Ovbl Objavljeno Februar 11, 2021 Opozori Objavljeno Februar 11, 2021 Ravnokar probal z avtomobilskim akumulatorjem pa nič... Ali je možno, ker je bil motor štrihan in so pobarvali tudi malo notranjosti tanka, da se je barva stopila in zamašila filter bencina? A se da probat, če motor dobi bencin brez, da bi pol motorja razdrl?
zundapp Objavljeno Februar 11, 2021 Opozori Objavljeno Februar 11, 2021 Odvij svečko.., če je mokra- vlažna je bencin, pa smrdet mora tudi po njem glede na to koliko časa že verglaš.. MiNa, Ovbl, zundapp in 1 other 4
MiNa Objavljeno Februar 11, 2021 Opozori Objavljeno Februar 11, 2021 ...se nisem poglabljal, ampak večina novejših motorjev ima osnovno diagnostiko vgrajeno. Kako pa to preveriš poglej malo po "specializiranih" CRF 1000 forumih. Ponavadi z izborom določenih tipk preideš v servisni meni, kjer ti v obliki KOD izpiše možne okvare. Ovbl, Joker in Bostjan L 3
Knejbl Objavljeno Februar 12, 2021 Opozori Objavljeno Februar 12, 2021 Končno.... https://www.autoevolution.com/news/its-happening-honda-announces-android-auto-update-for-the-africa-twin-155904.html
Ovbl Objavljeno Februar 12, 2021 Opozori Objavljeno Februar 12, 2021 pred 23 urami, Ovbl pravi: Ravnokar probal z avtomobilskim akumulatorjem pa nič... Ali je možno, ker je bil motor štrihan in so pobarvali tudi malo notranjosti tanka, da se je barva stopila in zamašila filter bencina? A se da probat, če motor dobi bencin brez, da bi pol motorja razdrl? Afrika zalaufala! Probal sem pretok bencina direktno iz bencinske pumpe pa ni kaj dosti teklo. Pumpo sem vzel ven in pogledal bencinski filter, ki ni bil videti zamašen, tudi smeti ni bilo oziroma koščkov barve. Malo sem tudi premigal filter mrežico. Sestavil skupaj in je vžgala. Zdaj me pa skrbi, ker ne vem kaj točno je bilo narobe, da ni bilo pravega pretoka bencina. Kakšne ideje?
MARE 65 Objavljeno Februar 12, 2021 Opozori Objavljeno Februar 12, 2021 pred 45 minutami, Ovbl pravi: Afrika zalaufala! Probal sem pretok bencina direktno iz bencinske pumpe pa ni kaj dosti teklo. Pumpo sem vzel ven in pogledal bencinski filter, ki ni bil videti zamašen, tudi smeti ni bilo oziroma koščkov barve. Malo sem tudi premigal filter mrežico. Sestavil skupaj in je vžgala. Zdaj me pa skrbi, ker ne vem kaj točno je bilo narobe, da ni bilo pravega pretoka bencina. Kakšne ideje? Ni sicer nič povezano s tem kar si zgoraj omenil, ali je mogoče, da je ostala voda na stikalu za izklop motorja, če imaš spuščeno tačko in hočeš speljat in je zadeva ostala v kontaktu. To sem že imel problem. Ko se je stikalo osušilo je motor normalno vžgal. Bilo je sicer poleti in so se kontakti hitro posušili.
Ovbl Objavljeno Februar 12, 2021 Opozori Objavljeno Februar 12, 2021 Hm, ne vem, če bi lahko bilo stikalo krivo. Tudi, če bi kontakt držal bi motor vžgal, edino peljati se ne bi mogel. Drugače pa koristen nasvet za v prihodnje.
ArcaneWater Objavljeno Februar 13, 2021 Opozori Objavljeno Februar 13, 2021 Kako ste kaj zadovoljni tisti z DCT menjalnikom? Nekak sem se načel nagibat proti njemu Bostjan L 1
MARE 65 Objavljeno Februar 13, 2021 Opozori Objavljeno Februar 13, 2021 pred 23 urami, Ovbl pravi: Hm, ne vem, če bi lahko bilo stikalo krivo. Tudi, če bi kontakt držal bi motor vžgal, edino peljati se ne bi mogel. Drugače pa koristen nasvet za v prihodnje. Ja imaš prav...
MARE 65 Objavljeno Februar 16, 2021 Opozori Objavljeno Februar 16, 2021 A ima kdo zmontiran kakšen deflektor kot ta od Puiga? Kako se obnese? https://puig.tv/en/tuning-motos/visors-and-deflectors/multiregulable-visor-fixed-with-screws?bike=13078#responsivetab2
BRANE Objavljeno Februar 16, 2021 Opozori Objavljeno Februar 16, 2021 https://www.africa-twin-shop.com/en/ergonomics/273-swegotech-fork-deflector-sgt002-advsport.html Najprej to nabavi, lahko tudi kako ceneno varianto, mogoče ne boš poteboval čisto nič drugega...
