Skoči na vsebino
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34

povezave (klik):

Priporočene objave

Objavljeno

Čist praktično vprašanje. Tankanje?

S čelado na glavi plačati? Vizir zaprt, odprt?

Nataknete medicinsko masko?

?

Objavljeno
pred 2 minutami, Quest pravi:

Čist praktično vprašanje. Tankanje?

S čelado na glavi plačati? Vizir zaprt, odprt?

Nataknete medicinsko masko?

?

čelado dol, ovratno ruto na gobec, simpl

Objavljeno
pred 9 urami, DAMI34 pravi:

:P

pred 8 urami, VS800 pravi:

Pa lešnki....tko da kdor je putico jedu za veliko noč nej se pazi....

jaz za velikonočni post zmeraj jem svinjo.. tako se uprem dvem največjim religijam sveta..

pred 6 urami, Nearrain pravi:

Pomembna znanstvenika opozarjata, da nova znanstvena spoznanja dokazujejo, da je korona vendarle huda gripa.
Prvi je profesor medicine, epidemiolog in statistik na Stanfordu John Ioannidis. Drugi pa Rohan Silva, nekdanji svetovalec britanski vladi, zdaj pa gostujoči profesor na London School of Economics.

Zaprtje gospodarstev in družb po novih znanstvenih dognanjih ni več proporcionalen ukrep in ni pravi odgovor na korono, še posebej, če upoštevamo globoke in številne negativne učinke takšnih karanten: povečanje nasilja v družinah, psihične težave in zlorabo otrok,

že v startu bedaka .. ni gripa - je pljučnica. dva bedaka naenkrat.. ok ali pa napačen prevod.. 

ja res je... men moja vsak dan teži kaj bom skuhal.. skoz me muči kdaj mi bo umankal pira pa šnopca.. pa tamala mi mora vsak dan kak pir prnest dol pa posodo pomit..

Objavljeno

Hja... Tej videi pač temelijo na naravnem poteku virusov, kar je res da zdrav človek se nima kaj bat, ampak glede na to koliko ljudi ima vprašljivi imunski sistem ali kakšne dihalne dodatke ali drugo... Je ta sistem ki je bil uveden logičen ker noben politik ne upa rečt "stari in bolni se bojo borili za življenje". Torej res je da ljudje potrebujejo viruse in bakterije za dober imunski sistem, ampak dosti ljudi tega nima več, ker perejo zelenjavo v sodi bikarboni, ob vsakem pranju oblačil dodajo sredsvto za razkužilo, torej tega kar omenja eden od zdravnikov ni več, lnudje so navajeni se našopat s tableti vsakič ko kihnejo in malonkdo pač počaka da gre prehlad ali vneto grlo počasi svojo pot z čaji, malo žajbla, kakšno kilo pomaranč... Je treba bit zdrav v 2 dneh in šibat v službo.

Tako da bi bilo potrebno za analizo ločit profiterstvo in analizo imunskega sistema populacije. 

Objavljeno

Zato pa se ustrezna izolacija organizira samo za tiste, ki imajo zaradi drugih bolezni zjeban imunski sistem, ne pa da zapreš faking celo državo.

Vse ostalo se dela večja škoda.

Plus, dokler bodo prepovedovali zdravila, ki pomagajo, ampak niso profitabilna ("pravi" ljudje nimajo patentov in posledično bajnih zaslužkov), ampak se bodo forsirala neustrezna zdravila in metode zdravljenja samo zato, ker pač nekomu prinašajo dobiček....smo v bistveno večji riti, kot če ne bi naredili absolutno nič.

