motolover Objavljeno Januar 29, 2015 Opozori Objavljeno Januar 29, 2015 Sam prej ti verigo zamenjajo kot kardan.... Prej se motorja naveličaš in ga zamenjaš.
motolover Objavljeno Januar 30, 2015 Opozori Objavljeno Januar 30, 2015 Tu so ga že peljali in napisali nekaj o tem: http://www.motorcyclistonline.com/2015-ktm-1290-super-adventure-first-ride-motorcycle-review notranc, Kmet2 in gsxf750 3
MMF Objavljeno Januar 31, 2015 Opozori Objavljeno Januar 31, 2015 (popravljeno) Na mene je naredil velik vtis na EICMi, vseeno pa bo potreba počakati na kakšen konkreten test ali probno vožnjo...konec koncev, ravno od testne vožnje je odvisno ali ti nek motor paše ali ne.Vsaj meni Testna vožnja je izjemno pomembna. Sam nikoli ne bi kupil motocikla, ki ga ne bi preiskusil. Npr.: Ducati MS mi je zelo všeč, a mi na cesti nikakor "ne sede"... Popravljeno Januar 31, 2015. Popravil MMF Nearrain in builder 2
Nearrain Objavljeno Februar 2, 2015 Opozori Objavljeno Februar 2, 2015 Verniki . . . Viledo sabo vzet, da boste lahko sprot slino brisal http://youtu.be/MmjusqO0Kwk skalaprava, notranc, builder in 2 others 5
Bambi61 Objavljeno Februar 2, 2015 Opozori Objavljeno Februar 2, 2015 Verniki . . . Viledo sabo vzet, da boste lahko sprot slino brisal Samo tam na 0.48 bi pa lahko " dol stopo pa ga malo nabinco" ali? Nearrain 1
skalaprava Objavljeno Februar 2, 2015 Opozori Objavljeno Februar 2, 2015 Pri 1:42 je učil krivo vero! Prvi "hill hold control" je lani ponudil BMW na RT-ju Drugače pa velik like za tale mopi, top šit ni kaj Nearrain 1
DAMI34 Objavljeno Februar 2, 2015 Opozori Objavljeno Februar 2, 2015 (popravljeno) Nč se sekirat, naslednje leto pride nov model 1390 me pa ena stvar zanima, gledat skozi tak visoko in prelomljeno šipco, kako vam to gre? Vem da mene to ful moti. Popravljeno Februar 2, 2015. Popravil DAMI34 builder in Nearrain 2
vandrovec Objavljeno Februar 2, 2015 Opozori Objavljeno Februar 2, 2015 me pa ena stvar zanima, gledat skozi tak visoko in prelomljeno šipco, kako vam to gre? Vem da mene to ful moti. Sam imam spredaj "poštarsko" šipo pa gledam preko nje. Na teh fotografijah res izgleda, kot da gledajo skozi to šipo, vendar mislim, da tako le zgleda, ker ni videti tako visoka...se jo lahko nastavi, kot nekomu paše. Meni je ravno prav, da odpihne vse mušice preko čelade in vetra ne čutim pa v napoto mi ni za gledat na cesto. Kmet2 1
builder Objavljeno Februar 2, 2015 Opozori Objavljeno Februar 2, 2015 Sam imam spredaj "poštarsko" šipo pa gledam preko nje. Na teh fotografijah res izgleda, kot da gledajo skozi to šipo, vendar mislim, da tako le zgleda, ker ni videti tako visoka...se jo lahko nastavi, kot nekomu paše. Meni je ravno prav, da odpihne vse mušice preko čelade in vetra ne čutim pa v napoto mi ni za gledat na cesto. pol lah kadiš med vožnjo :grim DAMI34 1
vandrovec Objavljeno Februar 2, 2015 Opozori Objavljeno Februar 2, 2015 lahko bi, samo nisem kadilec...ne rabim več "dudice" :grim MMF in gsxf750 2
Kmet2 Objavljeno Februar 2, 2015 Opozori Objavljeno Februar 2, 2015 Nč se sekirat, naslednje leto pride nov model 1390 me pa ena stvar zanima, gledat skozi tak visoko in prelomljeno šipco, kako vam to gre? Vem da mene to ful moti. Ko boš zrastu tudi ti ne boš več rabil gledat skozi šipco.... MMF 1
DAMI34 Objavljeno Februar 2, 2015 Opozori Objavljeno Februar 2, 2015 Ko boš zrastu tudi ti ne boš več rabil gledat skozi šipco.... si bom pa lukne za učke navrtal Kmet2 1
Kmet2 Objavljeno Februar 2, 2015 Opozori Objavljeno Februar 2, 2015 si bom pa lukne za učke navrtal Ah prjatu sem pozabu da si ti na Kawi ostal,tuki nč vrtat sam gumbek stisneš pa se šipca spusti,ne rabiš raznih svedrov kot na :lol: MMF 1
DAMI34 Objavljeno Februar 2, 2015 Opozori Objavljeno Februar 2, 2015 Ah prjatu sem pozabu da si ti na Kawi ostal,tuki nč vrtat sam gumbek stisneš pa se šipca spusti,ne rabiš raznih svedrov kot na :lol: premau se spusti
vandrovec Objavljeno Februar 2, 2015 Opozori Objavljeno Februar 2, 2015 premau se spusti pa kaj gledaš ti 2 metra pred motor na cesto? glej malo bolj naprej pa bo ok
DAMI34 Objavljeno Februar 2, 2015 Opozori Objavljeno Februar 2, 2015 zase se brigite vandrovec in Kmet2 2
Kmet2 Objavljeno Februar 2, 2015 Opozori Objavljeno Februar 2, 2015 pa kaj gledaš ti 2 metra pred motor na cesto? glej malo bolj naprej pa bo ok Ja emšo ga matra,več kot 2 metra pa tud ne vidi DAMI34 in vandrovec 2
Bambi61 Objavljeno Februar 11, 2015 Opozori Objavljeno Februar 11, 2015 Kar reče na koncu je čisto res:izstopa iz mase!Ker je edini na "parkplacu"?!Ker nima SBF-a ga ne kupim! Tak.Kaj sn reko sn reko.
sayo Objavljeno Februar 11, 2015 Opozori Objavljeno Februar 11, 2015 Kaj ma ta moped nekaj oranžnega pritrjeno na prednji levi zavorni klešči, na zgornjem videu se vidi pri 16 sekundi ?
T 120 Objavljeno Februar 12, 2015 Opozori Objavljeno Februar 12, 2015 Kaj ma ta moped nekaj oranžnega pritrjeno na prednji levi zavorni klešči, na zgornjem videu se vidi pri 16 sekundi ? Disk lock
Cartman Objavljeno Februar 24, 2015 Opozori Objavljeno Februar 24, 2015 Toby Moody stroj takole oralno zadovoljuje.
sayo Objavljeno Februar 24, 2015 Opozori Objavljeno Februar 24, 2015 Toby Moody stroj takole oralno zadovoljuje. Isti video maš 4 poste nazaj Cartman 1
Joker Objavljeno Februar 25, 2015 Opozori Objavljeno Februar 25, 2015 Na vseh teh "testih" samo berejo iz kataloga, kaj je na ta motor namontirano. To si znam prebrati tudi sam. Še vedno čakam na kakšen pravi test, kjer bodo nepristransko povedali, kako se tole čudo tehnike odreže v resničnem življenju...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se