CAPI Objavljeno September 1, 2012 Deli Objavljeno September 1, 2012 Verjetno imaš prav, Miha, olja je čisto do vrha. Bom še malo preizkušal. Zanima me naslednje: ali ima kdo od tu za prodati nosilec za stranske kovčke, Givijeve? Naj mi prosim javi oz. sporoči! Hvala Jaz prodam original kovčke z nosilci vred maksmalovrh@siol.net Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FitnesFreak Objavljeno September 6, 2012 Deli Objavljeno September 6, 2012 CAPI najlepša hvala za ponudbo, vendar kovčke že imam (2 x 52 L Givi) in potrebujem le nosilec za le-te. Če ima kdo nosilec, naj me prosim kontaktira. Andrej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hribuc Objavljeno November 24, 2012 Deli Objavljeno November 24, 2012 Ej majstri pa kaj ste še vsi na dopustu da se nč ne dogaja po čarunalniku :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sas1 Objavljeno Februar 3, 2013 Deli Objavljeno Februar 3, 2013 še vedno nobenega tukaj??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cisco Objavljeno Februar 8, 2013 Deli Objavljeno Februar 8, 2013 verjetno vsi v pričakovanju novega capota.... no jaz tud Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kasti Objavljeno Februar 9, 2013 Avtor Deli Objavljeno Februar 9, 2013 verjetno vsi v pričakovanju novega capota.... no jaz tud jaz tudi! :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hribuc Objavljeno Februar 9, 2013 Deli Objavljeno Februar 9, 2013 jaz tudi! :grim Lep,zanimiv pa tud Aprilia je sam čist preveč cestno naravnan (kao Dorsoduro) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rdeči Objavljeno Februar 11, 2013 Deli Objavljeno Februar 11, 2013 Dajte kaj za glodat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno Februar 11, 2013 Deli Objavljeno Februar 11, 2013 (popravljeno) Evo jo...! bo dovolj velika? Popravljeno Februar 11, 2013. Popravil MiNa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rdeči Objavljeno Februar 14, 2013 Deli Objavljeno Februar 14, 2013 Bolj jo gledam lepša je.Nazačetku malo čudna. Potem pa Ali ste poservisirali motorčke? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cisco Objavljeno Februar 14, 2013 Deli Objavljeno Februar 14, 2013 Bolj jo gledam lepša je.Nazačetku malo čudna. Potem pa Ali ste poservisirali motorčke? a kost? al tanova capondrca? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rdeči Objavljeno Februar 15, 2013 Deli Objavljeno Februar 15, 2013 tanova caponorca. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cisco Objavljeno Februar 17, 2013 Deli Objavljeno Februar 17, 2013 tanova caponorca. sej se mi je zdel ...kumi čakam da jo vidim v živo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno Februar 18, 2013 Deli Objavljeno Februar 18, 2013 V živo iz sejma IMOT ampak še vedno za rdečim trakom..... Nič "jahanja". RobiRoberto in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vandrovec Objavljeno Februar 18, 2013 Deli Objavljeno Februar 18, 2013 ...cestni motor, izgubila je enduro gene. hribuc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Februar 18, 2013 Deli Objavljeno Februar 18, 2013 ...cestni motor, izgubila je enduro gene. Kot vse endure nad 1000ccm.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vandrovec Objavljeno Februar 18, 2013 Deli Objavljeno Februar 18, 2013 Ne vem, zakaj se velike emdure večinoma spreminjajo v potovalne motorje in so tako omejene le na asfalt. Ampak GSA in Super Tenere še ohranjata nekaj vsestranskosti. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Februar 18, 2013 Deli Objavljeno Februar 18, 2013 (popravljeno) Tržna niša! Pa čisto nič drugega! Jebe pa se jim za uprabnost njihovih motorjev. Takih, tapravih (farerjev) je malo, pa še tisti nimajo denarja! V bistvu bi ga raje vtaknili v kakšno pot... Tistih, ki bi rinili na druge kontinente ni veliko. Onih, ki rinejo po "lastnem", pa kolikor jih hočeš!! To = to! :yes: Popravljeno Februar 18, 2013. Popravil moto rider regi, bmw in hribuc 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rdeči Objavljeno Februar 19, 2013 Deli Objavljeno Februar 19, 2013 Najbolje bo starega zadržat ,novega pa potem imet za nedeljo.Mislim ,da bojo dobre vozne lastnosti .Sam treba bo še mal počakat. Z opremo bo okol 15 jurčkov sigurn? Se strinjam tržno naravnan. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kasti Objavljeno Februar 19, 2013 Avtor Deli Objavljeno Februar 19, 2013 Cene so že znane... 01-2013-MPC.xlsx.pdf Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hribuc Objavljeno Februar 19, 2013 Deli Objavljeno Februar 19, 2013 Ne vem, zakaj se velike emdure večinoma spreminjajo v potovalne motorje in so tako omejene le na asfalt. Ampak GSA in Super Tenere še ohranjata nekaj vsestranskosti. Vsestranskost se neha pr kilah 250+,razen če nis doma bliz dežele Petra Klepca a ne Sergej Kmet2 in zzigon 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno Februar 19, 2013 Deli Objavljeno Februar 19, 2013 Ta Caponord je čist cestno naravnana. Ne vidim nikjer kakšni off road perspektiv. Hod zadnjega vzmetenja samo 150 mm , dimenzije gum pa čist cestne:spredaj: 120/70-R17; zadaj: 190/55-17 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vandrovec Objavljeno Februar 19, 2013 Deli Objavljeno Februar 19, 2013 Mogoče pride še kakšna izvedba, kot je bila rally Raid pri prejšnji.... Zame pomeni vsestranskost to, da se peljem lahko tudi po makadamu, da tudi na mokri podlagi pridem v kakšen klanec....ampak za Aprilijo ne vem, če bi se odločil, pač Italijani, kjer že skoraj mora nekje kaj puščati, da je vse umazano...slabe izkušnje s Fiatom. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Februar 19, 2013 Deli Objavljeno Februar 19, 2013 Vsestranskost se neha pr kilah 250+,razen če nis doma bliz dežele Petra Klepca a ne Sergej Je kar vsestranski če bi dal gor Hajdenauke,no roko na srce za težek teren pa te kile niso tud če si iz dežele tam doli JONI 46 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Šarc Objavljeno Marec 28, 2013 Deli Objavljeno Marec 28, 2013 A ma kdo slučajno za prodat ščitnike za roke? Lp T. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se