Skoči na vsebino

Honda CBR 125

Priporočene objave

Objavljeno
Gume ko na Frčiju...zato pa tudi hitro "tekalne površine" zmanjka.

in ko zmanjka .. malo počineš natleh :D

Objavljeno

tash :wub:

jst sm skor 100% da smo se ene 3x vidl v relaciji metlika-črnoml :yes: pred kakimi 6 mesci, jst sm biv z yamaho tzr prjatu pa z aprilio rs 125. smo si mahal ku zmešani, pa še na samoforju smo se vidl v metlik.

pol po prometni nesreči sm te pa vidu pred novomeško bolnišnico ko si prkerala hondo v senčko :yes: jst sm biv pa na berglah pred bolnco :(

pa ti si šla tut v bolnco, pa bla si oblečena v kombizonu (mislm da v sivem z grbo na hrbtu O:-) )

punce motoristke si vedno zapomnm ;)

Objavljeno
in ko zmanjka .. malo počineš natleh :D

Gospodicna kdaj greva pa midva ksn krog narest?

Objavljeno
eloww..

....

, važna je kvaliteta gum (obvezno menjej originalne gume) ,

...

A nimaš ti original gum gor?

Objavljeno
A nimaš ti original gum gor?

Ja sej zdej je pa ugotovila, da jih mora zamenjat, pa še race tačke gor :D .)

• 1 mesec pozneje...
Objavljeno

mene zanima če se da tole mašinco kej prerihtat? ker sem enga vidu k se je pelu 130 pa kr lepo zahec skor...

sm kokr sm vidu je to majhen motor se bi tak rekl... 4T in tak čuden zvok... gume ma pa ozke za znort isti shit k yamaha YBR 125ccm...gre 110 največ in je jajc navaden....

zanima me tudi kolk se to kej prodaja? ker na cest sem zdj prvo vidu pa videvam dost drugih motorjev,...sm tega je zelo malo... še več je yamah tdr125ccm ki je si cer za moje pojme odličen motor za "nežne" voznike...

do 110km je hitro noter...vzdržliv in že malo potegne na "večji" motor glede oblike....

se pa seveda vidi tudi cena za tak motor... spod 2200 evrov teško dobiš dobrega....

hvala za info.

prosim za odgovore

Objavljeno

Pozdravljen.

Sam sem lastnik Honde CBR 125 R, ki je sedaj tudi prodajam zaradi nakupa močnejšega motcikla ker dobim izpit do 25kw. Sam motor je sicer res dokaj majhen, ampak to naj te ne skrbi...sam sem velik 186cm in se prav tako lepo pelejem. Končna na ravnini če so dobri pogoji seže tudi do 130kmh (od 120 do 130 rabi kar veliko časa).......po rahlem hribčku navzdol pa tudi 140kmh (probano na avtocesti). Motor pije cca 3L na 100km. Je zelo vzdržlijiv in ni nobenega stroška za vzdrževanje. Če rabiš zvedet še kaj me lahko vprašaš tudi na PM.

PS: teh motorjev je na cesti kr veliko :)

Objavljeno
mene zanima če se da tole mašinco kej prerihtat? ker sem enga vidu k se je pelu 130 pa kr lepo zahec skor...

sm kokr sm vidu je to majhen motor se bi tak rekl... 4T in tak čuden zvok... gume ma pa ozke za znort isti shit k yamaha YBR 125ccm...gre 110 največ in je jajc navaden....

zanima me tudi kolk se to kej prodaja? ker na cest sem zdj prvo vidu pa videvam dost drugih motorjev,...sm tega je zelo malo... še več je yamah tdr125ccm ki je si cer za moje pojme odličen motor za "nežne" voznike...

do 110km je hitro noter...vzdržliv in že malo potegne na "večji" motor glede oblike....

se pa seveda vidi tudi cena za tak motor... spod 2200 evrov teško dobiš dobrega....

hvala za info.

prosim za odgovore

Za mašinco prerihtat gre preveč dnara za brezveze, zvok je res brez-vezn (ob mojmu pržganm motorju se je sploh ne sliš).

