Skoči na vsebino

Vojna v Ukrajini

Priporočene objave

Objavljeno
  Ob 27. 6. 2022 ob 16:04, Tedybear pravi:

Njet!.

MVP, mednarodno vojaško pravo v primeru agresije na suvereno državo pozna tri termine/pojme:.

- aktivni odpor

- pasivni odpor

- nevtralnost 

Sam tolk, da povem.😜

Expand  

ta je dobra. Škoda k Ukrajina tega ni prebrala. Fakju Putin, sem ne v tralen, nemoj da me diraš :P

Objavljeno
  Ob 27. 6. 2022 ob 13:46, Shillien pravi:

Nevem... a te kdo drži tu? Če je tu vse tako slabo, pripadnosti nimaš nobene, nič te ne veže, zakaj potem ne greš na bolše?

Expand  

Brat se nauči, meni nič ne manjka tu. 

Šel bi če bodo naši zakuhali vojno, bo zdaj šlo🤔

Objavljeno
  Ob 27. 6. 2022 ob 13:00, hajamoto pravi:

Ti si sam še zaradi MS-ja v slo.  Ko te banajo zmer jokaš. 😂🤣😂🤣

Expand  

To bo, boli mene za MS me pa ne za bananje po istih vatlih vse... 

Seri dalje, v tapravi temi si. 

Objavljeno
  Ob 27. 6. 2022 ob 7:19, Kaldu pravi:

Med 5 do 6K€ je cena za prestop UA meje vojnega obveznika. 

Se pa nekaj sprašujem; zakaj bežati iz države, če je več kot 2/3 neokupirane. Ali ni domoljubno, ostati dona in pomagati po svojih močeh, namesto pobegniti na morsko obalo  in čakati, da vse mine?

Žal je povsod vedno tako, da tisti ki imajo veliko, se ne bodo tolkli za domovino, raje še dodatno služili. Saj je bilo na Balkanu enako.

Expand  

...to se take ljudi drugače poimenuje.

Pičke...

...in nepičke.

Objavljeno
  Ob 27. 6. 2022 ob 18:18, Kmet2 pravi:

Brat se nauči, meni nič ne manjka tu. 

Šel bi če bodo naši zakuhali vojno, bo zdaj šlo🤔

Expand  

Jaz pa ti pravim da če je vse tako slabo kot si jokal da lahko spokaš, bo šlo?

Objavljeno
  Ob 27. 6. 2022 ob 5:45, MARJA pravi:

Tud leta 91 so nekateri " domoljubi " bežali čez Ljubelj, raja je bila pa v jarkih.

Expand  

Pa tudi v kleteh so se skrivali...Zdaj se imajo pa za osvoboditelje in narodne heroje...

• Všeč mi je 5
  • Ni mi všeč 1
Objavljeno
  Ob 27. 6. 2022 ob 19:43, C eagle pravi:

Pa tudi v kleteh so se skrivali...Zdaj se imajo pa za osvoboditelje in narodne heroje...

Expand  

Ne blodi neumnosti! V kateri vojni katerekoli države se je kadarkoli obrambni minister nahajal v prvih bojnih linijah? Nekateri blodite neumnosti, kot da so vam črvi pojedli že tako majhne možgane z maloštevilnimi gubicami. Raje ne piši stvari o katerih pojma nimaš in se samo javno blamiraš. 

Objavljeno
  Ob 27. 6. 2022 ob 19:55, bladerunner pravi:

Ne blodi neumnosti! V kateri vojni katerekoli države se je kadarkoli obrambni minister nahajal v prvih bojnih linijah? Nekateri blodite neumnosti, kot da so vam črvi pojedli že tako majhne možgane z maloštevilnimi gubicami. Raje ne piši stvari o katerih pojma nimaš in se samo javno blamiraš. 

Expand  

Hahaha... Evo. Samo za tvojo dušo.... Tito je bil ranjen... Verjetno se mu je trška izpod postelje zarila v roko..

Bebec si in boš ostal.

Žlezi tvojemu furerju v ritko... Boš na toplem in na varnem...

• Všeč mi je 3
Objavljeno
  Ob 27. 6. 2022 ob 20:13, C eagle pravi:

Hahaha... Evo. Samo za tvojo dušo.... Tito je bil ranjen... Verjetno se mu je trška izpod postelje zarila v roko..

Bebec si in boš ostal.

Žlezi tvojemu furerju v ritko... Boš na toplem in na varnem...

Expand  

Seveda je bil. Pa ne zaradi herojstva, temveč zaradi strahopetnosti, ker je reva strahopetna bežala in ga je zadelo. Vendar premalo. Tisto o bebcu pa kar pripiši sebi, boljševik indoktrinirani. 

Objavljeno
  Ob 27. 6. 2022 ob 20:18, bladerunner pravi:

Seveda je bil. Pa ne zaradi herojstva, temveč zaradi strahopetnosti, ker je reva strahopetna bežala in ga je zadelo. Vendar premalo. Tisto o bebcu pa kar pripiši sebi, boljševik indoktrinirani. 

Expand  

Kako že pravite?

Blagor ubogim na duhu, zakaj njih bo božje kraljestvo...

