xhunter6x Objavljeno Maj 24, 2009 Opozori Objavljeno Maj 24, 2009 Evo vam link za download www.gumitox.com/SuperBike_Magazine_-_2009_01_January.pdf Evo ti link za download celotne revijem kot sem že omenil zgoraj!
Brejker Objavljeno Maj 24, 2009 Opozori Objavljeno Maj 24, 2009 Že dol vlečem. Končno bom lahko pripomogel kaj k tej temi. V tehničnem smislu :naughty: p.s. hvala za link
666 Objavljeno Maj 25, 2009 Opozori Objavljeno Maj 25, 2009 test kjer zmaga r125 maš tudi na youtubu youtube.com/watch?v=vf5dHwYADF8
budacki Objavljeno Maj 25, 2009 Opozori Objavljeno Maj 25, 2009 test kjer zmaga r125 maš tudi na youtubu youtube.com/watch?v=vf5dHwYADF8 Za vsakodnevno uporao ze Drugace pa za Aprilijo rece: "Vse kar si lahko v 125ccm zelis. Aluminij ogrodje, veliki diski...bla bla." Poslus pa bos vidu/slisou
k0ci Objavljeno Maj 25, 2009 Opozori Objavljeno Maj 25, 2009 Za vsakodnevno uporao ze Drugace pa za Aprilijo rece: "Vse kar si lahko v 125ccm zelis. Aluminij ogrodje, veliki diski...bla bla." Poslus pa bos vidu/slisou eh, če bi dal še bicikel zravn bi ziher zmagal, pač nima nobene porabe goriva, servisa ni, ni registracije, vzdrževanja prav tako ne, zmagovalec za vsakodnevno uporabo teli testi so itak podn od podna, najprej nekaj pametuje da testirajo sport klaso, na koncu zmaga yamaha ker je za vsakodnevno uporabo.......dobro da šleperjev ne testirajo, ker bi ziher piaggio ape zmagal ker ga lahko kamorkoli porineš ko greš v štacuno po kruh pa mleko
budacki Objavljeno Maj 25, 2009 Opozori Objavljeno Maj 25, 2009 eh, če bi dal še bicikel zravn bi ziher zmagal, pač nima nobene porabe goriva, servisa ni, ni registracije, vzdrževanja prav tako ne, zmagovalec za vsakodnevno uporabo teli testi so itak podn od podna, najprej nekaj pametuje da testirajo sport klaso, na koncu zmaga yamaha ker je za vsakodnevno uporabo.......dobro da šleperjev ne testirajo, ker bi ziher piaggio ape zmagal ker ga lahko kamorkoli porineš ko greš v štacuno po kruh pa mleko hih
Jasmin125 Objavljeno Maj 25, 2009 Opozori Objavljeno Maj 25, 2009 kok mate že kej prevoženih km 9500 km.
juree Objavljeno Maj 25, 2009 Opozori Objavljeno Maj 25, 2009 14.300km. Em, se komu sanja kaj bi bilo lahko narobe: Pri 5k obratih mi zacne masina spuščat tak žvižgajoč piskajoč glas (neznam opisat) ampak ne konstanto, tko gor dol(vrjetno bat?). Olje sem preveril, zdaj ce sem ga pravilno pogledal potem je poln, če sem narobe ga pa ni ? poln je bil pa takrat ko sem naredil tako kot je v navodilih, res pa da je bila mašina še malo vroča od vožnje... Servisirana redno, tudi olje na 3k menjano... Zdej ce je mel kdo izkusnje ce mi lahko pove kaj je to?
biker666999 Objavljeno Maj 25, 2009 Opozori Objavljeno Maj 25, 2009 14.300km. Em, se komu sanja kaj bi bilo lahko narobe: Pri 5k obratih mi zacne masina spuščat tak žvižgajoč piskajoč glas (neznam opisat) ampak ne konstanto, tko gor dol(vrjetno bat?). Olje sem preveril, zdaj ce sem ga pravilno pogledal potem je poln, če sem narobe ga pa ni ? poln je bil pa takrat ko sem naredil tako kot je v navodilih, res pa da je bila mašina še malo vroča od vožnje... Servisirana redno, tudi olje na 3k menjano... Zdej ce je mel kdo izkusnje ce mi lahko pove kaj je to? Sej ko olje preverjaš more bit bajee vroča mašina. Kak si pa pogledo? Un čepek sam natakneš gor, ga ne zašraufaš.
juree Objavljeno Maj 25, 2009 Opozori Objavljeno Maj 25, 2009 Sej ko olje preverjaš more bit bajee vroča mašina. Kak si pa pogledo? Un čepek sam natakneš gor, ga ne zašraufaš. V navodilih piše ga priviješ :S Sej ko tista palčka ni bla pršraufana je blo suho ...Sej se pozna tista palčka, je 1cm navoja. A magar dolijem malo oljčka pa potem povem kako pa kaj?