Objavljeno

V glavnem, ta "hec" bo pustil posledice, kje vse in kako bomo še videli. Težko je verjet, da bi se vse to zgodilo nenačrtovano, zgolj v paniki. Te spremembe v svetu bo nekdo izkoristil, drugi izgubil...morda je bil nek pretres potreben, koristen, škodljiv...težko pa nepredvidljiv

• Všeč mi je 2
Objavljeno

https://www.dnevnik.si/1042928747/slovenija/skoraj-osemdeset-odstotkov-vseh-smrti-povezanih-s-koronavirusno-boleznijo-je-bilo-v-domovih-starejsih-

Do vključno 4. maja je umrlo 78 stanovalcev domov starejših, kar je skoraj osemdeset odstotkov vseh smrti v državi, povezanih s koronavirusno boleznijo. Po podatkih Nacionalnega inštituta za javno zdravje je deset varovancev umrlo v bolnišnicah, 68 pa v domu.

Objavljeno
pred 13 urami, thumper pravi:

jaz za velikonočni post zmeraj jem svinjo.. tako se uprem dvem največjim religijam sveta..

j

kateri dve religiji sta to? 

Objavljeno
pred 10 urami, motozajebant pravi:

kateri dve religiji sta to? 

ehmm.. ne povem .. :D

Objavljeno
pred 3 minutami, thumper pravi:

ehmm.. ne povem .. :D

Predvidevam da vem, kateri dve misliš....sam pri eni se tak svinjina jé :)

Objavljeno
pred 9 urami, motozajebant pravi:

Predvidevam da vem, kateri dve misliš....sam pri eni se tak svinjina jé :)

Že, ampak ne na veliki petek. Če pa zraven poješ še govejo juho, si ubil tri religije.

Objavljeno
pred 26 minutami, Darko3g pravi:

Že, ampak ne na veliki petek. Če pa zraven poješ še govejo juho, si ubil tri religije.

E vidiš, slabo sem prebral...thumper je napisal velikonočni POST...ups :)

Objavljeno
pred 13 urami, Codeine pravi:

problem je, ker navadni smrtniki težko preverimo ali preverjamo točnost podatkov. Pa četudi bi jo 100% vedeli, ne bi vedeli, kaj naj z njo naredimo.

Mi je pa všeč zaključek. :D Mutacije in izguba "zaraznosti".

Objavljeno
pred 7 urami, motozajebant pravi:

E vidiš, slabo sem prebral...thumper je napisal velikonočni POST...ups :)

Ob 6. 5. 2020 ob 21:56, thumper pravi:

ja saj,,kdaj je post za velko noč? saj je vseeno ali petek ali ponedeljek .. ali oba .. men je svinja kralj živali dokler leva ne probam.. in ihanski brancin zmaga med ribami .. recimo da naredim ihanski brodet je top..

Objavljeno
pred 2 urami, DAMI34 pravi:

problem je, ker navadni smrtniki težko preverimo ali preverjamo točnost podatkov. Pa četudi bi jo 100% vedeli, ne bi vedeli, kaj naj z njo naredimo.

Mi je pa všeč zaključek. :D Mutacije in izguba "zaraznosti".

:) V bistvu sem video namenoma delil na FB, da vidim kaj pravijo tisti, katerih resnica je ena in edina na tem svetu.... :)

Screenshot 2020-05-08 at 11.56.29.png

Objavljeno
pred 20 minutami, Codeine pravi:

:) V bistvu sem video namenoma delil na FB, da vidim kaj pravijo tisti, katerih resnica je ena in edina na tem svetu.... :)

Screenshot 2020-05-08 at 11.56.29.png

ujebenti hrvatski provjerač fakta. Moram probat :P

Objavljeno
pred 5 urami, thumper pravi:

ja saj,,kdaj je post za velko noč? saj je vseeno ali petek ali ponedeljek .. ali oba .. men je svinja kralj živali dokler leva ne probam.. in ihanski brancin zmaga med ribami .. recimo da naredim ihanski brodet je top..

Ne razumeš. Mislil sem da si napisal da za veliko noč ješ svinjino :) nisem videl da piše post

Objavljeno

V ponedeljak bo moja draga zamenjala svoje delo od doma s ponovnim delom na njenem delovnem mestu :blush: , najini hčerki in njenemu možu pa se zaenkrat še ne bo treba vsak dan voziti v službo v Ljubljano.   :worship:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!