Popularna objava DAMI34 Objavljeno Marec 16, 2013 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 16, 2013 vtisi so mrzli, pa vseeno OUJEEEEEEE Ng-Sežana-Viki-Trst-Gorizia-Ajd 200kmju Kmetica2, igorkr, pik1 in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igorkr Objavljeno Marec 16, 2013 Deli Objavljeno Marec 16, 2013 Pismu, bo zvenelo kot ponavljanje, tudi jst mržlih 200km, samo pri meni Gorica - Postojna OMW - Viki - Sežana - Gorica Juhu Čakam poletja, da se ogrejem ... cedevita, DAMI34, Kmet2 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cedevita Objavljeno Marec 16, 2013 Deli Objavljeno Marec 16, 2013 Tudi jst ne cepetam na mestu s prekrižanimi rokami. Ma, že jutri bo kej... DAMI34 in Kmetica2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
menih Objavljeno Marec 16, 2013 Deli Objavljeno Marec 16, 2013 z mraza na toplo, kjer je vam s primorke mraz haha Keiko, CeneR, igorkr in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igorkr Objavljeno Marec 16, 2013 Deli Objavljeno Marec 16, 2013 Še današnja slikca DAMI34, Keiko, umetnica51 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
blazius Objavljeno Marec 17, 2013 Deli Objavljeno Marec 17, 2013 Včeraj Kranj-Grosuplje-Kranj , po lokalnih cestah , vse skupaj cca. 90 km. Sem šel pogledat na dan odprtih vrat pri BMW , ravno toliko da sem imel en cilj ker sem imel 2,5 uri časa ... pogledal novega GS-a , se zmenil za servis , pokadil enega in vija domov , barvat otroško sobo. Mrzlo , ampak je pasal ... cedevita, DAMI34 in igorkr 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Marec 17, 2013 Deli Objavljeno Marec 17, 2013 Včeraj Kranj-Grosuplje-Kranj , po lokalnih cestah , vse skupaj cca. 90 km. Sem šel pogledat na dan odprtih vrat pri BMW , ravno toliko da sem imel en cilj ker sem imel 2,5 uri časa ... pogledal novega GS-a , se zmenil za servis , pokadil enega in vija domov , barvat otroško sobo. Mrzlo , ampak je pasal ... Nisem te vidu,sva bla z Pikom tam,seveda z avtom,je pa prišel en z RT,tok ,da vtis je bil takšen..... cedevita, igorkr, DAMI34 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schultz Objavljeno Marec 17, 2013 Deli Objavljeno Marec 17, 2013 (popravljeno) Včeraj je padla turca v NG na kofe, nato po ITA strani do Sesljana ter po obalni cesti do Trsta. Tu sem se malo gužval in cjazil od 30-50 km/h (so uradni možje malo zajebavali narod...na voznem pasu policijska alfa na prehitevalnem pa stilo financjerjev - seveda vštric). No sem si pa malo po dolgem času ogledal kolko so že Kitajci preplavli Trst. Po tej mestni gužvi sem odpeketal proti Dolini in tu čez Mačkovlje v domačo Slovenijo v Črni kal do Vikija na "zdravo marendo". Po obilni malici in kofetu pa odpeketal proti domu (popoldanske urice so ble že malo bolj frišne). Vsega skupaj naredu sončnih, uživaških 148 km. p.s.: slik ni...od mraza je crknla baterija fotoaparata.....gsm-a pa se mi ni dalo ga vleč iz jakne za vsako fotko. Popravljeno Marec 17, 2013. Popravil Schultz Sanda7, Kmet2, igorkr in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JONI 46 Objavljeno Marec 17, 2013 Deli Objavljeno Marec 17, 2013 Vceraj do Izvira Kamniske Bistrice, nazaj do Ljubljane po odvozu do Domzal in domov... Okoli 80 km skupaj, z popolno vetrno zascito ... Ocena :... odlicno, ampak porazno obnasanje avtomobilistev ! igorkr, Kmet2, Roky994 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cedevita Objavljeno Marec 18, 2013 Deli Objavljeno Marec 18, 2013 ŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠminkerrrrrrrrrja!!!!!!!! Nisem te vidu,sva bla z Pikom tam,seveda z avtom,je pa prišel en z RT,tok ,da vtis je bil takšen..... maxiscooter in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Marec 18, 2013 Deli Objavljeno Marec 18, 2013 ŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠminkerrrrrrrrrja!!!!!!!! ja, jebi ga .... .... taki smo skuteristi .... BelaStrela, Mavti, Kmet2 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cedevita Objavljeno Marec 19, 2013 Deli Objavljeno Marec 19, 2013 Meglio tardi come mai. Alora, ste vsi razumeli? Naj vam povem, kva dogajalo za konc tedna. Sem vas vabil, ma je snežilo, tudi pri nas, zato ste opravičeni zaradi neudeležbe. Po jutranjem dvigu zastave, smo začeli z delom. Po postavitvi vstopne točke klopi za rajo in poltron za šefe, smo jo udarli