Mte :) Objavljeno Julij 4, 2005 Opozori Objavljeno Julij 4, 2005 http://www.louis.de/ sam celade so baje drazje kt u TCju :P
Stric Burek Objavljeno Julij 4, 2005 Opozori Objavljeno Julij 4, 2005 Kolk olja gre v menjalnik? Neki me zanima moja je 99' in vse zablokirano, in mi gre v 5. pr ene 10k obratu 130km/h :eek: , pol je pa še šesta sam ni blo še ravnine tko dolge, da bi jo razlaufu... nekam velik se mi zdi
DGUZELJ Objavljeno Julij 4, 2005 Opozori Objavljeno Julij 4, 2005 Ej dimi s 6. prestavo ne boš kj velik prdobu,kvečjem zgubu. Jest se s šesto ponavad vozm tm ene 130 pa da mam ene 6-7k obratov,da mal pije! KO ga pa tišim do konca pa ponavad kr s 5. vozm razn pol pr ene 150 dam u 6. !
Grilzz Objavljeno Julij 4, 2005 Opozori Objavljeno Julij 4, 2005 Pred kratkim sm si kupil NSR 125 letnik 91. in sicer je neki narobe z motorjem in noče vžgat. Zdej jo popravljam pa me zanima par stvari. Zanima me če gre v to hondo tut 0.8 l olja v mašino al gre kej več. ← Če te zanima imam service manual za ta motor. cca. 60MB.
gizmOkak Objavljeno Julij 4, 2005 Opozori Objavljeno Julij 4, 2005 V šesti obrati sam še padejo. pa sej je 130 zadosti. Po ravnem se zna vsak pelat <_<
mi Objavljeno Julij 4, 2005 Opozori Objavljeno Julij 4, 2005 ja sej v šesti gre en 10-20km/h več sam rabi res velko ravnino sej k maš zaprto je točn to fora da se ti nikol ne bo zlaufala do 11k obratov v šesti saj men se zdi tko.
Stric Burek Objavljeno Julij 4, 2005 Opozori Objavljeno Julij 4, 2005 No ja, sej vem, ku sej vidm da obrati padajo bolj ko ne v šesti, sam če bi bil klanec navzzdol bi šlo kolk? ene 150-160? Čudi me ker je zaprta, al mislte da tam ne razlavfajo 6 do rdečga?
Grilzz Objavljeno Julij 4, 2005 Opozori Objavljeno Julij 4, 2005 (popravljeno) Z Višnje gore je šla zablokirana 150 pa bi mogoče šla še, po ravnem se bo težko zavrtela preko 9k rpm. PS: V šesti je dobro da imaš več kot 7k rpm ker drugače izgubljaš hitrost. Popravljeno Julij 4, 2005. Popravil Grilzz
mi Objavljeno Julij 4, 2005 Opozori Objavljeno Julij 4, 2005 res je sam mislm da tud 7k ni zadost ene 8k-9k da ne zgubla
DGUZELJ Objavljeno Julij 4, 2005 Opozori Objavljeno Julij 4, 2005 Sam se da tud z 6 pelat ene 100km/h in to konstantno z nene 6k obratov . To se ti najbl splača če vozš ket po kakšni magistralni cesti in hočš mal prišparat pri benzu!
Grilzz Objavljeno Julij 5, 2005 Opozori Objavljeno Julij 5, 2005 Pri 7k se voziš s kako četrtino gasa, tam okoli 100 ali morda malo več (ne vem več točno), če hočeš pa pospešiti bo treba pa prešaltat.
RSmaniac Objavljeno Julij 5, 2005 Opozori Objavljeno Julij 5, 2005 Kok mate v obratov v 6. prestavi pr 100km/h ?
Grilzz Objavljeno Julij 5, 2005 Opozori Objavljeno Julij 5, 2005 Pri 5k je 80km/h, pri 11k pa 160km/h, za 100 se ne spomnem več tm ene 6-7.
JaRaNe Objavljeno Julij 5, 2005 Opozori Objavljeno Julij 5, 2005 kolk prbližno izgubi nsr-ka l.98 na ceni če je bila zaletena, potem pa popravljena jaz tko prbližno mislim od 30-50k sit
Grilzz Objavljeno Julij 5, 2005 Opozori Objavljeno Julij 5, 2005 Tok kt vsi. Če je bila samo položena ne izgubi veliko, če je bila pa zaletena pa pol kurca ni vredna.
