miha Objavljeno Oktober 6, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2007 sej men je tut sam una biker77 verzija :naughty:
biker77 Objavljeno Oktober 6, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2007 sej men je tut sam una biker77 verzija :naughty: kaka je pa to?? aja una k bejzbol kij s sabo prneseš :naughty:
miha Objavljeno Oktober 6, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2007 (popravljeno) kaka je pa to??aja una k bejzbol kij s sabo prneseš :naughty: da da :naughty: bejzbol palica vračunana v ceno Popravljeno Oktober 6, 2007. Popravil miha
Python Objavljeno Oktober 7, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2007 Ravno zdajle sem ugotovil da so prednji del kopirali od TVR Sagaris :whistle:
Stric Burek Objavljeno Oktober 7, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2007 Ravno zdajle sem ugotovil da so prednji del kopirali od TVR Sagaris :whistle: Samo da na Sagarisu dejansko zgleda hudo: :worship:
Brdaus Objavljeno Oktober 7, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2007 :hmm: A jest prou vidim, da nimajo več hidravlične sklopke, ampak spet na zajlo????
2384nsdf83 Objavljeno Oktober 7, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2007 :hmm: A jest prou vidim, da nimajo več hidravlične sklopke, ampak spet na zajlo???? Da. Boljši feedback baje, in manj cukanja.
2384nsdf83 Objavljeno Oktober 7, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2007 brum brum, kako zgleda v živo Men je v živo ful lep. Ampak, jaz sem sucker za mehek dizajn.
Brdaus Objavljeno Oktober 7, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2007 Da. Boljši feedback baje, in manj cukanja. Pametno... men je bla tut boljša na zajlo :blush:
ICE_MAN Objavljeno Oktober 19, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2007 Na avtonetu sem zasledil par prov smešno poceni Hond. Pa me zanima kakšna je '2004' 1000rr za peljat. Kakšna je poraba goriva, olja so bile kakšne napake, hibe... Kakšna je napram konkurenci gsx1000r, zx10r, r1? Za naslednji motor iščem čim bolj agresivno brutalno mašino in obenem da bi bila šasija čim bolj vodljiva. S časom bi seveda motor dogradil s PowerCommanderjem + K&N filtrom in drugim izpušnim loncem.
Stric Burek Objavljeno Oktober 19, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2007 Na avtonetu sem zasledil par prov smešno poceni Hond. Pa me zanima kakšna je '2004' 1000rr za peljat. Kakšna je poraba goriva, olja so bile kakšne napake, hibe... Kakšna je napram konkurenci gsx1000r, zx10r, r1? Za naslednji motor iščem čim bolj agresivno brutalno mašino in obenem da bi bila šasija čim bolj vodljiva. S časom bi seveda motor dogradil s PowerCommanderjem + K&N filtrom in drugim izpušnim loncem. Kokr jest vem ima CBR najbolj uglajen agregat, Ninja pa najmanj.
Brdaus Objavljeno Oktober 19, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2007 Pa ne boš no tega kupoval :fredy: :fredy: :fredy: Sem ti že stokrat reku da kup Buso...pa ne glej teh moperlov... :D Tako je... da ne boš kupoval drvarnce :D :D :D :D No ja... je kar kulturna za furat, vleče kot traktor (zvezno), na dirkališču morš pa kako malenkost požret. Več se mi pa ne da pisat. Probaj kako testno dobit, pa si na lastnem zapestju prepričaj .)
ICE_MAN Objavljeno Oktober 19, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2007 Pa ne boš no tega kupoval :fredy: :fredy: :fredy: Sem ti že stokrat reku da kup Buso...pa ne glej teh moperlov... :D Jah kurc rablene so pocen, vem pa da to je pozerski motor. Sj pol k ulupš bi dober fighter ratov.
