gsx750f Objavljeno Avgust 6, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2010 (popravljeno) Mene pa niki zanima kolko kaj naredite z Sport Smart pa če jo je gdo že nataknil na kak V2 stroj ter kaki so kaj občutki, zdaj vozim Coni Race Attack gum je bomba ampak ko se zagreje to pa zna trajat.... Na R1 99 obrnila z zadnjo 7000km do meje legalnosti. S prednjo 9700. Pa trest je začela proti koncu. Prej ne. Zamenjala pa jo je Q RR. Bolj koničasta in gre lepše v zavoj. SS je bolj podobna sport touring gumam kot race. Škoda ker so QRR opustl. Tistih 10% ko se več naredi z njo je na račun "race" lastnosti. Popravljeno Avgust 6, 2010. Popravil gsx750f
krucymucy Objavljeno Avgust 6, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2010 Men je bla tudi bolj vsec Q RR ... Naredil sem pa z Sportsmart kar +30% vec kilometrov ... Sedaj pa grem nazaj na Continental Sport Attack.
tomazinjo Objavljeno Avgust 7, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2010 Men je bla tudi bolj vsec Q RR ... Naredil sem pa z Sportsmart kar +30% vec kilometrov ... Sedaj pa grem nazaj na Continental Sport Attack. So Conti sport attack bolj"ostre"(lažje padajo v ovinek) kot pa sportsmart? Qrr so lepo padale v ovinek, sportsmart pa niti ne...
krucymucy Objavljeno Avgust 8, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2010 Jap, Conti Sport Attack imajo celo manjsi radij kot Qualifier RR. Sportsmart je pa res neka ST oblika.
brancisv Objavljeno Avgust 9, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2010 (popravljeno) Mene pa niki zanima kolko kaj naredite z Sport Smart pa če jo je gdo že nataknil na kak V2 stroj ter kaki so kaj občutki, zdaj vozim Coni Race Attack gum je bomba ampak ko se zagreje to pa zna trajat.... z sportsmart naredo 4000km, jaz jih ne dam vec gor, motor veliko slabse vodljiv se posebej v ovinkih se mores kr trudit da se peles, proti roadsmart ki sem jih mel prej za na cesto po mojem mnenju je ni bolse od roadsmart sploh za nakeda Popravljeno Avgust 9, 2010. Popravil brancisv a79, simonsi, Giga in 1 other 2 2
djfelix Objavljeno Avgust 10, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2010 Ja kolikor zdaj spremljam to temo vidim da nobeden ni bil extra zadovoljen z SS gumami zdaj sem pa zopet v dilemi kaj dat gor pa če si naredil samo 4000km je pol kr bolš da ostanem na Race Attack Street pa nardim 3500km:unsure: z sportsmart naredo 4000km, jaz jih ne dam vec gor, motor veliko slabse vodljiv se posebej v ovinkih se mores kr trudit da se peles, proti roadsmart ki sem jih mel prej za na cesto po mojem mnenju je ni bolse od roadsmart sploh za nakeda
krucymucy Objavljeno Avgust 10, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2010 Zakaj pa ne das na motor Conti Sport Attack namesto Race? Ampak Dunlop Sportsmart zdrzi vsaj 30% kilometrov dlje kot Continental Sport Attack.
djfelix Objavljeno Avgust 10, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2010 Saj lih zaradi 30% sem razmišljal da bi dal gor SS pa še na testih so "kao" boljše od Contija Zakaj pa ne das na motor Conti Sport Attack namesto Race? Ampak Dunlop Sportsmart zdrzi vsaj 30% kilometrov dlje kot Continental Sport Attack.
Frips Objavljeno Avgust 10, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2010 Ti kilomotri so kr neki.....guma enakega segmenta, pri enakem načinu vožnje, bo pri posamezniku zdržala cca enako kmjev (*/- 1k).
dejansmb Objavljeno Avgust 10, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2010 ja pr men je tut odločitev padla, danes grem montirat sportsmartke, čeprav še dunlpoa sploh nisem imel, ampak probal bom...pa še na testih so kao zasedle 2 mesto...za diablo rosso corso, ki pa se je trenutno ne da dobit.
