Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

ija sei tega ne bom naredu če ne bo nč koristi sam če ne gre več kt 130kmh

Objavljeno
če boš filter odprl boš samo porušo fergzaer. filter se odpre ko odpreš mašino da diha v obratih. takrtarabi več bencina iz zraka. pa olja nepozabit na več naštimat

tocno tko :worship:

Objavljeno
ija sei tega ne bom naredu če ne bo nč koristi sam če ne gre več kt 130kmh

Vzemi ven ploščico, ki je namesto rave ventila in bi moralo iti hitreje.

Objavljeno

@norc16:

In potem laiki, ki nimajo pojma kako mašina sploh deluje razstavljajo fergazerje, križem kražem menjajo dize, obračajo vse tiste zanimive šraufke,...

Potem pa imaš tukaj poste, kjer bereš samo "Ojoj, zdej pa ne vzge vec!" ali pa "Mejčkn sem se peljal pol je pa kar ribnla!" itd.

Zaradi takih stvari so potem 2T 125ke na slabem glasu. Vsak malo po svoje, pol pa "Ja veš to je normalno da se kvari, to so navite mašine..."

Zakaj jaz nisem imel niti enega problema v treh letih, pa ne vem več kok, ene 17, 18k km?

Skratka, želel sem sam povedat.

Če ne znaš pusti pri miru!

Ti boš najbrz vedel kaj delas, pa še kdo tukaj tudi, samo enega novopečenega lastnika pa napet, da gre razstavljat drobovje motorja pa ni najbolj pametno, ker se bo že jutri ves navdušen spravil s sosedovim Frančkom nad mašino in je to že začetek konca.

Daj filter, kot rečeno nastavi zrak/bencin drugo pa pusti, pa se bo motor peljal še pa još.

AMZS, radi pomagamo!

:naughty:

Objavljeno (popravljeno)

AMZS radi obirajo :naughty:

se strinjam drgač s tabo grilzz

so na slabem glasu ker ljudje šravfajo pa še ne vedo kaj. poznam enga tazga ko je šu ne vem kaj use šravfat s stricom k je "kao" ful obvladu... rezultat

bat za u kanto, cilinder za u kanto, pa še ojnco je frderbu.

jst sm tud meu aprilio 13.500km in ti povem razn malenkosti je delala ko urca... 17500km z prvim batom pa je še zmer šibala ko urca :)

tud sedanji lastnik je zdaj menjav bat in je bilo vse v odličnem stanju... res ne vem kaj nekateri tukaj delajo ...

Popravljeno . Popravil JeRn3j
Objavljeno
sportn filtr je sam za sminko(zvok) pa se nastavt mors pol frgazr da vse dela tko k treba

aja am 125 dizo pravte pol za odblokerano rsko z gianelijem fergazr je pa dellorto phbh 28

lp

128 dizo dej! mam js tud, pa drgač jih že zej tovarniško tud v tanove rotaxe devajo, tak da narobe nima kej bit! :whistle:

Objavljeno
@norc16:

In potem laiki, ki nimajo pojma kako mašina sploh deluje razstavljajo fergazerje, križem kražem menjajo dize, obračajo vse tiste zanimive šraufke,...

Potem pa imaš tukaj poste, kjer bereš samo "Ojoj, zdej pa ne vzge vec!" ali pa "Mejčkn sem se peljal pol je pa kar ribnla!" itd.

Zaradi takih stvari so potem 2T 125ke na slabem glasu. Vsak malo po svoje, pol pa "Ja veš to je normalno da se kvari, to so navite mašine..."

Zakaj jaz nisem imel niti enega problema v treh letih, pa ne vem več kok, ene 17, 18k km?

Ti boš najbrz vedel kaj delas, pa še kdo tukaj tudi, samo enega novopečenega lastnika pa napet, da gre razstavljat drobovje motorja pa ni najbolj pametno, ker se bo že jutri ves navdušen spravil s sosedovim Frančkom nad mašino in je to že začetek konca.

Daj filter, kot rečeno nastavi zrak/bencin drugo pa pusti, pa se bo motor peljal še pa još.

AMZS, radi pomagamo!

ja v tem se strinjam ja...

Objavljeno
@norc16:

AMZS, radi pomagamo!

smo pa tuki tud eni, k se nismo nč dotikal motorju, pa nam je po par km ribnu... :unsure: k je pač un lastnik pred mano, to kr mal doma rihtu...pomoje ni niti dveh istih šravfov na motorju...pa sej če bi dau usaj primerne šrauvfe...al kaj k je dau take, k najmn pašejo... :headbang: :headbang: :headbang: zdej morm pa usako stvar popravt... :wacko:

Objavljeno

norc use kar si rekel sem probu ampak nobenga efekta :headbang:

karbur se enkrat spucau.

tako da zdaj po logiki bi morala uzgat in ima use benzin pride u cilinder(mokra svečka) iskro ima..

a ima mogoče kaj veze miselator ker sem ga uzel stran?

in ali miselator ste pustili na zobniku ali uzeli vem ker ce nimam miselatorja malo pusca olje. sem ga samo sklopil zdaj in pustil noter da ne pusca olje.

a ma miselator kaj s tem da ne uzge?

help

Objavljeno
A si že kej probov pogret svečko? :whistle:

ja sem probu ze ful predn sm prsu po pomoč sem=)

