Skoči na vsebino

KORONA virus

vandrovec
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34

povezave (klik):

Priporočene objave

14 minutes ago, DAMI34 said:
Odprimo oči.

?

jebo te da te jebo...

• Haha 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 27 minutami, Snečer pravi:

Zato pa pravim, da zdravila ina cepiva nadomešča edino palica.

100% učinkovita

bolj kot koronapass izkaznice, kjer se potem lepo nekontrolirano širi. Če koga fajn nacepiš s palico, ma tok straskih učinkov, da bo doma v karanteni ležal vsaj 7 dni :P

• Haha 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 12 minutami, John2005 pravi:

Danes sem že 5x prebral da imamo 21 letnika na intenzivni. Pa da je nek ravnozemljec iz ZDA zdaj na intenzivni in da zdej verjame v cepiva. A tole bom tud kje pri nas prebral: https://www.merkur.de/welt/cuxhaven-corona-impfung-kind-stirbt-tot-deutschland-nebenwirkung-biontech-impfstoff-91093316.html

Kaj pa ti ni bilo jasno, da si moral 5x prebrat isto novico?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

15 minutes ago, John2005 said:

Danes sem že 5x prebral da imamo 21 letnika na intenzivni. Pa da je nek ravnozemljec iz ZDA zdaj na intenzivni in da zdej verjame v cepiva. A tole bom tud kje pri nas prebral: https://www.merkur.de/welt/cuxhaven-corona-impfung-kind-stirbt-tot-deutschland-nebenwirkung-biontech-impfstoff-91093316.html

Ma kaj ti clovek citas :rolleyes:kot da bi vleku linkei iz klobuka

Popravljeno . Popravil Spasku
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja ampak kako smo lani tak cas ziveli? Je kdaj kdo odsel zdnji mesec v kaksen klub? Pa saj vidim po insta/fb.. klubi nabito polni.

Stevilo okuzenih je neka smernica, stanje se pa odraza v bolnisnicah na intenzivni. Hudo dvomim da te dajo na ventilator ce si kolikor toliko ok.

In da polovica celotne slovenske intenzivne kapacitete zasedajo samo covid bolniki je nekaj hudo narobe v druzbi. Tudi ce cepivo ne deluje tako da prepreci raznos virusa naprej, ti more biti jasna posledica kaj se lahko/se dogaja ce nisi cepljen in kje lahko pristanes. Me zanima ce nekdo ki se NE ZELI(poudarek ne zeli/je antiwaxer) odrece postelji na intenzivni ki bi jo rabil nekomu ki jo rabi zaradi nekega drugega razloga? 

Dobesedno smo na meji, kjer je vse odprto ampak nic nesmemo delat. Da se razbijem na kolesu/smucanju, saj se placa na intenzivni nebom dubu? A to je pa ok?

In @DAMI34 ravno ti bi moral razumeti zakaj je cepljenje pomembno, in bi moral stati v prvi vrsti med zagovorniki, ker imas nekoga v ozji druzini ki se nesme cepit. 

In s tem postom se spet za ene 4 tedne odstranjam iz MSja :) 

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

59 minutes ago, KARMEN1 said:

pa vseeno še ni razumel ?

45 minutes ago, ukica said:

In @DAMI34 ravno ti bi moral razumeti zakaj je cepljenje pomembno

Saj razume,... da lahko Dinkotra obišče :naughty:

• Haha 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred eno uro, KARMEN1 pravi:

Vsako stran ko odpreš od 24h, delo, FB, twitter ... ti odpre iste novico......ko papige.....a si zdej dojela? Narišem? 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

27 minutes ago, John2005 said:

Vsako stran ko odpreš od 24h, delo, FB, twitter ... ti odpre iste novico......ko papige.....a si zdej dojela? Narišem? 

Daj!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 44 minutami, John2005 pravi:

Saj tudi Potrč in podobni, so kot nightmare, ne upaš si niti okna od hiše odpreti, pa že ponujajo prehrambene dodatke ?????.

Oni te ne motijo?

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 2 urami, ukica pravi:

In @DAMI34 ravno ti bi moral razumeti zakaj je cepljenje pomembno, in bi moral stati v prvi vrsti med zagovorniki, ker imas nekoga v ozji druzini ki se nesme cepit. 

in kaj ponavljam? Da je pomembno a ni rešitev. Klube maš polne PCT ljudi, oziroma povsod se gibljejo tudi cepljeni, ker so "varni". Ravno to je zajebalo porast.

Dokler pa bo cepivo tako kot je, mora biti in moramo vedeti:

svobodna izbira cepljenja

narod mora biti sezanjen s posledicami in tudi padajočo zaščito

Da je razmerje cepljeni vs necepljeni v bolnišnici trenutno 1:2, še slabše bi bilo, če bi imeli večji delež cepljenih. 

