Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
Akrapovic Jr je moj dobr kolega. :eek:

In ker je Jr tvoj mali prijatelj misliš da se bo Ata Akrapovič lotil izdelave ispuha za tvoj motor. Dream on honey :slap: . Razn če mu boš pomahu z velikih šopom penezov....potem bo mogoče premislil

Crownless

Objavljeno
Akrapovic Jr je moj dobr kolega. :eek:

tud ce je tezk ce se ti bo dal kej zrihtat.... sicer zaka ti pa se ni?! al ti je ze? ce ti je posl mal slike pa ker motor mas. drgac se pa pr 2T najpol kj tacga posluzt kokr je tecnigas (gun k sam dav gor link) al pa doma narest ;) . navte vrjel spona ko pr norcih sam mal glasn je kr pa pena ustima ;). valda treba to praviln narest pa velik racunanja razn ce si program dobis. to sm ga pa sam naredu ((C++) enacbe iskov kr nekej casa za vsako krivino pa razsiritev pa povratn tlak..... it.d :>) tko da fantje! piste pa kok ponudte ;)

Objavljeno
ni ga cez akrapovica!!!

:worship: that's all

Objavljeno

ej akrapovic jr je tko mal prfuknen tko da kr naj bo tvoj kolega sam ti tko povem da nima za burek... smo bli uzn pa smo ga zafrkaval pa kr neki pol neumesno prbije da njegov fotr dela auspuhe kao v tem smislu da lahka use pokup...tamal je tok presran da glava peče...sorry :topic: sam tko pač je

Objavljeno

ej tejcy kaj ti še maš kaj rezervnih delov za nsrko?? rabo bi šipico spredaj na maski pa če bi se dalo kaj zmenit??:)

Objavljeno
ej tejcy kaj ti še maš kaj rezervnih delov za nsrko?? rabo bi šipico spredaj na maski pa če bi se dalo kaj zmenit??:)

mam ja sam ne vem kako spico ti misls ce misls center maske heh nep tega pa nimam...Mam okvir vilce, kriz,pa feltno pa aja mam eno masko sam je stranska k pase k sprednji maski...LP ej za vec podrobnosti b mogla pa pogeldat :D mogoce se kak srauf od vec kje :P joke

Objavljeno

heh:) ma šraufov nea nucam :) js sam ovo šipico rabim ko je na sprednji maski ( tam ko so luči :D ) kr je počena in zlo grdo zgleda. kaj v SLO bi se jo dalo kje dobit brez da jo naročiš prej kr na dele ko jih naročiš vsaj 1 mesec čakaš al pa še več :(

Objavljeno
ej akrapovic jr je tko mal prfuknen tko da kr naj bo tvoj kolega sam ti tko povem da nima za burek... smo bli uzn pa smo ga zafrkaval pa kr neki pol neumesno prbije da njegov fotr dela auspuhe kao v tem smislu da lahka use pokup...tamal je tok presran da glava peče...sorry  :topic: sam tko pač je

Eh mal je smotan sam ni pa prfuknen. Pa najbrz je biu nalit k tkrt kr ene prbija.

Drgac pa njegov fotr je :worship: car :worship:

Objavljeno
Eh mal je smotan sam ni pa prfuknen. Pa najbrz je biu nalit k tkrt kr ene prbija.

Drgac pa njegov fotr je  :worship:  car  :worship:

ej bil je trezn...ker to vem in vidm...ja fotr je pa car ja ga poznam osebno nimam nic proti :D sam tamal pa ne ne bljah :SS razvajencek mali

Objavljeno
heh:) ma šraufov nea nucam :) js sam ovo šipico rabim ko je na sprednji maski ( tam ko so luči :D ) kr je počena in zlo grdo zgleda. kaj v SLO bi se jo dalo kje dobit brez da jo naročiš prej kr na dele ko jih naročiš vsaj 1 mesec čakaš al pa še več :(

kdo ti je pa to reku da pr hondi cakas na dele vec kot en mesec..heh lol jaz sm ga dobila v enm tednu...Tko da lepo poklici as domzale povej kaj rabs al pa mail posl jaz sm se prek maila zmenila use, pa sm dala cifro zravn pa me je po enm tednu poklical da zdej pa lahka pridem iskat...

ce pa ne dobis mi pa javi na privat pa ti dam tm neko cifro od enga modela mogoce ma un...Lp

Objavljeno
kdo ti je pa to reku da pr hondi cakas na dele vec kot en mesec..heh lol jaz sm ga dobila v enm tednu...Tko da lepo poklici as domzale povej kaj rabs al pa mail posl jaz sm se prek maila zmenila use, pa sm dala cifro zravn pa me je po enm tednu poklical da zdej pa lahka pridem iskat...

ce pa ne dobis mi pa javi na privat pa ti dam tm neko cifro od enga modela mogoce ma un...Lp

ammmmmm en moj kolega je naročo nekje pa nimam pojma ki :) in kao naj bi to prvo moglo prit iz italije pol pa bi šele js dobo......sam italjani ti rečejo da dobiš v 1 tednu pol pa čakaš ziher do 2 mesca razn če maš srečo prej dobiš :) no na as domžale pa se spomno niti nism .)

