Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
Ti jih kr terjej, sej si zadost plačou. Če se bodo pa kej kontra postaulal pa odvetnika uzem(dobr, sam za žmigouc glih ni treba k je 28€), boš vidu kok pol radi izprsijo €€€

sej bom..

hja to je isto kot bi se nekdo npr. danes polomil, jutri bi se pa šel zavarovat na vse zavarovalnice za najvišjo možno vsoto in potem kasiral, tako ne gre veš

če je kasko zavaroval včeraj mu velja od včeraj naprej in ne tudi za nazaj

ne lej zato pa naredijo pred registracijo obvezni pregled motornega vozila ce je ze bil karkoli razbit pred kaskom jaoo :winkiss:

Fora kaska je da ima 1% odbitne postavke od novega motorja..se pravi če je nov motor vreden 4000€ je to 40€...se pravi da se ne splača it gor za žmigovc kr boš ubistvu v minusu...tut zavarovalnice niso tok neumne

ja sej kaj misls da nebojo zamenal plastik tut k majo ene 2 praski... bmk :whistle:

Objavljeno

aja pa še tist drzalo za avspuh.. kaj sele cel dusilc... se splaca dat tistih 50€ za ene 200€ skode :whistle:

Objavljeno
aja pa še tist drzalo za avspuh.. kaj sele cel dusilc... se splaca dat tistih 50€ za ene 200€ skode :whistle:

Če bi ga na desno vrgu bi biu pa sam žmigouc. Aja pa še ročke si pozabu, mal je šlo črne barve dol pa kuplunga je podrsana na uni bunki na koncu(predvidevam). Špegu ti je pa sam zasukalo.

Objavljeno

FlamE#7, zgleda da sma podobne sorte, tudi js nimam sreče :wacko:

Objavljeno
Če bi ga na desno vrgu bi biu pa sam žmigouc. Aja pa še ročke si pozabu, mal je šlo črne barve dol pa kuplunga je podrsana na uni bunki na koncu(predvidevam). Špegu ti je pa sam zasukalo.

:worship: pa ti si car :evilgrin: :worship: :whistle:

Objavljeno
sej vem japoncki so pocen=D sam se grem stavt da tut iz fabrke ne prde dusilc 90 € pa tut ce je od aprliije ...ma sej nima veze=)

sam k je tok sexy tale dusilc=D

sej bom probu sam nardit =D

Hmmm iz fabrike ven origina?? ne nea pride 90€

po možnosti pride par € dražje :)

brez zajebancije novi deli so vsi dragi ko prasica, sploh auspuhi pa take stvari :)

Objavljeno
na amzsju ti izracuna samo osnovno....nic dodatnega,...potnik,divjad,....

Drugac pa prodam RAVE ventil...sicer je brez prednega jezicka(ne vem kje se je zalozo)....sem pa danes ko sem so po motor na aprilii vprasal in pride predni jezicek okol 50€....tako da je cena za rave 100€.....pa se novo zajlo ma rave

kaj zdaj pa noben noce ravea....vcasih bi se pa stepli za njega....ce kdo hoce mu lahko tud jaz un "jezicek" zrihtam....samo pol je cena 160€....pride cenej ce si ga sam kupi

Objavljeno
kaj zdaj pa noben noce ravea....vcasih bi se pa stepli za njega....ce kdo hoce mu lahko tud jaz un "jezicek" zrihtam....samo pol je cena 160€....pride cenej ce si ga sam kupi

Prodaš vse komplet za 160€? "jezicek"? ----- obrazloži (fotografija).

Objavljeno
Hmmm iz fabrike ven origina?? ne nea pride 90€

po možnosti pride par € dražje :)

brez zajebancije novi deli so vsi dragi ko prasica, sploh auspuhi pa take stvari :)

ce mas pa sreco tak ko en ko ga poznam,...pa dobis novi auspuh od nove r6ke za 160€.....s krivinami in loncem :D

Objavljeno
Prodaš vse komplet za 160€? "jezicek"? ----- obrazloži (fotografija).

to je to....sej ce ga kmalu najdem....razn ce ni ze kje v smeteh :headbang: al pa ce kje zasledim kakiga rablenega bo cena mogoc kakih 10€ nizja....ce bo pa nov gor bo ap cena 160€ s tem da je ze nova zajla gor

post-5325-1183195981_thumb.jpg

Objavljeno
Fora kaska je da ima 1% odbitne postavke od novega motorja..se pravi če je nov motor vreden 4000€ je to 40€...se pravi da se ne splača it gor za žmigovc kr boš ubistvu v minusu...tut zavarovalnice niso tok neumne

Odvisno od zavarovalnice, nekje je 1% od škode...

Objavljeno
Odvisno od zavarovalnice, nekje je 1% od škode...

lahko pa tudi zavaruješ brez odbitne franšize .)