Prodaja se pa čist preveč in to samo zarad tega k piše na njej Honda CBR (zadnč sm zasledu podatk da so jih prodal 3000 v 1 letu).

Če bi folk pred nakupom probu ene 3 druge motorje tega res nebi kupu ker bi vidu da je en velk jajc.

Objavljeno (popravljeno)
Za mašinco prerihtat gre preveč dnara za brezveze, zvok je res brez-vezn (ob mojmu pržganm motorju se je sploh ne sliš).

Prodaja se pa čist preveč in to samo zarad tega k piše na njej Honda CBR (zadnč sm zasledu podatk da so jih prodal 3000 v 1 letu).

Če bi folk pred nakupom probu ene 3 druge motorje tega res nebi kupu ker bi vidu da je en velk jajc.

Bolša je honda kot tvoj XY jajc pa še grd je tvoj :) Prodaja se pa zato ker je poceni in zelo lahkoten za uprabo za začetnike...in tudi vzdrževanja skoraj da ni. Glede zvoka....morda se ga ne sliši ker tvoj verjetno prdi ko kaka drek pumpa :D

Popravljeno . Popravil TeJa
Objavljeno (popravljeno)

Blokada je pri cca 12.000 obratih. Po avtocesti iz logatca proti vrhniki sem peljal nekaj malega čez 140kmh in cca nekje med 11.000 in 11.500 obrati...tko da bi še šlo :)

Popravljeno . Popravil BloodyShadow
Objavljeno (popravljeno)

Punci, naredil zadnji del za tablico, nastavljiv po višini, možnost pospraviti tablico čisto notri :naughty:

Še koga mika??

untitled.jpg

slika009.jpg

All Rosfrai!!

:winkiss:

Popravljeno . Popravil HyperJack
Objavljeno

Spucane so ble tri strani nabijanja !!! Očitno bo potrebno začet s tisto metodo "takojšnji ban"... :headbang:

• 3 tedne pozneje...
Objavljeno

k je kdo tle na forumu črno cbrko 125 pa da je iz NM al pa okolica ?

• 4 tedne pozneje...
Objavljeno (popravljeno)

Punci naredil še nekaj dodatkov. Komplet na novo naredil tačke, original so katastrofalne: velike štoraste. Zdaj sem naredil mal bolj Racing varianto. Sicer, ni še vse dokončno, vendar večinoma je narejena, potrebno samo še kakšen stilski popravek narediti.

post-14902-1225825423_thumb.jpg

post-14902-1225825443_thumb.jpg

Popravljeno . Popravil HyperJack
Objavljeno

.)

post-14902-1225825987_thumb.jpg

Objavljeno
.)

Jaz bi tud take kul stvari mel. :worship: A bi hodu z mano? :winkiss: :evilgrin:

• 7 mesecev pozneje...
Objavljeno

A kdo ve ke bi se dal dobit sprednjo plastiko za cbr 125, pa tud druge dele. (kšna www stran) :)

LP

Objavljeno
A kdo ve ke bi se dal dobit sprednjo plastiko za cbr 125, pa tud druge dele. (kšna www stran) :)

LP

Jest mam še neki nalepk,... :whistle: če ti kej pomaga,..

Objavljeno
Jest mam še neki nalepk,... :whistle: če ti kej pomaga,..

Nah bolj rezervni deli, plastike pa to.

Objavljeno

Ta Honda je pretanka (v vseh pogledih), drugač je pa super za začetnike.

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno (popravljeno)

kupim org. izpuh za hondo cbr 125 če ga ma kdo pa nima kam z njim .)

Popravljeno . Popravil 666
  • 4 mesecev pozneje...
Objavljeno

Ta Honda je pretanka (v vseh pogledih), drugač je pa super za začetnike.

tvoja mama je pretanka:eek:

• Všeč mi je 3
Objavljeno

tvoja mama je pretanka:eek:

:D Kera kajla :worship:

Aja, mashina pravi, da je tvoja mami fleksarca :whistle:

Objavljeno

k je kdo tle na forumu črno cbrko 125 pa da je iz NM al pa okolica ?

ja jst sm iz okolice pa mam črno cbrko:D

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!