Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

no shit sherlock. :grim

(npr.sirnikpress)

Objavljeno

Absolutely no shit, Watson!

Idd. :whistle:

Objavljeno
V slo za kakšnih 30-40€ ceneje.

20 EUR pa res...M3 mislim.

Objavljeno

Ok no 24,58€ ... :whistle:

Objavljeno (popravljeno)
Ok no 24,58€ ... :whistle:

:rolleyes: Sem pa že sprobal M3 na The cesti... :yea1: :whistle: če te slučajno zanima

Popravljeno . Popravil vuk76
Objavljeno

Občutki? Napram Z6?

Sej bi tudi M3 probal ampak me že za Z6 skrbi, da se bo navor kar krepko poznal na obrabi.

Objavljeno
Sej bi tudi M3 probal ampak me že za Z6 skrbi, da se bo navor kar krepko poznal na obrabi.

Do zdaj 8000 km z Z6, pa imajo moje garje vsaj 50 kg preveč, pa še kar se vozim tudi v dvoje, pa rad se vozim po ovinkih ... Mislim, da bojo še najmanj 2000 zdržale, tako da ... :worship:

Objavljeno

Z6 zelo dobro poznam, vsaj na Z750. Zdržale tudi 15.000km.

Nova zverina ima brdo več navora pa tudi konjev konkretno več tako, da bomo videli kako bo.

Glede na to, da se pri ta novem moč prenaša na gumo bolj intenzivno pričakujem, da bo bolj podobna M3 na Z750.

Objavljeno
Občutki? Napram Z6?

Občutki odlični zaenkrat(sicer mam samo 600 km z njo prevoženih), lažje oz. lepše pade v ovinek, bolj 'natančno' se jo da peljat, motor ni treba več tolko dvigovat na hitrih zaporednih ovinkih, manj občuljiva je na slabo cesto se mi zdi, kljub luknjam & grbinam še vedno lepo drži smer,po dežju oz. mokri cesti(The cesta iz smeri Črne) se pelje isto kot Z6,nobenega zdrsa. Več info,ko bo malo več km prevoženih, zaenkrat zelo zadovoljen, slonček pa je tudi že bil povožen :lol:

Objavljeno

No mogoče pa probam. Čeprav bo treba central-štender odmontirat, lahko samo slončkovo glavo odnesem sedaj.

• 1 mesec pozneje...
Objavljeno

Kaj je z našim generalnim zastopnikom za Metzeler, a se ne znajo biznisa it al kaj?

Kljub temu, da je bilo povpraševanje po določeni gumi pri njih že pred 14 dnevi, je še danes vedno nimajo na zalogi, mogoče bo čez 10 dni.

A so normalni?

Kako je mogoče, da v Sloveniji zmanjka gume, ki gre na precej tavelikih endur? Tourance 90/90 21 H hitrostni razred.

Hvala bogu za internet, grem iz nemčije naročit.

Pa hvala motosvetovcu, ki bo pošiljko za mene v avstriji sprejel. :OK:

Objavljeno
Kaj je z našim generalnim zastopnikom za Metzeler, a se ne znajo biznisa it al kaj?

Kljub temu, da je bilo povpraševanje po določeni gumi pri njih že pred 14 dnevi, je še danes vedno nimajo na zalogi, mogoče bo čez 10 dni.

A so normalni?

Kako je mogoče, da v Sloveniji zmanjka gume, ki gre na precej tavelikih endur? Tourance 90/90 21 H hitrostni razred.

Hvala bogu za internet, grem iz nemčije naročit.

Pa hvala motosvetovcu, ki bo pošiljko za mene v avstriji sprejel. :OK:

Si poskusil pri ne-generalnem prodajalcu v Radljah? Ta ima ponavadi boljšo zalogo, pa tudi nižje cene kot generalni zastopnik s popustom... :whistle:

D.

Objavljeno
Si poskusil pri ne-generalnem prodajalcu v Radljah? Ta ima ponavadi boljšo zalogo, pa tudi nižje cene kot generalni zastopnik s popustom... :whistle:

Ja, sem, lahko pohvalim njihovo prijaznost, je še nekam v Avstrijo preveril, pa je tudi niso imeli, pa v Avstriji so mu povedali višjo ceno.

