MiNa Objavljeno Julij 9, 2014 Deli Objavljeno Julij 9, 2014 Z manjšo predelavo (Peugeot ali Fiat), če se ne motim, se je o tem v tej temi že pisalo malo poišči. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Šarc Objavljeno Julij 9, 2014 Deli Objavljeno Julij 9, 2014 Citroen, Peugeot, Reanult, V6 3.0 mašine. Pa mal predelave za 40€ Imam pa doma eno že predelano Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suntrace14 Objavljeno Julij 10, 2014 Deli Objavljeno Julij 10, 2014 Če ima kdo kakšen par obročev odveč, naj mi pošlje pm. Menjam za denar, lahko tudi delna tudi za dobro pivo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ETV1000 Objavljeno Avgust 7, 2014 Deli Objavljeno Avgust 7, 2014 Fantje spet problem. Kazalec hitrosti izgublja stik z realnostjo( pada, skače. kaže precej narobe glede na GPS...) Ima kdo kako idejo?. Oz imate kako cifro koga ki bi mi kapota spravil v red? Čeprav ga z največjim veseljem šraufam, naslednjih nekaj tednov ne bo časa za tovrstne aktivnosti, sezone je pa še dovolj, da ne bi čakal na zimo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno Avgust 12, 2014 Deli Objavljeno Avgust 12, 2014 čist možno, da je lim na kazalcu popustil. odpri armaturko in nazaj zalepi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ETV1000 Objavljeno Avgust 14, 2014 Deli Objavljeno Avgust 14, 2014 čist možno, da je lim na kazalcu popustil. odpri armaturko in nazaj zalepi Ne upam . K sreči magično zdaj ne skače več. Se mi zdi da ima to veze z elektiko ali senzorjem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno Avgust 14, 2014 Deli Objavljeno Avgust 14, 2014 Magija je pa res ena super reč Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lasagna Objavljeno September 3, 2014 Deli Objavljeno September 3, 2014 Kdo bi si mislil, da bom prebral od začetka do konca (pa še nekaj linkov vmes). Včeraj sem namreč po burji priteral domov en Caponord 1000 in sem vesel kot radio, da obstaja toliko entuziastov. Ker o marsičem nisem dobil podatkov (spojke, cinšpule, konektorji, starter rele) in tipka "mode" nekako ne prime, bom enkrat do spomladi potreboval mentorstvo za demonstracijo menjave olja, snemanje tanka, zagotovo pa tudi en bolj šparoven software. Regler menda že ima od Honde, za vozit je šus. Navaditi se moram (ali odpraviti) na nemiren prosti tek in vožnjo od 3000 rpm dalje. Vem, da je to bolj stara reč, Mk1 iz 2001, kar pa me ne moti, ker izpolnjuje vse kriterije, ki jih imam (imava). Pa še zelo dobro izgleda. A sem že rekel, da potegne kot pri norcih ? hribuc in Dr_Jakob 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FitnesFreak Objavljeno September 10, 2014 Deli Objavljeno September 10, 2014 (popravljeno) Živjo. Jaz imam tudi problem z kazalnikom hitrosti - crknil je. Sploh se ne premakne niti pri kontaktu niti med vožnjo. Kakšno mnenje morda? Popravljeno September 10, 2014. Popravil FitnesFreak Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno September 10, 2014 Deli Objavljeno September 10, 2014 (popravljeno) Mogoče kaj uporabnega napisano. Našel na googlu, vpisal "Aprilia caponord speedo repair" Tole pa je mogoče krivec za "nedelovanje" Popravljeno September 10, 2014. Popravil MiNa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Šarc Objavljeno September 14, 2014 Deli Objavljeno September 14, 2014 Če so taki simptomi glede števca je največkrat vzrok senzor hitrosti na zadnjem kolesu ob zavornih čeljustih. Cena pa pretirana 125€. Se da dobit kje kakšnega na spletu cenejš samo je kr jeba. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Šarc Objavljeno September 16, 2014 Deli Objavljeno September 16, 2014 Evo Zokija iz Banjaluke s Capotom na plin http://www.klix.ba/auto/banjalucanin-zoran-garaca-izumio-jedinstveni-plinski-mehanizam-za-motocikle/140910127 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ETV1000 Objavljeno September 25, 2014 Deli Objavljeno September 25, 2014 Če so taki simptomi glede števca je največkrat vzrok senzor hitrosti na zadnjem kolesu ob zavornih čeljustih. Cena pa pretirana 125€. Se da dobit kje kakšnega na spletu cenejš samo je kr jeba. Vmojem primeru j z zemenjavo cinšpule nehal zafrkavat tudi števec. ali je to slučaj ali kakšna čudna električna pota pa ne vem. Bočas pokazal. