thumper Objavljeno Februar 8, 2016 Deli Objavljeno Februar 8, 2016 pred 9 urami, Snecer pravi: tempomat skozi naselje...večje neumnosti še nisem slišal prej omejevalec, da ne presežeš brzine, ne pa tempomat, da ti drži konstantno pred 8 urami, Snecer pravi: vidim, da tvoj avto ne pozna omejevalca, zato nimaš pojma, o čem pišem pri tempomatu lahko ali uporabiš zavoro ali pa kar je še pomembnejše - lahko pospešiš če je treba... pri omejevalcu lahko samo zaviraš kar je super ko se želiš nekomu izmakniti.. pred 14 minutami, gradbenik pravi: Nekako mi več ni jasno ali so bolj zahtevni tisti, ki bi motor čim bolj enostaven in gol ali mi, ki bi pač kakšne dodatke :D!?!? Moje mnenje je, da se sprememb in novosti večina otepa, tako kot je marsikdo govoril, češ kaj bom s telefonom na "touch", jaz ostajam na tipkah, to ni zame. No danes večina ne bi šla nazaj. Malo analogije za tempomat, dokler ga konkretno ne probate, bo to brezveze, ko ga pa boste, pa bo zadeva super fino fajn... Naj si naprej razlaga vsak po svoje, vsako tele ma svoje vesele :), zdaj pa... SE LAHKO VRNEMO K OSNOVNEMU NAMENU TEME + malo opustimo mlatenje tele prazne slame! Bi šlo :)?? večna dilema ja .. če bi jo imel bi se odločil za tempomat .. če ti crkne se lahko še zmeraj z ročko naprej pelješ.. ride by wire ? to je pa malo težja odločitev .. za nekega popotnika , ki mu je vseeno ali pride domov en mesec prej ali kasneje je pa verjetno odločilna zanesljivost vseh komponent ... to a vemo - manj je gor manj ima murfi šans.. SF in motolover 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Februar 8, 2016 Deli Objavljeno Februar 8, 2016 Nova AT je lep motorček, če mu nekateri očitamo nekatere (za nas) pomanjkljivosti, to ne pomeni, da ga ne bi imeli. Verjetno bi me pomanjkanje sladkorčkov motilo, vozil bi se vseeno z veseljem. Zanimivo bo pa videti, koliko jih bo šlo na res daljšo in težjo turo (ker je že toliko govora o tem). Po mojem mnenju ne prav veliko in nič več kot s konkurenčnimi motorji. Dark 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vandrovec Objavljeno Februar 9, 2016 Deli Objavljeno Februar 9, 2016 pred 18 urami, motolover pravi: Zanimivo bo pa videti, koliko jih bo šlo na res daljšo in težjo turo (ker je že toliko govora o tem). Po mojem mnenju ne prav veliko in nič več kot s konkurenčnimi motorji. Več kot z GS-i, konkurenca ji bo le mala tenerejka, po moje. Do sedaj je bila najracionalnejša odločitev za pot okoli sveta Yamaha Tenere XT 660 Z Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Februar 9, 2016 Deli Objavljeno Februar 9, 2016 41 minutes ago, vandrovec said: Več kot z GS-i, konkurenca ji bo le mala tenerejka, po moje. Do sedaj je bila najracionalnejša odločitev za pot okoli sveta Yamaha Tenere XT 660 Z Primejavo z GSi bo pokazal čas. Zaenkrat je popotnikov z GSi toliko, da bodo morali nekaj let prodajati AT, da bodo sploh številčno prišli blizu. Srb Zoki se zdaj po Južni Ameriki vozi s starim Suzukijem DR 650. Da se z marsičem, če je želja: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/110901-juzna-amerikaputevima-che-gevare/page-43 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rdeči Objavljeno Februar 9, 2016 Deli Objavljeno Februar 9, 2016 Temu Kavazokiju pa kapo dol. Spremljam ga dnevno lepo napreduje. Zanimivo, ko objavlja slike in srečuje ostale motoriste so ti motorčki majhni po večini starejši . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Februar 9, 2016 Deli Objavljeno Februar 9, 2016 Mater ste face. Rad bi vidu ker'ga kje v Zakavkazju na razritih kamnolomih, al' pa v kakšni peščeni, zaprašeni pampi s tempomatom. Po moje bi še krave čudno gledale. Ampak se mi zdi, da so jih imeli na Pariz-Dakar... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ferek Objavljeno Februar 9, 2016 Deli Objavljeno Februar 9, 2016 sej maš prav Rider... ampak DO TJA bi pa zelo prav prišel... moto rider, motolover in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Februar 9, 2016 Deli Objavljeno Februar 9, 2016 Za na Dakar Ferrarist, TakeALookAround, UnionJack in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava sayo Objavljeno Februar 9, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Februar 9, 2016 ciciban, KilleRBee, gradbenik in 12 others 15 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mladench Objavljeno Februar 10, 2016 Deli Objavljeno Februar 10, 2016 (popravljeno) as mogu v blat tole testna iz Asa ali si že prvi srečnež? kva je pa uno skrivil na avtu? Popravljeno Februar 10, 2016. Popravil mladench Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KilleRBee Objavljeno Februar 10, 2016 Deli Objavljeno Februar 10, 2016 (popravljeno) "A ti vozš Africo Twin? Kr na tej haubi me dej!" Popravljeno Februar 10, 2016. Popravil KilleRBee sayo, ton, thumper in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Februar 10, 2016 Deli Objavljeno Februar 10, 2016 9 hours ago, moto rider said: Mater ste face. Rad bi vidu ker'ga kje v Zakavkazju na razritih kamnolomih, al' pa v kakšni peščeni, zaprašeni pampi s tempomatom. Po moje bi še krave čudno gledale. Ampak se mi zdi, da so jih imeli na Pariz-Dakar... Tvoja AT je sicer polepljena, samo pol teh poti na nalepkah ni naredila. To je nekako tako, kot bi si nekdo nalepil na motor nalepko 500.000km, naredil bi jih pa z vsemi, ki jih je imel. Pa brez zamere, v tvojih knjigah sem užival!. moto rider 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
