Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
A njen motor je bil razbit?

Jst sm mislu da ga je ona sam za foro razšraufala.

nein, mela je prometno nesrečo, pol pa dele iz nemčije dobila

za kj več pa njo vpraši, ne mislem jst zj o tem razglablat kle po forumu .)

Objavljeno
To bo pa bol težko... Jst se za ta motor zanimam in ga bom verjetno tut jst vzel  :D  sm se moram še zment s tejchi kdaj ga pridem pogledat...

Si za kakšn tedn prekasn

pa nism prekasn, k sem se že prej dogovarjov z njo, dons sm pač prašov kle na forumu .)

Objavljeno
hehe, ni nujno, ona je rekla konc avgusta  .) , to je pa še vč ko en mesec, a sta se že kj za ceno menila

Sj pravm da je vse skup zdj v fazi dogovora... Jst bom dal za motor tuk k je vreden glede na to d je bil razbit... <_< Ceno zvem u kratkem, če bo pa preveč nabila ceno pol ga ne bom vzel...

Jst tut mal dvomem k je bil razbit, zato se morm z motorjem pelat d bom vidu če se kj pozna... .)

Objavljeno
Sj pravm da je vse skup zdj v fazi dogovora... Jst bom dal za motor tuk k je vreden glede na to d je bil razbit... <_<  Ceno zvem u kratkem, če bo pa preveč nabila ceno pol ga ne bom vzel...

Jst tut mal dvomem k je bil razbit, zato se morm z motorjem pelat d bom vidu če se kj pozna... .)

men je lih kar rekla 550 do 600k sit

sem rajš brez motorja, pa brez zamere tejchy

Objavljeno

ej ni problema ni zamere, racuni so, motor nima problemov ker ga ne bi prodajala ce bi bil sfukan, kdo ga bo pa dobil, pa mislm da ma od vaju ne vem kdo kej vec prednosti, ker mam ze dost vec kupcev, k so kolegi kolegice in vrjem da jim ne bi razfukanga motorja prodala,ker nocm da se mi kolega ubije...trnutna najvisja cena je bla 590k ....kot pravm kaj bo pa ratal bomo pa vidl :D kupuje ga pa nek model k ma hcerko on pa dirka s kroso, bil na motorju sedel gor ve use od popravila naprej, k se je usedu gor pa pelu je reku ce se zajebavam da je bil na tleh ker je kot nov...

potem druga spet zenska k ga kupuje pa spet ati ne vem tocn ker motor voz, emm prav tako se cena giblje nad 550k.

jaz pa tko povem pod 500k je najnizja cena, ker je use novo.ce pa da kdo vec se pa jaz ne bom branila :grrr

aja drgac pa Jarane emm ne vem od kje ti pa podatek da se motor prodaja ze zdej oz julija?amm to si si sam zmislu al kako? no ja ma garfield mal bolse podatke

Objavljeno
ej ni problema ni zamere, racuni so, motor nima problemov ker ga ne bi prodajala ce bi bil sfukan, kdo ga bo pa dobil, pa mislm da ma od vaju ne vem kdo kej vec prednosti, ker mam ze dost vec kupcev, k so kolegi kolegice in vrjem da jim ne bi razfukanga motorja prodala,ker nocm da se mi kolega ubije...trnutna najvisja cena je bla 590k ....kot pravm kaj bo pa ratal bomo pa vidl :D kupuje ga pa nek model k ma hcerko on pa dirka s kroso, bil na motorju sedel gor ve use od popravila naprej, k se je usedu gor pa pelu je reku ce se zajebavam da je bil na tleh ker je kot nov...

potem druga spet zenska k ga kupuje pa spet ati ne vem tocn ker motor voz, emm prav tako se cena giblje nad 550k.

jaz pa tko povem pod 500k je najnizja cena, ker je use novo.ce pa da kdo vec se pa jaz ne bom branila  :grrr

aja drgac pa Jarane emm ne vem od kje ti pa podatek da se motor prodaja ze zdej oz julija?amm to si si sam zmislu al kako? no ja ma garfield mal bolse podatke

a si naja ti mal zamešala, jst sm reku da avgusta, garfield pa da se morta sam še zment kdaj ga pride gleda, sicer je pa tole mal :topic: .)

