mack Objavljeno Februar 26, 2008 Opozori Objavljeno Februar 26, 2008 Kje dobiti dele za gs 1200a??? Sem mel majhno nesrečo sedaj pa bi rad čimprej popravil, kako pridet do delov kot so (prednje vilce , feltna , križ...)??? Nekaj sem že iskal po e-bayu pa ni lih dost robe pa še ful dolgo bi rabla da pride do tukaj! Hvala
Zdrawc Objavljeno Februar 26, 2008 Opozori Objavljeno Februar 26, 2008 po tem kar si, da iščeš, tole najbrž ni bilo glih nekaj majhnega sicer pa, upam da si se pozanimal tudi pri BMW dilerju, kajti včasih original deli, pa magari pri uradnem zastopniku niso toliko dražji kot si marsikdo misli tele zadeve bodo pa pravgotovo drage, kjerkoli že...
motoristek Objavljeno April 21, 2008 Opozori Objavljeno April 21, 2008 Kdaj ste menjali prednje zavore pri vašemu???Sem jih menjal pri 22000 pa se mi zdi da je blo kar mal prehitro! Na 20.000, je rekel, da bi zdržale še enih 3.000km,to pa dela ABS integral, svečke se menjajo na 40.000km. lp
Pips Objavljeno April 21, 2008 Opozori Objavljeno April 21, 2008 (popravljeno) Motoristek pozdravljen,zanima me koliko si plačal servis , kaj so ti zamenjali in ali še delajo normalno?lp Popravljeno April 21, 2008. Popravil Pips
motoristek Objavljeno April 21, 2008 Opozori Objavljeno April 21, 2008 Motoristek pozdravljen,zanima me koliko si plačal servis , kaj so ti zamenjali in ali še delajo normalno?lp Delajo še ok. Plačal cca 250€.... Olje, filtre in omenjene ploščice.
pjotr Objavljeno Maj 9, 2008 Opozori Objavljeno Maj 9, 2008 Berem, da je r1200gs model 2008 nekaj močnejši (105KM, neka predelava/optimizacija delovanja motorja) in hkrtai preberem v neki hrvaški reviji, da ima malenkost slabše rezultate pri pospeševanju z mesta, pospeševanju v najvišji prestavi, .... Nekako mi to ni logično razen, če so mu podaljšali prestavna razmerja. Kdo kaj bolj pozna zadevo? lp, Pjotr.
bmwslo Objavljeno Maj 30, 2008 Opozori Objavljeno Maj 30, 2008 A ima kdo povezavo do kakšnih servisnih navodil za GS 1200 ??? Prijatelj sprašuje za njih, pa ne najdem ničesar :headbang: (pa ne kak torent ki zahteva plačilo. Takega imam :headbang: :headbang: :headbang:
bmwslo Objavljeno Julij 18, 2008 Opozori Objavljeno Julij 18, 2008 Ali mogoče kdo ve, če grejo kufri od advenčerja tudi na običajnega GS-a z dodatnimi nosilci seveda ?
bmwslo Objavljeno Julij 18, 2008 Opozori Objavljeno Julij 18, 2008 A ima kdo za prodat Advenčerjeve kufre z nosilci ??
bica Objavljeno Julij 18, 2008 Opozori Objavljeno Julij 18, 2008 A ima kdo za prodat Advenčerjeve kufre z nosilci ?? Vzemi raje tele od SW Motech-a. Bodo ful cenejsi, pa tudi super zgledajo. Poklici Jan-a na 031 600 875, ti jih bo za dobro ceno zrihtu. Prilagam ti se katalog. trax.pdf
quomme Objavljeno Julij 23, 2008 Opozori Objavljeno Julij 23, 2008 Naša cela flota. Novi R1200GS od AndiGS, jaz sem prevzel R1100GS :naughty: , mali F650GS pa se prodaja (041/758-816). Purple-ju hvala za lepe želje.
