MINY Objavljeno Februar 3, 2013 Deli Objavljeno Februar 3, 2013 (popravljeno) jst sm nabavu te ponaredke plastik in so zelo dobre, vse je pasal tko kot je treba, prevozu sm z njimi 8.000km pa niso tud mal popokale, edino kar se mi je zgodl je to da so spodnje plastike mal premal toplotno zaščitene in jih je mal stopil,ampak sm zdj nadomestu z originalnimi in je vse ok tak pa zgleda motor Popravljeno Februar 3, 2013. Popravil MINY Demon, GDII, DXR16 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hytech Objavljeno Februar 3, 2013 Deli Objavljeno Februar 3, 2013 Lepo zgleda! Drgač pa povit kolektor pa cev pa bi pomojem morala plastika cela oz nedeformirana ostat, aja pa še uno samolepilno temp. folijo-zaščito lahka nalimaš znotri plastik. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MINY Objavljeno Februar 3, 2013 Deli Objavljeno Februar 3, 2013 Lepo zgleda! Drgač pa povit kolektor pa cev pa bi pomojem morala plastika cela oz nedeformirana ostat, aja pa še uno samolepilno temp. folijo-zaščito lahka nalimaš znotri plastik. sj zdj sm te stopljene plastike dol pobral pa sm dal originalne na črno barvat pa še nalepke pridejo gor pol bo pa ok, bom pa še dodatno z folijo polepil da bo 100% ok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jemcek Objavljeno Februar 3, 2013 Deli Objavljeno Februar 3, 2013 če bi kdo žele iet obrnjeno prestavno shemo, imam doma eno ročko, s katero se obrne prestavljanje. menja se samo prestavna ročka (schalthebel), tačke ostanejo original. paše na 1000rr 04-07, več info na PM. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MINY Objavljeno Februar 3, 2013 Deli Objavljeno Februar 3, 2013 sem pozabu vprašat. če mogoče kdo ve, za CBR 1000RR 2007 , če odstraniš katalizator, se pojavijo kake težave? neki sem slišal da se baje v prostem teku ugaša ? se da te napake kako odpravit ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hytech Objavljeno Februar 3, 2013 Deli Objavljeno Februar 3, 2013 PC je pomojem rešitev. PC-power commander Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MINY Objavljeno Februar 3, 2013 Deli Objavljeno Februar 3, 2013 aha power commander, zanimivo, no sj ubistvu se men ne gre neki da bi na moči pa pridobil , itak je dost močna, gre se mi bolj glede zvoka akrapoviča, ker tud brez dušilca ni neki glasen..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hytech Objavljeno Februar 3, 2013 Deli Objavljeno Februar 3, 2013 Ja glede na ceno afm kolektorja, je tak poseg z odstranitvijo kata še "najceneje",ker se ne gre za pridobitev moči, čeprav mogoče se bo pa vseeno kaj poznalo na moči Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MINY Objavljeno Februar 3, 2013 Deli Objavljeno Februar 3, 2013 ja sj zato ker bi blo to ceneje sem pomislu na to da bi ga odstranu, sam na servisu mi sploh ne znajo povedat če bi bile z odstranitvijo kakšne težave.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hytech Objavljeno Februar 3, 2013 Deli Objavljeno Februar 3, 2013 (popravljeno) A to si na ASu vprašal? Jst mislm,da jo bo fleširal,ker je ecu narejen za kat on, razen če ma tko kot pri avtu obd2,da sam prilagodi sam resetirat treba ecu... AJA pa zdle sm se spomnu,da sem jst na horneti 08 hotu menjat komplet pa je Gašpr reku,da bo obvezno treba dat pc gor če ne bo štala! Popravljeno Februar 3, 2013. Popravil Hytech Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MINY Objavljeno Februar 3, 2013 Deli Objavljeno Februar 3, 2013 vprašal sem enga kolega k na ASu dela no sj to sm tud jst mislu, pač flash ecu-ja in ne bi smel bit napak, Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hytech Objavljeno Februar 3, 2013 Deli Objavljeno Februar 3, 2013 Mam občutek glede na izkušnje z as-si haha, da kar se stock stvari tiče še vejo,kar je pa korak dlje je pa konc... Če po flashu ne bo good,daš pa pc gor pa je Pa dej še prej vprašaj Tomaža ali Nevo okol tega, pomojem bosta onadva ziher vedla kaj bo če bo... pa