Sanda7 Objavljeno December 29, 2003 Opozori Objavljeno December 29, 2003 MAXXI bravo :OK: valda pa ti želim čim več srečnih in varnih kilometrov.
yankee Objavljeno December 29, 2003 Opozori Objavljeno December 29, 2003 Srecno voznjo MAXXXI......ko pa kaj prihondas do sezane,sporoci... B)
Vale Objavljeno December 30, 2003 Avtor Opozori Objavljeno December 30, 2003 Maxi mal me skrbi zate kolko se boš ti drugo sezono vozil, ker zadnje čase samo ... no sej vsi vemo kaj ... tako, da ... :lol1: Jo pridem kmalu pogledat, pa se mal nanjo vsest :OK: :004
Dr. _MAXXI_ Objavljeno December 30, 2003 Opozori Objavljeno December 30, 2003 (popravljeno) Hvala vsem za želje! Valči ti pa dobro veš kaj jst počnem a? .... Da nisi bla tudi ti kdaj :naughty: ..... Ma ne skrbet ... to sam pozimi ko se z motorjem ne moreš vozit pa moreš met drugo interesno skupino zabave..... poleti pa tega itak zaradi vročine ne moreš kej dosti prakticirat .... zato se pa z mopedom okoli voziš :lol1: Pa itak veš da pri meni je moped na prvem mestu :D Ah kok smo dobri :P Vse je lepo sam da je :D Popravljeno December 30, 2003. Popravil Dr. _MAXXI_
MiSKaA Objavljeno Januar 1, 2004 Opozori Objavljeno Januar 1, 2004 :grupni: Vsem želim vsaj eno super leto, polno sončka...zunaj za čimveč voženj z motorji...in znotraj za vedno dobro počutje! :grupni:
MOTOVILC Objavljeno Januar 1, 2004 Opozori Objavljeno Januar 1, 2004 Čimveč varnih in pestrih kilometrčkov na cesti :OK: :004 , ter s tem povezanih čim manj postov, vsaj tistih brezveznih -rajši kakšen km-jček :D
Dr. _MAXXI_ Objavljeno Januar 2, 2004 Opozori Objavljeno Januar 2, 2004 :grupni: <span style='font-size:14pt;line-height:100%'>Vsem želim vsaj eno super leto, polno sončka...zunaj za čimveč voženj z motorji...in znotraj za vedno dobro počutje!</span> :grupni: MiSKaA ..... tebi tudi :004 ..... pa si se le opogumla :D ... a so temu pomagali današnji kilometri po Portorožkih "ridah" :lol1: Ostalim pa srečno veselo ter zrdravo 2004 ...... pa z ogromno kilometri .. seveda brez padcev :D
MiSKaA Objavljeno Januar 2, 2004 Opozori Objavljeno Januar 2, 2004 maxxi: Mogoče pa nisi opazu, da sem to napisala preden sva se šla vozit. :P Sicer pa lahko delim moje občutke z vami: :D :OK: :kva2: :yea1: ŠE, ŠE, ŠE!!!
Dr. _MAXXI_ Objavljeno Januar 2, 2004 Opozori Objavljeno Januar 2, 2004 Sicer pa lahko delim moje občutke z vami: :D :OK: :kva2: :yea1: ŠE, ŠE, ŠE!!! Sm zdele opazu kdaj is napisala :D ..... Sicer ma pa zanima ena stvar ..... katere občutke bi ti delila z nami .... sam une na dveh kolesih al še katere druge ???? :naughty: :lol1: sej veš da te hecam :rolleyes: :004 Pa ta ŠE ŠE ŠE ne tko naglas da si nebo še kdo kej mislu :lol1:
gizmOkak Objavljeno Januar 2, 2004 Opozori Objavljeno Januar 2, 2004 SREČNOkadarkoli in kjerkoli že boste P.S. Z duhcem sva včeri nrdila neki novoletnih kilometrov.....super, sam mal mrez je v prste in mal burja na bok meče :yea2:
Thundercat Objavljeno Januar 3, 2004 Opozori Objavljeno Januar 3, 2004 srečno pa zdravo leto vsem primorcem in tistim ki živimo na mejah te pokrajine..... :OK:
Sanda7 Objavljeno Januar 3, 2004 Opozori Objavljeno Januar 3, 2004 Jaz tud želim vsem zdravja,sreče in vožnje z motorjem,..............................................................................................
