Skoči na vsebino

Jadranska magistrala

jemcek
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34

KORISTNE POVEZAVE (klikni me):

*vremenska napovedMeteo Hrvaška , Ilmeteo EU , ventusky-padavine, veter interaktivna mapa

*razmere na cesti: HAK  *gibanje padavindež in oblaki , Yr *veterWindy,  *livecam: kamere hrvaška , kamere live HR  radarji: https://m.hak.hr/map.asp?t=880&g=0 

datoteke za radarje by Snečer

BEST OF JADRANKA (jagodni izbor iz teme jadranska magistrala, ter povezave na potopise okrog jadranke, otokov itd..)

Priporočene objave

Ob ‎8‎.‎6‎.‎2016 at 20:05, Erik99 pravi:
Ob ‎8‎.‎6‎.‎2016 at 20:05, Erik99 pravi:

Ali je v Senju tudi kakšen tradicionalen kafič/restavracija za postanek, kot omenjate nekaj nižje Dinkota?

LP

Fantje, ni nobenega junaka, ki bi mi znal odgovoriti...?

LP

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 3 urami, DAMI34 pravi:

v petek štartam v gozd, no na jadranko sm mislu (če ne bo burje)...pol pa naprej, du konca :P

kje boš v soboto?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

2 hours ago, Erik99 said:

Jaz ti priporocam lokal, ki je cca. 50 metrov zadaj za tema dvema omenjenima - Caffe bar Nehaj. Odprta terasa in boljse cene kot v tem "Kod tri mornara", ki je spredaj tik ob cesti. Kava + bela kava + 2x baklava = bilo 5 evrov. Ce gres pa po glavni cesti mimo hotela imas takoj za njim na levi strani tudi pekarno, ki sicer ni nic posebnega, ampak OK za jutranje pecivo, ce prespis v Senju.

Capture.JPG

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 7 urami, Slow pravi:

Jaz ti priporocam lokal, ki je cca. 50 metrov zadaj za tema dvema omenjenima - Caffe bar Nehaj. Odprta terasa in boljse cene kot v tem "Kod tri mornara", ki je spredaj tik ob cesti. Kava + bela kava + 2x baklava = bilo 5 evrov. Ce gres pa po glavni cesti mimo hotela imas takoj za njim na levi strani tudi pekarno, ki sicer ni nic posebnega, ampak OK za jutranje pecivo, ce prespis v Senju.

Capture.JPG

"ce prespis v Senju"...

Pa ne no spat v Senju, je tko lepih krajev na Jadranki še...Senj je za kufe, pa burek edino?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Fantje in dekleta kje spremljate napoved za jadranko kar se tice burje in padavin? 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 12 urami, BMWflar pravi:

Če me spet prehitiš, se ustav v Senju da ti dam za kufe.Burje pa naj ne bi blo, samo nevihte bojo.

Niti burje niti neviht ne bo wiiiiiiii http://www.meteo-info.hr/grad/senj

Hvala za vabilo, v Senju se ustavim al te prehitim al pa ne :P itak bom mel bmflarja s sabo, pa bo kr on namest tebe plačal :D

pred 10 urami, siks pravi:

kje boš v soboto?

Nekje na relaciji Sinj-Trilj-Tomislavgrad-Buško jezero-NP Blidnje-Jablanica-Mostar-Kotor

pred 3 minutami, stankolovski pravi:

Fantje in dekleta kje spremljate napoved za jadranko kar se tice burje in padavin? 

http://www.meteo-info.hr/grad/senj

http://www.ilmeteo.it/meteo-europa/Karlobag

pa še promet:

http://www.hak.hr/info/stanje-na-cestama/

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ob 8. 6. 2016 at 20:05, Erik99 pravi:

Ali je v Senju tudi kakšen tradicionalen kafič/restavracija za postanek, kot omenjate nekaj nižje Dinkota?

pred 9 urami, Slow pravi:

Jaz ti priporocam lokal, ki je cca. 50 metrov zadaj za tema dvema omenjenima - Caffe bar Nehaj. Odprta terasa in boljse cene kot v tem "Kod tri mornara", ki je spredaj tik ob cesti....

Če še nisi bil dol, se obvezno ustavi v Senju. Trdnjava Nehaj, z bogato zgodovino in razgledno lokacijo, je vredna postanka in ogleda... Kafiči tik ob cesti so povsod med motoristi bolj "popularni", ker se od tam lepo nadzira mimovozeče kolege. Pa mimovozeči kolegi lahko opazijo koga od tam prisotnih... Klasična promenadna točka...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 3 urami, DAMI34 pravi:

Nekje na relaciji Sinj-Trilj-Tomislavgrad-Buško jezero-NP Blidnje-Jablanica-Mostar-Kotor

Do kdaj pa boste dol? Naša skupina štarta v ponedeljek iz Krka proti Nikšiću in potem malo vamo tamo pa krog čez Makedonijo in Albanijo ter nazaj. Morda se pa kje srečamo....

