jl79 Objavljeno Junij 13, 2015 Deli Objavljeno Junij 13, 2015 (popravljeno) Zivjo, v zadnjih 16 dnevih smo naredili 5k km (Francija) in danes sem preveril sprednje ploscice in jih je cisto pobralo. Katero ploscice naj vzamem za hondo cb1000r abs (gledam ebc, pa imajo tri modele). Jutri bo treba Grossglockner brez brez prevozit... Popravljeno Junij 13, 2015. Popravil jl79 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
macak333 Objavljeno Junij 13, 2015 Deli Objavljeno Junij 13, 2015 Original, najbolj čez prideš. reno99 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
XTR Objavljeno Junij 14, 2015 Deli Objavljeno Junij 14, 2015 Jaz sem vzel original, ker mi je škoda diskov. Komplet za spredaj pride v AS-u 82€. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
poggy Objavljeno Junij 14, 2015 Deli Objavljeno Junij 14, 2015 Imate kakšne izkušnje z brembo rdečimi? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarabeo 500 Objavljeno Junij 14, 2015 Deli Objavljeno Junij 14, 2015 Imate kakšne izkušnje z brembo rdečimi? Jaz sem šel iz originala na zadnjem kolesu na Brembo modre - ne vem kaj pomeni barva. Kaj lahko rečem, poezija - zdaj imam zavore tudi zadaj. Original zadaj, ena sama žalost. Če ti kaj pomaga. Scarabeo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
perici Objavljeno September 4, 2015 Deli Objavljeno September 4, 2015 (popravljeno) trojan, kje se dobi vzmetne objemke? in kakšen je fi? Popravljeno September 4, 2015. Popravil perici Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trojan69 Objavljeno September 4, 2015 Deli Objavljeno September 4, 2015 E-bay. Premera se pa žal ne spomnim več. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
perici Objavljeno September 5, 2015 Deli Objavljeno September 5, 2015 ok. hvala. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno September 7, 2015 Deli Objavljeno September 7, 2015 trojan, kje se dobi vzmetne objemke? in kakšen je fi? ...misliš takele? http://www.ebay.com/itm/400760248219 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
royal Objavljeno September 7, 2015 Deli Objavljeno September 7, 2015 Vesrah zavorne ploščice ima kdo izkušnje? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
perici Objavljeno September 7, 2015 Deli Objavljeno September 7, 2015 sem že rešil. hvala vseeno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wakasaki Objavljeno September 7, 2015 Deli Objavljeno September 7, 2015 Jaz sem šel iz originala na zadnjem kolesu na Brembo modre - ne vem kaj pomeni barva. Kaj lahko rečem, poezija - zdaj imam zavore tudi zadaj. Original zadaj, ena sama žalost. Če ti kaj pomaga. Scarabeo http://moto.brembo.com/en/detail/07KA16/kawasaki/z-750/750/2004/pads/rear/CC/17 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wakasaki Objavljeno September 7, 2015 Deli Objavljeno September 7, 2015 Za zadaj priporočajo modre,znajo pa imeti krajso km Ampak važn,da koči. Spredaj rdeče zadaj modre u nulo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wakasaki Objavljeno September 7, 2015 Deli Objavljeno September 7, 2015 Imate kakšne izkušnje z brembo rdečimi? Rdeče so ustrezen nadomestek oem. Diski nespremenjeni, alles in ordnung Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
koshir Objavljeno Oktober 7, 2015 Deli Objavljeno Oktober 7, 2015 (popravljeno) Bom dal samo to sliko za primerjavo pa naj vsak presodi, ker tolk nerjavečih pletenic k sem vidu v tem stanju tud ni vredu, če je pravo nerjaveče jeklo mora bit zmeraj lepo (vsi vemo da imas kakovostno nerjaveče jeklo in pa nerjaveče jeklo ki zacuda "rjavi" > poceni) v tem primeru je primerjava obeh cevi, ki so naknadno delane torej oboje "aftermarket parts" Hel izdelek je totalno prirejen željam kupca.... (barva cevi in priključkov pri hel ne vpliva na ceno) Popravljeno Oktober 7, 2015. Popravil koshir Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urkoman Objavljeno Oktober 7, 2015 Deli Objavljeno Oktober 7, 2015 Venhil ima tudi ponudbo cenejše in dražje - nerjaveče. Imam cenejše, lahko poslikam po 3 sezonah uporabe.Skorajda brez pikice rje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno Oktober 8, 2015 Deli Objavljeno Oktober 8, 2015 Bom dal samo to sliko za primerjavo pa naj vsak presodi, ker tolk