MOTOVILC Objavljeno Januar 5, 2004 Opozori Objavljeno Januar 5, 2004 Ekkola! 13.1.2004 Pa pridem na obisk k našim obalnim motomarsovcem! :wacko: V Valdoltri, bom namreč ne vem še koliko časa, rekonstruirali al pa poštukali mi bodo namreč kolenske ligamente -LCA :(. tako da bom ene par mesecev preživel na berglah. :P
Vale Objavljeno Januar 5, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Januar 5, 2004 Ekkola! 13.1.2004 Pa pridem na obisk k našim obalnim motomarsovcem! :wacko: V Valdoltri, bom namreč ne vem še koliko časa, rekonstruirali al pa poštukali mi bodo namreč kolenske ligamente -LCA :(. tako da bom ene par mesecev preživel na berglah. :P A to pomeni, da te lahko pridemo mal nervirat :naughty: :D
MOTOVILC Objavljeno Januar 5, 2004 Opozori Objavljeno Januar 5, 2004 Če ostanem nekaj dni noter, po moje ne bodo imeli nič proti. :?
Sanda7 Objavljeno Januar 6, 2004 Opozori Objavljeno Januar 6, 2004 Ti se sam fajn pocajtej,da ne bo AT trpela
Thundercat Objavljeno Januar 6, 2004 Opozori Objavljeno Januar 6, 2004 Če ostanem nekaj dni noter, po moje ne bodo imeli nič proti. :? fajn se pocajti...držimo pesti da boš kot nov po posegu.... :OK: :OK:
MOTOVILC Objavljeno Januar 7, 2004 Opozori Objavljeno Januar 7, 2004 Ti se sam fajn pocajtej,da ne bo AT trpela :yea2: vse v imenu dobrega- boljšega endura, da se bomo lahko preganjali po off-poteh :yea2: malo bl sigurno ! ena novica direkt skozi okno, v Sežani sneži
Thundercat Objavljeno Januar 7, 2004 Opozori Objavljeno Januar 7, 2004 ena novica direkt skozi okno, v Sežani sneži tudi v postojni je malo zamelo...ampak trenutno ne sneži več....ga pa je do kolen...če poklekneš.... :D
Sanda7 Objavljeno Januar 9, 2004 Opozori Objavljeno Januar 9, 2004 A gre gdo v nedeljo 11.1 v GO na moto srečanje,več mate v moto dogodki
Dr. _MAXXI_ Objavljeno Januar 9, 2004 Opozori Objavljeno Januar 9, 2004 A gre gdo v nedeljo 11.1 v GO na moto srečanje,več mate v moto dogodki Mene ful mika sam nevem kako bo vreme..... kaj pati ?
superblackbird Objavljeno Januar 10, 2004 Opozori Objavljeno Januar 10, 2004 A gre gdo v nedeljo 11.1 v GO na moto srečanje,več mate v moto dogodki Gremo, gremo, gremooo. Js zagotovo.
punK Objavljeno Januar 10, 2004 Opozori Objavljeno Januar 10, 2004 malo kasno, zaradi kurč... gripe!! :xx: banda primorska!!! srečnega, zdravga in uspešnega!!!! pa ogromno užitkarskih kilometrov v novi prihajajoči sezoni!!!! :D :D :P
Sanda7 Objavljeno Januar 10, 2004 Opozori Objavljeno Januar 10, 2004 Jaz se bom šla jutr furat sam ne vem če bom v GO že ob 10h,baje bo na primorskem okol 10 stopin :OK:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se