Objavljeno
lahko pa tudi zavaruješ brez odbitne franšize .)

samo daš za zavarovanje tolk k za pol mootrja :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :unsure:

Objavljeno
samo daš za zavarovanje tolk k za pol mootrja :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :unsure:

konkretnih številk nebi vedo povedat, vem pa da mamo avto zavarovan kasko brez odbitne franšize pa ni blo nekai extra več.. je bil faini zavarovalni agent pa je polno nekih bonusov dal :D :D

Objavljeno

am... eno vprašanje mam!! a ma kej veze kero olje dam u mašino?? al mora bit dočno določen?? :unsure: :unsure: a je lhk kej narobe če je kšn drug??

Objavljeno

ja čist vseeno že ni. odvisno kero boš dal... ni pa točno določeno da bi samo eno pasalo tisto ko je v manualu lahko kaj podobnega daš.

Objavljeno
am... eno vprašanje mam!! a ma kej veze kero olje dam u mašino?? al mora bit dočno določen?? :unsure: :unsure: a je lhk kej narobe če je kšn drug??

na aprilinem servisu dajejo motul transoil tko da to dela :P:P:P:P:P:P

Objavljeno

še neki morm uprašat!! :D men so se pr batu obročki zlomil. :headbang: :headbang: zdej pa je bat po zgorni strani čist uničen k je skos tolku z delčki obročka. sam zart tega je pa tud cilinder čist uničen. pa me zanima kok bi koštal če bi dau cilinder brust pa kok prbližn pride nov bat!? :unsure: :unsure: aja... a kdo ve če je kje kšna tema, k prodajajo motorje gor, k bi rad kupu ta nov model rs 125?? na avto. net, avtooglasnik jih ni nč gor (skor).

Objavljeno
še neki morm uprašat!! :D men so se pr batu obročki zlomil. :headbang: :headbang: zdej pa je bat po zgorni strani čist uničen k je skos tolku z delčki obročka. sam zart tega je pa tud cilinder čist uničen. pa me zanima kok bi koštal če bi dau cilinder brust pa kok prbližn pride nov bat!? :unsure: :unsure: aja... a kdo ve če je kje kšna tema, k prodajajo motorje gor, k bi rad kupu ta nov model rs 125?? na avto. net, avtooglasnik jih ni nč gor (skor).

za tanove rske je bl tko...da so 2 leti naprodaj in jih je bl mal...(zaenkrat) k tut takih k bi nove kupl je bl mal..

Objavljeno
za tanove rske je bl tko...da so 2 leti naprodaj in jih je bl mal...(zaenkrat) k tut takih k bi nove kupl je bl mal..

a se mi splača novo kupt?? a je vredna tega dnarja (5000 evru)??

Objavljeno

ne

aprilia

kupi husqvarno sm 125 s al pa cagivo mito niaš kaj sfulat :P

Objavljeno
ne

aprilia

kupi husqvarno sm 125 s al pa cagivo mito niaš kaj sfulat :P

kok pa je kej nov mito?? če ga sploh še delajo?! (sam mito se mi zdi od zadej ful grd), aprilie so mi zaenkrat najlepše! :D

Objavljeno
a se mi splača novo kupt?? a je vredna tega dnarja (5000 evru)??

problem aprilie je v tem da crkuje...drgač pa novo se ti splača al pa ne kukr gledaš

če kupš rableno za 4000E je lahko zjebana in bo velik dnarja šlo v to da jo popravš in če jo boš čez tri leta lah prodou za 2500E - 3000E...

če kupš pa novo k je 5000E jo pa čez tri leta prodaš za 4000E, sam veš kaj se je z motorjem delal...

je pa tko uprašanje kupt aprilio al pa ne k se dostkrat zgodi da gre papa za brez veze..

zgleda pa hudo....!!!

Objavljeno
problem aprilie je v tem da crkuje...drgač pa novo se ti splača al pa ne kukr gledaš

če kupš rableno za 4000E je lahko zjebana in bo velik dnarja šlo v to da jo popravš in če jo boš čez tri leta lah prodou za 2500E - 3000E...

če kupš pa novo k je 5000E jo pa čez tri leta prodaš za 4000E, sam veš kaj se je z motorjem delal...

je pa tko uprašanje kupt aprilio al pa ne k se dostkrat zgodi da gre papa za brez veze..

zgleda pa hudo....!!!

sej se usi motorji kvarijo. to je pač tak šport k moraš vlagat če hočeš kej od tega imet. po drug stran maš pa ti tud prov. sam se mi zdi še zmer bl pametno novo kupt, k pa rableno, k ne veš niti kaj je blo z njo narobe, niti kaj je kdaj narobe delal. če maš pa novo pa usaj veš kdaj pa kje so ble težave! pa če je že nova nej bi tud usaj 2 sezoni zdržala brez VEČJIH težav (pomoje). :D

Objavljeno
sej se usi motorji kvarijo. to je pač tak šport k moraš vlagat če hočeš kej od tega imet. po drug stran maš pa ti tud prov. sam se mi zdi še zmer bl pametno novo kupt, k pa rableno, k ne veš niti kaj je blo z njo narobe, niti kaj je kdaj narobe delal. če maš pa novo pa usaj veš kdaj pa kje so ble težave! pa če je že nova nej bi tud usaj 2 sezoni zdržala brez VEČJIH težav (pomoje). :D

če maš srečo....pa če stoji velik doma :evilgrin:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!