reesko Objavljeno Januar 27, 2006 Deli Objavljeno Januar 27, 2006 dvomm da bi jih kdo zamenu...k vsi vejo da je mito str če ma 3krake... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stroj Objavljeno Januar 27, 2006 Deli Objavljeno Januar 27, 2006 Kje bi pa 5 krake dobu??? Pa 3 krake so ful lepše :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Januar 28, 2006 Deli Objavljeno Januar 28, 2006 Kje bi pa 5 krake dobu??? Pa 3 krake so ful lepše :devil: ja zato pa prašam če ma kdo na mitotu 5 krake pa če jih zamena za 3 krake k so mi 5 krake ful lepše Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reesko Objavljeno Januar 28, 2006 Deli Objavljeno Januar 28, 2006 zdej bo blo s5 kere so lepše pa to...hehe motosvet forum style...kreganje kaj je bolš pa lepš pa hitrejš..heh jebat ga :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Januar 28, 2006 Deli Objavljeno Januar 28, 2006 ej jst nism nobenga prašu kere so lepše ampak sm povedu zakaj bi jih zamenu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Januar 28, 2006 Deli Objavljeno Januar 28, 2006 5-krakih nism najdu...sm pa najdu tole :whistle: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reesko Objavljeno Januar 28, 2006 Deli Objavljeno Januar 28, 2006 a bi šlo to na 6speeda :? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Januar 28, 2006 Deli Objavljeno Januar 28, 2006 nwem, se je treba pozanimat, slo bi najbrz....sam al bi blo dobr za masino pa to.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stroj Objavljeno Januar 28, 2006 Deli Objavljeno Januar 28, 2006 :naughty: Tole bi pa dal "zadost" bencina :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Januar 28, 2006 Deli Objavljeno Januar 28, 2006 a bi šlo to na 6speeda :? :? ja pa kaj rabš 38ko, ti najprej kup motor pa pejt eno furo pa boš pol povedu če ga boš rabu :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grilzz Objavljeno Januar 28, 2006 Deli Objavljeno Januar 28, 2006 ja pa kaj rabš 38ko, ti najprej kup motor pa pejt eno furo pa boš pol povedu če ga boš rabu :devil: Sem hotel ze jaz napisat, pa nisem imel srca. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Januar 28, 2006 Deli Objavljeno Januar 28, 2006 (popravljeno) Sem hotel ze jaz napisat, pa nisem imel srca. :D :lol1: :hmm: čudno to da ti nisi mel srca :? :? k si kej tazga pojedu :hmm: :D Popravljeno Januar 28, 2006. Popravil k0ci Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grilzz Objavljeno Januar 28, 2006 Deli Objavljeno Januar 28, 2006 Sej problem je bil, ker nisem nič jedel, tako da sem bil lačen pa sem takrat zgleda bolj prijazen. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CarLazar Objavljeno Januar 28, 2006 Deli Objavljeno Januar 28, 2006 :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: kOci to si dobro reko eee..... :lol1: :lol1: Kupi si cagivo :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stroj Objavljeno Januar 28, 2006 Deli Objavljeno Januar 28, 2006 Prej je mel pa motor k je bil za 2 cagivi skupi :P Tista RS 250 je res :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno Januar 28, 2006 Deli Objavljeno Januar 28, 2006 Tista RS 250 je res drag špas! O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stroj Objavljeno Januar 28, 2006 Deli Objavljeno Januar 28, 2006 Kdaj sm jst to povedu??? :grrr :grrr :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reesko Objavljeno Januar 29, 2006 Deli Objavljeno Januar 29, 2006 joj no sej si bom kupu....sam k noben ne prodaja če ste opazil...rs pa hond je fuuuulllll...sam mitota pa tud enga ni... :BUA: :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_ales_ Objavljeno Januar 29, 2006 Deli Objavljeno Januar 29, 2006 joj no sej si bom kupu....sam k noben ne prodaja če ste opazil...rs pa hond je fuuuulllll...sam mitota pa tud enga ni... :BUA: :BUA: sevede k so pa gare ga nobedn noče!!! hecam se :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stroj Objavljeno Januar 29, 2006 Deli Objavljeno Januar 29, 2006 Ne, zato jih ni ker so tok dobri da ga noben ne da od sebe .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Januar 29, 2006 Deli Objavljeno Januar 29, 2006 I second that! :grim :grim :grim joj jest nucam svecko :> pol bi se ze lahko furou...sj je tolpo (2C)...za razliko od -20... :> Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha Objavljeno Januar 29, 2006 Deli Objavljeno Januar 29, 2006 mene pa samo zanima ce ma kdo kaksno pametno idejo o predelavi zadka pri miti ker jo ima frend pa bi predelal zadek nosilec za tablico in smerokazi ce mi lahko posljete kaksne ideje hvala ze vnaprej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denik Objavljeno Januar 29, 2006 Deli Objavljeno Januar 29, 2006 ne splača se ti predelavat poj pogledat na www.nitro.si tam majo kr tega pa še ni tuk drago Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno Januar 29, 2006 Deli Objavljeno Januar 29, 2006 mene pa samo zanima ce ma kdo kaksno pametno idejo o predelavi zadka pri miti ker jo ima frend pa bi predelal zadek nosilec za tablico in smerokazi ce mi lahko posljete kaksne ideje hvala ze vnaprej My way Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denik Objavljeno Januar 29, 2006 Deli Objavljeno Januar 29, 2006 kr kul ja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se