TASH Objavljeno Julij 21, 2008 Opozori Objavljeno Julij 21, 2008 Gume ko na Frčiju...zato pa tudi hitro "tekalne površine" zmanjka. in ko zmanjka .. malo počineš natleh :D
mfink Objavljeno Julij 21, 2008 Opozori Objavljeno Julij 21, 2008 tash :wub: jst sm skor 100% da smo se ene 3x vidl v relaciji metlika-črnoml :yes: pred kakimi 6 mesci, jst sm biv z yamaho tzr prjatu pa z aprilio rs 125. smo si mahal ku zmešani, pa še na samoforju smo se vidl v metlik. pol po prometni nesreči sm te pa vidu pred novomeško bolnišnico ko si prkerala hondo v senčko :yes: jst sm biv pa na berglah pred bolnco :( pa ti si šla tut v bolnco, pa bla si oblečena v kombizonu (mislm da v sivem z grbo na hrbtu O:-) ) punce motoristke si vedno zapomnm ;)
budacki Objavljeno Julij 21, 2008 Opozori Objavljeno Julij 21, 2008 in ko zmanjka .. malo počineš natleh :D Gospodicna kdaj greva pa midva ksn krog narest?
mfink Objavljeno Julij 21, 2008 Opozori Objavljeno Julij 21, 2008 evo takrt sm napisov še v temo ali si biv ti? :naughty: zadn post na tej strani http://www.motosvet.com/tabla/index.php?sh...143&st=5400
Spider™ Objavljeno Julij 23, 2008 Opozori Objavljeno Julij 23, 2008 eloww...... , važna je kvaliteta gum (obvezno menjej originalne gume) , ... A nimaš ti original gum gor?
Tony Objavljeno Julij 23, 2008 Opozori Objavljeno Julij 23, 2008 A nimaš ti original gum gor? Ja sej zdej je pa ugotovila, da jih mora zamenjat, pa še race tačke gor :D .)
durhmarsh Objavljeno September 12, 2008 Opozori Objavljeno September 12, 2008 mene zanima če se da tole mašinco kej prerihtat? ker sem enga vidu k se je pelu 130 pa kr lepo zahec skor... sm kokr sm vidu je to majhen motor se bi tak rekl... 4T in tak čuden zvok... gume ma pa ozke za znort isti shit k yamaha YBR 125ccm...gre 110 največ in je jajc navaden.... zanima me tudi kolk se to kej prodaja? ker na cest sem zdj prvo vidu pa videvam dost drugih motorjev,...sm tega je zelo malo... še več je yamah tdr125ccm ki je si cer za moje pojme odličen motor za "nežne" voznike... do 110km je hitro noter...vzdržliv in že malo potegne na "večji" motor glede oblike.... se pa seveda vidi tudi cena za tak motor... spod 2200 evrov teško dobiš dobrega.... hvala za info. prosim za odgovore
BloodyShadow Objavljeno September 12, 2008 Opozori Objavljeno September 12, 2008 Pozdravljen. Sam sem lastnik Honde CBR 125 R, ki je sedaj tudi prodajam zaradi nakupa močnejšega motcikla ker dobim izpit do 25kw. Sam motor je sicer res dokaj majhen, ampak to naj te ne skrbi...sam sem velik 186cm in se prav tako lepo pelejem. Končna na ravnini če so dobri pogoji seže tudi do 130kmh (od 120 do 130 rabi kar veliko časa).......po rahlem hribčku navzdol pa tudi 140kmh (probano na avtocesti). Motor pije cca 3L na 100km. Je zelo vzdržlijiv in ni nobenega stroška za vzdrževanje. Če rabiš zvedet še kaj me lahko vprašaš tudi na PM. PS: teh motorjev je na cesti kr veliko :)
Prevtzer Objavljeno September 13, 2008 Opozori Objavljeno September 13, 2008 mene zanima če se da tole mašinco kej prerihtat? ker sem enga vidu k se je pelu 130 pa kr lepo zahec skor...sm kokr sm vidu je to majhen motor se bi tak rekl... 4T in tak čuden zvok... gume ma pa ozke za znort isti shit k yamaha YBR 125ccm...gre 110 največ in je jajc navaden.... zanima me tudi kolk se to kej prodaja? ker na cest sem zdj prvo vidu pa videvam dost drugih motorjev,...sm tega je zelo malo... še več je yamah tdr125ccm ki je si cer za moje pojme odličen motor za "nežne" voznike... do 110km je hitro noter...vzdržliv in že malo potegne na "večji" motor glede oblike.... se pa seveda vidi tudi cena za tak motor... spod 2200 evrov teško dobiš dobrega.... hvala za info. prosim za odgovore Za mašinco prerihtat gre preveč dnara za brezveze, zvok je res brez-vezn (ob mojmu pržganm motorju se je sploh ne sliš). Prodaja se pa čist preveč in to samo zarad tega k piše na njej Honda CBR (zadnč sm zasledu podatk da so jih prodal 3000 v 1 letu). Če bi folk pred nakupom probu ene 3 druge motorje tega res nebi kupu ker bi vidu da je en velk jajc.
