Spasky Objavljeno Januar 9, 2015 Deli Objavljeno Januar 9, 2015 Jaz sem sam pa nisem nek stručko. Sej je bolj kot ne plug&play. Rabiš notesnik (internet), mirne živce (par pirov + čike), po navodilih pa gre. Gregc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalaprava Objavljeno Januar 16, 2015 Deli Objavljeno Januar 16, 2015 Kmet, glej kaki fotki sem našel v svojem arhivu...sem vedel, da sem to tvoje čudo že nekje srečal To je bilo slikano na smučišču v Cortini d´Ampezzo 02/2013...........predstavnik Ducati-ja mi je razložil, zakaj so se odločili za predstavitev sredi smučišča: Ker se jih tam ni dalo testirati, se tudi pokvariti niso mogli! :grim :grim :grim Ampak ko sem odsmučal naprej v dolino, sem s smučkami povozil neko kovinsko pizdarijo.....najbrž je bila kaka odpadla matica iz zgoraj slikanih dučejev Ferrarist, notranc, Zivnorc in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Januar 16, 2015 Deli Objavljeno Januar 16, 2015 Skalaprava ,mal sem v skrbeh za tebe,saj imaš simptome sindroma "Snecer" in to je nevarno saj jih od 10 dobi 11 trajne posledice ki se kažejo kot Skalaglava builder, notranc, Nearrain in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
notranc Objavljeno Januar 16, 2015 Deli Objavljeno Januar 16, 2015 (popravljeno) Kmet, glej kaki fotki sem našel v svojem arhivu...sem vedel, da sem to tvoje čudo že nekje srečal IMG00777-20130208-1634.jpg IMG00779-20130208-1636.jpg To je bilo slikano na smučišču v Cortini d´Ampezzo 02/2013...........predstavnik Ducati-ja mi je razložil, zakaj so se odločili za predstavitev sredi smučišča: Ker se jih tam ni dalo testirati, se tudi pokvariti niso mogli! :grim :grim :grim Ampak ko sem odsmučal naprej v dolino, sem s smučkami povozil neko kovinsko pizdarijo.....najbrž je bila kaka odpadla matica iz zgoraj slikanih dučejev To so za nekatere udarci pod pasom :-):-):-) Popravljeno Januar 16, 2015. Popravil notranc skalaprava in builder 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalaprava Objavljeno Januar 16, 2015 Deli Objavljeno Januar 16, 2015 Skalaprava ,mal sem v skrbeh za tebe,saj imaš simptome sindroma "Snecer" in to je nevarno saj jih od 10 dobi 11 trajne posledice ki se kažejo kot Skalaglava Ja, imam pri njemu rezerviran 40 urni začetni tečaj. Ni poceni, ampak jebiga, se bom pa pri najboljšem učil Žal pa tečaj zajema samo teoretični del....za praktičnega se moram baje obrniti na druge strokovnjake, ker on je samo "teoretičar" :grim notranc, Nearrain, Kmet2 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Januar 16, 2015 Deli Objavljeno Januar 16, 2015 Ja, imam pri njemu rezerviran 40 urni začetni tečaj. Ni poceni, ampak jebiga, se bom pa pri najboljšem učil Žal pa tečaj zajema samo teoretični del....za praktičnega se moram baje obrniti na druge strokovnjake, ker on je samo "teoretičar" :grim No ker sem pa jaz praktik lahko pridež na zaključni tečaj k meni.........tud ni poceni,sam boš pa vsaj prodal tisti polizdelek in si kupil maketo od MTS :lol: Nearrain, notranc, DAMI34 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalaprava Objavljeno Januar 16, 2015 Deli Objavljeno Januar 16, 2015 To so za nekatere udarci pod pasom :-):-):-) Ah, udarec pod pasom ni nič v primerjavi s tem, da moraš vozit Ducati! Tam si deležen udarcev od povsod, ko začne trokirat, pa ritat, pa cukat notranc, DAMI34, Zivnorc in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno Januar 16, 2015 Deli Objavljeno Januar 16, 2015 No ker sem pa jaz praktik lahko pridež na zaključni tečaj k meni.........tud ni poceni,sam boš pa vsaj prodal tisti polizdelek in si kupil maketo od MTS :lol: Pa Spasky ti bo dovolil uc vrzt na titulo "Najboljse potovalne endurrre" Kmet2 in skalaprava 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Januar 16, 2015 Deli Objavljeno Januar 16, 2015 Fak kaj so se tej bmflarji spravli na mene reveža.............a nimata nobenega sočutja,saj dovolj trpim že ko sem si Dučeja na glavo nakopal,banda groba bmflarska :lol: skalaprava, DAMI34, Nearrain in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno Januar 16, 2015 Deli Objavljeno Januar 16, 2015 To je samo uvertura . . . Cak se mau, da KTM drhal strne svoje vrste. Kmet2 in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Januar 16, 2015 Deli Objavljeno Januar 16, 2015 ... fak.... ... a zdej si bom mogu še eno gajbico doma u garažo dat... .. vsakič, ko si prišel na obisk s KTMjem... sem kaj najdel na tleh... pa spravil v gajbico... a zdej bom mogu pa sortirat v dve... še za DUCATIja... ... aja... pa tlakovce bom položil po dvorišču... tko da boš moral parkirati na ulici.... (olje, pa fleki pa to.. ) Nearrain, Tedybear, Fantocci in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Januar 16, 2015 Deli Objavljeno Januar 16, 2015 ... fak.... ... a zdej si bom mogu še eno gajbico doma u garažo dat... .. vsakič, ko si prišel na obisk s KTMjem... sem kaj najdel na tleh... pa spravil v gajbico... a zdej bom mogu pa sortirat v dve... še za DUCATIja... ... aja... pa tlakovce bom položil po dvorišču... tko da boš moral parkirati na ulici.... (olje, pa fleki pa to.. ) Do takrat ko bomo tisti na novo zazidani kamin sprobal bom že z raketo pristal na balkonu,tam maš pa ploščice sam obrišeš pa je :grim Zivnorc in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Januar 16, 2015 Deli Objavljeno Januar 16, 2015 .... kuko pa ti veš, kaj imam na balkonu... Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Januar 16, 2015 Deli Objavljeno Januar 16, 2015 .... kuko pa ti veš, kaj imam na balkonu... :oops: lej vse je tvoja kriva,sm se branu,sam na koncu Zivnorc in Nearrain 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalaprava Objavljeno Januar 16, 2015 Deli Objavljeno Januar 16, 2015 (popravljeno) ... fak.... ... a zdej si bom mogu še eno gajbico doma u garažo dat... .. vsakič, ko si prišel na obisk s KTMjem... sem kaj najdel na tleh... pa spravil v gajbico... a zdej bom mogu pa sortirat v dve... še za DUCATIja... ... aja... pa tlakovce bom položil po dvorišču... tko da boš moral parkirati na ulici.... (olje, pa fleki pa to.. ) Pa glej da gajbici vidno označiš, da ne boš mešal šraufe! Na tlakovce pa položi damske vložke "always". Ti baje popivnajo vse S tistim "za občutljivejše" je mišljen Ducati oz. njihovi uporabniki Popravljeno Januar 16, 2015. Popravil skalaprava Zivnorc, Kmet2, notranc in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Januar 16, 2015 Deli Objavljeno Januar 16, 2015 ...al pa jih nej kr na multistrado gor natakne.... skalaprava in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Januar 16, 2015 Deli Objavljeno Januar 16, 2015 (popravljeno) Ah, udarec pod pasom ni nič v primerjavi s tem, da moraš vozit Ducati! Tam si deležen udarcev od povsod, ko začne trokirat, pa ritat, pa cukat sam si pozabil, da za razliko od BMWjašev, te udarce prenašaš s ponosom, pa še hvališ se okol Popravljeno Januar 16, 2015. Popravil DAMI34 Zivnorc, notranc, builder in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalaprava Objavljeno Januar 16, 2015 Deli Objavljeno Januar 16, 2015 sam si pozabil, da za razliko od BMWjašev, te udarce prenašaš s ponosom, pa še hvališ se okol Ko pri nas neha cukati pa rukati, pomeni to le eno....Kardan ist kaputt....takrat začnemo ponosno štopati DAMI34, Fritz, Nearrain in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Januar 16, 2015 Deli Objavljeno Januar 16, 2015 ... .... mislim, da je cajt, da se modernizira naslov v : "Zakaj ne bi imel DUCATI Multistrade MTS 1200 (2010)" Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno Januar 16, 2015 Deli Objavljeno Januar 16, 2015 sam si pozabil, da za razliko od BMWjašev, te udarce prenašaš s ponosom, pa še hvališ se okol Kwa se pa ti oglasas? K nimas jajc it na boljsi motor in si si narocu isto Kwako DAMI34, Dark, Kmet2 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Januar 16, 2015 Deli Objavljeno Januar 16, 2015 Kwa se pa ti oglasas? K nimas jajc it na boljsi motor in si si narocu isto Kwako Eh sej ni ista zdej je mal bl drugačne črne barve popolnoma nov model z istim izgledom :lol: DAMI34, builder, Dark in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Januar 16, 2015 Deli Objavljeno Januar 16, 2015 Kwa se pa ti oglasas? K nimas jajc it na boljsi motor in si si narocu isto Kwako priznam sicer pa: zase se brigi Drgač pa lahko Multistrado sam pohvalim, smo šli zadnjič do Pirana, pa se ni čist nč pokvarilo, edin olje je bilo malo spenjeno Eh sej ni ista zdej je mal bl drugačne črne barve popolnoma nov model z istim izgledom :lol: nivo olja ok? Spenjeno? Nearrain, Kmet2 in builder 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Januar 16, 2015 Deli Objavljeno Januar 16, 2015 priznam sicer pa: zase se brigi Drgač pa lahko Multistrado sam pohvalim, smo šli zadnjič do Pirana, pa se ni čist nč pokvarilo, edin olje je bilo malo spenjeno nivo olja ok? Spenjeno? To je od silne moči .....so me poučli DAMI34, Nearrain in builder 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Januar 16, 2015 Deli Objavljeno Januar 16, 2015 To je od silne moči .....so me poučli aha...al pa od zobnikov k (se) meljejo Dark, builder in Nearrain 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Januar 16, 2015 Deli Objavljeno Januar 16, 2015 aha...al pa od zobnikov k (se) meljejo Melje pa res,baje da je to tud normalno.....so me podučil :grim P.S. skratka vse kar ti ne sede je pač NORMALNO od silne moči Dark, Nearrain, DAMI34 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se