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hribuc Objavljeno Oktober 12, 2014 Deli Objavljeno Oktober 12, 2014 Evo Zokija iz Banjaluke s Capotom na plin http://www.klix.ba/auto/banjalucanin-zoran-garaca-izumio-jedinstveni-plinski-mehanizam-za-motocikle/140910127 Ejga majstr a bomo letos kakšno skupno furo odpelal ? Čist u izi brez kakšnih organizacijkih podvigov . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FitnesFreak Objavljeno Oktober 23, 2014 Deli Objavljeno Oktober 23, 2014 Živjo. Zanima me, ali ima kdo za prodati Rele MS5D-611 12 V pri štarterju za Capota? Hvala, Andrej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rdeči Objavljeno Oktober 23, 2014 Deli Objavljeno Oktober 23, 2014 A je to rele štartar. A ti ne zalavfa. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hribuc Objavljeno Oktober 24, 2014 Deli Objavljeno Oktober 24, 2014 Živjo. Zanima me, ali ima kdo za prodati Rele MS5D-611 12 V pri štarterju za Capota? Hvala, Andrej Vprašaj Capomiha , če rabiš telefon pa povej ti bom poslal na ZS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
1970 Objavljeno November 12, 2014 Deli Objavljeno November 12, 2014 Lep pozdrav. Tudi meni je zatajil start rele na mojem capotu, pa me zanima kje ga najceneje dobi. Hvala. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rdeči Objavljeno November 14, 2014 Deli Objavljeno November 14, 2014 Lep pozdrav. Tudi meni je zatajil start rele na mojem capotu, pa me zanima kje ga najceneje dobi. Hvala. Prva trgovina z avtoelektriko. Naj bo saj 100 A.Lahko je tudi drugačne oblike.Cena okoli 30 eur.Ni mus,da je okrogel. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FitnesFreak Objavljeno Januar 9, 2015 Deli Objavljeno Januar 9, 2015 Pozdravljeni. Morda ne spada v to temo, a vseeno... na žalost prodam Aprilio CapoNord po delih, vse razen ogrodja. Andrej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Januar 9, 2015 Deli Objavljeno Januar 9, 2015 7x video River crossing in the Greece v tejle temi... Vsaj hlače bi potegnili dol in ne verjamem, da 100 km naokoli ni bilo nobenega mostu. To je bolj River Crossing za publiko, ne pa iz takratne nuje. Je pa adrenalonsko. Lepa čista reka, polno kamenja, angel varuh iz obeh strani... Avantura, res!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Januar 9, 2015 Deli Objavljeno Januar 9, 2015 Kaj te je pa tko razkurlo? Al je kej po tleh slo? Pozdravljeni. Morda ne spada v to temo, a vseeno... na žalost prodam Aprilio CapoNord po delih, vse razen ogrodja. Andrej FitnesFreak 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Januar 11, 2015 Deli Objavljeno Januar 11, 2015 (popravljeno) Enkrat pred leti, ko smo imeli Aprilio v auslogu, sem naredil eno vikendaško furo s CapoNord in moram reči, glede na to, da sem hondaš, da mi je bil motor super! Vse pohvale! Prožnost motorja, udobje sploh(!!), skratka vse, le upam, da je tudi agregat brez napak, le tisti števci mi niso bili všeč, kar pa je stvar okusa - amak, so mi bili res grdi... Sicer pa je ne bom preveč hvalil, ker sem hondaš!! :grim (čeprav trenutno vozim Suzuki) . Popravljeno Januar 11, 2015. Popravil moto rider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FitnesFreak Objavljeno Januar 11, 2015 Deli Objavljeno Januar 11, 2015 Kaj te je pa tko razkurlo? Al je kej po tleh slo? Nič me ni razkurilo, žal sem ga bil primoran prodati po delih, ker ga nebi mogel več registrirati... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rdeči Objavljeno Januar 12, 2015 Deli Objavljeno Januar 12, 2015 Nič me ni razkurilo, žal sem ga bil primoran prodati po delih, ker ga nebi mogel več registrirati... Mene zanimajo določeni deli.Kje se lahko vidi.Kakšen kontakt. FitnesFreak 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se