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 1 uro, skalaprava pravi:

Do kdaj pa boste dol? Naša skupina štarta v ponedeljek iz Krka proti Nikšiću in potem malo vamo tamo pa krog čez Makedonijo in Albanijo ter nazaj. Morda se pa kje srečamo....

Nimava (Pik+jaz) nobenih trdih planov, naj bi pa v soboto pod večer prispela v Kotor, pol tam se nekje stacionirala, pa v nedeljo prebluzila obalo do Ade bojane, zavila navzgor do Skadarskega, pa ob njem do Virpazarja, pa najbrž nazaj v Kotor. Možno da še v ponedeljek potegneva na Lovčen, nato pa v torek proti domu ob obali.

Popravljeno . Popravil DAMI34
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 7 minutami, DAMI34 pravi:

Nimava (Pik+jaz) nobenih trdih planov, naj bi pa v soboto pod večer prispela v Kotor, pol tam se nekje stacionirala, pa v nedeljo prebluzila obalo do Ade bojane, zavila navzgor do Skadarskega, pa ob njem do Virpazarja, pa najbrž nazaj v Kotor. Možno da še v ponedeljek potegneva na Lovčen, nato pa v torek proti domu ob obali.

Budva - Cetinje in Kotor - Nikšič so dela na cesti in je od 10-16 ure cesta popolnoma zaprta (vsaj teden dni nazaj je bila)
Zaprejo pa jo tako, da na cesto naložijo več tonske skale. Z malo sreče se sicer z motorjem da izmuzniti skozi, vendar pa rajši preverita prej kakšno je stanje ...

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 28 minutami, boych pravi:

Budva - Cetinje in Kotor - Nikšič so dela na cesti in je od 10-16 ure cesta popolnoma zaprta (vsaj teden dni nazaj je bila)
Zaprejo pa jo tako, da na cesto naložijo več tonske skale. Z malo sreče se sicer z motorjem da izmuzniti skozi, vendar pa rajši preverita prej kakšno je stanje ...

v bistvu Budva-Cetinje ne bom rabil, Kotor-Nikšič?, več al manj bodo bolj ozke ceste čez hribe in doline, ampak hvala, bom preveril.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 1 minuto, DAMI34 pravi:

v bistvu Budva-Cetinje ne bom rabil, Kotor-Nikšič?, več al manj bodo bolj ozke ceste čez hribe in doline, ampak hvala, bom preveril.

Vukojebine niso problem ;) ... razen tu in tam prileti nasproti kaki domačin z 30 meterskim golfom 2 ... 4 metre avta in 26 metrov črnega dima :P

Popravljeno . Popravil boych
pozabil dodati
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

tudi na relaciji Kotor-Nikšić delajo in znajo faking skale in semafor posatavt za ovinkom. Aprila skor naletu z avtom, ni bilo pa popolnih zapor.

Popravljeno . Popravil mladench
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 4 minutami, boych pravi:

Vukojebine niso problem ;) ... razen tu in tam prileti nasproti kaki domačin z 30 meterskim golfom 2 ... 4 metre avta in 26 metrov črnega dima :P

znana zgodba :P

sicer pa vse piše tule: http://www.amscg.org/pages.php?id=3&lang=cg

Drugače pa iz Virpazarja jo užgem do Rijeka Crnojeviča, pa gor na Lovčen, pa dol. Ob obali pa kakor kaže ni panike.

Popravljeno . Popravil DAMI34
  • Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 2 minutami, solorider pravi:

krneki :whistle:

brezveze itak :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 10 minutami, solorider pravi:

gume ti bom predrl... :lol1:

sebi jih dej :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 2 minutami, DAMI34 pravi:

sebi jih dej :P

moj ima že itaq kazen, ko mora v garaži mirovat in še celi Juli, ko bom na morju....  :sleep2:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 3 minutami, solorider pravi:

moj ima že itaq kazen, ko mora v garaži mirovat in še celi Juli, ko bom na morju....  :sleep2:

ja, kaj ti je pa storu? :(

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pravkar, solorider pravi:

zdaj ne morem nikamor v juliju pa sem 24 dni na morju...

ful se mi smiliš k boš moral bit 24 dni na  morju, sočustvujem

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 1 minuto, DAMI34 pravi:

ful se mi smiliš k boš moral bit 24 dni na  morju, sočustvujem

zato se mi nehajte vozit po Jadranki :angryrant2:

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!