Skoči na vsebino
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34,

servis manualManuale_Officina_Hornet_07.pdf

priročnik navodila Hornet manual.pdf

Priporočene objave

Objavljeno

Pozdravljeni

Kolega išče športni izpuh za Hondo Hornet PC41

Ponudbe lahko na ZS  =)

Hvala

Objavljeno

Meni pa tam okol 6k malo trese krmilo pa na stopalkah se tudi malo čuti. Sej to je recimo normalno? :)

To je zaščitni znak. :)

Objavljeno

A ma kdo doma

akrapovič slip on za

hornet  600 2004

in

mu dela dren na polici?

Objavljeno

Se komu valja še spodoben zadnji disk za horneto pc34? Moj je že fino bogi... kliče za it v penzijo pa bi mu rad omogočil...

Objavljeno

Kaj mi lahko kdo pomaga ali svetuje

imam horneta PC34 katerem sem menjal tesnilo na glavi ker mi je pomešalo vodo in olje

glavo sam dal brusit, tesnila naročil v Domžalah zamenjal očistil vse kanale, po navodili zategnil vse vijake nazaj sestavil, potem ugotovil daje dejansko šel oring tesnilo na vodni črpalki ampak rešeno.

Zdaj pa mi niti pod razno noče vžgat pa še svečke so suhe ker jih niti ne zalije, sem preveril iskro vse imajo vezane pa so 1-4,2-3, kokar da nebi bencina dobile

Motor je prej normalno tekel se pravi ni se sam ugasnil ali pa kaj drugega da bi bilo,  frgazer pa tudi nisem se nič dotikal da bi ga kaj razstavljal, samo sam ga dol snel 

Kakšen nasvet razen da ga na servis peljem

Objavljeno

Ponavadi tesnilo ko crkne na črpalki = nova črpalka, ker tisko ki gre se ne da zamenjat. (sem svež lastnik nove vodne črplake). Drugače preveri še tesnila za kolektorji (nad filtrom za olje) ki ločujejo vodo od olja. Moj mehanik je to naredil in preprečil katastrofo... (so bili tik pri tem da prepustijo). Drugače pa ti težje svetujem lahko si naredil standardno napako in sitsnil oddušne cevi pa ti gorivo ne prihaja (z rezervoarjem). Snemi rezervar dol, improviziraj zasilni rezervoar da vidiš če sploh vleče gorivo. Pomoje je lahko to, (dokaj tipično) za kaj več pa bo bolje kak pravi mehanik jaz sem informatik. :P

Objavljeno

Ponavadi tesnilo ko crkne na črpalki = nova črpalka, ker tisko ki gre se ne da zamenjat. (sem svež lastnik nove vodne črplake). Drugače preveri še tesnila za kolektorji (nad filtrom za olje) ki ločujejo vodo od olja. Moj mehanik je to naredil in preprečil katastrofo... (so bili tik pri tem da prepustijo). Drugače pa ti težje svetujem lahko si naredil standardno napako in sitsnil oddušne cevi pa ti gorivo ne prihaja (z rezervoarjem). Snemi rezervar dol, improviziraj zasilni rezervoar da vidiš če sploh vleče gorivo. Pomoje je lahko to, (dokaj tipično) za kaj več pa bo bolje kak pravi mehanik jaz sem informatik. :P

sem probal čez flašo in v frgazer pride bencin sam zgleda naprej da ne, večji problem je zdaj nekomu peljat ko si sam nekaj zajebal pa še ne veš kaj

Objavljeno (popravljeno)

Kaj pa "faza"? Je pravilno postavljena?

Popravljeno . Popravil SF
Objavljeno

Si že poskusil očistiti vplinjače? Vse lepo očistit in spihat s kompresorjem? Poskusi še to, če še nisi ;)

Objavljeno

Najprej preveri kako si nastavil pozicije na pogonu odmičnih gredi. Tam je treba biti pazljiv, da nastaviš vse oznake (glavna gred, zobniki na odmičnih gredeh) v predpisani položaj. V kolikor si falil je samo sreča, da so ventili ostali nepoškodovani, ker se kaj rado zgodi, da jih bati zatolčejo - skrivijo.

