Vale Objavljeno Avgust 8, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2006 A tuki imate kao "kačje ride" al kako :?
Original-One Objavljeno Avgust 8, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2006 :lol1: kaj je smešn, povprečna hitrost 140kmh ni mogoče na rakitno..Če si tok prepričana v svojga tipa/kolega.. se pa lahko dons dobimo pa sprobamo če ga res tok pele..
Brihta Objavljeno Avgust 8, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2006 (popravljeno) kaj je smešn, povprečna hitrost 140kmh ni mogoče na rakitno..Če si tok prepričana v svojga tipa/kolega.. se pa lahko dons dobimo pa sprobamo če ga res tok pele.. Model je govori sarkasticno, ti pa si mislu da se duva. Tvoja naivnost se ji je zdela smesna :yes: Pa brez zamere. Si pac mislu da je HHV kak rejser .) Popravljeno Avgust 8, 2006. Popravil Brihta
Original-One Objavljeno Avgust 8, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2006 Tisti ovinki so zajebani, ker ne vidiš ceste pred sabo :BUA: Na tistem ravnem delu od skakalnice proti rakitni je pa možno 140 al pa več notr spravt. tm gre 200kmh+ :)
SiR Objavljeno Avgust 8, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2006 kaj je smešn, povprečna hitrost 140kmh ni mogoče na rakitno..Če si tok prepričana v svojga tipa/kolega.. se pa lahko dons dobimo pa sprobamo če ga res tok pele.. Ni šans, letos ne vozim več. Sm pa slišu, ja, da rad v nepreglednih ovinkih na nasprotn pas zapelješ, pa da maš več sreče k pameti tam gor čeprav se vsak dan drajsaš ... le počas, pa se boš dolg vozu..
Original-One Objavljeno Avgust 8, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2006 (popravljeno) :blush: Model je govori sarkasticno, ti pa si mislu da se duva. Tvoja naivnost se ji je zdela smesna :yes: Pa brez zamere. Si pac mislu da je HHV kak rejser .) Zakaj pa ne, osebno ga ne poznam...ne poznam stila vožnje itd.. Pa še bežno sm prebrau post..pa še nekak sm mislu, da je tist veljal za unga s aprilia tuono, k ga doskrat vidm gor.. Popravljeno Avgust 8, 2006. Popravil Pleya
Brihta Objavljeno Avgust 8, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2006 Ni šans, letos ne vozim več. Sm pa slišu, ja, da rad v nepreglednih ovinkih na nasprotn pas zapelješ, pa da maš več sreče k pameti tam gor čeprav se vsak dan drajsaš ... le počas, pa se boš dolg vozu.. Od kdaj pa ti tako resno, brez sarkazma pozivas k varni voznji :?
Original-One Objavljeno Avgust 8, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2006 Ni šans, letos ne vozim več. Sm pa slišu, ja, da rad v nepreglednih ovinkih na nasprotn pas zapelješ, pa da maš več sreče k pameti tam gor čeprav se vsak dan drajsaš ... le počas, pa se boš dolg vozu.. Dej ti raj okrevi pa manj piš, jst po nasprotnem pasu nikol!raj mal mn pa po svojem, na Rakitni me ni blo že dooolg cajta, so bl Ride popularne .)
jetman Objavljeno Avgust 8, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2006 Morda pa je bil to edini sakrastičen post od @symruja :?
SiR Objavljeno Avgust 8, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2006 Od kdaj pa ti tako resno, brez sarkazma pozivas k varni voznji :? now you got me ... "Levi pas, to je špas ..." ;)
Original-One Objavljeno Avgust 8, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2006 now you got me ... "Levi pas, to je špas ..." ;) Upam,da nate naletim(če že morm na koga :D ), ko bom sekal oz. se vozil po levem pasu .)