TeJa Objavljeno September 13, 2008 Opozori Objavljeno September 13, 2008 (popravljeno) Za mašinco prerihtat gre preveč dnara za brezveze, zvok je res brez-vezn (ob mojmu pržganm motorju se je sploh ne sliš). Prodaja se pa čist preveč in to samo zarad tega k piše na njej Honda CBR (zadnč sm zasledu podatk da so jih prodal 3000 v 1 letu). Če bi folk pred nakupom probu ene 3 druge motorje tega res nebi kupu ker bi vidu da je en velk jajc. Bolša je honda kot tvoj XY jajc pa še grd je tvoj :) Prodaja se pa zato ker je poceni in zelo lahkoten za uprabo za začetnike...in tudi vzdrževanja skoraj da ni. Glede zvoka....morda se ga ne sliši ker tvoj verjetno prdi ko kaka drek pumpa :D Popravljeno September 13, 2008. Popravil TeJa
BloodyShadow Objavljeno September 13, 2008 Opozori Objavljeno September 13, 2008 (popravljeno) Blokada je pri cca 12.000 obratih. Po avtocesti iz logatca proti vrhniki sem peljal nekaj malega čez 140kmh in cca nekje med 11.000 in 11.500 obrati...tko da bi še šlo :) Popravljeno September 13, 2008. Popravil BloodyShadow
HyperJack Objavljeno September 20, 2008 Opozori Objavljeno September 20, 2008 (popravljeno) Punci, naredil zadnji del za tablico, nastavljiv po višini, možnost pospraviti tablico čisto notri :naughty: Še koga mika?? All Rosfrai!! :winkiss: Popravljeno September 20, 2008. Popravil HyperJack TASH 1
Roky Objavljeno September 20, 2008 Opozori Objavljeno September 20, 2008 Spucane so ble tri strani nabijanja !!! Očitno bo potrebno začet s tisto metodo "takojšnji ban"... :headbang:
podgurc15 Objavljeno Oktober 9, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2008 k je kdo tle na forumu črno cbrko 125 pa da je iz NM al pa okolica ?
HyperJack Objavljeno November 4, 2008 Opozori Objavljeno November 4, 2008 (popravljeno) Punci naredil še nekaj dodatkov. Komplet na novo naredil tačke, original so katastrofalne: velike štoraste. Zdaj sem naredil mal bolj Racing varianto. Sicer, ni še vse dokončno, vendar večinoma je narejena, potrebno samo še kakšen stilski popravek narediti. Popravljeno November 4, 2008. Popravil HyperJack TASH 1
Igorr Objavljeno November 9, 2008 Opozori Objavljeno November 9, 2008 .) Jaz bi tud take kul stvari mel. :worship: A bi hodu z mano? :winkiss: :evilgrin:
tunned Objavljeno Junij 29, 2009 Opozori Objavljeno Junij 29, 2009 A kdo ve ke bi se dal dobit sprednjo plastiko za cbr 125, pa tud druge dele. (kšna www stran) LP
Kawc Objavljeno Junij 29, 2009 Opozori Objavljeno Junij 29, 2009 A kdo ve ke bi se dal dobit sprednjo plastiko za cbr 125, pa tud druge dele. (kšna www stran) LP Jest mam še neki nalepk,... če ti kej pomaga,..
tunned Objavljeno Junij 30, 2009 Opozori Objavljeno Junij 30, 2009 Jest mam še neki nalepk,... če ti kej pomaga,.. Nah bolj rezervni deli, plastike pa to.
soldier456 Objavljeno Julij 1, 2009 Opozori Objavljeno Julij 1, 2009 Ta Honda je pretanka (v vseh pogledih), drugač je pa super za začetnike.
666 Objavljeno Julij 10, 2009 Opozori Objavljeno Julij 10, 2009 (popravljeno) kupim org. izpuh za hondo cbr 125 če ga ma kdo pa nima kam z njim .) Popravljeno Julij 10, 2009. Popravil 666
TASH Objavljeno December 5, 2009 Opozori Objavljeno December 5, 2009 Ta Honda je pretanka (v vseh pogledih), drugač je pa super za začetnike. tvoja mama je pretanka:eek: Ervin93, Prevtzer in speedfighttuning 3
Prevtzer Objavljeno December 5, 2009 Opozori Objavljeno December 5, 2009 tvoja mama je pretanka:eek: Kera kajla Aja, mashina pravi, da je tvoja mami fleksarca
domi46 Objavljeno December 7, 2009 Opozori Objavljeno December 7, 2009 k je kdo tle na forumu črno cbrko 125 pa da je iz NM al pa okolica ? ja jst sm iz okolice pa mam črno cbrko:D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se