Fazer03 Objavljeno Januar 21, 2016 Deli Objavljeno Januar 21, 2016 Ja izgleda da je dobava po kapljicah stekla: (karton so sneli, je pa še navezana da ne pobezlja prehitro .... ) ZaskA in genius12 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lipstick Objavljeno Januar 22, 2016 Deli Objavljeno Januar 22, 2016 Italjanskemu častniku se je zapisalo: Čaklali smo 16 let in sedaj lahko čakamo nadaljnih 16 ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kasti Objavljeno Januar 22, 2016 Deli Objavljeno Januar 22, 2016 pred 11 minutami, Lipstick pravi: Italjanskemu častniku se je zapisalo: Čaklali smo 16 let in sedaj lahko čakamo nadaljnih 16 ! Tole si lahko razlagam tako pozitivno, kot negativno!? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
genius12 Objavljeno Januar 22, 2016 Deli Objavljeno Januar 22, 2016 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
genius12 Objavljeno Januar 22, 2016 Deli Objavljeno Januar 22, 2016 sayo 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
genius12 Objavljeno Januar 22, 2016 Deli Objavljeno Januar 22, 2016 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mladench Objavljeno Januar 22, 2016 Deli Objavljeno Januar 22, 2016 Ja res je čudovita skoda, Kmet2, genius12 in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vandrovec Objavljeno Januar 22, 2016 Deli Objavljeno Januar 22, 2016 pred 1 minuto, mladench pravi: Ja res je čudovita V taki barvi je tudi meni najbolj všeč. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kölm Objavljeno Januar 22, 2016 Deli Objavljeno Januar 22, 2016 pred 15 urami, Lipstick pravi: Italjanskemu častniku se je zapisalo: Čaklali smo 16 let in sedaj lahko čakamo nadaljnih 16 ! Kolk me boli kurac kaj se je zapisalo nekim novinarjem. sayo 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno Januar 23, 2016 Deli Objavljeno Januar 23, 2016 Pred pol ure videl novo AT v živo, full lep moped Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Synth Objavljeno Januar 23, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Januar 23, 2016 Včeraj sem bil v Veroni in treba je priznat, da se je Honda kar potrudila. Poleg res velikega razstavnega prostora in palete svojih mopedov je imela razstavljenih tudi (milsim da) šest Afrik v vseh barvnih kombinacijah in oprem. Motor je res všečen, glede na mojo višino (180 cm) sem normalo dosegel tla, želel bi si le malo manjšo pokrčenost nog v voznem položaju. Drugače pa deluje tudi z vozniškega pogleda zelo skladno. Moja izbira bi bila črna ... Na svojem razstavnem prostoru je imel še eno Afriko na ogled s svojimi produkti postavljeno Givi in se mi zdi, da ji ti kufri pašejo bolj kot originalni. Bo treba it še na kakšno probno vožnjo, sicer so pa vtisi full pozitivni ... DAMI34, MiNa, gradbenik in 8 others 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ferek Objavljeno Januar 24, 2016 Deli Objavljeno Januar 24, 2016 Res je... givijeva oprema se je tudi meni zdela veliko boljša... Motor je res krasen... Mojo razvajeno rit je tako po občutku motil edino sedež... Na xtz, caoponordu in versysu i je deloval bolj udoben kot na AT. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno Januar 24, 2016 Deli Objavljeno Januar 24, 2016 Tole je motor, ki ni za razvajene riti.... Na pravi enduri se tako večina časa stoji. Ferrarist 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Januar 24, 2016 Deli Objavljeno Januar 24, 2016 pred 7 minutami, MiNa pravi: Tole je motor, ki ni za razvajene riti.... Na pravi enduri se tako večina časa stoji. Se pravi ocenjuješ novo AT kot pravo enduro in ne potovalno .....? Ne vem zame so 1050KTM,GS,Tenere itd v istem potovalnem segmentu in na vseh se prav dobro sedi ,vrjetno zato ker niso prave endure Bambi61 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Januar 24, 2016 Deli Objavljeno Januar 24, 2016 Me pa res zanimajo testi, ko bodo motor nekoč tudi testirali. Ker toliko kot je tu bilo reklame pa že dolgo ne Seveda mislim na teste motoristov, ne plačanih novinarjev Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno Januar 24, 2016 Deli Objavljeno Januar 24, 2016 (popravljeno) Po dimenzijah gum jo je v segment "pravih endur" postavila kar sama Honda. Koliko je potovalna ali ne bodo pa uporabniki mehkužnih ali utrjenih "tazadnjih" že sami ugotovil. Sicer se pa za vsako r_t sedež najde (kupi). Popravljeno Januar 24, 2016. Popravil MiNa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
celjan89 Objavljeno Januar 24, 2016 Deli Objavljeno Januar 24, 2016 če tko gledaš je lahka vsak motor namenjen za enduro sam je odvisno kako dolgo zdrži... igc1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ferek Objavljeno Januar 24, 2016 Deli Objavljeno Januar 24, 2016 Pač sedež je razmeroma ozek v sedalnem delu... Na crossrunnerju ki je bil postavljen čist zraven, sem udobneje sedel... ampak to je samo občutek po slabi minuti... morda bi bilo moje mnenje po 500 km čisto drugačno... Moje mnenje in rit pa gotovo nista merodajna za ta segment, ker že 2 leti na motorju sedim v slabega pol metra širokem fotelju... Pač med endurami po ritnem feelingu sem jo doživel kot sem zapisal... za XTZ, Versisom, Stelviom, Capom... verjamem pa, da je preprosto veliko boljša od vseh... ker je AT in je vsaj po prvih testih dodelana u nulo! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
S1000R Objavljeno Januar 26, 2016 Deli Objavljeno Januar 26, 2016 RJ http://m.youtube.com/watch?v=LoWCJ32hUsQ genius12 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bambi61 Objavljeno Januar 26, 2016 Deli Objavljeno Januar 26, 2016 pred eno uro, quattroooo pravi: RJ http://m.youtube.com/watch?v=LoWCJ32hUsQ Stari ata jo celo zna obrnit na parkplacu! Pravi čudež! To lahko samo AT naredi. Pa tako fajn smuth je motor; seveda če mu pa 50 kojof manjka Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Januar 26, 2016 Deli Objavljeno Januar 26, 2016 pred 44 minutami, bambi61 pravi: Stari ata jo celo zna obrnit na parkplacu! Pravi čudež! To lahko samo AT naredi. Pa tako fajn smuth je motor; seveda če mu pa 50 kojof manjka zanimiva teza... zanimivo je tudi , da se nekateri dobri vozniki samo s to razliko oz.manjkom peljejo tako hitro da jih drugi samo ovink pa pol vidijo v rit.. igc1, Fazer03, TakeALookAround in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno Januar 26, 2016 Deli Objavljeno Januar 26, 2016 (popravljeno) Dobr se mi zdi to, da ti za izklop ABS ni treba posegati v neke zapletene menije na števcu ampak samo pritisneš gumb P.S. če maš jajca je tud MANJ kot 95 KOJOV zadosti Popravljeno Januar 26, 2016. Popravil sayo Ferrarist, celjan89, genius12 in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Januar 26, 2016 Deli Objavljeno Januar 26, 2016 4 hours ago, sayo said: Dobr se mi zdi to, da ti za izklop ABS ni treba posegati v neke zapletene menije na števcu ampak samo pritisneš gumb Kateri modeli imajo to urejeno z zapletenimi meniji? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Januar 26, 2016 Deli Objavljeno Januar 26, 2016 pred 1 minuto, motolover pravi: Kateri modeli imajo to urejeno z zapletenimi meniji? Ma stari GS je imel to kar zapleteno ,pa gumb pa kontakt pa.....sej ne vem točno več ,sam je bilo kar smotano .... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se