_OKI_ Objavljeno April 28, 2004 Deli Objavljeno April 28, 2004 ' date='28 Apr 2004 @ 13:13'] Pa gre kaj bol skuter? :rolleyes: nisem še probal končne pa to. Sem se vozil 50, ker drugač preveč žere :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_jezus_ Objavljeno April 29, 2004 Deli Objavljeno April 29, 2004 Zanimivo tole z ZXom.. Jaz ga moram jutri pobrusit, pa ga na crno postrihat spet, ker je ze malo belo ratalo. @OKI, tista kao kevlar vlakna na dusilcu grejo dol? Pa znak od zxa? :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno April 29, 2004 Deli Objavljeno April 29, 2004 @OKI, tista kao kevlar vlakna na dusilcu grejo dol? Pa znak od zxa? :) Gre ja :) Neta pa samo ven zvrtas in je to to... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LUCiNhO Objavljeno April 29, 2004 Deli Objavljeno April 29, 2004 Jaz sem si pa včeraj kupo zx-a samo še ni skuter nastavljen :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
x_darc Objavljeno April 29, 2004 Deli Objavljeno April 29, 2004 Treba ga bo nastavit ja :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_jezus_ Objavljeno April 29, 2004 Deli Objavljeno April 29, 2004 @Roba, kako pa potem tisti kevlar dol poberes? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno April 29, 2004 Deli Objavljeno April 29, 2004 @Roba, kako pa potem tisti kevlar dol poberes? Tam ko je skupaj zalepljen ga samo na robu z nozom zahaklaj pa bo slo dol Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_jezus_ Objavljeno April 29, 2004 Deli Objavljeno April 29, 2004 Aha, torej se vbistvu to stvar da nazaj nataknit nazaj ce ga zalepis potem? Bom jutri se igral malo :) Hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_OKI_ Objavljeno April 29, 2004 Deli Objavljeno April 29, 2004 Aha, torej se vbistvu to stvar da nazaj nataknit nazaj ce ga zalepis potem? Bom jutri se igral malo :) Hvala Neboš tega več nazaj dobil :) Jaz sem se jeb*l ko norc da sem dol dobil. Zgleda da je od temp. tolk se gor prilimalo da je šlo stežka dol. Sem mogo po trakih dol trgat. Tak da če se odločiš da boš dol vtrgal, ni več rešitve potem <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_jezus_ Objavljeno April 29, 2004 Deli Objavljeno April 29, 2004 Ah kurc pol :) Ce bo avspuh crn, ne pase srebrn dusilc.. Bo kr ostalo pol gor, hehe.. upam da ne bo grdo ko bom zx znacko snel dol.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno April 29, 2004 Deli Objavljeno April 29, 2004 Ko bos zacel 1x nebos mogel nic vec resit... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_jezus_ Objavljeno April 30, 2004 Deli Objavljeno April 30, 2004 Evo mene.. Tak je problem.. Na sliki se vidi tist obrocek, ki se vtakne na dusilc.. In tam ko se vtakne je luft.. Oz piha cez njega ven. Fora je v tem, ker sem tist obrocek spucal, tak da ni vec masti gor.. S cim tisto namazat? Aja pa kje pride tesnilo? Gor ga spolh nisem mel.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_OKI_ Objavljeno April 30, 2004 Deli Objavljeno April 30, 2004 Napako si naredo, ker sploh nebi rabil dol jemat tega. Ko si dušilec odšraufal bi moral prijat samo za njaga (za carbo nalepko) ter s njim tolčk v tla s tistimi tremi vijaki ki ven gledajo. Tako bi dobil ven vse skupaj .) Zdaj pač tega nazaj not nabij pa nebi smelo pihat nič Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_jezus_ Objavljeno April 30, 2004 Deli Objavljeno April 30, 2004 OKI, ta stvar sploh fiksirana ni bla.. To je samo ven padlo.. Zdaj sem stvar upam da resil.. Sel sem k mehankarju, ki mi je tist rob obrocka namazal z necim, nato pa not vtaknil.. Tak da sem zdaj prisraufal in zategnil da se posusi. NAredil sem se tesnilo ki ga sploh ni blo.. Zdej bo mel skutr cist drug zvok:\ Ker mi je prej fino ven pihalo tam.. Aja, samega dusilca nisem imel namena odpirat... Samo zarotiral sem, da se uni neti ne vidjo, ker sem odbil znak od ZXa stran.. Tak da je zdaj lepse.