 2006 Deli Objavljeno Januar 24, 2006 Za mitote maš: gianellija, arrow pa jolly moto med temi je pa sigurn najblši jolly.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stroj Objavljeno Januar 24, 2006 Deli Objavljeno Januar 24, 2006 KAko pa to da leovince ne dela za 125? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grilzz Objavljeno Januar 24, 2006 Deli Objavljeno Januar 24, 2006 No ko sem gledal za NSR je bil skoraj identičen originalnemu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RSmaniac Objavljeno Januar 24, 2006 Deli Objavljeno Januar 24, 2006 Ja no na mitotu vem da je zlo dobr ne morš gledat tko če je na nsri skor isti performance da je pol pa še na mitotu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grilzz Objavljeno Januar 24, 2006 Deli Objavljeno Januar 24, 2006 Posipam se s pepelom. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RSmaniac Objavljeno Januar 24, 2006 Deli Objavljeno Januar 24, 2006 Če tako preživljaš prosti čas potem kar... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grilzz Objavljeno Januar 24, 2006 Deli Objavljeno Januar 24, 2006 Eh, nima veze. :topic: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jest Objavljeno Januar 24, 2006 Deli Objavljeno Januar 24, 2006 kajeto? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grilzz Objavljeno Januar 24, 2006 Deli Objavljeno Januar 24, 2006 Poglej par strani nazaj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reesko Objavljeno Januar 24, 2006 Deli Objavljeno Januar 24, 2006 to je mito un dirkaln...men se zdi da se mu reče sp525...al neki tazga...popravte me če se motm..pa drugač je to že neki strani nazaj napisan al sm pa jst zgrešu bistvo kaj sprašuješ :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stroj Objavljeno Januar 24, 2006 Deli Objavljeno Januar 24, 2006 Tole lepotico bi pa za rit skoz šlatu :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Januar 24, 2006 Deli Objavljeno Januar 24, 2006 ps: aprilijasi neki hocje dregat z nami :> (denik misle da njegova pumpa dela cudeze :>) :OK: :OK: :OK: :OK: jooooo kok je f00king mrz.... dons sm mau laufou prasico. fajn se pele po ledu hehe pa ugotovu sm da novo svecko rabm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno Januar 24, 2006 Deli Objavljeno Januar 24, 2006 Jolly moto je po testih k sm jih nek gledu najbolši izpuh za mitote. Jolly je najboljši tudi za NSRke! Preverjeno, vem od tipa ki je probal vse tri(arrow, đianeli in jolly) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stroj Objavljeno Januar 24, 2006 Deli Objavljeno Januar 24, 2006 Nej mi en pove kdo je deni pa kok ma urihtanga mitota! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Januar 24, 2006 Deli Objavljeno Januar 24, 2006 (popravljeno) jah sej je dobr, sam a se za tako ceno splaca? za tako ceno vsem aprilijam pustim da me pocjo... :devil: :devil: denji, ne deni. en clovk k ma mitota, pa men ga je posmeku tut :> Popravljeno Januar 24, 2006. Popravil mitofreak Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stroj Objavljeno Januar 24, 2006 Deli Objavljeno Januar 24, 2006 In kok gre ta zverina? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Januar 24, 2006 Deli Objavljeno Januar 24, 2006 itak noben nau vrjeu...tko da je BV. hitr u glavnem :> men stevc okol obrne (220+), pa do 13500 se mi zvrti. (ceprov stevc laze se mi zdi da gre hitr :>) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stroj Objavljeno Januar 24, 2006 Deli Objavljeno Januar 24, 2006 Obstajajo samo 3 hitrosti: hitro, zelo hitro in o shit!! Ti pa kr men na PM povej .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Januar 24, 2006 Deli Objavljeno Januar 24, 2006 ja sj ti pravim po stevcu 220+, pa zdj cakam se na karbonske membrance pa za eno vecji zpredn zobnik pa she ene par stvari Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mte :) Objavljeno Januar 24, 2006 Deli Objavljeno Januar 24, 2006 mene pa ni sram povedat da sm sou najvec 140 :naughty: pa se to cez trojane, pa se to par sekund predn so me prvic polcaji ustavl... :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se