Wakasaki Objavljeno Maj 15, 2017 Opozori Objavljeno Maj 15, 2017 pred 10 minutami, HyperJack pravi: Je že kdo opazil online katalog z deli za model 2017-? Vem, da si napisal 2017 ampak vseeno http://www.maxbmwmotorcycles.com/fiche/PartsFiche.aspx
Quest Objavljeno Maj 15, 2017 Opozori Objavljeno Maj 15, 2017 Tole je v $ ampak šifre pa najdeš. http://parts.bmwmotorcycles.com/BMW_2017_R1200GS/Frame-and-Mounting.html mogoče tole https://www.kfm-motorraeder.de/cms/original-ersatzteile/bmw-motorrad-ersatzteile?smode=modelselect
HyperJack Objavljeno Maj 15, 2017 Opozori Objavljeno Maj 15, 2017 pred 2 urami, Wakasaki pravi: Vem, da si napisal 2017 ampak vseeno http://www.maxbmwmotorcycles.com/fiche/PartsFiche.aspx Hvala to sem že našel vendar nimajo 2017 pred 1 uro, Quest pravi: Tole je v $ ampak šifre pa najdeš. http://parts.bmwmotorcycles.com/BMW_2017_R1200GS/Frame-and-Mounting.html mogoče tole https://www.kfm-motorraeder.de/cms/original-ersatzteile/bmw-motorrad-ersatzteile?smode=modelselect Hvala za trud to je to kar iščem, namreč edina stvar, ki mi je na 2017 letniku všeč je: Vendar ne vem, če bi bilo kompaktibilno z mojim kompletom: Grem pošiljat na servis email z vprašanjem =) Quest in Wakasaki 2
Snečer Objavljeno Maj 15, 2017 Opozori Objavljeno Maj 15, 2017 pred 23 urami, Kmet2 pravi: A nisi klobasal par let nazaj da so zlatarji ......... 180 eur samo za menjavo olja ni servis...
kasti Objavljeno Maj 15, 2017 Opozori Objavljeno Maj 15, 2017 pred 3 urami, HyperJack pravi: Hvala to sem že našel vendar nimajo 2017 Hvala za trud to je to kar iščem, namreč edina stvar, ki mi je na 2017 letniku všeč je: Vendar ne vem, če bi bilo kompaktibilno z mojim kompletom: Grem pošiljat na servis email z vprašanjem =) Kaj pa je po tvojem mnenju boljše od tvoje variante.... samo izgled ali kaj drugega?
HyperJack Objavljeno Maj 15, 2017 Opozori Objavljeno Maj 15, 2017 pred 2 urami, kasti pravi: Kaj pa je po tvojem mnenju boljše od tvoje variante.... samo izgled ali kaj drugega? Samo izgled.
BLACKACES Objavljeno Maj 15, 2017 Opozori Objavljeno Maj 15, 2017 pred 14 urami, HyperJack pravi: Je že kdo opazil online katalog z deli za model 2017-? http://www.nippynormans.com/r1200gs-lc-mark-4-2013-on Tukaj oglašujejo
kasti Objavljeno Maj 16, 2017 Opozori Objavljeno Maj 16, 2017 pred 19 urami, HyperJack pravi: Samo izgled. Pa saj ko je sestavljeno skoraj ni razlike!?
HyperJack Objavljeno Maj 16, 2017 Opozori Objavljeno Maj 16, 2017 pred 9 urami, kasti pravi: Pa saj ko je sestavljeno skoraj ni razlike!? Je že to da je na mojem sredinski del postavljen previsoko, se pravi vse mušice zaidejo za tisti sredinski del in ga ni mogoče očistiti. Poleg tega je prosojen in se vse vidi skozi. Pri 2017 letniku je črna plastika drugače speljana.
HyperJack Objavljeno Maj 17, 2017 Opozori Objavljeno Maj 17, 2017 Ob 16. 5. 2017 ob 11:39, kasti pravi: Pa saj ko je sestavljeno skoraj ni razlike!? Drugi teden zmontiram pa pošljem realno primerjavo =) Quest 1
HyperJack Objavljeno Maj 28, 2017 Opozori Objavljeno Maj 28, 2017 Tale obloga je top! Zelo zelo zadovoljen. hitrii, Quest, igc1 in 5 others 8
Someone12 Objavljeno Junij 7, 2017 Opozori Objavljeno Junij 7, 2017 (popravljeno) Ima slučajno kdo tole za prodati: Ricochet zaščita za gs Popravljeno Junij 7, 2017. Popravil Someone12
HyperJack Objavljeno Junij 10, 2017 Opozori Objavljeno Junij 10, 2017 Prodam protizdrsno podlogo za sopotnikov sedež. Nekajkrat rabljen brez vidnih znakov uporabe. Paše na GS LC in GSA LC
kasti Objavljeno Junij 12, 2017 Opozori Objavljeno Junij 12, 2017 Ima mogoče kdo na GS-u zmontirane Conti Road attack 3? Mnenja, izkušnje več kot dobrodošle!