srečno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MINY Objavljeno Februar 3, 2013 Deli Objavljeno Februar 3, 2013 ja to je tud dobra ideja da grem do Elise, al pa mal naprej do Jermana hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Demon Objavljeno Februar 4, 2013 Deli Objavljeno Februar 4, 2013 sem pozabu vprašat. če mogoče kdo ve, za CBR 1000RR 2007 , če odstraniš katalizator, se pojavijo kake težave? neki sem slišal da se baje v prostem teku ugaša ? se da te napake kako odpravit ? Jaz sem na 08 modelu zamenjal izpuh. Kolektor je ostal original, lonec z katalizatorjem pa sem zamenjal. Brez kakršnihkoli težav z vžiganjem ali ugašanjem motorja, brez PowerCommanderja, brez kakršnekoli predelave. Auspuh original dol, novi gor, obrneš ključ, štartaš, pelješ! DXR16 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jemcek Objavljeno Februar 4, 2013 Deli Objavljeno Februar 4, 2013 sem še enkrat prebral vprašnje in vidim da sem napačno prebral in vidim da je vprašanje katalizator ne stabilizator , ker sem post vseeno že napisal naj ostane, če koga zanima, ker sem nekoč brskal po teh temah: 1) odstranitev servo motorja pri izpuhu, brez da ti javlja napako na števcu http://www.1000rr.net/forums/showthread.php?t=70406&highlight=pdfruth 2) tole je pa nekaj na temo HESD, če želiš menjati s kakšnim drugim oz. obstaja tudi tema, morda je celo znotraj zgornje, kjer lahko HESD krimiliš ročno. torej ne tako kot je serijsko, ko je vezano na hitrost (hitreje greš, bolj trd deluje stabilizator) ampak lahko kar z zunanjim potenciometrom nastaviš želeno trdoto ne glede na hitrost. http://www.1000rr.net/forums/showthread.php?t=9989 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dore Objavljeno Marec 17, 2013 Deli Objavljeno Marec 17, 2013 Živjo. Vžigalne svečke NGK IMR9C-9HES Laser Iridium original za CBR 1000 od letnika 2004 do 2007 prodam po "sindikalni" ceni oz.po dogovoru. Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
paris2 Objavljeno Marec 21, 2013 Deli Objavljeno Marec 21, 2013 Letošnja barva je pa tut k slovenska zastav: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
matkoR1 Objavljeno April 16, 2013 Deli Objavljeno April 16, 2013 Kolk je cena original sprednjih disk ploščič, pa kje jih kupujete ? (CBR 1000 2005) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
XRV freak Objavljeno April 17, 2013 Deli Objavljeno April 17, 2013 Jaz jih TULE kupujem po 44 EUR, dosedaj najcenejša varianta. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
paris2 Objavljeno April 24, 2013 Deli Objavljeno April 24, 2013 Kot za info če bo koga zanimal smo nardil ene par nosilcev za Givi kovček in ploščo. Zajebancije je kar bilo. Testirali smo tudi uspešno. Enim je praktično drugim pa češko. Sam to uporabljam predvsem na potovanju v dvoje. RobiRoberto, Cartman in DXR16 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andrep967 Objavljeno April 27, 2013 Deli Objavljeno April 27, 2013 Kot za info če bo koga zanimal smo nardil ene par nosilcev za Givi kovček in ploščo. Zajebancije je kar bilo. Testirali smo tudi uspešno. Enim je praktično drugim pa češko. Sam to uporabljam predvsem na potovanju v dvoje. Kje si kupil podaljške tačk za sopotnika? Hvala! Tak nosilec že imam, verjetno kupljen od tebe sem že tud posredoval tvojo telefonsko. Nosilec se super obnese Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno April 28, 2013 Deli Objavljeno April 28, 2013 Ali delate tudi nosilce za GSXR 1000 k8? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bagio Objavljeno April 28, 2013 Deli Objavljeno April 28, 2013 Ali delate tudi nosilce za GSXR 1000 k8? Demon 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hytech Objavljeno April 28, 2013 Deli Objavljeno April 28, 2013 Ali delate tudi nosilce za GSXR 1000 k8? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Junij 11, 2013 Deli Objavljeno Junij 11, 2013 Aj kej nouga? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se