nerjavečih pletenic k sem vidu v tem stanju tud ni vredu, če je pravo nerjaveče jeklo mora bit zmeraj lepo (vsi vemo da imas kakovostno nerjaveče jeklo in pa nerjaveče jeklo ki zacuda "rjavi" > poceni) v tem primeru je primerjava obeh cevi, ki so naknadno delane torej oboje "aftermarket parts" Hel izdelek je totalno prirejen željam kupca.... (barva cevi in priključkov pri hel ne vpliva na ceno) Veš, ni čist tako, da je za rjavenje kriv kao poceni inox. To je dokaj delikatna zadeva. pravi mojstri imajo iz inoxa tudi vse orodje. ključe, klešče, kladiva, krtače. fleksarca se uporablja samo za inox itd itd itd. Če ti zašraufaš inox ograjo z inox vijakom ampak z navadno gedoro in po tem vijaka in okolice ne spoliraš z inox žico bo rjavelo da bi tud cigani pustili. samo sled rjavečega materiala pustiš na inoxu in rjavi. Ali pa če ga poškropijo iskre če zravn fleksaš železo. OK, Stahlflex cevi. Mal predolge imam, in ne vem, a jih lahko skrajšam, pa zamenjam samo 3 banjote? imam fiksen Y sistem, iz klešč do križa, T komad, pa od križa na črpalko. in se mi zdi, da sm vse tri krake mal preveč radodarno meril... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
koshir Objavljeno Oktober 10, 2015 Deli Objavljeno Oktober 10, 2015 Jaz govorim o nerjavečem jeklu, ki ima premalo kroma notri in zaradi tega rjavi, ker je cel priključek rjav ne samo tam kjer je privijačeno...več ali manj poznam zadevo iz avtomobilskega sveta razni poceni kolektorji/izpuhi, ki so iz inoxa in rjavijo kot navadno železo (res da veliko počasneje ampak zadeva rjavi zadeva)... Je to namenjeno meni ali vsem nasplošno ? : "OK, Stahlflex cevi. Mal predolge imam, in ne vem, a jih lahko skrajšam, pa zamenjam samo 3 banjote? imam fiksen Y sistem, iz klešč do križa, T komad, pa od križa na črpalko. in se mi zdi, da sm vse tri krake mal preveč radodarno meril..." LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
'.' Objavljeno Februar 11, 2016 Deli Objavljeno Februar 11, 2016 Rjo bi rad spucal z diskov, še vedno velja pravilo "3x zažlajfaj" ali se najdejo kakšna sredstva ki ne poškodujejo diska? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno Februar 11, 2016 Deli Objavljeno Februar 11, 2016 "sredstva" ti bodo prej poškodovala zavorne obloge, protiprašne gumice in zavorne bate kot pa diske. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajkr88 Objavljeno Februar 7, 2017 Deli Objavljeno Februar 7, 2017 http://www.ebay.co.uk/itm/SUZUKI-GSF650-BANDIT-SINTERED-HH-2-X-FRONT-BRAKE-DISC-PADS-2007-2010-/300891798538?hash=item460e8c7c0a:g:6JMAAMXQJRhRbWJ8 tole bi blo ok? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sskodlar Objavljeno Februar 7, 2017 Deli Objavljeno Februar 7, 2017 Jest imam TRW sinter prednje ploščice ,pa nimam pripomb ,res pa nemorem primerjat z drugimi. Vidim pa da imaš isti motor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncek03 Objavljeno November 6, 2017 Deli Objavljeno November 6, 2017 Pozdravljeni, imam uprašanje glede zavornih ploščic Brembo. Ker moram zamenjati prve ploščice, sem na spletni strani proizvajalca gledal katere ploščice so primerne za mojega zvestega spremljevalca, vendar oznake katere so na starih ploščicah ne najdem (TT2182FF). Ali mi iz vaših bogatih izkušenj lahko svetujete, katere ploščice (prve in zadnje), so najbolj primerne mojega spremljevalca (BMW F800R). Najlepša hvala za pomoč. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno November 6, 2017 Deli Objavljeno November 6, 2017 pred 3 minutami, soncek03 pravi: Pozdravljeni, imam uprašanje glede zavornih ploščic Brembo. Ker moram zamenjati prve ploščice, sem na spletni strani proizvajalca gledal katere ploščice so primerne za mojega zvestega spremljevalca, vendar oznake katere so na starih ploščicah ne najdem (TT2182FF). Ali mi iz vaših bogatih izkušenj lahko svetujete, katere ploščice (prve in zadnje), so najbolj primerne mojega spremljevalca (BMW F800R). Najlepša hvala za pomoč. ne znam svetovat, ti pa lahko svetujem da še tule vprašaš, ker bodo fantje sigurno vedli: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncek03 Objavljeno November 6, 2017 Deli Objavljeno November 6, 2017 Hvala za napotek. Bom pa še v drugi temi probal. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se