Mte :) Objavljeno Maj 15, 2005 Opozori Objavljeno Maj 15, 2005 ej tud ce je odblokirana ne gre 2 the sky... tko da ne prcakvt mito-ta al pa rs-ke... razn ce si "tipcek iz škofje loke" (tko se je tejcy izrazla .) )
tejcy Objavljeno Maj 15, 2005 Opozori Objavljeno Maj 15, 2005 ej tud ce je odblokirana ne gre 2 the sky... tko da ne prcakvt mito-ta al pa rs-ke... razn ce si "tipcek iz škofje loke" (tko se je tejcy izrazla .) ) ← jah model je dubu nsrjko s katero je tekmovala tamala od jermana tko da tist vrjem da gre :P
mi Objavljeno Maj 15, 2005 Opozori Objavljeno Maj 15, 2005 ej tud ce je odblokirana ne gre 2 the sky... tko da ne prcakvt mito-ta al pa rs-ke... razn ce si "tipcek iz škofje loke" (tko se je tejcy izrazla .) ) ← ja sej rs-ka tut ne gre 2 the sky isti shit kot nsr-ka :D
tejcy Objavljeno Maj 15, 2005 Opozori Objavljeno Maj 15, 2005 ja sej rs-ka tut ne gre 2 the sky isti shit kot nsr-ka :D ← isti shit pa ni no, je bl vzdrzljiva NSRjka :D pa se japonc je k je RSka italijan :S
RS50 Objavljeno Maj 15, 2005 Opozori Objavljeno Maj 15, 2005 ej tud ce je odblokirana ne gre 2 the sky... tko da ne prcakvt mito-ta al pa rs-ke... razn ce si "tipcek iz škofje loke" (tko se je tejcy izrazla .) ) ← Ja nsr-ko je dobu en tle bliz mene :D mulo, pa kaj mu pomaga ce leti, če tip pojma nima povrh vsega pa se kot pickica fura :D
Dolenc™ Objavljeno Maj 15, 2005 Opozori Objavljeno Maj 15, 2005 Vsak motor poleti če je naložen na letalu (in seveda letalo v zraku) ;) Ker leti bol je pa pač odvisen od letala, mislem ludje dejte mal logiko uporablat :slap:
tejcy Objavljeno Maj 15, 2005 Opozori Objavljeno Maj 15, 2005 Ja nsr-ko je dobu en tle bliz mene :D mulo, pa kaj mu pomaga ce leti, če tip pojma nima povrh vsega pa se kot pickica fura :D ← A ti slucajno zenske ZALIS :fight2: ? NE use v isti koš metat....
mi Objavljeno Maj 15, 2005 Opozori Objavljeno Maj 15, 2005 isti shit pa ni no, je bl vzdrzljiva NSRjka :D pa se japonc je k je RSka italijan :S ← to je res, zato pa mam nsr-ko in ne rs-ko :D :D :OK: :OK:
RS50 Objavljeno Maj 15, 2005 Opozori Objavljeno Maj 15, 2005 A ti slucajno zenske ZALIS :fight2: ? NE use v isti koš metat.... ← Ne zalim vas, mislu sm tko pickica= reva,... :D Uglavnem skoda motorja za njega :D
DGUZELJ Objavljeno Maj 15, 2005 Opozori Objavljeno Maj 15, 2005 ej sam če pa tko pogledaš se bo lih on še dolg lahko vozu k ne bo motorja razbov al pa sebe razbu. tko d je skori bolš mal pičkica bit pa se lahko več navozš kot pa drgač, sam kaj ko je tako težko vozt po cesti 90 in raj peleš 130, pa ko je ta adrenalin tako mikajoč! :kva2:
Brihta Objavljeno Maj 15, 2005 Opozori Objavljeno Maj 15, 2005 ej sam če pa tko pogledaš se bo lih on še dolg lahko vozu k ne bo motorja razbov al pa sebe razbu. tko d je skori bolš mal pičkica bit pa se lahko več navozš kot pa drgač, sam kaj ko je tako težko vozt po cesti 90 in raj peleš 130, pa ko je ta adrenalin tako mikajoč! :kva2: ← Zdej si vsem povedu kako se ti vozš. :)
Mte :) Objavljeno Maj 15, 2005 Opozori Objavljeno Maj 15, 2005 jah kk bo folk furu je cist od posameznika odvisn... ce mu pase po eni ulci, k je 50 ze prevec, furat z 100+ pa nej... itaq nakonc usazga izuci... ce ma valda sanso da svojih napak ne ponovi... :glare: upam da bom jest cagivo vozu mau drgac k sm sterko... :hmm:
tejcy Objavljeno Maj 15, 2005 Opozori Objavljeno Maj 15, 2005 ej sam mene se zmeri zanima ce mogoce kdo ve kaj pr mojmu motorju ne dela :cry: ...Prov vidm da ga servis caka :cry:
Grilzz Objavljeno Maj 15, 2005 Opozori Objavljeno Maj 15, 2005 Poizkusi jo vžgati še tako, da jo zarineš. Če bo v tem primeru vžgala je verjetno fuč zaganjač ali pa je le narobe zvezan, drugače pa ne vem kaj bi lahko bilo. Glede vrtoglavih končnih ki jih dosegata RS in mito pa se sploh ne bom trudil.
tejcy Objavljeno Maj 15, 2005 Opozori Objavljeno Maj 15, 2005 bo sprobala pa bomo vidl kaj bo...neki more bit z elektriko : .) morm mal do kolega povprasat k je serviser sam mam sele u sredo cas, sej cene mu bom pa kr motor tja pelala ce ne ugotovim :(
Zok Objavljeno Maj 16, 2005 Opozori Objavljeno Maj 16, 2005 ja sej rs-ka tut ne gre 2 the sky isti shit kot nsr-ka :D ← ne gre 2 the sky... ...je pa vse prej k isti shit. ene stvari so slabse (recimo vzdrzljivost), ene pa tud boljse (handling, performance) .)
tejcy Objavljeno Maj 16, 2005 Opozori Objavljeno Maj 16, 2005 Em mene pa zanima ce ma al pa če kdo ve kje se bi dal dobit narisane nalepke za NSR-jko? V kakem korelu al pa photoshpou al pa kej podobnega? thnx za odgovore :004
RSmaniac Objavljeno Maj 16, 2005 Opozori Objavljeno Maj 16, 2005 Drugač je še ena nsrka v loki iste barve kokr ta z arrowom sam da ma gianellija meu jo je pa moj polstric sam zdj je že dva kupca zamenjala. Mogoče kdo ve kdo jo ma zdj?
RS50 Objavljeno Maj 17, 2005 Opozori Objavljeno Maj 17, 2005 Ima jo nek joze...tja prot poljanski dolini je sla...pa se fajn pele...to govorim za to z giannellijem :D pa lepo ohranjena.
RSmaniac Objavljeno Maj 17, 2005 Opozori Objavljeno Maj 17, 2005 Sej je šla dobr meu jo je moj polstric da ne bo mislu kok je že str, str je 19 mu je šla pa 165km/h zdj gre najbrš še neki več k je un k jo je meu nasledn za njem dau gor gianellija. Bla je pa zelo lepa sam nevem kašna je kej zdj.
tejcy Objavljeno Maj 18, 2005 Opozori Objavljeno Maj 18, 2005 edited by zok: to NISO mali oglasi!! ← sam res mal :topic:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se