Whiskey Objavljeno April 16, 2015 Deli Objavljeno April 16, 2015 za čevape zihr dobi od mene .... vedno A mu jih boš za na pot dala? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno April 16, 2015 Deli Objavljeno April 16, 2015 A mu jih boš za na pot dala? ne, ker če gre po balkanu verjetn ne rab sraja od slovenskih čevapov .... bregar07 in Kölm 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno April 16, 2015 Deli Objavljeno April 16, 2015 ne, ker če gre po balkanu verjetn ne rab sraja od slovenskih čevapov .... Kaj kriviš čevape, če si slab kuhar... Hrana narejena z občutkom in znanjem, je glih tak dobra tle al pa tam dol... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno April 16, 2015 Deli Objavljeno April 16, 2015 Kaj kriviš čevape, če si slab kuhar... Hrana narejena z občutkom in znanjem, je glih tak dobra tle al pa tam dol... kdo krivi čevape? zakon so! ampak rajš tle jem potico k čevape..... najboljša hrana je itak doma, sam nosit sabo hrano zato k je doma dobra, pa res nima smisla sicer pa je fora v čevapih, ker tut pod razno niso slovenska hrana... kar pomeni da se moraš nekam peljat, da prideš do niih, tako kot do bureka ali pice ali kebaba.... drugač pa balkan je balkan, in na balkanu imamo tudi zelje in klobaso za dobro hrano res ne rabiš velik znanja ampak tako kot povsod, samo nekaj časa in taprave sestavine drugač pa Žan, bravo! vse po planu Kölm, Ferrarist in bregar07 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bregar07 Objavljeno April 16, 2015 Avtor Deli Objavljeno April 16, 2015 Za cevape me niti najmanj ne skrbi. Glede na to, da imam pol familije dol, se jih bom se preobjedel. Whiskey, ce zelis jih se tebi prinesem? Glede sopotnice pa ste malo prevec resno nekateri vzeli Potoval bom sam, obcasne druzbe pa se seveda nihce ne brani (razen morda tisti, novodobno moderno usmerjeni ) TakeALookAround, thumper, pajkica in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Danilo D Objavljeno April 16, 2015 Deli Objavljeno April 16, 2015 Da jim še kakšno kost, da bodo meli kaj za glodati bregar07 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno April 16, 2015 Deli Objavljeno April 16, 2015 Za cevape me niti najmanj ne skrbi. Glede na to, da imam pol familije dol, se jih bom se preobjedel. Whiskey, ce zelis jih se tebi prinesem? Glede sopotnice pa ste malo prevec resno nekateri vzeli Potoval bom sam, obcasne druzbe pa se seveda nihce ne brani (razen morda tisti, novodobno moderno usmerjeni ) od nekje pa do malo naprej boš že dobil kakšno ..pa potem bo vprašanje / prošnja kako se jih znebiti bregar07 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Whiskey Objavljeno April 16, 2015 Deli Objavljeno April 16, 2015 Za cevape me niti najmanj ne skrbi. Glede na to, da imam pol familije dol, se jih bom se preobjedel. Whiskey, ce zelis jih se tebi prinesem? Raje Pajkici prnes. Čevapčič, seveda. Je pa tale tvoja tema samo še za naslajanje :grim Balkan tour roun d' World. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno April 16, 2015 Deli Objavljeno April 16, 2015 Maš prav, kaj boš z temi starimi babami tukaj z foruma bregar07 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno April 16, 2015 Deli Objavljeno April 16, 2015 ...če žensko na motorju s seboj voziš, je glih tako, kot bi v gošo na piknik drva s seboj nosu. Srečno na Balkanu. ps, nekje je treba začet. Whiskey in skalar36 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno April 16, 2015 Deli Objavljeno April 16, 2015 Raje Pajkici prnes. Čevapčič, seveda. tist k me pozna ve da z enim čevapčičem nimam kej počet... za mene nafutrat bo treba kaj več Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Whiskey Objavljeno April 16, 2015 Deli Objavljeno April 16, 2015 tist k me pozna ve da z enim čevapčičem nimam kej počet... za mene nafutrat bo treba kaj več Pajkica, a pol trije? