Tex Objavljeno Januar 22, 2017 Opozori Objavljeno Januar 22, 2017 (popravljeno) ja, alu škatle ne zgledajo slabo, če se ne motim je to givi trecker outback - nekaj čez 400€ na kos? + pol moram topcase tudi menjat, da bodo alu škatle komplet .. matej207 .. ima kolega tudi k33, sem jih videl, všeč mi je plxr nosilec, ki je spodaj ožji in se tako torbe lepo podajo k linijam motorja .. shad 36 so prišle v ožji izbor .. sodeč po slikah (spodaj pripeta) zgledajo ok, litraža tudi ql .. bom pa to težko kje pri nas v živo videl, malo me skrbi ravno ta širina .. glede na to, da gre fullface čelada not .. nočem, da preveč razširi zadek .. še dobro, da je sezona še ne-tik-pred-vrati .. od zadaj pa mi zgleda grozno: Popravljeno Januar 22, 2017. Popravil Tex DAMI34 1
Snečer Objavljeno Januar 22, 2017 Opozori Objavljeno Januar 22, 2017 Stranski kufri so "hiba" tracera, ker tovarna ni znala poiskati proizvajalca, da bi ponudil lepe lične po meri, ki bi se zlili z motorjem (primer bmw xr, ktm gt, oba versysa itd.). Pri takšnem motorju, ki je ciljal na večjo publiko, so ga malo pihnili. Tisti original od sw motecha so vizualno neka srednja žalost, poleg vpetja. Če bi imel dva korektna stranska kufra, potem top boxa sploh ne bi rabil (a ne dami? Se tudi strinjam, da na tak motor ne sodijo kontejneri, saj ne greš okoli sveta. To ni motor tipa GS, tank. Drugo pa je tudi smiselnost vožnje vse navlake poleg na par 100km oddaljene lokacije, posebej poleti. No tile givi/kappa so še najjači, ker so malo not, pa se menja deklc za drugo barvo ali špricne v primerno. zein, DAMI34 in Matej207 3
maxxa Objavljeno Januar 22, 2017 Opozori Objavljeno Januar 22, 2017 pred 15 minutami, Snecer pravi: Sam tole je pa gotovo mt 07 Akito in Kmet2 2
Tex Objavljeno Januar 22, 2017 Opozori Objavljeno Januar 22, 2017 2 minutes ago, maxxa said: Sam tole je pa gotovo mt 07 drži ..
NumLock Objavljeno Januar 22, 2017 Opozori Objavljeno Januar 22, 2017 (popravljeno) Velikost in oblika je stvar okusa, tako, da meni osebno recimo so bolj všeč kvadratni. Tisti, katero sliko (druga) si prilepil @Tex , tisto res zgleda grozno. Dejstvo je, da če se z žensko voziš, potem rabiš kovčke ne glede na oddaljenost vožnje, če se pa dec sam vozi, pa ima centralca prek zadosti. Je pa res, da kovčki tudi polepšajo motor, kot celota potem zadeva zgleda fenomenalno. Popravljeno Januar 22, 2017. Popravil DL650
Matej207 Objavljeno Januar 22, 2017 Opozori Objavljeno Januar 22, 2017 Dl650 druga slika zgleda kot dostavljalec pice....  Se vprašaš, ja kje je pa motor? Kovčki so lepi, a vendar je potrebno pazit tuf na nosilnost motorja :), saj se spomnite da Tracer ima sam 180kg nosilnosti? Oz ravno tisti ki ste popljuval to hibo, ponujate "grande" stvari... igc1 in DeeJay 2
NumLock Objavljeno Januar 22, 2017 Opozori Objavljeno Januar 22, 2017 (popravljeno) Res je @Matej207 , samo Pizza Hut nalepka mu manjka . Kako sem lahko to spregledal. Se pa strinjam, da eni kovčki pašejo lepše na motor, kot drugi, ampak dejstvo je, ko potrebuješ prostor ni pomemben vizualni izgled. Popravljeno Januar 22, 2017. Popravil DL650
thumper Objavljeno Januar 22, 2017 Opozori Objavljeno Januar 22, 2017 pred 26 minutami, Matej207 pravi: Dl650 druga slika zgleda kot dostavljalec pice....  Se vprašaš, ja kje je pa motor? Kovčki so lepi, a vendar je potrebno pazit tuf na nosilnost motorja :), saj se spomnite da Tracer ima sam 180kg nosilnosti? Oz ravno tisti ki ste popljuval to hibo, ponujate "grande" stvari... ponudba je eno .. če pa nima nosilnosti je pa narejen samo za enega s prtljago.. veliko si jih verjetno želi naslednico tdm ..kar pa tracer ni .. pa da se ne bo kdo pritoževal , da pljuvam po tracerju .. ne . ampak kot zgleda je yamaha s tem modelom zgrešila njegove možnosti s prepoceni konstrukcijo .. močnejša konstrukcija in za obtežbo primernejše vzmetenje bi ga postavilo 1500e višje ..samo potem bi imel pa kup konkurence ... igc1 in Cartman 2
Snečer Objavljeno Januar 22, 2017 Opozori Objavljeno Januar 22, 2017 Dejstvo je tudi, da se s kilometrino manjša tudi prtljaga. trebor, DAMI34, Matej207 in 3 others 6
Matej207 Objavljeno Januar 22, 2017 Opozori Objavljeno Januar 22, 2017 Definitivno so "nekaj" zgrešili... Dl650 newem kak ti "super" kovčki zgledajo na tvojem motorju, ampak na tracerju so sila hecni... Škoda da si takoj užaljen , so pa mi sila všeč tvoji posti...