hribuc Objavljeno Junij 12, 2017 Opozori Objavljeno Junij 12, 2017 Jaz sem letos montiral Pirelli scorpion trail 2 ,pa ti lahko rečem da imam precej bolši filing kot pri kontiju Wakasaki 1
deki28 Objavljeno Junij 12, 2017 Opozori Objavljeno Junij 12, 2017 Katere gume pa kej montirate na vaše motorčke oz. s katerimi ste najbolj zadovoljni in koliko km naredite? Sam se odločam med Pirelli scorpion trail 2 in METZELER TOURANCE NEXT. trenutno imam gor Dunlop trailsmart in nisem najbolj zadovoljen z njimi....
sivi Objavljeno Junij 13, 2017 Opozori Objavljeno Junij 13, 2017 pred 19 urami, kasti pravi: Ima mogoče kdo na GS-u zmontirane Conti Road attack 3? Mnenja, izkušnje več kot dobrodošle! ..kot je že bilo rečeno zadnja pnevmatika za GS WC ni še v prodaji...
HyperJack Objavljeno Junij 13, 2017 Opozori Objavljeno Junij 13, 2017 Uuuu alpa Mitas SportForce to bi blo top, sam verjetno je ni v dimenziji za GS.a :P? Pomojem za letos bom še mel gume, sam resno bo treba razmislit o menjavi. Prav v dilemi sem kaj vzet. Rabim pa cestno / touring gumo. GS je cestni motor. DAMI34, Quest in Wakasaki 3
Dr.SPEED Objavljeno Junij 13, 2017 Opozori Objavljeno Junij 13, 2017 METZELER TOURANCE NEXT za asfalt je odlična,drži (zaenkrat) do roba...prej vozil Michelin Anakee 3 in res je razlika v prid Metzelerkam,boljši občutek v zavojih,lepše se pelje tako nabasan z vso opremo,kot pa,če sem sam gori in še tišja jemogoče je kriv Akrapovič Za na teren,pa tak ni nobena od teh dveh.
motolover Objavljeno Junij 13, 2017 Opozori Objavljeno Junij 13, 2017 7 hours ago, HyperJack said: Uuuu alpa Mitas SportForce to bi blo top, sam verjetno je ni v dimenziji za GS.a :P? Pomojem za letos bom še mel gume, sam resno bo treba razmislit o menjavi. Prav v dilemi sem kaj vzet. Rabim pa cestno / touring gumo. GS je cestni motor. Kakor za koga, če se tako odločiš, potem sigurno. Zamenjaj sprednje kolo za 17" in lahko daš gor kar želiš. Nemci to pogosto počno. Osebno mi postaja 19" prednja premajhna, lahko bi naredili kak model z 21" - 18" kombinacijo. Quest 1
vandrovec Objavljeno Junij 13, 2017 Opozori Objavljeno Junij 13, 2017 pred 7 urami, HyperJack pravi: GS je cestni motor. Ja, če se ga bojiš umazat. motolover, BLACKACES in Wakasaki 1 1 1
DAMI34 Objavljeno Junij 13, 2017 Opozori Objavljeno Junij 13, 2017 pred 9 urami, HyperJack pravi: Uuuu alpa Mitas SportForce to bi blo top, sam verjetno je ni v dimenziji za GS.a :P? Pomojem za letos bom še mel gume, sam resno bo treba razmislit o menjavi. Prav v dilemi sem kaj vzet. Rabim pa cestno / touring gumo. GS je cestni motor. mislim, da bi bi Conti road attack 2 evo moral imeti dimenzije, če se ne motim. Preveri.
Kmet2 Objavljeno Junij 13, 2017 Opozori Objavljeno Junij 13, 2017 pred 1 uro, DAMI34 pravi: mislim, da bi bi Conti road attack 2 evo moral imeti dimenzije, če se ne motim. Preveri. Nima. DAMI34 1
HyperJack Objavljeno Junij 14, 2017 Opozori Objavljeno Junij 14, 2017 pred 14 urami, vandrovec pravi: Ja, če se ga bojiš umazat. S konkretnimi dejstvi me prepričaj drugače. Če je za tebe GS za teren potem ok. Jaz ne vidim nobene povezave GS.a s terenom. Morda si preveč komercialnih reklam pogledal? Najlažje s tujim kurcem po koprivah toučt. GS je točno 90 % cestno naravnan, pa makadam je pogojno sprejemljiv. In še to, če mam pač rad čist motor, je pač to moja odločitev. Še kaj kar sem pozabil :)? Quest, kasti, Nearrain in 1 other 3 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se