JaRaNe Objavljeno Julij 5, 2005 Opozori Objavljeno Julij 5, 2005 Tok kt vsi. Če je bila samo položena ne izgubi veliko, če je bila pa zaletena pa pol kurca ni vredna. ← bla je zaletena, sam je zj popravljena (nove plastike in okvir, pa sprednji amortizerji se mi zdi) kolk bi dal za tak motor l.98
Grilzz Objavljeno Julij 5, 2005 Opozori Objavljeno Julij 5, 2005 Ma ne kupovat zaletenih k se motorja nikol ne poprav nazaj tako kot mora bit. Raje kksn let starejsega.
JaRaNe Objavljeno Julij 5, 2005 Opozori Objavljeno Julij 5, 2005 Ma ne kupovat zaletenih k se motorja nikol ne poprav nazaj tako kot mora bit. Raje kksn let starejsega. ← jah sam tko prbližn povej jst mislem ene 300k sit, a j to preveč
Hondaš Objavljeno Julij 5, 2005 Opozori Objavljeno Julij 5, 2005 jah sam tko prbližn povej jst mislem ene 300k sit, a j to preveč ← ce je biv zaleten pa švasan je bolš da greš čimprej stran od motorja.je bolš če kupš tazga k je sam ga položu :OK:
JaRaNe Objavljeno Julij 5, 2005 Opozori Objavljeno Julij 5, 2005 ce je biv zaleten pa švasan je bolš da greš čimprej stran od motorja.je bolš če kupš tazga k je sam ga položu :OK: ← vse je blo na novo kuplen (plastike, okvir,...) sj zato obstajajo računi .) če pa računov ni se pa še mal spusti
Grilzz Objavljeno Julij 5, 2005 Opozori Objavljeno Julij 5, 2005 Vprašanje kako je bilo z novim okvirjem in s plastikami, ker bi za vse skupaj če se je recimo nabil v odštel z novimi vilcami, diskom, feltno,... več kot če bi kupil nov motor. Kakorkoli že ta motor moraš obvezno it peljat, sicer pa vzami s seboj nekoga ki ima motor in ve kako približno mora it. Prilepi še kakšen link kaj to gledaš.
JaRaNe Objavljeno Julij 5, 2005 Opozori Objavljeno Julij 5, 2005 Vprašanje kako je bilo z novim okvirjem in s plastikami, ker bi za vse skupaj če se je recimo nabil v odštel z novimi vilcami, diskom, feltno,... več kot če bi kupil nov motor. Kakorkoli že ta motor moraš obvezno it peljat, sicer pa vzami s seboj nekoga ki ima motor in ve kako približno mora it. Prilepi še kakšen link kaj to gledaš. ← ni linka spljoh to mislim motor od tejchy, k j rekla da ga bom konc avgusta prodajala, takrat bi pa jst kupoval k bom izpit do konca naredu pa tejchy, brez zamere, sam mal se pa morm pozanimat .)
garfield Objavljeno Julij 5, 2005 Opozori Objavljeno Julij 5, 2005 ni linka spljoh to mislim motor od tejchy, k j rekla da ga bom konc avgusta prodajala, takrat bi pa jst kupoval k bom izpit do konca naredu pa tejchy, brez zamere, sam mal se pa morm pozanimat .) ← To bo pa bol težko... Jst se za ta motor zanimam in ga bom verjetno tut jst vzel :D sm se moram še zment s tejchi kdaj ga pridem pogledat... Si za kakšn tedn prekasn
JaRaNe Objavljeno Julij 5, 2005 Opozori Objavljeno Julij 5, 2005 To bo pa bol težko... Jst se za ta motor zanimam in ga bom verjetno tut jst vzel :D sm se moram še zment s tejchi kdaj ga pridem pogledat... Si za kakšn tedn prekasn ← hehe, ni nujno, ona je rekla konc avgusta .) , to je pa še vč ko en mesec, a sta se že kj za ceno menila
Grilzz Objavljeno Julij 5, 2005 Opozori Objavljeno Julij 5, 2005 A njen motor je bil razbit? Jst sm mislu da ga je ona sam za foro razšraufala.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se