Objavljeno
smo pa tuki tud eni, k se nismo nč dotikal motorju, pa nam je po par km ribnu... :unsure: k je pač un lastnik pred mano, to kr mal doma rihtu...pomoje ni niti dveh istih šravfov na motorju...pa sej če bi dau usaj primerne šrauvfe...al kaj k je dau take, k najmn pašejo... :headbang: :headbang: :headbang: zdej morm pa usako stvar popravt... :wacko:

jah tko je, ko vidijo da bo vse skup padlo pol prodajo po možnosti še po dobri ceni pol pa tist k kupi naje*e :trance_33_sleep: če greš tko pol popravljat maš dost strošku in če pol prodaš si samo v zgubi. eni so pač taki in jim ni mar če drugega tko nategnejo :trance_33_sleep:

Objavljeno
Saj te ni nihče silil, da kupiš ta motor...

predvidem da je to namenjen men :krneki: ...k da bo pr drugih motorjih kej bolš...sej k ga kupiš ne moreš vidt kko je z batom pa cilindrom oz. z mašino nasploh, da bi ga razdru pa tud ne pride v poštev (bi lastnik mal hudkan biu :evilgrin: )...če maš kšno bolšo zamisel jo pa kr povej...bi rad prebral kko ti veš v kakšnem stanju je motor... :whistle:

Objavljeno

ko kupiš motor ga pač pelji na servis in naj naredi servis ter pogleda kaj je za zamenjat

Objavljeno
ko kupiš motor ga pač pelji na servis in naj naredi servis ter pogleda kaj je za zamenjat

ta je bla tud zlo modrostna...in kaj bodo ugoovl?? da je bat treba zamenat, tko k sm tud jst ugotovu po prevoženih 500km...poanta je da strošek ostaja enak... men se gre zart tega da nebi "cela premoženja" dajov v motor... da pa res nebi, bi mogu kupt lepo ohranjen motor...pa smo spet tm k sm prej pisu (kko ugotovit da je mašina ok)...kdo pomisli na servis, k kupi motor?? zlo mal... usak komi čaka na furce... :winkiss:

Objavljeno
Si probal z novo svečko?

tudi probal.in ne dela ima iskro ma ne kresne motor

ce ne bo druzga bo pa motomehanika hrvatin marcelo ampak 300€ 100% pri njemu :S :headbang:

ve kdo kaj bi bilo to

na eletroniki ni nic narobe na batu tudi ne ker je nou

kaj bi bilo to? :unsure:

Objavljeno

ce ne bo druzga bo pa motomehanika hrvatin marcelo ampak 300€ 100% pri njemu :S :headbang:

ve kdo kaj bi bilo to

hm, mogoče bi probal minimum zvišat? ker tko kot praviš je skor nemogoče, edino če maš vodo u rezervarju in ne bencina :blink: če je use ok bi moglo delat, še posebno če si vse sčistil in spucal. probi un vijak za minimum zvišat, meni ni hotu užgat oz je težko užigal ravno zarad tega ker je bil minimum prenizko nastavljen. probaj, probat ni greh, sploh pa če si že vse drugo možno :hmm:

Objavljeno

ve kdo kaj bi bilo to

Morda nisi dovolj vztrajen. Lani je moja zalaufala šele po 15 minutnem neprekinjenem "verglanju", seveda sem jo preko klem priklopil na avtomobilski akumulator.

Objavljeno

ve kdo kaj bi bilo to

newem mogoče si ti full nesposoben al pa je motor nekj v kurcu....de naus kj resen uzew ... :D

Objavljeno
ta je bla tud zlo modrostna...in kaj bodo ugoovl?? da je bat treba zamenat, tko k sm tud jst ugotovu po prevoženih 500km...poanta je da strošek ostaja enak... men se gre zart tega da nebi "cela premoženja" dajov v motor... da pa res nebi, bi mogu kupt lepo ohranjen motor...pa smo spet tm k sm prej pisu (kko ugotovit da je mašina ok)...kdo pomisli na servis, k kupi motor?? zlo mal... usak komi čaka na furce... :winkiss:

potem pa pač kupi nov motor, če kupuješ rabljeno pa moraš zaupati prodajalcu, ni druge.....še bolš pa je če ima kake račune za dele in servis kjer so bili vgrajeni

Objavljeno
newem mogoče si ti full nesposoben al pa je motor nekj v kurcu....de naus kj resen uzew ... :D

ja ja nism nesposoben :evilgrin:

sm ze ful motorju postimau ma ta pa ne gre in ne gre.

bom probu z minimumom zdej.

Objavljeno
hm, mogoče bi probal minimum zvišat? ker tko kot praviš je skor nemogoče, edino če maš vodo u rezervarju in ne bencina :blink: če je use ok bi moglo delat, še posebno če si vse sčistil in spucal. probi un vijak za minimum zvišat, meni ni hotu užgat oz je težko užigal ravno zarad tega ker je bil minimum prenizko nastavljen. probaj, probat ni greh, sploh pa če si že vse drugo možno :hmm:

Sem probal zvišat minimum.Ampak se vedno nič:S

nekdo saj ce toliko časa verglas se ti skuri zaganjač :unsure:

noče in noče kresnit :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Objavljeno

pizda zmotu sm se iglo mam cist spusceno diza je pa 130 a mislte da zarad tega trokira k je prevelka diza pa kok bi mogu dat tam okol 15 bo ok?aja motor je ceu odprt pa kompletnega gianelija ma

LP

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!