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_jezus_ Objavljeno Junij 23, 2004 Deli Objavljeno Junij 23, 2004 Ok, spet rabim pomoc... Zdej ko bojo pocitnice se bom lepo lotil rihtat avspuh... Najprej ga bom zbrusil, pol ga bom pa peljal v avtogalant (fabrka avspuhov) postrihat na njihovo pistolo lepo na crno spet... Mislim da bo pol mir za en cajt.. Pol je tu spet dusilc... Pri men je tak ze zjahan, da se cuti kako uhaja ven, ceprav je tesnilo.. Uhajat mi je zacel se spredaj, skoraj pri izpuhu na tistem robu, ko se tisti karbon not vsede in zdaj malo zaceja... Zato me zanima katera je tista masa za to zatesnit? Sem ze peljal enkrat k jersinu in mi je z necem namazal in se je lepo posusilo pa je blo ok... Tesnilo novo si bom sam naredu, kr ce bom cakal jersina bom dobil naslednje leto ga.. Skratka, zanima me katera je tista masa za zatesnit, da ne bom spet k njemu noso... hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
WiDo Objavljeno Junij 23, 2004 Deli Objavljeno Junij 23, 2004 To zatesn s temperaturnmu silikonom. To more delat .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_OKI_ Objavljeno Junij 23, 2004 Deli Objavljeno Junij 23, 2004 To zatesn s temperaturnmu silikonom. To more delat .) Tako ja, s hermetiko namaži <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
duke Objavljeno Junij 23, 2004 Deli Objavljeno Junij 23, 2004 ZX ima blokado zelo podobno tisti, ki je na spodnji sliki. Načeloma gre blokada ven tako, da vtakneš vanjo jekleno palico ali debel izvijač in malo pomigaš levodesnogordol, dokler ne poči zvar, kjer je blokada zapikana. Če je zvar predober, moraš pa z biaxom malo pobrusit, pa gre. ZX z blokado gre približno tako kot serijski ror. Več pač zaradi homologacije ne sme iti. V ZX-u ni kakšnih prekatov ali podobnega, kar bi se dalo ven vzeti. je pa na sredini izpuha konus, ki malo duši zvok. Če izpuh prerežeš in to pobereš ven, bo imela rezonanca večji volumen. Posledica je več moči v srednjih obratih in žal tudi večja glasnost. Vprašanje, če se to izplača. Razrezati izpuh ni problem, je pa problem lepo in točno nazaj zavariti. Lep pozdrav Duke Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krneki Objavljeno Junij 23, 2004 Deli Objavljeno Junij 23, 2004 A se lahko da Leovince Zx na nepredelan skuter? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janzevec Objavljeno Junij 23, 2004 Deli Objavljeno Junij 23, 2004 alo, kaj pred dusilcem je tui blokada???????? :? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
OverLorD Objavljeno Junij 23, 2004 Deli Objavljeno Junij 23, 2004 V ZX-u ni kakšnih prekatov ali podobnega, kar bi se dalo ven vzeti. je pa na sredini izpuha konus, ki malo duši zvok. Kaj so ti konusi mogoče trije :? :? , pa so tak približno čez pol lonca :? :cry: :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ciko Objavljeno Junij 23, 2004 Deli Objavljeno Junij 23, 2004 (popravljeno) janzevec misli to mene tud zanima, tu je ta del auspuha ko gre na dušilec, kaj ta krogec manjši noter je blokada tudi? :hmm: :? tam ko gre iz cilindra vem da je tisti lijak blokada, ampak tu zgleda tudi kot da je zožen premer, pa samo en taki zvar je :hmm: Popravljeno Junij 23, 2004. Popravil Ciko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_OKI_ Objavljeno Junij 23, 2004 Deli Objavljeno Junij 23, 2004 Kaj so ti konusi mogoče trije :? :? , pa so tak približno čez pol lonca :? :cry: :wacko: Duke je s tem mislil na tisto "satovje" ki sem ga jaz tud pred kratkim odstranil iz lonca. Poglej par strani nazaj so slike <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
OverLorD Objavljeno Junij 23, 2004 Deli Objavljeno Junij 23, 2004 UpS :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ciko Objavljeno Junij 23, 2004 Deli Objavljeno Junij 23, 2004 pardon, to je slika technigasa rs70 ko sem dal jaz gor :) zx ma samo tam ko gre iz cilindra zmanjšan FI :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se