Da je dejstvo, da vseh okuženih cepljenih niso okužili necepljeni

da je za cepljenje hudo pomembna starost in zdravstveno stanje (starejši kot si, bolj kot imaš druge probleme nujnejše je cepljenje)

Žal se to ni počelo, oziroma so se zganili prepozno. A podatke smo imeli, tako iz Izraela kot iz Anglije. Da mamo bolnice v katastrofalnem stanju vemo že dolgo, le nič se ne zgane ablast.

pred eno uro, ftp pravi:

Saj razume,... da lahko Dinkotra obišče :naughty:

vsaj njega, on je preživel korono. :P

Nekateri pa verjamete v čudež, da bo cepivo rešilo svet. Pred tem ga je aplikacija, nato pct...pa sej bo. Naslednjih 14 dni bo ključnih.

• Všeč mi je 2
  • Haha 1
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 22 minutami, KARMEN1 pravi:

Saj tudi Potrč in podobni, so kot nightmare, ne upaš si niti okna od hiše odpreti, pa že ponujajo prehrambene dodatke ?????.

Oni te ne motijo?

pa nehi mu sledit. :P

Men se Potrč čisto nič ne pojavlja. 

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

8 minutes ago, DAMI34 said:

Nekateri pa verjamete v čudež, da bo cepivo rešilo svet. Pred tem ga je aplikacija, nato pct...pa sej bo.

Spet nabijaš. Ne verjamem v čudeže! Ti itak ne razumeš vmesnih faz, samo črno belo, da ne,..., obstaja tudi vse vmes.

8 minutes ago, DAMI34 said:

Meni se tudi tisti 21 letnik ne pojavlja, šele sedaj pogledal.

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

16 minutes ago, DAMI34 said:

Da je razmerje cepljeni vs necepljeni v bolnišnici trenutno 1:2

:hmm:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 6 minutami, Zok pravi:

:hmm:

image.thumb.png.05f462d9cf825f8b5d585a10c41d6115.png

image.thumb.png.30d200ed0edb43051d556b9aee7d9f54.png

kar pa ne pomeni, da cepivo ne pomaga ali ne prime. Pomeni pa da je minilo veliko časa, predvsem DSOji in ostali so bili cepljeni spomladi in je 6 mesecev že mimo.

Pomeni, da so s tretjim odmerkom zamudili, ko bi ga lahko že prej, če bi priznali probleme ponujali tvegani populaciji.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 27 minutami, DAMI34 pravi:

Meni niti Potrč, niti 21 letnik, ki prvič slišim zanj. Pa še marsikaj drugega, v vezi s covidom, ker sem vse po spisku dala na unfollow ali block.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 4 minutami, KARMEN1 pravi:

Meni niti Potrč, niti 21 letnik, ki prvič slišim zanj. Pa še marsikaj drugega, v vezi s covidom, ker sem vse po spisku dala na unfollow ali block.

zakaj te pa potem Potrč nadleguje, vsaj tako sem prebral?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 32 minutami, ftp pravi:

Spet nabijaš. Ne verjamem v čudeže! Ti itak ne razumeš vmesnih faz, samo črno belo, da ne,..., obstaja tudi vse vmes.

oprosti, ravno ti ne razumeš vmesnih faz in je vse samo črno belo. Cepljeni OK necepljeni NOT OK.

Simpl. 

Korona bo izginila: DA 70% precepljenih OK. Manj kot 70% NOT OK

Z dovolj kritičnim pogledom na cepiva, pravim reagiranjem ob pravem času, pravilnim reklamiranjem oziroma pravilnim kritičnim pristopom, bi imeli boljše rezultate. Tako jih pa ni.

Dobil sem Astra Zeneco. V času ko so se je vsi bali zaradi antireklame (delno tudi upravičene). Vsi odpovedovali cepljenje. Ko sem prišel me nihče ni nič vprašal, prej so me pa po telefonu prosili če pridem. Tako da ja, malce že razumem, sploh pa ni črno belo.

Moj kolega v Italiji je znorel, ko so mu hoteli AZ špiknit. In je odšel domov. Čez par dni so ga prosili če pride po Pfizerja.

Pri nas se je pa Kacin drl: VZELI BOSTE KAR MAMO!!!!

Mogoče opaziš razliko?

Jop, črno belo vidim. :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 12 minutami, DAMI34 pravi:

zakaj te pa potem Potrč nadleguje, vsaj tako sem prebral?

Odgovorila sem Janezu, ker ga je tako motil 21 letnik.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!