Lahko kar končam z Amen....

• Všeč mi je 2
Objavljeno
  Ob 27. 6. 2022 ob 20:20, C eagle pravi:

Kako že pravite?

Blagor ubogim na duhu, zakaj njih bo božje kraljestvo...

Lahko kar končam z Amen....

Expand  

Drugega itak ne znaš, ker si mentalno podhranjen. 

Objavljeno
  Ob 27. 6. 2022 ob 20:22, bladerunner pravi:

Drugega itak ne znaš, ker si mentalno podhranjen. 

Expand  

Vidim,da ne skušaš zvlečt na svoj nivo in ne z izkušnjami bebca premagati.

Uspelo ti je... Se predam...

• Všeč mi je 2
Objavljeno
  Ob 27. 6. 2022 ob 19:33, Shillien pravi:

Jaz pa ti pravim da če je vse tako slabo kot si jokal da lahko spokaš, bo šlo?

Expand  

Ne razumeš, nič hudega, razumljivo za udeležence parade ponosa. 

Objavljeno
  Ob 28. 6. 2022 ob 4:24, Kmet2 pravi:

Ne razumeš, nič hudega, razumljivo za udeležence parade ponosa. 

Expand  

Ne sklepat po sebi... ce si ti pederčina zaljubljena u putina to ne pomeni da smo tudi ostali...

• Haha 1
Objavljeno

image.png.8a4016c000818786dd96545a88316d0e.png

v pogajanja? ja valda. Ma zakaj bi se pogajali...

image.png.d4827f68eb99b5693058364affa834bd.png

LOL. FILM.

Objavljeno

Kot v vsaki vojni, vsi "malo" lažejo. Ali je bil "nakupovalni" center "večnamenski" ali pa so rusi "malo" zajebali. Tudi vrli in nezmotljivi NATO, je v Surdulici (pravzaprav "selu" zraven) zbombardiral pošto namesto karavle (stražnice) , pa potem najprej niso nič vedeli o tem, potem pa je bilo ups, kolateralna škoda (v "jebenem selu" sta bili samo dve večji zgradbi in pri 50:50 možnosti so "trofili" napačno) .

Najebejo pa seveda "kolateralni" .

lp

• Všeč mi je 4
Objavljeno

Kaj naj rečem ... NATO jih je vabu, zdaj se je pa usrau .... točno se vidi, da gre izključno za prodajo orožja in vojno dobičkarstvo ...

:ninja:  

Objavljeno
  Ob 28. 6. 2022 ob 7:15, maus pravi:

Kaj naj rečem ... NATO jih je vabu, zdaj se je pa usrau .... točno se vidi, da gre izključno za prodajo orožja in vojno dobičkarstvo ...

:ninja:  

Expand  

No, Ukrajina ni članica NATO, zato zanjo ne velja 5.člen Washingtonskega sporazuma, ki pravi, če je napadena ena članica NATO, je enako, kot bi bile napadene vse članice zveze NATO. 

Malo se je pa le potrebno informirat o določenih zadevah, da se po nepotrebnem človek javno ne blamira. 

Objavljeno
  Ob 28. 6. 2022 ob 9:00, bladerunner pravi:

No, Ukrajina ni članica NATO, zato zanjo ne velja 5.člen Washingtonskega sporazuma, ki pravi, če je napadena ena članica NATO, je enako, kot bi bile napadene vse članice zveze NATO. 

Malo se je pa le potrebno informirat o določenih zadevah, da se po nepotrebnem človek javno ne blamira. 

Expand  

Kje sem napisu, da je Ukrajina članica NATO ???? .. lepo počasi preberi .... mogoče boš razumel .... 

potem bova naprej ;) 

Objavljeno
  Ob 27. 6. 2022 ob 19:43, C eagle pravi:

Expand  

in vedno več jih je "osvoboditeljev" :P

Objavljeno (popravljeno)
  Ob 28. 6. 2022 ob 10:37, DAMI34 pravi:

in vedno več jih je "osvoboditeljev" :P

Expand  

Ko sem se jaz zanimal za status veterana, se pa nič ne spomnijo in nič nimajo zapisano. Jebo im pas mater!

Popravljeno . Popravil Frenk 67
Objavljeno
  Ob 28. 6. 2022 ob 11:15, Frenk 67 pravi:

Ko sem se jaz zanimal za status veterana, se pa nič ne spomnijo in nič nimajo zapisano. Jebo im pas mater!

Expand  

sj mene poznaš, a ni dost :dry: 

p.s.

zmeraj težje bo dokazovat :huh: 

Objavljeno

Expand  

ko vas jebe navadne borce. :P Osvobajali so nas politiki, v glavnem ta desni :P

pa Jeliničič z gobcem. Škoda k ne pomagajo sedaj Ukrajini.

Objavljeno

Expand  

Saj to smo že enkrat "obdelovali" . Se ne spomniš nobenega "soborca" ?

Če najdeš vsaj enega (če ima status toliko bolje) , pa je potem lažje naprej (ali na "njegove" podatke (na osnovi teh bi morali najti tudi tebe) ali pa skupaj najdeta še kakšno pričo) .

lp

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   1 član

• Tex
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!