Objavljeno

sej znanja nekaj je saj osnovnega, preden sem dal ketnico dol sem postavil vse v osnovni položaj kak je pokazano v priročniku in še dodatno označil potem šele ostranu premične gredi , frgazerje pa tudi imel narazen pa spihal in ščistil če bi kaj not prišlo

ventilje tudi sprobal če spuščajo če bi bili zviti, sem jih postavil v zaprt položaj pa nalil bencin da bi videl če stran steče mimo ventilov pa tudi nič

zdej ostane sam kakšna vakumska cevka ker membrane na frgazerji so tud vredi niso trde ali poškodovane tak da bom moral poiskat servis

Objavljeno

Preveri, da nisi stisnil kakšne cevke, ko si stavil tank gor. Se hitro zgodi, tudi pooblaščenim serviserjem...

Objavljeno

ima kdo kakšno pametno idejo za zadnji nosilec tablice + led blinkeri

Za Hornet PC41

(razen barracuda in rizoma) (pa ebay že tudi gledo)

hvala

lp

Objavljeno

Imam par vprasanj.

Zanima me kje ima Hornetka 2004 merilec hitrosti ( zadnje, sprednje kolo ali zobniki ) in ce menjas zobnike ali to vpliva na prikaz hitrosti.

Se nekaj sem opazil in sicer ko imam v nevtralni prestavi je z masine slisat tako sumenje...ce stisnem sklopko to sumenje izgine. Ali je to normalno ali je znak da bo kaj slo. Hvala :)

Objavljeno

to je znak da si želiš Dukatija :P

Objavljeno

to je znak da si želiš Dukatija :P

Kdo si ga pa ne :P

Objavljeno (popravljeno)

Imam par vprasanj.

Zanima me kje ima Hornetka 2004 merilec hitrosti ( zadnje, sprednje kolo ali zobniki ) in ce menjas zobnike ali to vpliva na prikaz hitrosti.

Se nekaj sem opazil in sicer ko imam v nevtralni prestavi je z masine slisat tako sumenje...ce stisnem sklopko to sumenje izgine. Ali je to normalno ali je znak da bo kaj slo. Hvala :)

Hornetka ima spredaj vsaj modeli na zajlo so očitni. Če menjaš zobniško razmerje ti bo speedo lagal zagotovo na zalja verziji.

Tisto šumenje pa je značilnost preizkušenega starega zanesljivega agregata od CBR 600 iz prejšnjega tisočletja. Vse normalno, ne boš našel hornete brez.

Popravljeno . Popravil StaraFeltna
Objavljeno

Kdo si ga pa ne :P

Bmflarji :D

Hornetka ima spredaj vsaj modeli na zajlo so očitni. Če menjaš zobniško razmerje ti bo speedo lagal zagotovo na zalja verziji.

Kako prosim? Ne razumem čist kaj si napisal, vendar če ima motor števec gnan na prednjem kolesu na zajlo, ti vedno kaže prav. Laže pa ko podatek jemlje iz menjalnika, saj ne ve, da si spremenil končno razmerje. Prednje kolo pa se vrti kolikor se pač vrti. 

Objavljeno

Bmflarji :D

Kako prosim? Ne razumem čist kaj si napisal, vendar če ima motor števec gnan na prednjem kolesu na zajlo, ti vedno kaže prav. Laže pa ko podatek jemlje iz menjalnika, saj ne ve, da si spremenil končno razmerje. Prednje kolo pa se vrti kolikor se pač vrti. 

Hvala za opozorilo.

Napisal sem za en q. Števec dobi info preko kape na prednjem verižniku na katerega je montirana zajla. Zbrkaj razmerje zob pa maš odstopanje na števcu.

Objavljeno

Če ve kdo za kakšno dobro ohranjeno Hornetko, po možnosti črne barve ,kupim.

031 428 011

Objavljeno

Tale prodajalec večinoma prodaja motorje uvožene iz Italije.

Glede konkretnega Horneta:

Manjka napis Hornet na stranski plastiki. Glede barve Honda logotipa na rezervarju bi na tvojem mestu malo pogooglal - ne vem, če so bili leta 2008 takšni.

Poglej tudi zadek. Morda je bila zamenjana plastika pod držali za sovoznika. Letniki 2008 so imeli mat črno.

Pelji zraven nekoga, ki se razume oz. ga pred nakupom pelji na pregled...

Lp Andrej

Objavljeno

In koliko potem laže?

Sam imam -1 spredi +1 zadi, pač za pospeške :)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!