Aless Objavljeno Oktober 19, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2007 kolega ma 2004 rrko...pa ma akrapovicev lonec pa zdaj je dal sportne filtre....zdaj ga pa zanima kolko so kaj powercommanderji ter kerga se splaca dat gor
Brdaus Objavljeno Oktober 19, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2007 kolega ma 2004 rrko...pa ma akrapovicev lonec pa zdaj je dal sportne filtre....zdaj ga pa zanima kolko so kaj powercommanderji ter kerga se splaca dat gor Jest bi na njegovem mestu investiral v komplet Akrapo krivine ;) PS: na Commanrder-je se pa ŠE ne spoznam :blush:
MarduK Objavljeno Oktober 20, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2007 (popravljeno) Jah kurc rablene so pocen, vem pa da to je pozerski motor. Sj pol k ulupš bi dober fighter ratov. Fighter iz tega sigurno ne. Mislim, da kombinacija ubogega mini geštelčka, motornih blokov od BCS-ke in Zetorjeve armaturke tudi pod razno ne bi bila dobra... :whistle: kolega ma 2004 rrko...pa ma akrapovicev lonec pa zdaj je dal sportne filtre....zdaj ga pa zanima kolko so kaj powercommanderji ter kerga se splaca dat gor Kerga se splača dat gor? Mislim, da za 1000rr-ko sploh ne obstaja drug kot tisti z USB priključkom (verzija III), ki ga lahko priklopiš na PC in naložiš poljubno mapo glede na modifikacije na motorju. Najceneje bo, če nabavi preko e-Baya (okoli 300 ojrov iz Nemčije in skoraj pol ceneje v USA), pri nas pa pri Nitro, vendar je tudi neprimerno dražji (vsaj bil je s svojimi astronomskimi maržami) Popravljeno Oktober 20, 2007. Popravil MarduK
antares Objavljeno Oktober 20, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2007 Še en kompresor navije in bo zažigal.
Aless Objavljeno Oktober 20, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2007 Jest bi na njegovem mestu investiral v komplet Akrapo krivine ;) PS: na Commanrder-je se pa ŠE ne spoznam :blush: je mel namen...vendar bi potem mogo se lonec menjat(ze ma akrapo lonec),ker ta ne pase na krivine Fighter iz tega sigurno ne. Mislim, da kombinacija ubogega mini geštelčka, motornih blokov od BCS-ke in Zetorjeve armaturke tudi pod razno ne bi bila dobra... :whistle: Kerga se splača dat gor? Mislim, da za 1000rr-ko sploh ne obstaja drug kot tisti z USB priključkom (verzija III), ki ga lahko priklopiš na PC in naložiš poljubno mapo glede na modifikacije na motorju. Najceneje bo, če nabavi preko e-Baya (okoli 300 ojrov iz Nemčije in skoraj pol ceneje v USA), pri nas pa pri Nitro, vendar je tudi neprimerno dražji (vsaj bil je s svojimi astronomskimi maržami) mas mogoc kaksen link kje,...da mu posreduje naprej
rude Objavljeno Oktober 20, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2007 kolega ma 2004 rrko...pa ma akrapovicev lonec pa zdaj je dal sportne filtre....zdaj ga pa zanima kolko so kaj powercommanderji ter kerga se splaca dat gor Za Powercommander vprašaj pri Čarmanu. Cena je ugodna pa še moč na zadnjem kolesu ti lahko na dynotu izmeri. :OK:
Aless Objavljeno Oktober 20, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2007 Za Powercommander vprašaj pri Čarmanu. Cena je ugodna pa še moč na zadnjem kolesu ti lahko na dynotu izmeri. :OK: hvala
Brdaus Objavljeno Oktober 24, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2007 kdaj bodo testi cbr-e 08 Mene tut to zanima. Če slučajno kdo tole bere, pa jo bo imel v bližnji prihodnosti priložnost preizkusit in o tem napisat članek, naj naredi še primerjavo z letnikom 07 (zanima me predvsem sprememba geometrije :blush: )
antares Objavljeno Oktober 24, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2007 Mene tut to zanima. Če slučajno kdo tole bere, pa jo bo imel v bližnji prihodnosti priložnost preizkusit in o tem napisat članek, naj naredi še primerjavo z letnikom 07 (zanima me predvsem sprememba geometrije :blush: ) Jaz jo bom preizkusil, ko bo prišla na Italijanski trg; sem že dogovorjen. Samo primerjati s prejšnjim modelom je pa ne bom mogel, ker ga nisem vozil. Antares
Brdaus Objavljeno Oktober 24, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2007 Jaz jo bom preizkusil, ko bo prišla na Italijanski trg; sem že dogovorjen.Samo primerjati s prejšnjim modelom je pa ne bom mogel, ker ga nisem vozil. Antares Sm bolj mislil na tehnične podatle .) Sej veš: 2 stolpca, v enem podatki za staro, v drugem za novo :)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se