Original-One Objavljeno September 23, 2007 Opozori Objavljeno September 23, 2007 Tudi na Movistar je Akrapo zakon, ga ima FricRR :grim Leovince na Hondi je kot Sava na Ferrariju :whistle: :evilgrin: :lol1: joke Zvok ma pa 600rr boljši z Leo, kot z Akr. Bolj rezek. Stvar okusa pač.
Matex_46 Objavljeno September 23, 2007 Opozori Objavljeno September 23, 2007 Zvok ma pa 600rr boljši z Leo, kot z Akr. Bolj rezek. Stvar okusa pač. :grim res je, vsi ostali, ki ste drugačnega mnenja nimate prav. :grim
reesko Objavljeno September 23, 2007 Opozori Objavljeno September 23, 2007 od nejca bivša se prav od matexa sedanja ma TOP zvok ;) zmer k se je nejc mim mene prpelu sm se ustrašu...ma uglavnm preveč hud zvok..nobenga akraplna na cbr ;)
Fric Objavljeno September 23, 2007 Opozori Objavljeno September 23, 2007 :grim res je, vsi ostali, ki ste drugačnega mnenja nimate prav. :grim ti še nisi slišu kko to tuli ko te prehiti muvistarka z tanovim akrapovičem (formula se lohk skrije hehe)
reesko Objavljeno September 23, 2007 Opozori Objavljeno September 23, 2007 ti še nisi slišu kko to tuli ko te prehiti muvistarka z tanovim akrapovičem (formula se lohk skrije hehe) a te je matex že kdaj prehitu? da bi vedu kakšn je zvok?
Fabo Objavljeno September 23, 2007 Opozori Objavljeno September 23, 2007 sm klicu na AS domžale... LeoVince bi s homologacijo in 10% popustom stal 405€ (namestitev je brezplačne) zvok je pa zelo všečen :Ptako da LeoVince prhajam! :D Pa ne to dajat na CBR 125...originalni izpuh predelaj in to je to...nima smisla da bi to dajal gor... ;)
Čamac Objavljeno September 23, 2007 Opozori Objavljeno September 23, 2007 Kawasaki - Akrapovič; Honda - LeoVince; Yamaha - Akrapovič ali Termigoni; Ducati -Termigoni; Suzuki - Yoshimura :yes:
_Fingi_ Objavljeno September 23, 2007 Opozori Objavljeno September 23, 2007 (popravljeno) Kawasaki - Akrapovič; Honda - LeoVince; Yamaha - Akrapovič ali TermigNoni; Ducati -TermigNoni; Suzuki - Yoshimura :winkiss: btw, yamaha pa termignoni? to pa še nisem videl :unsure: Popravljeno September 23, 2007. Popravil _Fingi_
reesko Objavljeno September 23, 2007 Opozori Objavljeno September 23, 2007 :winkiss: btw, yamaha pa termignoni? to pa še nisem videl :unsure: fingi za M1 še nisi slišu?
_Fingi_ Objavljeno September 23, 2007 Opozori Objavljeno September 23, 2007 fingi za M1 še nisi slišu? a ni to en model tompsona :whistle: :whistle: :whistle: joj, sploh nisem pomislil na rossija :blush: :blush: :blush:
reesko Objavljeno September 23, 2007 Opozori Objavljeno September 23, 2007 a ni to en model tompsona :whistle: :whistle: :whistle: joj, sploh nisem pomislil na rossija :blush: :blush: :blush: rossi :worship:
Stafuc Objavljeno September 23, 2007 Opozori Objavljeno September 23, 2007 rossi :worship: a dej se ze rosiju klanjas??
reesko Objavljeno September 23, 2007 Opozori Objavljeno September 23, 2007 a dej se ze rosiju klanjas?? že od skoz ;)
Stafuc Objavljeno September 23, 2007 Opozori Objavljeno September 23, 2007 že od skoz ;) zadnc si pa reku da za Marco Melandri navijas
reesko Objavljeno September 23, 2007 Opozori Objavljeno September 23, 2007 zadnc si pa reku da za Marco Melandri navijas to bo to ja.. pa off sva...dost :D
Stafuc Objavljeno September 23, 2007 Opozori Objavljeno September 23, 2007 to bo to ja.. pa off sva...dost :D to bo to ja
Matex_46 Objavljeno September 23, 2007 Opozori Objavljeno September 23, 2007 ti še nisi slišu kko to tuli ko te prehiti muvistarka z tanovim akrapovičem (formula se lohk skrije hehe) eh, sej akrapovič je gut, sam jači od Leota pa ni. Drugač pa je O-O že svoje povedu, stvar okusa.
k0ci Objavljeno September 23, 2007 Opozori Objavljeno September 23, 2007 ma čist odvisn je od mašine, suzukiju npr yoshimura ful lep zvok da, cbrki kot ste že ugotovil leo, kašnmu dučetu termignoni, r6ki prazen yamaha racing izpuh :worship: za ninjo pa niti ne vem, igor je kar ql, sam yoshi je še jači
Matex_46 Objavljeno September 23, 2007 Opozori Objavljeno September 23, 2007 (popravljeno) V Moto.SI-ju sm prebral, da vsi, ki imajo akrapoviča imajo majhne tiče: "novosti pri akrapoviču niso kaj preveč posebne, že zdaj se ve, da ga imajo le kratkotiči ljudje (primer: japonci na svojem kawasakiju)" poleg tega izrezka je bilo dodana še opomba "to ne velja za NeJkota in k0cija" - sm se kr začudu, k sm to prebral baje, daje akrapovič boljše težišče motorju, za razliko od LeoVincija, kjer mora bit izpuh na levi strani težji (vsaj 5kg), da ustvari pravo ravnotežje na motorju-------(to vem, ker sem poleg dobil navodilo, da morajo lastniki tega izpuha imeti svojo klobaso v desni hlačnici). naj me kdo popravi, če sem se kje zmotil :hmm: Popravljeno September 23, 2007. Popravil k0ci speedfighttuning 1
Čamac Objavljeno September 23, 2007 Opozori Objavljeno September 23, 2007 hahahaha uuuu matex s tem pa si zmagal :worship:
k0ci Objavljeno September 23, 2007 Opozori Objavljeno September 23, 2007 matex malo sem te popravil :D dodal sem besedo kjer, da se ve za kateri izpuh to velja
_Nejkooo_ Objavljeno September 23, 2007 Opozori Objavljeno September 23, 2007 (popravljeno) hahaha, fafex, naslednič boš občuto kake male tiče mamo tisti z akrapoti :D -- škoda da nisi tega že včeraj napisal, potem bi danes bolj težko hodo kaj šele sedel... hihi mater tale fafi pa si ga kar išče s takimi izjavami :D Popravljeno September 23, 2007. Popravil _Nejko_
Matex_46 Objavljeno September 23, 2007 Opozori Objavljeno September 23, 2007 matex malo sem te popravil :D dodal sem besedo kjer, da se ve za kateri izpuh to velja že kewl
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se