bladzo Objavljeno Avgust 8, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2006 kaj je smešn, povprečna hitrost 140kmh ni mogoče na rakitno..Če si tok prepričana v svojga tipa/kolega.. se pa lahko dons dobimo pa sprobamo če ga res tok pele.. Lej Pleya, če bi rad, da dirkava na Rakitno, si boš mogu najprej ornk stroj nabavt, k s tistim, k ga maš v profilu na sliki, bo bol slab šlo. Bo treba it na "jurjaka", k drugač se mi bodo preveč gume hladile, k te bom čaku.... :photo: :photo: :whistle: :wacko: :? :hmm: :hmm: :D :D :D
Original-One Objavljeno Avgust 8, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2006 (popravljeno) Lej Pleya, če bi rad, da dirkava na Rakitno, si boš mogu najprej ornk stroj nabavt, k s tistim, k ga maš v profilu na sliki, bo bol slab šlo. Bo treba it na "jurjaka", k drugač se mi bodo preveč gume hladile, k te bom čaku.... :photo: :photo: :whistle: :wacko: :? :hmm: :hmm: :D :D :D Te čakam pod Rakitno .) 12k rpm+ :) Ti si pa motor nabav, pa prodej to kapelco :P :P :D Popravljeno Avgust 8, 2006. Popravil Pleya
Nagaya Objavljeno Avgust 8, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2006 (popravljeno) kaj je smešn, povprečna hitrost 140kmh ni mogoče na rakitno..Če si tok prepričana v svojga tipa/kolega.. se pa lahko dons dobimo pa sprobamo če ga res tok pele.. :kva2: :blush: Zakaj pa ne, osebno ga ne poznam...ne poznam stila vožnje itd.. Pa še bežno sm prebrau post..pa še nekak sm mislu, da je tist veljal za unga s aprilia tuono, k ga doskrat vidm gor.. :slap: :lol1: + se neki je komično --> kako je kolega naenkrat postal /tip in kako suvereno je izključena možnost da bi gor tako peljala jaz... :K (no, az se gor peljem sicer malce počasneje --> cca. 134 povprečna) a te doma premalo tepejo? :huh: Popravljeno Avgust 8, 2006. Popravil Nagaya
Original-One Objavljeno Avgust 8, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2006 (popravljeno) :kva2: :slap: :lol1: oh SNAP :kva2: :slap: :lol1: + se neki je komično --> kako je kolega naenkrat postal /tip in kako suvereno je izključena možnost da bi gor tako peljala jaz... :K a te doma premalo tepejo? :huh: Nimamo doma diktature temveč demokracijo .) :kva2: :slap: :lol1: + se neki je komično --> kako je kolega naenkrat postal /tip in kako suvereno je izključena možnost da bi gor tako peljala jaz... :K (no, az se gor peljem sicer malce počasneje --> cca. 134 povprečna) a te doma premalo tepejo? :huh: 134 povprečna v maline :D :OK: Popravljeno Avgust 8, 2006. Popravil Pleya
reesko Objavljeno Avgust 8, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2006 če jst kej poznam nejčija(pleya) bo kr dobr če greste prot njemu gor na rakitno...ker vem kako on vozi...pa tud po rakitni sva šla...pa vm morm povedat da ni tok mal nor k misl da je :P (pozitivno sm mislu)
Original-One Objavljeno Avgust 8, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2006 če jst kej poznam nejčija(pleya) bo kr dobr če greste prot njemu gor na rakitno...ker vem kako on vozi...pa tud po rakitni sva šla...pa vm morm povedat da ni tok mal nor k misl da je :P (pozitivno sm mislu) Model je prfuknen, voz po levem pasu, ima več sreče k pameti, samo še vprašanje časa je, kdaj bo le še statistika
Nagaya Objavljeno Avgust 8, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2006 (popravljeno) :huh: :slap: grem :wacko: + žal mi je da sem nalimala včerajšnje fotke in temo potegnila iz naftalina.. Popravljeno Avgust 8, 2006. Popravil Nagaya
reesko Objavljeno Avgust 8, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2006 Model je prfuknen, voz po levem pasu, ima več sreče k pameti, samo še vprašanje časa je, kdaj bo le še statistika dobr veš da nism to mislu...sam v ovinke ga pa zmer po kolenu greš...mah sej je flame povedu... :D
maus Objavljeno Avgust 8, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2006 Ne se kregat no.... sam pazte da mi nau kakšn u rt prletu :? ... ker moja povprečna hitrost na Rakitno je 90 km/h :whistle: :krneki: maus
Original-One Objavljeno Avgust 8, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2006 dobr veš da nism to mislu...sam v ovinke ga pa zmer po kolenu greš...mah sej je flame povedu... :D Hec hec, tamau je reku, da te bo vzel na zadn zic pa, da se prpleta na Ride dons...? Ne se kregat no.... sam pazte da mi nau kakšn u rt prletu :? ... ker moja povprečna hitrost na Rakitno je 90 km/h :whistle: :krneki: maus Eh to si že prehiter,raj ti pazi kako me boš prehitu .)
SiR Objavljeno Avgust 8, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2006 dobr veš da nism to mislu...sam v ovinke ga pa zmer po kolenu greš...mah sej je flame povedu... :D izkušen motorist torej ...
maus Objavljeno Avgust 8, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2006 izkušen motorist torej ... Kaj je pa kj tazga... js grem vedno do kolena k gume pumpam :kva2: ... sj bi se sklonu pa me u križu boli, tko da vedno na kolena k pumpam gume... še dobr da so ščitniki gor :OK: . :krneki: maus
maus Objavljeno Avgust 8, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2006 Zdj pa resno... a se men samo zdi al se res zadnje čase policaji večkrat gor in dol vozijo za motoristi... :? Včasih sem bil dostikrat gor... pa jih skoraj nikoli nisem videl. :krneki: maus
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se