v Rihemberk k klubski baraki. Zbralo se nas je 80-90 pogumnih z mehanizacijo in ob 11.30 smo se vrnili proti klubskim prostorom v Brda. Seveda smo šli še malo naokrog iskat spolzek asfalt, tako da nihče ni mogel reči, da mu je bilo dolgčas. Takoj po prihodu je klapa navalila na b.... d...... Golaž je dobro del, kakovost pa kot vedno. Non plus ultra! Padale so le dovoljene šuštance z dekleti smo tudi zaplesali. Čeprav je bilo vreme svinjsko, kot bi rekel pes in pasje, kot bi rekel prasc in povsem primerno za te strice smo se imeli odlično. Vabljeni prihodnje leto. pik1, DAMI34, nxyz in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Marec 21, 2013 Deli Objavljeno Marec 21, 2013 igorkr in Kmetica2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno Marec 21, 2013 Deli Objavljeno Marec 21, 2013 A maš nou motor, al kaj si hotu s to sliko povedat?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BMWRIDER Objavljeno Marec 21, 2013 Deli Objavljeno Marec 21, 2013 A maš nou motor, al kaj si hotu s to sliko povedat?? Da so mu plani splavali po vodi!!! Ko je vremensko prognozo za wikend pogledal!!! Kmetica2 in cedevita 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
menih Objavljeno Marec 21, 2013 Deli Objavljeno Marec 21, 2013 relaksacija po šihtu DAMI34, BMWRIDER, Kmet2 in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava SharpNinja Objavljeno Marec 21, 2013 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 21, 2013 Kar je treba se mora...in sm mogla na tehničnga....vtis: 1. mraz k ps :xx: , 2.guma drži tolk kt nč :angry: , 3. tud hlod na traktorju se pelje mn lesen pa na trd kt sm se jz ....sm prvih 30 za letos je pa blo cedevita, Kmet2, igorkr in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SLVR Objavljeno Marec 21, 2013 Deli Objavljeno Marec 21, 2013 Tudi jaz sem otvoril sezono - s prvimi 25 km po novih luknjah v asfaltu. Mraza ni bilo pretiranega, dobrih 10°C. Morem pa pohvalit komunalce, da že veselo pucajo pesek na vseh voglih. skalaprava, igorkr in cedevita 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalaprava Objavljeno Marec 21, 2013 Deli Objavljeno Marec 21, 2013 Kot vidim, je bila danes očitno splošna otvoritev moto-sezone v Beli krajini, čeprav sem bil verjetno med bolj "tapoznimi". Šele malo pred 18.uro mi je namreč uspelo se odpeljati prvim letošnjim moto dogodivščinam naproti Prvo skok v Črnomelj do prve benze po malo svežega zraka za moje pnevmatike (na poti mi je kazalo tlak v prvi komaj 2.0 bara, v zadnji pa 2.4 bara) in seveda svežega 100 oktanca do vrha! Napumpan in natankan sem odpeljal potem čisti uživaški krog preko Metlike, mimo Badovinca in spust v domačo "Šokarijo" (beri Semič). Domov prišel že v temi. Stanje števca: 42km...kool Še dobro da nasmeh omejujejo ušeša, drugače bi šel okrog in okrog, pa bi mi še glava dol padla, tako velik je bil moj nasmešek, ko sem parkiral v garaži :grim :grim :grim Evo, tole sem moral podeliti z vami....in ko to pišem, ušeša še vedno komaj zadržujejo nasmeh in glavo na ramenih SLVR, pik1, cedevita in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cedevita Objavljeno Marec 21, 2013 Deli Objavljeno Marec 21, 2013 Iiiiiiiiiiiiiiiiiha!!! relaksacija po šihtu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno Marec 22, 2013 Deli Objavljeno Marec 22, 2013 jst sm pa dons med pavzo namesto da bi šel na kosilo, smuknil v garažo, navlekel gor kavbojke, jakno in čulado in se odpelal 30 kmjčkov YYYYYEEEEESSSSSS zdej pa spet delam lp,mz igorkr in pik1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tazzy Objavljeno Marec 22, 2013 Deli Objavljeno Marec 22, 2013 odpeljau prvih 60 km letos FENOMENALNO igorkr 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Marec 22, 2013 Deli Objavljeno Marec 22, 2013 130 pa sm jih,..kje točno sem se vozila pojma nimam,..je pa fajn odkrivat nove poti,...lušnooo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kolen Objavljeno Marec 22, 2013 Deli Objavljeno Marec 22, 2013 končno tudi jaz 80 km. prvo tehnični in registracija, potem pa do postojne na kafe... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Marec 22, 2013 Deli Objavljeno Marec 22, 2013 yeeeeeeeees ... do kala pa nazaj ... veseu k radio veseljak ... cca 220 km .... fijuuuuuuuuuuuuu pik1, trebor, igorkr in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se