Objavljeno
mam ja sam ne vem kako spico ti misls ce misls center maske heh nep tega pa nimam...Mam okvir vilce, kriz,pa feltno pa aja mam eno masko sam je stranska k pase k sprednji maski...LP ej za vec podrobnosti b mogla pa pogeldat :D mogoce se kak srauf od vec kje :P joke

ej jst bi rabu un srauf k je prtrjena stranska plastika ki je pod zicem(tak šrauf k mal vn gleda)

Objavljeno
ej jst bi rabu un srauf k je prtrjena stranska plastika ki je pod zicem(tak šrauf k mal vn gleda)

aha teh p animam odvec :D morm se sestavt pol bomo pa u sraufih govoril :D hehe

Objavljeno

Sej ko motor sestavlaš zmer kaki šravf ostane :P

Objavljeno
Sej ko motor sestavlaš zmer kaki šravf ostane :P

ja sej zato :P hehe

Objavljeno

Hmmm, sm tudi jest gledov, km, pomoje niso nazaj prevrteni, nevem, mogoče pa so res...., kliči pa vprašaj za kako sliko da vidiš stanje

Objavljeno

letnik 97 je vreden max. 380.000 SIT pa še to mora biti zelo dobro ohranjena

Objavljeno

Ja men se tud zdi da je za 97letnik 500k SIT mal velik. ZA ta letnik jest nebi dal več kot pa 400.000 pa še to bi mogu bit zlo ohranjen motor. Nimam pa pojma zakaj bi na 16.000km generalno delal, jest mam pr moji 33.000 pa mi še ni treba. Tko d je števc nazaj prevrten al pa jo je en skos mrzlo u nulo nažigov in je že po 16k km vse sfakal. Pa tud za 8 let star motor je 16 km kr mal mal(to je sam 2000km na leto).

Objavljeno

ej ne vem mogoce pa tud tko folku stuji k men u garaz pa se nic ne fura pol mas pa cist mal km hmmm jah ne vem an..Nekateri sparamo s km :P joke, ja no sam moja jih ma mal za svoj letnik pa so realni

Objavljeno

lj bate je treba menat na tok in tok casa: sj ce bat menas to ni generalna pac redn servis. generalna je de menas komplet vse od lezajev do..... zj tud odvisn: sportni bati se menajo na 20 delavnih ur. navadni na 60 ur. pr 16000 mas kumot ze lahk 60 delavnih ur. tko de ce ma tip kj pojma je dobr naredu. sam cena je pa se zmer previsoka.

Objavljeno
Ja men se tud zdi da je za 97letnik 500k SIT mal velik. ZA ta letnik jest nebi dal več kot pa 400.000 pa še to bi mogu bit zlo ohranjen motor. Nimam pa pojma zakaj bi na 16.000km generalno delal, jest mam pr moji 33.000 pa mi še ni treba. Tko d je števc nazaj prevrten al pa jo je en skos mrzlo u nulo nažigov in je že po 16k km vse sfakal. Pa tud za 8 let star motor je 16 km kr mal mal(to je sam 2000km na leto).

pr 33000 ti ze zlo svetujem menjavo bata ;). sj delov bo recimo se doug sam skos slabi do.... sj navte misll k vzames vn bat po (pr krosli) 20 urah sj zgleda ko nov! :> sam ka pa toplotno preoblikovanje pa oslabljenje materjala........ ce ne menjas zna kmal nardit hkrkrrs (bat po delckih vn pobiras :>)

Objavljeno

Ja jest sm ga že hotu zamenjat sam mi je serviser reku d ma še čist dobro kompresijo in da nj kr počakam z menjavo bata!

Objavljeno

gmh, jest bi menju čimprej, 32k km je ful, in če je še tako lepo vožen je še zmer 32k km

Objavljeno
Spet jst  :D

Honda nsr 125 letnik 97 en model prodaja za 500 čukov  :eek:  mal zglihat bo treba... Ne gre mi u glavo zakva ma pr 16k narjeno generalno?? :?  Al je števc nazaj verten...  :hmm:

U glavnem folk, kva pravte?

http://www.(Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.)/2004/motornakolesa/oglas.asp?ID=39549

poznam tega tipa, dost fuk.ena oseba .)

prej je enmu degenu prudov DTjko 92 letnik za 300k sit

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!