MARE 65 Objavljeno Februar 17, 2021 Opozori Objavljeno Februar 17, 2021 Ob 16. 2. 2021 ob 21:41, BRANE pravi: https://www.africa-twin-shop.com/en/ergonomics/273-swegotech-fork-deflector-sgt002-advsport.html Najprej to nabavi, lahko tudi kako ceneno varianto, mogoče ne boš poteboval čisto nič drugega... Ravno to imam, je 90% popravilo zadevo , saj načeloma nimam problemov, najbolj moteča je avtocesta, drugače meni paše malo vetra v laseh...no ne glih v laseh, ker imam čelado...pa še plešast sem
Tim Š. Objavljeno Februar 18, 2021 Opozori Objavljeno Februar 18, 2021 (popravljeno) Ob 16. 2. 2021 ob 20:55, MARE 65 pravi: A ima kdo zmontiran kakšen deflektor kot ta od Puiga? Kako se obnese? https://puig.tv/en/tuning-motos/visors-and-deflectors/multiregulable-visor-fixed-with-screws?bike=13078#responsivetab2 jaz sem mel na ktm 790 adv pa je bil super, dobi se pa plus točke da je polovil ves mrčes namesto vizirja ? (sam onega clip on) Popravljeno Februar 18, 2021. Popravil Tim Š.
Kroska Objavljeno Februar 26, 2021 Opozori Objavljeno Februar 26, 2021 A je kdo imel težave oz slabo izkušnjo s pritrjevanjem original stranskih kufrov? Dobil sem namreč obvestilo o vpoklicu - težava je lahko pri nameščanju kovčkov z zaklenjenim položajem ključavnice, ker naj bi obstajala možnost, da se kovček med vožnjo sname in pade dol.
motom Objavljeno Februar 27, 2021 Opozori Objavljeno Februar 27, 2021 Ne velja za Hondine original kufre ampak za Touratech alu kufre (originalna dodatna oprema po izbiri).
MiNa Objavljeno Februar 27, 2021 Opozori Objavljeno Februar 27, 2021 Kaj pravi Baldy? Imeti ali ne... Bostjan L 1
Roman AT Objavljeno Marec 28, 2021 Opozori Objavljeno Marec 28, 2021 Ob 10. 2. 2021 ob 20:08, Ovbl pravi: Živjo, mam problem ker mi motor noče vžgat. Zadnjič sem se vozil brez problema, po vožnji sem motor splaknil samo bolj po spodnji strani, nisem nič šprical po elektroniki. Ker imajo Afrike hibo na ON/OFF stikalu me je matral firbec pa sem ga šel razdret, da bi videl, če je kaj korodiran. Ne popolnoma, samo dva šraufa, ki držita ohišje skupaj. Ko sem videl, da je kot nov sem ga sestavil nazaj. Iskro motor ima na levi svečki, desne nisem gledal. Kakšna ideja? VID_20210210_182839.mp4 22.34 MB · 0 downloads Te stikalne hibe so reševali brezplačno na servisih. Dostikrat sem jo pral s štrajfiksom od vrha do tal in nobenih težav nikoli ....
Roman AT Objavljeno Maj 3, 2021 Opozori Objavljeno Maj 3, 2021 Spoštovane/vani tradicionalno srečanje Honda Africa Twin Slovenija bo 05.06.2021, spominske majice lahko naročite pri našem članu Martin Kotarju. Potrebujete le dobro voljo, polhen tank in nekaj denarja za kavico in kosilo. Zborno mesto je Gostišče Deteljica, Dobruška vas 36, 8275 Škocjan (možnost prenočitve v prijetnih apartmajih po lastni odločitvi) Panoramska vožnja s kavico, sokom in ogledom vinske kleti s polnilnico - saj smo na dolenjskem Možnost nakupa visoko kakovostnega vina, penine. Vožnja se deli na dve poti, asfalt za tiste, ki ne marajo makadama in odlično utrjena makadamska pot z čudovitim razkledom na okoliš. Kosilo v čudovitem ambijentu med gozdom, potokom in vhodom v skrivnostno notranjost dolenjskega pogorja. Vrata bodo zaklenjena zaradi naše varnosti Skratka kaj bi dolgovezil, pridite, se podružite in odlično imejte. Se Vidimo!
Roman AT Objavljeno Maj 11, 2021 Opozori Objavljeno Maj 11, 2021 70.000km obrnil na 2017 AT ... ??✌? ftp, DAMI34, MARE 65 in 6 others 9
skalar36 Objavljeno Maj 30, 2021 Opozori Objavljeno Maj 30, 2021 DAMI34, RobiRoberto, kaizer in 1 other 3 1
DAMI34 Objavljeno Maj 31, 2021 Opozori Objavljeno Maj 31, 2021 Ko te tipe gledaš misliš, da ima moped 100kg, s tako lahkoto ga premetuje :D
BRANE Objavljeno Maj 31, 2021 Opozori Objavljeno Maj 31, 2021 pred 2 urami, DAMI34 pravi: Ko te tipe gledaš misliš, da ima moped 100kg, s tako lahkoto ga premetuje malček čez sto ima... DAMI34 1
MARE 65 Objavljeno Maj 31, 2021 Opozori Objavljeno Maj 31, 2021 Ko bom velik bom Toni Bou, sam ne vem kaj je treba jest...
vandrovec Objavljeno Maj 31, 2021 Opozori Objavljeno Maj 31, 2021 Je možno, da je original motor v tem videu ali je sfriziran...vzmetenje, agregat?
franc Objavljeno Junij 2, 2021 Opozori Objavljeno Junij 2, 2021 Možno je, je pa malo verjetno. Nekih drastičnih sprememb verjetno ni, so pa zadeve "prilagojene" nastavljene na dotičnega. lp vandrovec 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se