Skoči na vsebino

Jadranska magistrala

jemcek
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34

KORISTNE POVEZAVE (klikni me):

*vremenska napovedMeteo Hrvaška , Ilmeteo EU , ventusky-padavine, veter interaktivna mapa

*razmere na cesti: HAK  *gibanje padavindež in oblaki , Yr *veterWindy,  *livecam: kamere hrvaška , kamere live HR  radarji: https://m.hak.hr/map.asp?t=880&g=0 

datoteke za radarje by Snečer

BEST OF JADRANKA (jagodni izbor iz teme jadranska magistrala, ter povezave na potopise okrog jadranke, otokov itd..)

Priporočene objave

Še mal pa bo topla voda na novo odkrita :OK:

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 25 minutami, Kmet2 pravi:

Še mal pa bo topla voda na novo odkrita :OK:

Ko bi bla vsaj, topla voda mislim. 24+

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 5 urami, DL650 pravi:

....  , jaz imam moto, da NE GREM nikoli po isti poti nazaj, po kateri sem prišel. Če je moj cilj recimo ... 

.

... tud jest skor nikol ne grem po isti poti nazaj, kot sem prišel ... :eek:

... čeprav se zelo trudim .. :sleep2:

... se skor zmer zgubim za nazaj .. :kva2:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 3 minutami, pik1 pravi:

.

tvoj moto je vedno:

IZLET V NEZNANO :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 11 urami, Zivnorc pravi:

.

...če greš samo do Senja...je isto ko da bi šel pred kupleraj samo v izložbo babe gledat.....pol pa domu... :P

Štekaš?!

;)

Zdej pa štekam.

Planiram it konec tedna u kupleraj. Čist do konca. Spal pa ne bom v kupleraju ampak bom potegnil domov.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

7 hours ago, DAMI34 said:

Lej, če ne gre drugače, greš pa v Bakarac obrnit (pa si že ob 11 uri na OMW na kafeti) :P

Za vse, ki "potujejo"

do Paklenice je dobrih 300km, če voziš po pravilih je to 5 ur. +1ura za kosilo, pa 5 ur domov. Dan je pa dolg kajvem cca 15ur junija. Torej brez panike.

Iz MB po pravilih (tako, kot to pač vsi počnemo) mimo avtocest je to 7h ..za hitrimi postanki 8h .. 1h za kosilo in si na 17h .. :(

da bi pol vsaj napoved držala oziroma da bi vsaj za cel vikend bilo ok vreme ..

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 3 urami, pik1 pravi:

.

Če se ne zgubiš ti pa zavedeš mene in kao pol sem se zgubil jaz ......kje sem ostal .....:P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 7 urami, Texo pravi:

Iz MB po pravilih (tako, kot to pač vsi počnemo) mimo avtocest je to 7h ..za hitrimi postanki 8h .. 1h za kosilo in si na 17h .. :(

da bi pol vsaj napoved držala oziroma da bi vsaj za cel vikend bilo ok vreme ..

Samo res... Kje se peljete in kje spite Mb motoristi? Nekak ni filing prit celi zmozgan na Jadranko... Sicer se lahko po Jadranki pelješ frišen, ko greš domov, če le spiš nekje okrog Paklenice/Zadra... Lani sem šel na Pag iz Bihača, kjer sem prespal in je tista cesta do Karlobaga z malo prometa precej prijetna, sploh dviganje na Velebit in potem Jadranka od Karlobaga južno... kar pa seveda pomeni en dan več in nekaj € za spanje...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Meni vsaj je veliko bolj prijetno prit frišen na kako dobro cesto... Če greš uro prej od doma si verjetno eno uro prej tam, še vedno pa je skupni čas isti... :) Meni osebno je največji problem cesta do Zagreba in malo dlje, kjer se mi zdi, da je vedno neko naselje in se cijaziš pri 50km/h... In to utrudi.... živce... :)

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Če mene vprašaš, vedno Maribor-Karlovac AC, kot bi trenil, neutrudljivo, varno. Vse ostale variante niso nič posebnega, prej cijazenje. Če pa že misliš isti po stari pa idi raje na Brežice, čeprav tudi do tja ni nek užitek zarad ceste.