Rey Objavljeno Januar 24, 2017 Opozori Objavljeno Januar 24, 2017 (popravljeno) Ob Sunday, January 22, 2017 at 16:58, Tex pravi: shad 36 so prišle v ožji izbor .. sodeč po slikah (spodaj pripeta) zgledajo ok, litraža tudi ql .. bom pa to težko kje pri nas v živo videl, malo me skrbi ravno ta širina .. glede na to, da gre fullface čelada not .. nočem, da preveč razširi @Tex kovčke lahko vidiš v živo pri meni...ampak žal na Versysu in ne Tracerju Popravljeno Januar 24, 2017. Popravil Rey Tex 1
Tex Objavljeno Januar 24, 2017 Opozori Objavljeno Januar 24, 2017 1 minute ago, Rey said: @Tex kovčke lahko vidiš v živo pri meni...ampak žal na Versysu in ne Tracerju hjoj, Koper .. thnx .. se oglasim, če bom kaj v vaših krajih ..
Popularna objava skalar36 Objavljeno Januar 28, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 28, 2017 Mal slikc, da bomo lažje zdražal do pomladi. MiNa, Quest, Kmet2 in 14 others 17
Andrejcer Objavljeno Januar 28, 2017 Opozori Objavljeno Januar 28, 2017 Ja, pravi lepotec je. Kje si pa te žmigavce nabavil? To so tisti, ki spredaj svetijo belo, zadaj rdeče? Montaža je zapletena, kar se tiče električnega dela? skalar36 1
Tex Objavljeno Januar 28, 2017 Opozori Objavljeno Januar 28, 2017 (popravljeno) Original od yamahe, led blinker plus. Zadaj redece svetijo+stop luc, spredaj belo. Nekaj dela je z montazo, ni pa nic kompliciranega. Zgledajo pa svetovno na mopedu! Jaz vceraj zmontiral oiler .. zdaj pa samo se vreme pa da testiramo .. rezervarcek lepo sede v luknjo ob stranskih plastikah, injector tudi lepo sede na notranjo stran nihajke .. Popravljeno Januar 28, 2017. Popravil Tex skalar36 in MiNa 2
NumLock Objavljeno Januar 28, 2017 Opozori Objavljeno Januar 28, 2017 @skalar36, ta tvoj strojček z to barvo vilic in koles mi je všeč. Zanimiva je tudi Puig-ova šipa. malozašalopress: saj ni čudno, da si imel/imaš težave z feltno, če jih nalepke debalansirajo skalar36 1
Lipstick Objavljeno Januar 28, 2017 Opozori Objavljeno Januar 28, 2017 pred 4 urami, DL650 pravi: @skalar36, ta tvoj strojček z to barvo vilic in koles mi je všeč. Zanimiva je tudi Puig-ova šipa.malozašalopress: saj ni čudno, da si imel/imaš težave z feltno, če jih nalepke debalansirajo ježešna... takole napakana že sama na štendrju wobla, al kako ? do pomladi bo še dolga, je treba mal pogret, mraz pa to ..... Fazer03, cikadina in MiNa 3
Tex Objavljeno Januar 31, 2017 Opozori Objavljeno Januar 31, 2017 (popravljeno) bom še sem prilinkal iz teme o avtomatskem mazalcu verige .. prejšnji vikend sem montiral scottoilerja, vakuum varianto .. če koga zanima kako in kaj .. trenutno imajo v louisu akcijo 25€ popusta nad 99€, torej ga lahko dobite za 75€ .. http://motosvet.com/tabla/topic/5264-avtomatski-mazalci-verige/?do=findComment&comment=2322087 Popravljeno Januar 31, 2017. Popravil Tex DAMI34 in skalar36 2
tomaz69 Objavljeno Februar 6, 2017 Opozori Objavljeno Februar 6, 2017 Sicer ne znam špansko, ampak izgleda, da jo je Barros peljal brez težav Andrejcer 1
skalar36 Objavljeno Februar 6, 2017 Opozori Objavljeno Februar 6, 2017 Stric, to govorijo Portugalsko. Sicer je pa reku (na kratko): Da se ne splača kupovat BMW-ja, ker je Tracer čist mal slabši, sam ne pa tok, kot je razlika v ceni. Pa da so servisi pri BMW precej dražji...u bistvu nč novga kar že ne vemo. Andrejcer, tomaz69 in MteByKer82 3
DAMI34 Objavljeno Februar 6, 2017 Opozori Objavljeno Februar 6, 2017 pred 1 uro, skalar36 pravi: Stric, to govorijo Portugalsko. Sicer je pa reku (na kratko): Da se ne splača kupovat BMW-ja, ker je Tracer čist mal slabši, sam ne pa tok, kot je razlika v ceni. Pa da so servisi pri BMW precej dražji...u bistvu nč novga kar že ne vemo. saj to je splošno dejstvo, najbolj ugodno razmerje price/performance so japonci nekje od 8-10k € Fazer03 in Andrejcer 2
Tex Objavljeno Februar 16, 2017 Opozori Objavljeno Februar 16, 2017 je montiral kateri na tracerja led meglenke?
SAR-Solo Adventure rider Objavljeno Februar 17, 2017 Opozori Objavljeno Februar 17, 2017 Na Trejserja ne. Imam jih na Tenerejki. Super zadeva!
Tex Objavljeno Februar 17, 2017 Opozori Objavljeno Februar 17, 2017 1 hour ago, The Lakl said: Na Trejserja ne. Imam jih na Tenerejki. Super zadeva! Original od yamahe ali kakšne ebay varianta?
SAR-Solo Adventure rider Objavljeno Februar 17, 2017 Opozori Objavljeno Februar 17, 2017 Ebay! Kitajske
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se