Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)
..pa ketno boš tud mogu menat pa zobnike :P

ok dost zdej se bova zmenla kam gremo na pivo dons zvečer :P

jebeš to ... dokler use skupej stoji nom nč menjov.. :lol1: :whistle: :whistle: :whistle: . aja švečko morm zamenjat :blush: my bad :blush:

Popravljeno . Popravil JeRn3j
Objavljeno
jebeš to ... dokler use skupej stoji nom nč menjov.. :lol1: :whistle: :whistle: :whistle: . aja švečko morm zamenjat :blush: my bad :blush:

dokler ti je ne utrga je še kul :naughty: k ti jo pa sred ovinka utrga bo treba pa poleg ketne še platike menjavat pa še kej bi se najdlo..poleg švasanja tvojih kosti :naughty:

Objavljeno
dej mal razmišli...takoj k motor prpeleš iz tgovine si zgubu že za 2 generalki...tko da ti je isti kurac ;)

bols k za tvojga mitota k je slo pa use skupi cez 1500€ od kar si jo mev.. usi pa vemo kok si jo prefuru.. pa se kr ne priznas da si se zajebu k si ta zgarana stara jajca zaribana kupu...

nisi razumu posta...ti očitno res mislš da si boga za jajca prjeu s tole aprilio...te stvari k si naštel vržem jst MAX 80€ gor pa mam use v takem stanju k ti...torej?mam pa narjeno generalno(in to res generalno->>gred ojnca bat cilindr glava itd) torej mam jst če dam 80€ na motor bl ohranjen motor?ni use čist tko

ti bi z svojimi max 80€ ustimu glih cagarje...

moj kolega je meu lepši..identično k ti...brez krstnih praskic...špotn filtr pa use..pa šla mu je k raketa...uglavnm res lepa lepa...pa jo je prodau za 2200€ 1 mesc nazaj...torej ti bi pa rd 2500?pa pravš da jst pretiravam s svojo ceno :D

ce to govoris o tistmu kolegu k je biu enkrat pr tep... si mi lepo razluzu kaksna je bla u masinci... glih zato pa nikol nebi kupu rablenga 2t k mors al modela poznt, al pa met kr ornk sreco da ti ne zariba usaj 1x... k itak ze sam ce po forumu gledas delajo usi tko k usak normaln clovk- lazejo o kilometrih, nazaj vrtijo, zaribane kumi da delajo zrihtane prodajajo.... kksne so po 3x zaribane, pa npr ketne u kurcu elektronka ipd...

nc te nocm napadat sam nevem kaj se slepis da res toooook zgubim z novim motorjem u primerjavi z rablenim- nasprotno ce nimas srece se veeeeelik vec prdobis!

moje skromno mnenje :whistle:

Objavljeno
glih zato pa nikol nebi kupu rablenga 2t k mors al modela poznt, al pa met kr ornk sreco da ti ne zariba usaj 1x... k itak ze sam ce po forumu gledas delajo usi tko k usak normaln clovk- lazejo o kilometrih, nazaj vrtijo, zaribane kumi da delajo zrihtane prodajajo.... kksne so po 3x zaribane, pa npr ketne u kurcu elektronka ipd...

no pol sem pa jaz mel ornk srečo :P kupo sm takoj prvi motor ko sem ga šou gledat, naredo 17k km pa ni zaribal... :D

Objavljeno

to je to.. usak si tega zeli :worship: pa jeriju tut ne kaze slabo :whistle:

Objavljeno
Sej še nova ne dela tko k bi mogla. Mene je prow strah k to drsa u menjalniku, sam čakam gdaj bo kej prjelo al pa se razpočlo :headbang:

jaz zaenkrat nimam nobenga problema....pa se poraba se mi dopade,...slabih 6 na 100 brez ravea

.............

dej mal razmišli...takoj k motor prpeleš iz tgovine si zgubu že za 2 generalki...tko da ti je isti kurac ;)

jaz sem kupo 2 leti staro rsko za 760k ..... prodal sem jo za 480k,....v njo sem vlozo 300k plus razlika 280k,...tako da sem v minusu bil slabih 600k.....novo pa das 1,2 mio pa prodas za cca 800-900k pa si na bolsem oz vsaj ves kaj mas....razen ce mas sreco pri rableni,....jaz ce bom kdaj kol 2t kupoval bo to nova(pa ce bom jaz al pa nekoc moj sin)

Objavljeno
jaz ce bom kdaj kol 2t kupoval bo to nova(pa ce bom jaz al pa nekoc moj sin)

Tvojin sin bo pa težko 2t imel, zato pa pravm, da jih ne prodajat fantje,spravte jih v garažo pa pokrit.Francija je že neki časa nazaj prepovedala izdelavo 2t mašin tko, da jest mislm, da je tanova RSka ena izmed zadnjih 2t strojev :krneki: Vse gre na 4t zarad Euro3 norm,manjšega onasnaževanja ipd.

