Skoči na vsebino

Yamaha YZF R125

Priporočene objave

Objavljeno

Že dol vlečem.

Končno bom lahko pripomogel kaj k tej temi.

V tehničnem smislu :naughty:

p.s. hvala za link

Objavljeno
test kjer zmaga r125 maš tudi na youtubu

youtube.com/watch?v=vf5dHwYADF8

Za vsakodnevno uporao ze :) Drugace pa za Aprilijo rece: "Vse kar si lahko v 125ccm zelis. Aluminij ogrodje, veliki diski...bla bla." Poslus pa bos vidu/slisou

Objavljeno
Za vsakodnevno uporao ze :) Drugace pa za Aprilijo rece: "Vse kar si lahko v 125ccm zelis. Aluminij ogrodje, veliki diski...bla bla." Poslus pa bos vidu/slisou

eh, če bi dal še bicikel zravn bi ziher zmagal, pač nima nobene porabe goriva, servisa ni, ni registracije, vzdrževanja prav tako ne, zmagovalec za vsakodnevno uporabo :worship: teli testi so itak podn od podna, najprej nekaj pametuje da testirajo sport klaso, na koncu zmaga yamaha ker je za vsakodnevno uporabo.......dobro da šleperjev ne testirajo, ker bi ziher piaggio ape zmagal ker ga lahko kamorkoli porineš ko greš v štacuno po kruh pa mleko :headbang:

Objavljeno
eh, če bi dal še bicikel zravn bi ziher zmagal, pač nima nobene porabe goriva, servisa ni, ni registracije, vzdrževanja prav tako ne, zmagovalec za vsakodnevno uporabo :worship: teli testi so itak podn od podna, najprej nekaj pametuje da testirajo sport klaso, na koncu zmaga yamaha ker je za vsakodnevno uporabo.......dobro da šleperjev ne testirajo, ker bi ziher piaggio ape zmagal ker ga lahko kamorkoli porineš ko greš v štacuno po kruh pa mleko :headbang:

hih :worship:

Objavljeno

kok mate že kej prevoženih km

Objavljeno

9500 km.

Objavljeno

12k :D

Objavljeno

14.300km.

Em, se komu sanja kaj bi bilo lahko narobe:

Pri 5k obratih mi zacne masina spuščat tak žvižgajoč piskajoč glas (neznam opisat) ampak ne konstanto, tko gor dol(vrjetno bat?). Olje sem preveril, zdaj ce sem ga pravilno pogledal potem je poln, če sem narobe ga pa ni ? :D poln je bil pa takrat ko sem naredil tako kot je v navodilih, res pa da je bila mašina še malo vroča od vožnje...

Servisirana redno, tudi olje na 3k menjano...

Zdej ce je mel kdo izkusnje ce mi lahko pove kaj je to?

Objavljeno
14.300km.

Em, se komu sanja kaj bi bilo lahko narobe:

Pri 5k obratih mi zacne masina spuščat tak žvižgajoč piskajoč glas (neznam opisat) ampak ne konstanto, tko gor dol(vrjetno bat?). Olje sem preveril, zdaj ce sem ga pravilno pogledal potem je poln, če sem narobe ga pa ni ? :D poln je bil pa takrat ko sem naredil tako kot je v navodilih, res pa da je bila mašina še malo vroča od vožnje...

Servisirana redno, tudi olje na 3k menjano...

Zdej ce je mel kdo izkusnje ce mi lahko pove kaj je to?

Sej ko olje preverjaš more bit bajee vroča mašina. Kak si pa pogledo? Un čepek sam natakneš gor, ga ne zašraufaš.

Objavljeno
Sej ko olje preverjaš more bit bajee vroča mašina. Kak si pa pogledo? Un čepek sam natakneš gor, ga ne zašraufaš.

V navodilih piše ga priviješ :S

Sej ko tista palčka ni bla pršraufana je blo suho :O...Sej se pozna tista palčka, je 1cm navoja. A magar dolijem malo oljčka pa potem povem kako pa kaj? :D

Objavljeno
V navodilih piše ga priviješ :S

Sej ko tista palčka ni bla pršraufana je blo suho :O ...Sej se pozna tista palčka, je 1cm navoja. A magar dolijem malo oljčka pa potem povem kako pa kaj? :D

Pol pa ko bo zašraufana notr naj bo na maximum. Tak bi mnde jst naredo :D

Objavljeno (popravljeno)

Sej k je palčka zašraufana je maximum...ko je pa odvita pa ni nč?

Dej ko boš mel jutri čs, mi poslikaj tvojo palčko ko boš olje preverjal zašraufano in odšraufano...prosim :)

Popravljeno . Popravil juree
Objavljeno

Dej ko boš mel jutri čs, mi poslikaj tvojo palčko ko boš olje preverjal zašraufano in odšraufano...prosim :)

sej tak more bit ;)

Objavljeno

Mam ful notr, ko sm mel glih servis. Sej če je zašraufan pa je maximum, pol ni treba skrbet, čene pa nalij mal notr .) :OK:

Objavljeno

preveč olja je tut slabo :whistle: olja maš dovolj, tak da je vrjetn kej druga..

Objavljeno

jaz mam pa nekje 9300km...

Objavljeno

kaj mislte kok bi bla moja črna yzf-ka kej vredna k mam 4800 km, pa razbita je ze bla, sam so plastike ze use porihtane...tko da na zunej zgleda kt nova!sam ce plastike mal bl od notr pogledas, se mau vid da so mau spajane skupi... pa z masino nobenih problemov pa vedno ogret...

kok bi bla kj uredna?

k bi jo prodav pa WR-ko kupu!

hvala za odgovore! lp

:rolleyes:

Objavljeno

a je že kermu ratal zaribat mašino a sm jes tapru... haha

ne zanima me sam če vi sami dolivate olje... ker ko mi je zaribal nism mu nič olja logično... sm mislu da mi ga ni treba dolivat ker ga redno na servis vozm... :P

Objavljeno
a je že kermu ratal zaribat mašino a sm jes tapru... haha

ne zanima me sam če vi sami dolivate olje... ker ko mi je zaribal nism mu nič olja logično... sm mislu da mi ga ni treba dolivat ker ga redno na servis vozm... :P

to mi pa deluje kot neko nabijanje u prazno... :headbang:

Objavljeno

olje pa če je potrebno logično da doliješ sam.ampak meni na srečo ne žre olja nič.

Objavljeno
kaj mislte kok bi bla moja črna yzf-ka kej vredna k mam 4800 km, pa razbita je ze bla, sam so plastike ze use porihtane...tko da na zunej zgleda kt nova!sam ce plastike mal bl od notr pogledas, se mau vid da so mau spajane skupi... pa z masino nobenih problemov pa vedno ogret...

kok bi bla kj uredna?

k bi jo prodav pa WR-ko kupu!

hvala za odgovore! lp

:rolleyes:

R125 prodav pa wr kupo :D zanimivo :D Js osebno nebi nikol!

Objavljeno (popravljeno)

maki99... ti mal nabijaš u prazno lepo sm prašov če sami dolivate olje... ker je logično če maš nov motor da neboš kr sam neki delov kot prvo se nespoznam tok na to kot drugo pa zakwa ga pa pol vozm na servise...

Popravljeno . Popravil KruMpi
Objavljeno

Še zmrm ti v knjižci piše da moraš preverjati nivo olja, a pol ketne tud ne mažeš, to na servis peleš?

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!