poggy Objavljeno Februar 10, 2016 Deli Objavljeno Februar 10, 2016 pred 10 urami, Kmet2 pravi: Za na Dakar Tole je dejanska Rally specialka od francoza (David Fretigne) notranc, TakeALookAround, Kmet2 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Februar 10, 2016 Deli Objavljeno Februar 10, 2016 10 hours ago, Kmet2 said: Za na Dakar Če bi dal mašino na pol. moto rider 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno Februar 10, 2016 Deli Objavljeno Februar 10, 2016 Evo idealna Africa. Ima tempomat, omejevalc, avtomatik al pa manualc, ogrevani hemoroidi in urezne od papirja, centralni štender in še kardan. YES. Pa še znamke je taprave. Zmaga. http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID=10599552&show=1&avto=BMW%20serija%20X6:%20xDrive%2030d%20Avt. DAMI34, sayo in Kölm 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TinaRR Objavljeno Februar 10, 2016 Deli Objavljeno Februar 10, 2016 (popravljeno) Nekaj čtiva http://www.(Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com)/novice/prvi-vtis-honda-crf1000l-africa-twin/ zbrisano hm . V motomagazinu na njihovi spletni strani so prvi vtisi o Afriki... Popravljeno Februar 10, 2016. Popravil TinaRR Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Februar 10, 2016 Deli Objavljeno Februar 10, 2016 Prvi vtis 8 minutes ago, motolover said: Prvi vtis Sem mislil, da pomagam, ker mi povezave prvotno ni odprlo. Tudi tvoja dela. TinaRR 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kölm Objavljeno Februar 10, 2016 Deli Objavljeno Februar 10, 2016 genius12 in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava moto rider Objavljeno Februar 10, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Februar 10, 2016 (popravljeno) pred 10 urami, motolover pravi: Tvoja AT je sicer polepljena, samo pol teh poti na nalepkah ni naredila. To je nekako tako, kot bi si nekdo nalepil na motor nalepko 500.000km, naredil bi jih pa z vsemi, ki jih je imel. Pa kakšna zamera neki, motolover! Čist' na vrhu piše; "Miran pa Majda". To se nanaša "na človeka", ne pa na motor. Ampak, najbolj sem užival, ko sem jo pedenal! Potem nikoli več. - Najpomembneje pa je, da so shranjeni spomini; Popravljeno Februar 10, 2016. Popravil moto rider ciciban, RobiRoberto, genius12 in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Februar 10, 2016 Deli Objavljeno Februar 10, 2016 Na sliki, ki si jo objavil ni bilo vidno vse. Upam, da bo tudi jaz kdaj kam šel, zaenkrat drajsam Jadranko in sanjarim... moto rider 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Februar 10, 2016 Deli Objavljeno Februar 10, 2016 preprosto ne verjamem tem testom, ko da oceno za videz 5/5 ob takem dimniku sicer pa izjemna medijska ofenziva, ne pomnim do sedaj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
drjack_dj Objavljeno Februar 10, 2016 Deli Objavljeno Februar 10, 2016 @Snecer Ofenziva je večinoma le takšna kakršno so jo naredili stari, bodoči ali pa le potencialni uporabniki sami. Lahko bi rekli da se blago že deloma samo hvali. Medijsko je pa toliko, kot ti ki tu po mediju sproščaš frustracije. Težko te je razumet, ker sam sebe trpinčiš. Ti ni všeč, ne razumeš ali pa nočeš razumet filozofije in namena določenih motorjev. Zakaj te tako vznemirja njihov obstoj in odobravanje ciljne skupine, kateri je namenjen (velja tudi za druge firme in modele)? Raje ne bom dolgovezil tale off-topic, bi te pa rad v živo kdaj soznal, imam kar nekaj teorij za preverit. Kmet2, genius12 in TakeALookAround 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Februar 10, 2016 Deli Objavljeno Februar 10, 2016 pred 2 minutami, drjack_dj pravi: @Snecer Ofenziva je večinoma le takšna kakršno so jo naredili stari, bodoči ali pa le potencialni uporabniki sami. Lahko bi rekli da se blago že deloma samo hvali. Medijsko je pa toliko, kot ti ki tu po mediju sproščaš frustracije. Težko te je razumet, ker sam sebe trpinčiš. Ti ni všeč, ne razumeš ali pa nočeš razumet filozofije in namena določenih motorjev. Zakaj te tako vznemirja njihov obstoj in odobravanje ciljne skupine, kateri je namenjen (velja tudi za druge firme in modele)? Raje ne bom dolgovezil tale off-topic, bi te pa rad v živo kdaj soznal, imam kar nekaj teorij za preverit. Fejst dec drugač DAMI34 in SF 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Februar 10, 2016 Deli Objavljeno Februar 10, 2016 56 minutes ago, Snecer said: preprosto ne verjamem tem testom, ko da oceno za videz 5/5 ob takem dimniku sicer pa izjemna medijska ofenziva, ne pomnim do sedaj iIzpuh se mi zdi popolnoma v redu. genius12, fazerčk in siks 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
StaraFeltna Objavljeno Februar 10, 2016 Deli Objavljeno Februar 10, 2016 Par dni nazaj videl v Trstu parkirano novo africo Twin. Definitivno sem se 2x obrnil čeprav ni moja skodelica kave. genius12 in TinaRR 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se