Joker Objavljeno November 13, 2017 Deli Objavljeno November 13, 2017 A niste nobenega blata našli? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jskrablin Objavljeno November 14, 2017 Deli Objavljeno November 14, 2017 pred 11 urami, Joker pravi: A niste nobenega blata našli? Teren je bolj kamnite in porozne sorte, blata je zelo malo. Kolker ga je pa, pa odleti z motorja ko ga po kakem kolovozu naviješ Bolj problem je podlaga, skrita pod listjem... tisto pa je rock'n'roll, dobesedno Ni3ous in BIF 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Nearrain Objavljeno November 25, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno November 25, 2017 Danasnja...upajmo, da ne zadnja ... TNX @Ni3ous za vodeno turco hladov, BIF, RobiRoberto in 16 others 14 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gsxf750 Objavljeno November 25, 2017 Deli Objavljeno November 25, 2017 (popravljeno) Ob 13. 11. 2017 ob 15:56, jskrablin pravi: p.s. Če se misli kdo malo bolj 'resno' ubadati s tem (pa še kakim) motošportom - najprej se na mopedu zrihta vzmetenje. Jaz se še 10 ur po menjavi vzmeti na ustrezne za mojo težo čudim, kako gre ta (prej ne preveč stabilna) kobilica po terenu. ... res je, namestil zadnji feder primeren teži in je motor mnogo mirnejši. Samo noge so postale kratke! Popravljeno November 25, 2017. Popravil gsxf750 jskrablin 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno November 26, 2017 Deli Objavljeno November 26, 2017 21 hours ago, Nearrain said: Danasnja...upajmo, da ne zadnja ... TNX @Ni3ous za vodeno turco Je blo kr intenzivno. Dobro smo izkoristli vreme, danes je nametalo sneg in je že vse belo. Tole smo odvozil v slabih 5 urah: gsxf750, Nearrain in jskrablin 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vandrovec Objavljeno November 26, 2017 Deli Objavljeno November 26, 2017 pred 32 minutami, Ni3ous pravi: Dobro smo izkoristli vreme, danes je nametalo sneg in je že vse belo. A po snegu pa ne gre? Samo vprašam, ker včasih smo se po zmrznjenem snegu s cross gumami lepo vozili... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BRANE Objavljeno November 26, 2017 Deli Objavljeno November 26, 2017 Natanko tam kjer je @jskrablin u spuščal nos zaradi robide, je včeraj mojemu sotrpinu. je pa bila ena soft- hard furaca z veliko znoja in malo kilometrov. In tam, kjer je @Ni3ous pobiral svojo yamaho smo šli. nagor. pa ene 2 grapi odvozili. tokrat brez dawnhil proge. slik ni. smo pač stari in grdi. Ni3ous, jskrablin, Nearrain in 3 others 1 1 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jskrablin Objavljeno November 26, 2017 Deli Objavljeno November 26, 2017 pred 3 urami, BRANE pravi: Natanko tam kjer je @jskrablin u spuščal nos zaradi robide, je včeraj mojemu sotrpinu. Spomladi pridem spet naokoli... z enim pripomočkom za discipliniranje robid Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Ni3ous Objavljeno November 26, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno November 26, 2017 (popravljeno) Jebemtiš tole skor spada tut bolj sem got v GES al kaj? Včerajšnje preganjanje med 701 in KTM250F 6 DAYS: Popravljeno November 26, 2017. Popravil Ni3ous DAMI34, miklavc, hladov in 17 others 16 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava hajoktejn Objavljeno December 31, 2017 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno December 31, 2017 Dons. Nekje v makedoniji, popova šapka alneki DXR16, hladov, BIF in 14 others 16 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BRANE Objavljeno December 31, 2017 Deli Objavljeno December 31, 2017 mi smo se pa vozili po včeraj po