motolover Objavljeno Januar 26, 2016 Deli Objavljeno Januar 26, 2016 Današnji GSi imajo to zelo simpl. Sploh pa ne izklapljaš, ampak preklopiš v Enduro ali Enduro Pro in imaš. Bolj me zanima kako imajo drugi današnji kokonkurenti to urejeno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kp-kp Objavljeno Januar 26, 2016 Deli Objavljeno Januar 26, 2016 Vklopi zvočnike TakeALookAround, Kölm, genius12 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno Januar 26, 2016 Deli Objavljeno Januar 26, 2016 Bomba! sayo 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Januar 26, 2016 Deli Objavljeno Januar 26, 2016 (popravljeno) pred 2 urami, motolover pravi: Kateri modeli imajo to urejeno z zapletenimi meniji? pred 2 urami, Kmet2 pravi: Ma stari GS je imel to kar zapleteno ,pa gumb pa kontakt pa.....sej ne vem točno več ,sam je bilo kar smotano .... če bi blo enostavno bi si kmet zihr zapomnu .. Popravljeno Januar 26, 2016. Popravil thumper Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bambi61 Objavljeno Januar 27, 2016 Deli Objavljeno Januar 27, 2016 pred 18 urami, sayo pravi: Dobr se mi zdi to, da ti za izklop ABS ni treba posegati v neke zapletene menije na števcu ampak samo pritisneš gumb P.S. če maš jajca je tud MANJ kot 95 KOJOV zadosti Je res !Samo fajn je pa vseeno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Januar 27, 2016 Deli Objavljeno Januar 27, 2016 genius12 in jany 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Januar 27, 2016 Deli Objavljeno Januar 27, 2016 pred 12 urami, thumper pravi: če bi blo enostavno bi si kmet zihr zapomnu .. thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno Januar 27, 2016 Deli Objavljeno Januar 27, 2016 Pride kdo ? http://www.honda-as.com/motorji/novice/vabljeni-na-predstavitev-nove-honde-crf1000l-africa-twin- Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Januar 27, 2016 Deli Objavljeno Januar 27, 2016 pred 15 minutami, sayo pravi: Pride kdo ? http://www.honda-as.com/motorji/novice/vabljeni-na-predstavitev-nove-honde-crf1000l-africa-twin- ej to je že 2 tedna objavljeno? daj danes štartaj da ne zamudiš SF 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno Januar 27, 2016 Deli Objavljeno Januar 27, 2016 pred 3 urami, thumper pravi: ej to je že 2 tedna objavljeno? daj danes štartaj da ne zamudiš A maš spet manično epizodo, pomiri se, obvestilo je namenjeno NEOBVEŠČENIM thumper in Fazer03 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Januar 27, 2016 Deli Objavljeno Januar 27, 2016 pred 43 minutami, sayo pravi: A maš spet manično epizodo, pomiri se, obvestilo je namenjeno NEOBVEŠČENIM jst sm skoz maničn ..mani mani mani..must bi fani ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno Januar 28, 2016 Deli Objavljeno Januar 28, 2016 Je že doma, žal samo na sliki genius12 in Fazer03 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
drjack_dj Objavljeno Januar 28, 2016 Deli Objavljeno Januar 28, 2016 Tudi Igorjeva delavnica je aktivna. Le koliko bo pridobila, če je že s Termignončkom 4 konjičke in 5Nm v najbolj uporabnem območju (če gre verjeti videu nekaj postov višje). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Januar 29, 2016 Deli Objavljeno Januar 29, 2016 dan D .. oz AT . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Januar 29, 2016 Deli Objavljeno Januar 29, 2016 pred 38 minutami, thumper pravi: dan D .. oz AT . Prideš ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PrimozC Objavljeno Januar 29, 2016 Deli Objavljeno Januar 29, 2016 Sem mislu pridet danes pa je padlo v vodo...skoda Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kasti Objavljeno Januar 29, 2016 Deli Objavljeno Januar 29, 2016 pred 4 urami, Kmet2 pravi: Prideš ? jap... Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Januar 29, 2016 Deli Objavljeno Januar 29, 2016 pred 26 minutami, kasti pravi: jap... Se vidimo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Januar 29, 2016 Deli Objavljeno Januar 29, 2016 pred 5 urami, Kmet2 pravi: Se vidimo dobr zgledaš za svoja leta kje ste bli pa pusiji? noben nč cukal pa s pirom silil .. Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Januar 29, 2016 Deli Objavljeno Januar 29, 2016 Danes sem jo prvič videl v živo in moram reč da je v živo še lepša.Najlepša mi je bila rdečobela kombinacija ,motor skladn ,nič posebej ne iztopa ,zelo lepa armaturna plošča (se mi zdi da celo barvna) Edino kar me je zmotilo da mi je za vožnjo v stoje prenizko krmilo in moram biti praktično grbast da vozim. Isti problem sem na KTM rešil z poviški ,vseno pa mislim da za nekoga povprečnih mer mora pasat tudi to. Če vse zgoraj napisano strnem v 5 črk BI MEL Ferrarist 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CPU Objavljeno Januar 29, 2016 Deli Objavljeno Januar 29, 2016 pred 31 minutami, Kmet2 pravi: Danes sem jo prvič videl v živo in moram reč da je v živo še lepša.Najlepša mi je bila rdečobela kombinacija ,motor skladn ,nič posebej ne iztopa ,zelo lepa armaturna plošča (se mi zdi da celo barvna) Edino kar me je zmotilo da mi je za vožnjo v stoje prenizko krmilo in moram biti praktično grbast da vozim. Isti problem sem na KTM rešil z poviški ,vseno pa mislim da za nekoga povprečnih mer mora pasat tudi to. Če vse zgoraj napisano strnem v 5 črk BI MEL Kaj pa sedeč položaj? Kolko meriš v višino? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno Januar 29, 2016 Deli Objavljeno Januar 29, 2016 pred 56 minutami, thumper pravi: dobr zgledaš za svoja leta kje ste bli pa pusiji? noben nč cukal pa s pirom silil .. Eni ne vemo, kako zgledaš "v civilu"?. Jaz sem imel kapo "Laško", pa sem bil prezrt, ker se je tankalo vino. Moral bi imet kapo z napisom...Rizling. Aja...motor. Lep. Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JureK81 Objavljeno Januar 29, 2016 Deli Objavljeno Januar 29, 2016 genius12 in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Januar 29, 2016 Deli Objavljeno Januar 29, 2016 pred 26 minutami, CPU pravi: Kaj pa sedeč položaj? Kolko meriš v višino? Sedež bi ocenil za dober ,vsaj po tistih parih trenutkih ko sem se vsedel . Pasal mi je tudi položaj v vozni poziciji ,ergonomija super . 187 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava nemo Objavljeno Januar 29, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Januar 29, 2016 nekaj foto vtisov iz predstavitve nove Africe, posvečenih Snecerju... Nekaj priložnostne ponudbe iz stare zaloge... Zakuska za nestrpne obiskovalce... Mistika se sopnjuje Legende MSF so bile cool... Končno ... cerade so odstranjene ... Red light district... Legenda... After party... Prijeten dogodek, hvala organizatorju... thumper, genius12, aders in 14 others 17 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se