biker666999 Objavljeno Maj 25, 2009 Opozori Objavljeno Maj 25, 2009 V navodilih piše ga priviješ :S Sej ko tista palčka ni bla pršraufana je blo suho ...Sej se pozna tista palčka, je 1cm navoja. A magar dolijem malo oljčka pa potem povem kako pa kaj? Pol pa ko bo zašraufana notr naj bo na maximum. Tak bi mnde jst naredo
juree Objavljeno Maj 25, 2009 Opozori Objavljeno Maj 25, 2009 (popravljeno) Sej k je palčka zašraufana je maximum...ko je pa odvita pa ni nč? Dej ko boš mel jutri čs, mi poslikaj tvojo palčko ko boš olje preverjal zašraufano in odšraufano...prosim Popravljeno Maj 25, 2009. Popravil juree
tomazin Objavljeno Maj 25, 2009 Opozori Objavljeno Maj 25, 2009 Sej k je palčka zašraufana je maximum...ko je pa odvita pa ni nč? Dej ko boš mel jutri čs, mi poslikaj tvojo palčko ko boš olje preverjal zašraufano in odšraufano...prosim sej tak more bit
biker666999 Objavljeno Maj 25, 2009 Opozori Objavljeno Maj 25, 2009 Sej k je palčka zašraufana je maximum...ko je pa odvita pa ni nč? Dej ko boš mel jutri čs, mi poslikaj tvojo palčko ko boš olje preverjal zašraufano in odšraufano...prosim Mam ful notr, ko sm mel glih servis. Sej če je zašraufan pa je maximum, pol ni treba skrbet, čene pa nalij mal notr .)
tomazin Objavljeno Maj 25, 2009 Opozori Objavljeno Maj 25, 2009 preveč olja je tut slabo olja maš dovolj, tak da je vrjetn kej druga..
cukcukcuk Objavljeno Maj 26, 2009 Opozori Objavljeno Maj 26, 2009 kaj mislte kok bi bla moja črna yzf-ka kej vredna k mam 4800 km, pa razbita je ze bla, sam so plastike ze use porihtane...tko da na zunej zgleda kt nova!sam ce plastike mal bl od notr pogledas, se mau vid da so mau spajane skupi... pa z masino nobenih problemov pa vedno ogret... kok bi bla kj uredna? k bi jo prodav pa WR-ko kupu! hvala za odgovore! lp
KruMpi Objavljeno Maj 26, 2009 Opozori Objavljeno Maj 26, 2009 a je že kermu ratal zaribat mašino a sm jes tapru... haha ne zanima me sam če vi sami dolivate olje... ker ko mi je zaribal nism mu nič olja logično... sm mislu da mi ga ni treba dolivat ker ga redno na servis vozm...
maki99 Objavljeno Maj 27, 2009 Opozori Objavljeno Maj 27, 2009 a je že kermu ratal zaribat mašino a sm jes tapru... haha ne zanima me sam če vi sami dolivate olje... ker ko mi je zaribal nism mu nič olja logično... sm mislu da mi ga ni treba dolivat ker ga redno na servis vozm... to mi pa deluje kot neko nabijanje u prazno...
maki99 Objavljeno Maj 27, 2009 Opozori Objavljeno Maj 27, 2009 olje pa če je potrebno logično da doliješ sam.ampak meni na srečo ne žre olja nič.
Jasmin125 Objavljeno Maj 27, 2009 Opozori Objavljeno Maj 27, 2009 kaj mislte kok bi bla moja črna yzf-ka kej vredna k mam 4800 km, pa razbita je ze bla, sam so plastike ze use porihtane...tko da na zunej zgleda kt nova!sam ce plastike mal bl od notr pogledas, se mau vid da so mau spajane skupi... pa z masino nobenih problemov pa vedno ogret... kok bi bla kj uredna? k bi jo prodav pa WR-ko kupu! hvala za odgovore! lp R125 prodav pa wr kupo zanimivo Js osebno nebi nikol!
KruMpi Objavljeno Maj 27, 2009 Opozori Objavljeno Maj 27, 2009 (popravljeno) maki99... ti mal nabijaš u prazno lepo sm prašov če sami dolivate olje... ker je logično če maš nov motor da neboš kr sam neki delov kot prvo se nespoznam tok na to kot drugo pa zakwa ga pa pol vozm na servise... Popravljeno Maj 27, 2009. Popravil KruMpi
_LuX_ Objavljeno Maj 27, 2009 Opozori Objavljeno Maj 27, 2009 Še zmrm ti v knjižci piše da moraš preverjati nivo olja, a pol ketne tud ne mažeš, to na servis peleš?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se