durmitorju .ena čudna druščina: penzjonist, dohtrca ses tankerjem, en močan možakr ki zgleda kukr krpan na kateemu in moja malenkost. ceu dan, ene 60 km, bo dal že kdo kake slike gor. lepo je blo. po celodnevnem gonjenju mi je zadnje atome pobralo vlačenje mopeda pod podrtim drevesom tik pred srbsko- balkansko mejo. BIF, igc1, hajoktejn in 5 others 5 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava svobodnaptica01 Objavljeno December 31, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno December 31, 2017 pred 20 minutami, BRANE pravi: mi smo se pa vozili po včeraj po durmitorju .ena čudna druščina: penzjonist, dohtrca ses tankerjem, en močan možakr ki zgleda kukr krpan na kateemu in moja malenkost. ceu dan, ene 60 km, bo dal že kdo kake slike gor. lepo je blo. po celodnevnem gonjenju mi je zadnje atome pobralo vlačenje mopeda pod podrtim drevesom tik pred srbsko- balkansko mejo. Hvala za vodenje, bilo je super . Krpanu sem pa kar malo fovš, ko bi jaz lahko mojo Pomarančo s tako lahkoto premetavala naokoli Enivej, naslednje leto ponovimo, upam, da bo šlo na koncu sezone že tudi navzgor po Ospski steni KTMKrpan, BIF, Joker in 11 others 13 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava gsxf750 Objavljeno December 31, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno December 31, 2017 (popravljeno) Zdej je pa že čs, da še jst kkšno obesm k včerajšnji skupinski, NORO DOBR je blo, čeprav po opisu zgoraj čudna mešana družba 3 oranžovcev in ene plave. skupaj akcije 5:31h, 71,1km, 2:58h dejanske vožnje, 25,2 kmh (povprečno), asfalta za vzorec, transferja malo, Celzijev: menda 7, na Goliču okoli 0 (so baterije na gopro počepnile in ostali brez video materiala ), zeblo: nič, je vodič poskrbel za dovolj jeb, 1x izvir vode, razgledov: veliko, bifejev: nič, fun faktor neizmerljiv, defektov: razn vrtenja ogledala (odpuščena matica) in odpadlega vijaka na zadnji gurtni, seveda po Murphyju ravno takrat, ko bi jo zares uporabil, seveda na oranžovcu ;-) Popravljeno December 31, 2017. Popravil gsxf750 hajoktejn, Nearrain, hladov in 16 others 18 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava gsxf750 Objavljeno December 31, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno December 31, 2017 pred 3 urami, hajoktejn pravi: Dons. Nekje v makedoniji, popova šapka alneki dopolnitev, je slo cez smreko, pa pod smreko, pa lezecki pod smreko, je gurtna, ceprav samo m dolga prou fajn prsla.Tele Makedonske smreke so prou od h...ča. Janezs, AJ, DAMI34 in 11 others 13 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miklavc Objavljeno Januar 2, 2018 Deli Objavljeno Januar 2, 2018 Ob 31. 12. 2017 ob 19:08, svobodnaptica01 pravi: Hvala za vodenje, bilo je super . Krpanu sem pa kar malo fovš, ko bi jaz lahko mojo Pomarančo s tako lahkoto premetavala naokoli Enivej, naslednje leto ponovimo, upam, da bo šlo na koncu sezone že tudi navzgor po Ospski steni Kako se ti kaj zdi tale ogromen Acerbisov 25l tank? Si testiral koliko gre dejansko noter? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava svobodnaptica01 Objavljeno Januar 3, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno Januar 3, 2018 pred 19 urami, miklavc pravi: Kako se ti kaj zdi tale ogromen Acerbisov 25l tank? Si testiral koliko gre dejansko noter? Malo štorast predvsem, ampak nisem pa več vsakih 70 km na tankšteli Prvi problem je bil že pri inštalaciji, kljub temu, da sem pisala prav na Acerbis, če ta tank resnično paše na moj 2 taktni motor (kar so potrdili), seveda ne paše. Naredit je bilo potrebno nove nosilce, vdret avspuh, da se je pipa za bencin nehala