Objavljeno

tejcy ce ti prodajas nsr-ko l.98 za 550k+(sicer nevem kok km ma) sm jst pol kr pocen kupu letnik 01 za 570k (17k km)

Objavljeno
tejcy ce ti prodajas nsr-ko l.98 za 550k+(sicer nevem kok km ma) sm jst pol kr pocen kupu letnik 01 za 570k (17k km)

mi, kdaj boš prodajov .)

no, sj nimam dost denarja :(

Objavljeno

ma jaz mam 14k km, pr tem da je gor aupspuh k ga ja jjs naredu prov za nsrjko pa kosta lot of money, al pa če dam original auspuh gor pa prodam auspuh posebi hehe :P

Objavljeno

ja no pustmo detajle...folk puste mi veselje....bom vsaj mislu da sm vsaj enkrat dobr kupu :D :D

jok3

Objavljeno
ja no pustmo detajle...folk puste mi veselje....bom vsaj mislu da sm vsaj enkrat dobr kupu :D  :D

jok3

Vidm d je čist odvisn kakšnga prodajalca dobiš... Eni ceno nabijajo pa pol tok ni vredn... To vela za tiste k sm jih šu gledat... to mislem nsr-ke

Vem d sm mal :topic: sm ni mi jasn zakva so te nsr-ke tuk nabijajo te cene k motor sploh ni tok vredn

Objavljeno

Ej je motor 100% tolk vreden! Ne vem če je še ker od 125, vsaj zame ane!

Objavljeno
ja no pustmo detajle...folk puste mi veselje....bom vsaj mislu da sm vsaj enkrat dobr kupu :D  :D

jok3

ej mi svaka ti cast full si dobr kupu res...mislm jaz sm tud ze kupujem sm gledala hornetko 800k 2003 letnik nic jasn zakj tok pocen pa klicem modela pa se je zapufal...emmm ja mal :topic: sam tko da te potolazm da si dobr kupu :D

emm drgac pa garfield emm te motorji so tok vreni al pa kup aprilio pa pocaki da ti ribne k se premaknes 2m...upam da nism koga z aprilio uzalila sam moje misljenje pa se usakmu kolegu je ripnla :( :lol1:

Objavljeno

Nekaterim tud dela sam morš mal pazt. Nsr pa pač nikamor ne gre, 125ccm pa more letet drugač je pa brezveze.

Objavljeno

hmm da ne leti, n

nevermindo ja poznam 2 primera k je bla bol zrihtana k usaka RSka, zdej je pac sam fora kok hocs ti ulozit u tak motor, npr men je brezveze dajat 200k za to da bo sla nsrjka 210, ce lahka prsparam teg 200k pa jih dam na kupcek pa kupm cbrko novo...

nevermind :topic:

Objavljeno
hmm da ne leti, n

nevermindo ja poznam 2 primera k je bla bol zrihtana k usaka RSka, zdej je pac sam fora kok hocs ti ulozit u tak motor, npr men je brezveze dajat 200k za to da bo sla nsrjka 210, ce lahka prsparam teg 200k pa jih dam na kupcek pa kupm cbrko novo...

nevermind  :topic:

tejcy tko se govori :OK:

Objavljeno

kje bi lohk dubu potrdilo da motor, ki ima v prometnem napisano 21 kW ima kao 11 kW, tejchy, kje si ti to dobila

Objavljeno

Pelat blokirat in nato homologirat v koper pol pa blokade vn pobereš :P edin če ma tejchy kej veze

Objavljeno

ja sam tole kar si ti napisov stane krepko čez 50k sit, a obstaja kakšna cenejša možnost

Objavljeno
kje bi lohk dubu potrdilo da motor, ki ima v prometnem napisano 21 kW ima kao 11 kW, tejchy, kje si ti to dobila

jaz sem takrat dobil pri Vombergerju v Kranju

Objavljeno
jaz sem takrat dobil pri Vombergerju v Kranju

in kaj si naredil, da ti ga je dav, ker do vombergarja mam zlo bliz, kolk te je koštalo ozr. kolk je računov

Objavljeno
in kaj si naredil, da ti ga je dav, ker do vombergarja mam zlo bliz, kolk te je koštalo ozr. kolk je računov

heh, sm se že pozanimov

mi je reku da bi mogu elektronko in furgazer zamenat, ker ta motor sploh nima in nikol ni mev blokad, tko da se mi to sploh ne splača

Objavljeno

Jarane kakšne barve maš nsro? k iz škofje loke je moj polstric pa je mel tud eno pa me zanima če si jo mogoče kupu od enga iz polanske doline prej jo je mel pa moj stric.

Objavljeno
Jarane kakšne barve maš nsro? k iz škofje loke je moj polstric pa je mel tud eno pa me zanima če si jo mogoče kupu od enga iz polanske doline prej jo je mel pa moj stric.

ne sploh je še nism kupu, sam hondaš mi jo ponuja, pa ma napisan 21 kW, zato sprašujem

a jo un s polanske doline slučajno prodaja, a je bla črno-rdeča, k sm jo že eneparkat vidu u šk. loki

Objavljeno

nevem, pedraga se mi zdi ta tvoja NSR Tejcy, jest sm dal za 99' pa 9300 km, zablokirano 550k, pa kot nova je, prvotna cena pa je bla 500k, sam je en ponudu več, pa smo se tko zmenil

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!