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno April 16, 2015 Deli Objavljeno April 16, 2015 Pajkica, a pol trije? ja lej, na čevape me pel ... tistih par ojru boš pa že nastrgu kje itak pa tema ni o čevapih..... zdej so na vrst palačinke Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Whiskey Objavljeno April 16, 2015 Deli Objavljeno April 16, 2015 (popravljeno) Ne skrbi za fičnke. Palačink pa se ne bom lotil :yes: No, ker si omenila, da ni dovolj en, sem predlagal tri čevape. Je lakota za več? Popravljeno April 16, 2015. Popravil Whiskey Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bregar07 Objavljeno April 16, 2015 Avtor Deli Objavljeno April 16, 2015 Madona, cevaparji ste mi celo temo zaspemal Dejmo pol raje odpret eno z naslovom Cevapi pa se tam menimo kok cevapov kdo nese in cigavi so najboljsi... Whiskey, ti pa nehi pit, sejves tudi viski skodi v prevelkih kolicinah UnionJack, pajkica in Pips 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno April 17, 2015 Deli Objavljeno April 17, 2015 bregar07! Ne oziraj se na druge in izživi svoje sanje! :yes: bregar07, alen1 in Keiko 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Whiskey Objavljeno April 19, 2015 Deli Objavljeno April 19, 2015 Whiskey, ti pa nehi pit, sejves tudi viski skodi v prevelkih kolicinah Žganih pijač ne prebavljam tako, da jih niti ne pogledam. Od tvojega nakladanja in frustracij je realizacija mikroskopsko majhna oziroma nična. Malo se zamisli, ker se ti v ozadju vsi že zdavnaj posmehujemo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bregar07 Objavljeno April 19, 2015 Avtor Deli Objavljeno April 19, 2015 Heh. Hvala za motivacijo.. Pa sem cisto resen, tvoji zaplankani komentarji me samo se dodatno motivirajo in podzgejo, tako da kar nadaljuj.. Na koncu se bo tako pokazalo koliko me je v besedah in koliko v dejanjih pajkica in SuNa 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno April 19, 2015 Deli Objavljeno April 19, 2015 (popravljeno) Žganih pijač ne prebavljam tako, da jih niti ne pogledam. Od tvojega nakladanja in frustracij je realizacija mikroskopsko majhna oziroma nična. Malo se zamisli, ker se ti v ozadju vsi že zdavnaj posmehujemo. pa kdo ste to vsi spet? Popravljeno April 19, 2015. Popravil pajkica Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Whiskey Objavljeno April 19, 2015 Deli Objavljeno April 19, 2015 Heh. Hvala za motivacijo.. Pa sem cisto resen, tvoji zaplankani komentarji me samo se dodatno motivirajo in podzgejo, tako da kar nadaljuj.. Na koncu se bo tako pokazalo koliko me je v besedah in koliko v dejanjih Drži kot pribito. Si že pogledal od Bear Grylls-a - How to survive in Bosnia? BIF 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava bregar07 Objavljeno April 28, 2015 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno April 28, 2015 markII, Nearrain, Fantocci in 15 others 18 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava bregar07 Objavljeno April 28, 2015 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno April 28, 2015 Na zgornji sliki je punca še nedolžna. Včeraj je junfer šel, ko me je soforumaš Ni3ous odpeljal na eno krajšo offroad turo po Dolenjski. Sicer niti eden od padcev (ups ) ni bil resen, pa vseeno, prve bojne rane so padle.. Lokacija super, tura je bila poučna, čez domačo dolensko hrano pa je tudi ni! Ni3ous, še enkrat hvala in srečno. aders, SuNa, Scarabeo 500 in 13 others 16 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Whiskey Objavljeno April 28, 2015 Deli Objavljeno April 28, 2015 Na zgornji sliki je punca še nedolžna. Včeraj je junfer šel, ... Punca na tvoji desni (levo na sliki) ? Hmmm, zgleda bolj izkušeno, starejše, ... mogoče bolj modro, ..., kaj pa jest vem. Sorry, mogoče se pa motim? UnionJack 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bregar07 Objavljeno Maj 4, 2015 Avtor Deli Objavljeno Maj 4, 2015 (popravljeno) Jugo trip je bil uspesno opravljen. Ruta: Ljubljana-Semic-Plitvicka Jezera-Zeljava-Banja Luka-Jajce-Mrkonjic Grad-Knin-Zadar-Senj-Krk-Rijeka-Postojna-Ljubljana. Skupaj 1265km, stiri dni, tri noci. Prvo noc sva spala v Banja Luki pri njegovih, drugo na nogometnem igriscu v Kninu in tretjo pri nas na Krku. Vec pa na linku: http://www.okolisveta.com/2015/05/motor-prevzet-jugo-trip-opravljen-jutri.html Vse ok, brez padcev, motor dela kot je treba! Jutri pa proti Londonu! Ajdemoo! Popravljeno Maj 4, 2015. Popravil bregar07 Scarabeo 500, DXR16, MiNa in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava bregar07 Objavljeno Maj 4, 2015 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno Maj 4, 2015 motozajebant, MiNa, Kras in 11 others 14 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se