Objavljeno

Točno tk, v garažo pa šparat za spomin na dobre čase! Pa še par batkov pa cilindrov, pa take stvari zravn kupt :whistle:

Objavljeno

čez 10 let nas bi pol že kar policaji in greenpeace lovil okoli po mestu

drgač se pa da tut čez euro3 normo z 2t prit, pač uno pumpico v izpuh da meša pline in čist zrak pa je, pa mogoče ene pol metra dolg katalizator, da motor potem brni kot bi bil na elektromotor.......potem pa čist poceni tuning deli (za simbolično ceno) pa bo spet 2t v igri

Objavljeno
Tvojin sin bo pa težko 2t imel, zato pa pravm, da jih ne prodajat fantje,spravte jih v garažo pa pokrit.Francija je že neki časa nazaj prepovedala izdelavo 2t mašin tko, da jest mislm, da je tanova RSka ena izmed zadnjih 2t strojev :krneki: Vse gre na 4t zarad Euro3 norm,manjšega onasnaževanja ipd.

v eni od prejšnih številk motorista je blo objavljeno da je agusta razvila nek novi model 2 taktnega agregata, ki bi naj dosegal euro 3 standarde.... cagiva raptor 2007, pa še en mislim da že mata to vrst agregata, tak da nova doba dvotaktnikov se je šele začela :OK:

... sicer pa sam prisegam na staro yamaho rd 500 V4, dvotaktna, z njo bi šou najraje pred one kao zelene slovenije, in bi jim fajn zadimo...pa bi jim pokazo kaj so to balkan1 standardi :D

Objavljeno

Tista yamaha je itak najjači motor sploh! :worship:

Objavljeno
Tista yamaha je itak najjači motor sploh! :worship:

se strinjam, če bi bil pun keša bi jo ziher kupo (če bi še ki najdo kako)... pa sploh v tisti modri kombinaciji ne zgleda slabo, kljub temu da je zelo star letnik.... zvok pa je itak ubijalskiii :OK:

Objavljeno
to je to.. usak si tega zeli :worship: pa jeriju tut ne kaze slabo :whistle:

tudi jaz tudi jaz.... jst sm prvi motor ko sm šu pogledat ... sm ga kupo... naredu že skoraj 10 000km sedaj jih ma skor 14.100 pa razn tistih lamel k sm jih skuru pa tistih 2 zobnikov use dela brez problemov .) :P :grim :grim

Objavljeno
se strinjam, če bi bil pun keša bi jo ziher kupo (če bi še ki najdo kako)... pa sploh v tisti modri kombinaciji ne zgleda slabo, kljub temu da je zelo star letnik.... zvok pa je itak ubijalskiii :OK:

zvok je pa peeeetaaaardaaaaaa :worship: :worship: :worship: :worship: :whistle:

Objavljeno
sory ampak jst tko mislm, da lepše tastare rs ke ni daaaaleččč naokoli ... če se motim mi pokaži slikce lepše :grim

glede na to da je moja letnik 99 je kr lepa/solidna :rolleyes: ma pa ene par (mjhnih) praskic od krstenga padca.. ampak ne od mene :whistle:

Objavljeno
glede na to da je moja letnik 99 je kr lepa/solidna :rolleyes: ma pa ene par (mjhnih) praskic od krstenga padca.. ampak ne od mene :whistle:

no ja tvoja je res lepa za svoja leta.... ni kej.... :worship:

Objavljeno
tudi jaz tudi jaz.... jst sm prvi motor ko sm šu pogledat ... sm ga kupo... naredu že skoraj 10 000km sedaj jih ma skor 14.100 pa razn tistih lamel k sm jih skuru pa tistih 2 zobnikov use dela brez problemov .) :P :grim :grim

No ja Jernej samo ti si res imel srečo, naletel si na poštenega prodajalca ki je svoj motor izjemno čuval in je z njim naredil samo okoli 4000 kilometrov če se ne motim, tako da se je tebi tisti nakup res res splačal, če bi sam naletel na kaj takega zdaj ko sem kupoval bi ga ziher vzel.

