miha Objavljeno September 30, 2007 Opozori Objavljeno September 30, 2007 pa slipper clutch kaj pa je to???
Stric Burek Objavljeno September 30, 2007 Opozori Objavljeno September 30, 2007 zdrsljiva sklopka, da ko prestavljaš v visokih obratih v nižje prestave da ti ne blokira kolesa...
R1FREAK Objavljeno September 30, 2007 Opozori Objavljeno September 30, 2007 Nekak sem se navado, po 2 dneh mi zgleda ubijalsko dobra(belo-crna).
firebladeX Objavljeno Oktober 1, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2007 Lepa mrcina, zvesta liniji stare dobre 954.
antares Objavljeno Oktober 2, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2007 Čokat rep nove CBR in krajši nos naj bi bili posledica želje tehnikov po še večji centralizaciji teže; na "previsih" je tako manj teže. Zaradi tega motocikel izgleda krjaši kot je v senici. Medosna razdalja je glede na predhodnika celo povečana za 3mm na 1405mm. Zaradi porazdelitve teže je rezervoar za gorivo nameščen nižje v okvir. Honda je svoji zastavonoši namenila cel kup najnovejše tehnologije; od anti-lock brakes, povratek slavi tudi bolj kompakten HESD (electronic damper), ko tudi IACV (Idle air control valve) katere delovanje se dopolnjuje s zdrsljivo sklopko. Ter seveda končna poslastica pri nadzoru trakcije-Ignition Interrupt Control.
misty Objavljeno Oktober 2, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2007 vse to in še več v suhoparnem press releasu ;)
antares Objavljeno Oktober 2, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2007 brez doplačila so med drugimi barvami tudi kombinacije: rdeče/črna; črna/srebrna; rumena/črna; temno rdeča/srebrna
antares Objavljeno Oktober 2, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2007 Srebrno-črna varianta bo proizvedena v omejeni seriji 500 motociklov; doplačilo za to barvo bo cca. 200Euro.
P182 Objavljeno Oktober 2, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2007 brez doplačila so med drugimi barvami tudi kombinacije: rdeče/črna; črna/srebrna; rumena/črna; temno rdeča/srebrna tole so barvne kombinacije za ameriški trg, črno bojo izdelali v omejeni seriji 300 kosov
antares Objavljeno Oktober 2, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2007 za Ameriški trg !! sem vzel za gotovo, da tukajšnje članstvo tudi razume vsebine vseh linkov, ki jih tako rado popa sem noter, da ne omenjamo naslove revij, ki jih 'prebira'.
antares Objavljeno Oktober 3, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2007 (popravljeno) Še barvne variante drugih trgov. :kva2: :OK: :photo: :photo: :photo: :OK: :kva2: Popravljeno Oktober 3, 2007. Popravil antares
cb1300 Objavljeno Oktober 3, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2007 bemtiš, bo treba spet nazaj na 1000ko it :winkiss:
antares Objavljeno Oktober 3, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2007 (popravljeno) Obe rdeči barvi sta si različni; rdeča je Winning red, temno višnjeva pa Candy Glory red. Obe v kombinaciji z grafitno črno. Potem je še cela črna; Graphite Black in belo-črna Pearl Sunbeam White v kombinaciji z grafitno črno seveda. Popravljeno Oktober 3, 2007. Popravil antares
antares Objavljeno Oktober 3, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2007 Baterija ima 7 AH (prej 10AH), v primerjavi s prejšnjo ima 1kg ter je precej manjša; spremenjen je starter in motorček zaganjanja, zaradi česar je manjša absorbcija toka.
antares Objavljeno Oktober 3, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2007 Zanimivi optional: - sedež za voznika s polnitvijo iz posebnih elastomerov; zagotavlja udobje za dolge proge. - komponente iz ogljikovih vlaken; zadnji blatnik, sprednji blatnik (ki ščiti tudi cevi pod vilico) in dekorativne obloge za carter (aplikacija na alternator in sklopko). -steklo fume; višje za 3cm (zaščita pred vetrom in bolj agresiven izgled) Gume so radialne Bridgestone Battlax BT015 ali Dunlop Sportmax Qualifier. Platišča so izdelana s tlačno fuzijo in imajo alveolarni presek; prednje platišče ima 0,24 kg manj teže, zadnje pa celih 0,31kg manj. Zadnja lahka vilica vključuje Unit Pro-Link, ki je bila tako uspešno preizkušena na zmagovalni RC211V; tako je okvir povsem odvojen od udarcev in mehanskih obremenitev. Okvir ima po novem namesto 9 delov samo 4; lažji je za 2,5kg. In tako naprej.Kdor si jo bo kupil, bo lahko na polno užival v zadnji dirkalno-cestni tehniki. Antares
hector Objavljeno Oktober 3, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2007 Srebrno-črna varianta bo proizvedena v omejeni seriji 500 motociklov; doplačilo za to barvo bo cca. 200Euro. ..a nisi malo zamešal? Meni bolj ta deluje srebrno-črna, "tvoja" pa belo-črna.... ...no, manjka še rumena:
antares Objavljeno Oktober 4, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2007 (popravljeno) ..a nisi malo zamešal? Meni bolj ta deluje srebrno-črna, "tvoja" pa belo-črna.... ...no, manjka še rumena: Rumeno sem ze bil nalepil, poglej malo bolje (premajhna resolucija ekrana, pomakni drsnik spodaj v levo). Eno je evropska crno-bela drugo pa ameriska srebrno-crna. (je ze P182 to napisal) In sedaj se 200USD drazja verzija v omejeni seriji Metallic Gray. Popravljeno Oktober 4, 2007. Popravil antares
antares Objavljeno Oktober 4, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2007 (popravljeno) Ko sem pisal o opcijah sem omenil tudi carbon aplikacije; no, tukaj je slika, kako to izgleda. Popravljeno Oktober 4, 2007. Popravil antares
m@dness Objavljeno Oktober 4, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2007 :headbang: zakaj morjo američani skoz bit nekaj xtra.. kolko lepše zgleda njihova črna od naše (dekli motorja so prav :SS ) pa ne samo črni, nobeni ne pašejo toti bakreni dekli :angry:
TinaRR Objavljeno Oktober 4, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2007 Motor mi je vedno bolj všeč, še poseba črno bela kombinacija :OK:
žeks Objavljeno Oktober 6, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2007 mi je ratala že všeč :naughty: :naughty:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se