Objavljeno

D.

Najbolj zanimivo pa je, da ne-genralni prodajalec iz Radelj jemlje robo pri generalnemu uvozniku in glede na velike količine dobi tudi velik popust.

Objavljeno

Moji Z6 imata za sabo prevoženih 10.500 km+. Na oko mogoče še kakšega jurja (za roko pravice), za zdravje pa najbolje niti enega več ali pa zelooo previdno. Kaj dogaja. Obe gumi sta začeli spuščati pri nižjih hitrostih. Parkrat sem se že srečno ulovil na nogo, sredinske črtre ali zebre pa se sploh ne smem dotaknit ... Pri večjih hitrostih in nagibih do meje (tačke) pa gumi še vedno čisto normalno funkcionirata. Preizkušeno v nedeljo na relaciji Dvor - Kočevje. Kaj dugaja ???

Objavljeno

A so normalni?

Ker so MADE IN BRASIL! Brazilija je pa daleč! Pa še fuzbal tam radi igrajo.

Objavljeno

Mene pa zaima kolk mate kej problemov s pregrevanje Tourance gum. Dons sm ga mal bl pogonov skos par ovinkov, pa mi je zadnjo gumo kr začel spodnašat. Prva je bila še OK. A se to vm tut dogaja v takih vročih dneh?

Objavljeno

Koliko vas je takih ki vozite na ME gumah "made in Brasil" . Izkušnje me zanimajo. Predvsem za TOURANCE

Objavljeno

Pozdravljen!

Moje izkušnje sem opisal v objavi #512 lp

Objavljeno

Jaz imam Nemške Tourance na svojnu GS-u. So mi rekli, da ful dlje zdrzijo kot nap. Michelin Anakee.

Sam meni se kr lepo nucajo, nekako tako kot Anakee in nisem preprican, da neredim z njimi 15000.

Imam majhen problem s poskakovanjem prve gume, ko sem v ovinki ful nagnit, je malo cutiti drugace ne.

Drzijo odlicno, zaenkrat sem jih sprobal bl v suhem.

Moti me tudi ti, da prva guma ob hitrem zaviranju cvili in drsi, tega mi Anakee ni delala.

Objavljeno
Moti me tudi ti, da prva guma ob hitrem zaviranju cvili in drsi, tega mi Anakee ni delala.

Zdaj si me pa razveselil. :angry:

Napol znucana Mitas mi ob vsakem bremzanju cvili, točno zato sem naročil Toruance. :( Bomo slišal, kaj bo.

Da nekaterim opletajo, sem bral, o cviljenju pa nič do sedaj.

Objavljeno
Ker so MADE IN BRASIL! Brazilija je pa daleč! Pa še fuzbal tam radi igrajo.

Jap, sprednja je brazilska, zadnja, radialna, pa je nemška.

Objavljeno (popravljeno)
Moji Z6 imata za sabo prevoženih 10.500 km+. Na oko mogoče še kakšega jurja (za roko pravice), za zdravje pa najbolje niti enega več ali pa zelooo previdno. Kaj dogaja. Obe gumi sta začeli spuščati pri nižjih hitrostih. Parkrat sem se že srečno ulovil na nogo, sredinske črtre ali zebre pa se sploh ne smem dotaknit ... Pri večjih hitrostih in nagibih do meje (tačke) pa gumi še vedno čisto normalno funkcionirata. Preizkušeno v nedeljo na relaciji Dvor - Kočevje. Kaj dugaja ???

:hmm: Guma ima na robovih mehkejšo zmes in zato najbrž pri večjih hitrostih dobro prime, pri manjši pa zaradi manjšega nagiba in trše zmesi, ki se je že preveč obrabila pa slabše. :hmm: (to je samo moje razmišljanje)

Popravljeno . Popravil bmwslo
Objavljeno

Pozdravljeni.

Zanima me, katera pnevmatika je bolj športno nastrojena:

Sportec M1 ali Sportec M3

Objavljeno

Hola klajba,

M3 je optimizirana M1, npr popravili so dokaj veliko obrabo pri M1... sem jo vozil, priporočam :)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!