Objavljeno
ce to govoris o tistmu kolegu k je biu enkrat pr tep... si mi lepo razluzu kaksna je bla u masinci... glih zato pa nikol nebi kupu rablenga 2t k mors al modela poznt, al pa met kr ornk sreco da ti ne zariba usaj 1x... k itak ze sam ce po forumu gledas delajo usi tko k usak normaln clovk- lazejo o kilometrih, nazaj vrtijo, zaribane kumi da delajo zrihtane prodajajo.... kksne so po 3x zaribane, pa npr ketne u kurcu elektronka ipd...

nc te nocm napadat sam nevem kaj se slepis da res toooook zgubim z novim motorjem u primerjavi z rablenim- nasprotno ce nimas srece se veeeeelik vec prdobis!

moje skromno mnenje :whistle:

Točno tako, mater saj ne vem če je kakšna starejša RS-ka ki nima prevrtenih kilometrov razen Jernejeve(po mojih podatkih)

Zato se meni malo upira kupit rabljeno stvar, ker veš da je velika možnost da te bo človek nategnil, ampak to je stvar presoje, sam vem samo to da so ljudje za denar pripravljeni narediti še kaj več kot samo prevrteti nazaj kilometre. Če kupuješ rabljeno stvar, moraš pač vzeti v zakup da je velika možnost da boš nategnjen...

Objavljeno

js sm zaenkrat z mojmu nakupam kr zadovoln.. sam na začetku nism biu k sm meu manši problem z dizo. na srečo je to j3rn3j uštimov. tko da ni panike. od takrt naprej še zmer dela brez problema. :worship:

Objavljeno (popravljeno)

Ah daj nehaj, novi RS 125 2007 modeli zadovoljujeno EURO 3 normam, pravtako nove Husqvarne, tako da se za prihodnost 2t pomojem ni treba bati.

Popravljeno . Popravil Gregc
Objavljeno
Ah daj nehaj, novi RS 125 2007 modeli zadovoljujeno EURO 3 normam, pravtako nove Husqvarne, tako da se za prihodnost 2t pomojem ni treba bati.

S tem se nebi čist strinjal... že zdej samo tako zadovoljijo EURO 3 norme tako, da majo tisto cev ki sesa svež zrak v izpuh (+katalizator&sranja) k je pa ubistvu samo ena varka... Se mi zdi da prov dolgo tega ne bodo več delal...

Objavljeno
... sicer pa sam prisegam na staro yamaho rd 500 V4, dvotaktna, z njo bi šou najraje pred one kao zelene slovenije, in bi jim fajn zadimo...pa bi jim pokazo kaj so to balkan1 standardi :D

to pa ni lepo obnašanje do matere narave :nono: :nono:

heh, če si ni noben prebral nekega mojega posta, so že dal v tanove huse ajnšpric (250 2t se mi zdi samo zdej) pa so emisije pod 4t motorji... tako da ma gregc kr prav...

prihodnost je v 2T :lol1:

optimist.press

Objavljeno
to pa ni lepo obnašanje do matere narave :nono: :nono:

heh, če si ni noben prebral nekega mojega posta, so že dal v tanove huse ajnšpric (250 2t se mi zdi samo zdej) pa so emisije pod 4t motorji... tako da ma gregc kr prav...

prihodnost je v 2T :lol1:

optimist.press

od kdaj si pa ti takšen ljubitelj narave??....če ti je narava tak pri srcu si kupi tricikl na hibridni pogon, pa sploh ne sanjaj o kaki rs-ki :D .)

Objavljeno

ti sploh neveš, da mi solze tečejo po licih med vožnjo ker tako onesnažujem :cry: :cry:

Objavljeno
ti sploh neveš, da mi solze tečejo po licih med vožnjo ker tako onesnažujem :cry: :cry:

A si si spet pozabu zobe umit, da onesnažuješ okolje :eek: 1547.gif

Hecam te .)

Matex: kok si dal ti za prvi servis, da vem kok dnarja vzet :D

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!