kewo Objavljeno Avgust 10, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2010 ja pr men je tut odločitev padla, danes grem montirat sportsmartke, čeprav še dunlpoa sploh nisem imel, ampak probal bom...pa še na testih so kao zasedle 2 mesto...za diablo rosso corso, ki pa se je trenutno ne da dobit. Ti sam vzemi Dunlop...ne bo ti žov Drgač pa jest res nevem kuko lohk tko mal kilometrov delate s SS gumami... preveč žgete po ravninah*? gsx750f 1
brembo Objavljeno Avgust 10, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2010 Ti sam vzemi Dunlop...ne bo ti žov Drgač pa jest res nevem kuko lohk tko mal kilometrov delate s SS gumami... preveč žgete po ravninah*? pa od semaforja do semaforja :grim maus, gsx750f in roko 2 1
bikez Objavljeno Avgust 10, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2010 Ti testi so en lari fari. V kolikor se bere kake druge teste, pa spet dobimo drug vrstni red. ja pr men je tut odločitev padla, danes grem montirat sportsmartke, čeprav še dunlpoa sploh nisem imel, ampak probal bom...pa še na testih so kao zasedle 2 mesto...za diablo rosso corso, ki pa se je trenutno ne da dobit.
RSTDRIVER Objavljeno Avgust 10, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2010 ja pr men je tut odločitev padla, danes grem montirat sportsmartke, čeprav še dunlpoa sploh nisem imel, ampak probal bom...pa še na testih so kao zasedle 2 mesto...za diablo rosso corso, ki pa se je trenutno ne da dobit. a si tle pogledov: http://www.motorjet.com/gume/cestne.html?manufacturer=59&p=2
krucymucy Objavljeno Avgust 10, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2010 Drgač pa jest res nevem kuko lohk tko mal kilometrov delate s SS gumami... preveč žgete po ravninah*? Nimamo 125ccm BenX in suzuki 2
dejansmb Objavljeno Avgust 10, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2010 a si tle pogledov: http://www.motorjet....facturer=59&p=2 seveda samo verjemi, da trenutno ni nikjer za dobit te gume, je čist novi letošnji model...sn se pozanimal tut,če bi v osterajh kaj meli..pa nič pred sep.
hilton Objavljeno Avgust 10, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2010 seveda samo verjemi, da trenutno ni nikjer za dobit te gume, je čist novi letošnji model...sn se pozanimal tut,če bi v osterajh kaj meli..pa nič pred sep. Moja povezava ne na pamet no :closedeyes: mojamiska 1
dejansmb Objavljeno Avgust 10, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2010 Moja povezava ne na pamet no :closedeyes: povezava ne dela... me pa res zanima zdaj, kje si zvoho za diablo rosso corso?????
hilton Objavljeno Avgust 10, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2010 Moja povezava ne na pamet no :closedeyes: širnik........ zakaj pa povezava ne dela pa Jozeee in mojamiska 1 1
dejansmb Objavljeno Avgust 10, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2010 širnik........ zakaj pa povezava ne dela pa hehe ne ne...če ti pravim, da ni te gume trenutno za dobit...itak, da sn prvo njega kontaktiral...ka češ, bomo pač druge montirali...
bikez Objavljeno Avgust 10, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2010 (popravljeno) Nimamo 125ccm Sej tudi mi ne, vendar imamo blokado v desnem zapestju na ravninah nastavljeno na 13kW Popravljeno Avgust 10, 2010. Popravil bikez suzuki, BenX, Frips in 1 other 3 1
dejansmb Objavljeno Avgust 10, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2010 tak gume namontirane...samo ne sportsmartke...šefe pr širniku mi jih je odsvetoval....pravi, da je ogromno reklamacij za sprednjo gumo...baje nenormalno trese..kao nek feler. nisn raje reskiro bzv....sn pokno gor diablo rosso...po prvih cca 100km...super filing,lahkotno premetavanje motorja, dobra vodljivost
Demon Objavljeno Avgust 10, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2010 tak gume namontirane...samo ne sportsmartke...šefe pr širniku mi jih je odsvetoval....pravi, da je ogromno reklamacij za sprednjo gumo...baje nenormalno trese..kao nek feler. nisn raje reskiro bzv....sn pokno gor diablo rosso...po prvih cca 100km...super filing,lahkotno premetavanje motorja, dobra vodljivost Tudi prednja D 211 GP Racer trese...
GrCaR Objavljeno Avgust 10, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2010 Ni mi jasn zakaj so opustil Q RR, ker ta guma je za moje pojme noro dobra... Q2 je pa zlo nestabilna na zalivkah, k zadrsi kjer Q RR ni nikol. Drugač pa Dunlop še vedno Giga 1
nix Objavljeno Avgust 10, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2010 Verjetno si mislu na tale oglas na avto(pika)net/_OPREMA/ad.asp?ID=3497264 ...to je za diablo rosso, on pa je iskal Diablo rosso CORSA. širnik........ zakaj pa povezava ne dela pa
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se