du-le Objavljeno Julij 26, 2008 Opozori Objavljeno Julij 26, 2008 Jaz sem po 20k M.Turance namontiral Turance EXP.To je nov tip gume 90%asfalt-10 makadam.Po 3k vse najboljše o gumizanima me še samo obraba -poročam lp A je ta nova EXP guma tako vzdržljiva, ali pa si ti začel delati manj km, da še vedno nobenega poročanja o vzdržljivosti. :whistle:
Pips Objavljeno Julij 26, 2008 Opozori Objavljeno Julij 26, 2008 Lenoba me daje,guma EXP je za en k... z njimi sem naredil 12000 km nekaj tudi po ac v dvoje in izgleda slabo-kockasto po sredini.Guma predvsem zadnja mi je parkrat zdrsnila,skratka grem nazaj na MT.lp
royal Objavljeno Julij 26, 2008 Opozori Objavljeno Julij 26, 2008 (popravljeno) Delajo še ok. Plačal cca 250€.... Olje, filtre in omenjene ploščice. To pa je poceni, kje servisiraš, da priporočam kolegu, da še on tja zapelje ...kolega je toliko plačal za menjavo olja in svečk... :rolleyes: Popravljeno Julij 26, 2008. Popravil royal
ftp Objavljeno Julij 28, 2008 Opozori Objavljeno Julij 28, 2008 EXP po 8500km v dvoje kliče novo. Guma vredu drži samo kilometrov pa naredi premalo. Naslednje spet navadne tourance ali pa anakee
simonsi Objavljeno Julij 28, 2008 Opozori Objavljeno Julij 28, 2008 To pa je poceni, kje servisiraš, da priporočam kolegu, da še on tja zapelje ...kolega je toliko plačal za menjavo olja in svečk... :rolleyes: BMW-jaše tolk obirajo na servisih da glava peče. :wacko:
3nity Objavljeno Julij 29, 2008 Opozori Objavljeno Julij 29, 2008 Delajo še ok. Plačal cca 250€.... Olje, filtre in omenjene ploščice. To pa je poceni, kje servisiraš, da priporočam kolegu, da še on tja zapelje ...kolega je toliko plačal za menjavo olja in svečk... :rolleyes: Na Avtovalu 3l olja + filter + delo = 81€
5er_ Objavljeno Julij 30, 2008 Opozori Objavljeno Julij 30, 2008 Naša cela flota. Novi R1200GS od AndiGS, jaz sem prevzel R1100GS :naughty: , mali F650GS pa se prodaja (041/758-816). Purple-ju hvala za lepe želje. pozdravljen, vidim da imaš zaščito motorja od hepco-becker, tako kot jaz. pa me zanima, če je tudi pi tebi zaščita nesimetrična levo - desno?. meni se zdi da je na eni strani višja kot na drugi. lp 5er
Pips Objavljeno Avgust 1, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2008 Pozdravljeni,po 32277km so mi danes v Selmarju Celje preventivno zamenjali diferencial in pregledali še nekatere dele po naročilu proizvajalca (tovarniške akcije).Mehanik za motorje mojster Simon deluje strokovno in skrbno,a o rezultatih njegovega dela vam poročam po povratku iz Livna.lp
royal Objavljeno Avgust 1, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2008 Pozdravljeni,po 32277km so mi danes v Selmarju Celje preventivno zamenjali diferencial in pregledali še nekatere dele po naročilu proizvajalca (tovarniške akcije).Mehanik za motorje mojster Simon deluje strokovno in skrbno,a o rezultatih njegovega dela vam poročam po povratku iz Livna.lp To je sicer dobro, samo ne vliva pa nekega zaupanja v naprej, v nedogled verjetno ne bodo radodarni s takimi tovarniškimi akcijami :hmm:
ImenitnaPriložnost Objavljeno Avgust 1, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2008 vidim da imaš zaščito motorja od hepco-becker, tako kot jaz. pa me zanima, če je tudi pi tebi zaščita nesimetrična levo - desno?. meni se zdi da je na eni strani višja kot na drugi. Da ni to mogoče zato, k je en cilinder mal višje od druzga namontiran?
motoristek Objavljeno Avgust 1, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2008 Pozdravljeni,po 32277km so mi danes v Selmarju Celje preventivno zamenjali diferencial in pregledali še nekatere dele po naročilu proizvajalca (tovarniške akcije).Mehanik za motorje mojster Simon deluje strokovno in skrbno,a o rezultatih njegovega dela vam poročam po povratku iz Livna.lp Kaj si imel kakšne težave?
TommyP Objavljeno Avgust 1, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2008 pozdravljen, vidim da imaš zaščito motorja od hepco-becker, tako kot jaz. pa me zanima, če je tudi pi tebi zaščita nesimetrična levo - desno?. meni se zdi da je na eni strani višja kot na drugi. lp 5er Imaš prav... razlog je pa ta, da sta cilindra rahlo zamaknjena glej sliko .) -- LP
5er_ Objavljeno Avgust 4, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2008 Imaš prav... razlog je pa ta, da sta cilindra rahlo zamaknjena glej sliko .) -- LP hvala za odgovor. sem pač bolj tiste sorte biker, ki ve samo kje se makina vžge in kje ima tank. lep dan 5er
Pips Objavljeno Avgust 4, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2008 Kaj si imel kakšne težave? Pozdravljen,ker je imel težave Roman J.sem tudi sam odpeljal stroj na pregled, kjer so mi zamenjali diferencial.Svetujem ti preventivni obisk servisa.lp p.s.Po prevoženih 1200km z novim dif.vse bp.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se