Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
pritisni tipko SEL in jo drži 1sec., nato pritiskaj tipko RESET da nastaviš števec na željene obrate

in na koncu še enkrat tipka SEL :)

ne gre :(

Objavljeno

uff... sem malce slabo prebral v navodilih :P , pritisni tipko SEL daj kontakt in drži tipko dokler števec ne naredi celega kroga

nato začni s tipko RESET :)

Objavljeno
Bi znak kdo povedat kako se nastela pri katerih obratih se ti vklopi una lučka REV? Imam model 2006.

pritisni tipko SEL daj kontakt in drži tipko dokler števec ne naredi celega kroga

nato začni s tipko RESET :)

a ma to CBR 600RR tudi za naštelat :hmm:

Objavljeno

1000RR prva pošiljka je že v Kopru :naughty:

V enem tednu bojo po salonih.

Objavljeno

sedel na njej in jo ogledoval v Padovi...hmmm se mi zdi da je kvaliteta izdelave močno padla pri Hondi,...da o dizajnu ki je katastrofalen ne govorim :closedeyes:

Objavljeno

Kot kaže ima zmaga Ducatija v MotoGP res vpliv.. Ne, da Honda in ostali stremijo, da bi se jim približali in bili čim bolj podobni samo tam, očitno so to prakso prenesli tudi na serijske motocikle :evilgrin: :evilgrin:

Senisemmogelzadržat! Brezzamereimamtudijazrajeducatijakothondo :D

Objavljeno
sedel na njej in jo ogledoval v Padovi...hmmm se mi zdi da je kvaliteta izdelave močno padla pri Hondi,...da o dizajnu ki je katastrofalen ne govorim :closedeyes:

Izdajavc :krneki:

Še se ti bo po Hondi kolcal :P

Objavljeno

meni je pa v živo (Padova) še lepša, kot na slikah. Posebej ta mi je šmekala:

post-129-1200848778_thumb.jpg

grrrrrrrr.....

Objavljeno

Mene tud v živo precej prepriča...

10ka pa razočara :krneki:

Objavljeno
Mene tud v živo precej prepriča...

10ka pa razočara :krneki:

Se ful strinjam s tabo :)

Lepa je cbr-a v živo sploh bordo rdeča. Med tem ko je ninja spredaj ogabna - no zadaj še nekako zgleda...

LP Rok

Objavljeno
Se ful strinjam s tabo :)

Lepa je cbr-a v živo sploh bordo rdeča. Med tem ko je ninja spredaj ogabna - no zadaj še nekako zgleda...

LP Rok

Tud Hulk Hogan ni lep... ma pa druge "kvalitete" :evilgrin:

Objavljeno

Tele se pa ne bi branil :whistle: :rolleyes:

Objavljeno
SBK izvedba :photo:

Hm........brez besed :worship: :worship: A to je pa nov Akrapovičev logo, al kako??

Objavljeno
SBK izvedba :photo:

Mama mia :wub:

Objavljeno

Hola!

včeraj zvečer imel priliko zadevo pogledat v živo in moram priznat, kakor mi je bila na slikah prav grda, je v živo veliko lepša: majhen, vitek, fletn, prav cortkan motorček; sedež za sopotnika je zgolj "narisan", IMHO v praksi čist neuporaben (razen za "kafić dirkaće"), kar pa štejem v plus, instrumenti so mi veliko veliko lepši, tud sedim na njej velliko bolje kot na 2007 "tankerju" :) dokaj majhen in kr lep (serijski) dimnik se mi zdi taboljši med tisočaki, (zlasti če ga primerjam z GSX-R 1000 K7 (serijsko) žalostjo), žal pa ne vem kakšen ma glas...

po drugi strani je pa še vedno mal preveč "tumpasta" spredaj, zadnja kombinacija luč za tablico/"strehca"/žmigavci je čista katastrofa: ZARES grdo, pa niti tko zlo enostavno ne gre dol, je treba razdret cel zadek; zgrešena se mi zdi tud kontrola olja s palčko namesto okenca, sicer zelo lepim in preglednim instrumentom pa bi lahko dodali še prikaz prestave in lap-timer

all in all, na zunaj se plusi in minusi kr izenačijo, treba sprobat še kako se pelje :)

Objavljeno
...treba sprobat še kako se pelje :)

baje odlično KLIK

dere se pa tut kar vredu

Objavljeno (popravljeno)

Tale sbk je pa res lepa...tu se prav vidi da so zgrešli luči na 2008. Brez njih je bomba

// ja, to je nov akrapo logo. poglej na njihovi strani

Popravljeno . Popravil R1FREAK

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!