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

7 minutes ago, JezniPohorc said:

Meni vsaj je veliko bolj prijetno prit frišen na kako dobro cesto... Če greš uro prej od doma si verjetno eno uro prej tam, še vedno pa je skupni čas isti... :) Meni osebno je največji problem cesta do Zagreba in malo dlje, kjer se mi zdi, da je vedno neko naselje in se cijaziš pri 50km/h... In to utrudi.... živce... :)

Razkiraj par živalc(kun) in pojdi od Krapine do Zabok po AC in ti bo dosti hitreje minilo ;) Od tam naprej pa je cesta super! Če se hočeš ponovno izogniti tistim vasem do Karlovca, se še tam priklopi na AC. Potem več nimaš težav s cijazenjem :) 

Popravljeno . Popravil Lukec1
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 13 minutami, JezniPohorc pravi:

Ni slaba ideja... V Slo pa bo treba pač po stari, ker ne kupujem (letne) vinjete... Tnx za predlog.

Polletno kupiš :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Dobro, ajde... polletno.. :) V principu do sedaj nisem kupoval, ker nisem rabil in sem se "prisilil", da se peljem po regionalnih... Včasih pa bi blo ok, sploh ko grozi vreme.. :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

3 minutes ago, Snecer said:

Polletno kupiš :)

Od takrat naprej, v Sloveniji več slabih odsekov v bližini AC nebo vozil po stari cesti :) 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Slovenija je tranzitna država, rabiš vinjeto. Meni na kraj pameti ne pade, da bi se npr. do LJ peljal po stari cesti. AC, dobra urca pa si rešil zadevo.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 2 minutami, JezniPohorc pravi:

Dobro, ajde... polletno.. :) V principu do sedaj nisem kupoval, ker nisem rabil in sem se "prisilil", da se peljem po regionalnih... Včasih pa bi blo ok, sploh ko grozi vreme.. :)

Za hiter tranzit mimo mest, al pa dolgočasnih cestnih odsekov je vinjeta super. Pa strošek polletne je celih 30€.

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

6 minutes ago, Snecer said:

Slovenija je tranzitna država, rabiš vinjeto. Meni na kraj pameti ne pade, da bi se npr. do LJ peljal po stari cesti. AC, dobra urca pa si rešil zadevo.

No da neboma čisto offtopic :) Jaz grem iz MB do PO mešano AC stara cesta. Odseke Sl. Konjice-Celje, Šentrupert-Lukovica, Unec-Postojna po stari cesti ostalo po AC in nato dalje proti Jadranki po stari cesti...

No to je le ena izmed variant, ki je kar hitra :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 3 minutami, Lukec1 pravi:

No da neboma čisto offtopic :) Jaz grem iz MB do PO mešano AC stara cesta. Odseke Sl. Konjice-Celje, Šentrupert-Lukovica, Unec-Postojna po stari cesti ostalo po AC in nato dalje proti Jadranki po stari cesti...

Tudi to sem že prakticiral, Unec-Postojna pa je nevaren odsek, te lahko sklatijo :) (malo za hec)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

2 minutes ago, Snecer said:

Tudi to sem že prakticiral, Unec-Postojna pa je nevaren odsek, te lahko sklatijo :) (malo za hec)

Sem ugotovil, da sem res ovira na cesti v tistih koncih ja :)  Grem danes pogledat, če so se že kaj umirili :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kako pa je kaj Jadranka od Senja navzgor? Se še nisem peljal z motorjem tukaj... Z avtom pa nisem ravno razmišljal kako bi bilo z motorjem... :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pravkar, JezniPohorc pravi:

Kako pa je kaj Jadranka od Senja navzgor? Se še nisem peljal z motorjem tukaj... Z avtom pa nisem ravno razmišljal kako bi bilo z motorjem... :)

Misliš pred Senjem s strani Slovenije al od Senja v hribe... al od Senja naprej proti jugu?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!