naslanjat na avspuh, in na levi strani pride nameščena še alu toplotna izolacija, da se ne bo preveč grel bencin. Nisem stestirala kapacitete, maksimuma nekako nimam namena velikokrat izkoristit, ker je tistih 20 kg bencina hudičevo težko pobirat, ko se vse prelije na eno stran motorja. Pa tudi rezerve še nisem odprla, da bi videla, kjer začne kašljati. Kar se vožnje tiče je pa v stoje bp., v sede tudi gre, najhuje pa je na prehodih iz sedečega v stoječ položaj, ker se v vmesnih fazah motorja s koleni enostavno ne moreš držat, pri skokih pa pri moji skromni brzini in višini nisem čutila razlike, ga bom pa definitivno v bodoče vzela dol, če bom šla na mx progo. Joker, fazerčk, gsxf750 in 8 others 10 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno Januar 5, 2018 Deli Objavljeno Januar 5, 2018 Ne daj se, Ines. Ne daj se godinama ! ! ! Leta niso izgovor. Tapravi se ne predajo. MiNa, hladov, ofc in 3 others 5 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava gsxf750 Objavljeno Januar 8, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno Januar 8, 2018 (popravljeno) Nedeljska celodnevna vzhodno od Lj s ciljem do mx Cukrce in nazaj: sabotaža 1 poizkus obvoza, neuspešen pogled na levo sabotaža 2, tale pot ni vrisana, je pa tista za sedlom (za sabotažo 2) tu je šlo spodaj pošrek, droban a za dvignit pretežak. težko motorista na motor spravit po temle kosilu v kmečkem turizmu Kamnikar (Mali Vrh pri Prežganju) je šlo pa samo še nazaj. Skupaj 120km v 7h, bencina je šlo za vsega 6 ojrou . To je bil drugi neuspeli poizkus Lj_Cukrca_Lj s hard mopedom! to pot zaradi sabotaž. Je bilo kr precej po poteh v kartah ne vrisanih , ki pa so šle v pravo smer. Gurtne in družba je obvezna oprema ob vsem tem podrtem drevju. Popravljeno Januar 8, 2018. Popravil gsxf750 MitcH', DAMI34, Ni3ous in 13 others 12 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BRANE Objavljeno Januar 15, 2018 Deli Objavljeno Januar 15, 2018 včeraj smo nekaj prdeli.. malo kilometrov, dosti robide in švica. KTMKrpan, jskrablin in gsxf750 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava jskrablin Objavljeno Januar 15, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno Januar 15, 2018 Kot je napisal @BRANE smo se v nedeljo malo izgubljali po robidah. Hard enduro is hard, sploh če te naokoli fura občasen trialist miklavc, aders, hajoktejn in 13 others 13 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BRANE Objavljeno Januar 16, 2018 Deli Objavljeno Januar 16, 2018 še dobro da je guma slaba.. Mavti, jskrablin in KTMKrpan 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KTMKrpan Objavljeno Januar 16, 2018 Deli Objavljeno Januar 16, 2018 (popravljeno) pred 3 urami, BRANE pravi: še dobro da je guma slaba.. In manjkal je pa kak škripec. Popravljeno Januar 16, 2018. Popravil KTMKrpan jskrablin 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jskrablin Objavljeno Januar 16, 2018 Deli Objavljeno Januar 16, 2018 pred 3 urami, BRANE pravi: še dobro da je guma slaba.. Dobro za nas Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KTMKrpan Objavljeno Januar 16, 2018 Deli Objavljeno Januar 16, 2018 (popravljeno) Ob 15.1.2018 ob 7:30, BRANE pravi: včeraj smo nekaj prdeli.. malo kilometrov, dosti robide in švica. pred 1 minuto, KTMKrpan pravi: Čista jeba. Popravljeno Januar 16, 2018. Popravil KTMKrpan gsxf750 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hajoktejn Objavljeno Januar 22, 2018 Avtor Deli Objavljeno Januar 22, 2018 Mal smo se sončili Pa senčili Joker, Janezs, DAMI34 in 5 others 7 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se