DAN Objavljeno Maj 5, 2002 Opozori Objavljeno Maj 5, 2002 Plin ima svoje prednosti,definitivno pa vulkanizerji preveč računajo. Pa da nebo kdo mislil,kakšen specijalni plin je to,navaden dušik,v letalstvu so to že zdavnaj pogruntal!!! LP DAN
miki Objavljeno Maj 7, 2002 Opozori Objavljeno Maj 7, 2002 ..ce koga zanimajo cene za gume AVON sem ga vceraj dobil...
Mačica Objavljeno Maj 8, 2002 Opozori Objavljeno Maj 8, 2002 quote: Da se jaz dodam svojo izkusnjo; vozim tocno taksno kombinacijo, kot je napisal IKE - spredaj enduro 4 zadaj pa Tourance ( a ne IKE ) in moram povedat, da so te gume naj naj naj brez pripomb!! Macica mislim, da ti ne bo zal!! Ce se odlocis zanje!! Eintopf schmeckt immer!! Uf, Lindau si mel prav. Šele ena tura, pa je razlika očitna. NOROOOO! Feeling v ovinkih je čist nekaj drugega. jsssssstttttttt tuuuuuuuuuuuuuuuut
Noise Objavljeno Maj 8, 2002 Opozori Objavljeno Maj 8, 2002 quote: Macica, z ozirom na motor, ki ga voziš, bi ti bolj priporočal gume Enduro 4 ali Tourance. To je najbolj cestna izvedba enduro gum, namenjena močnim enduro motorjem, ki vozijo izkjučno po asfaltu, je motoplašč z zelo gladko in lepo zaobljeno tekalno površino, mešanica pa nudi visok komfort in zelo dober oprijem v mokrem in suhem. Jaz bom tudi moral zamenjati gume na mojem Pegasotu... Razmišljam o Metzeler, a se mi zdi, da je Tourance bolj kot ne za asfalt. Jaz bi imel gume, ki so tako za asfalt kot makadam, kar dosti se namreč po raznih akadamskih "Gozdnih cestah" vozim... Folk, kaj mi priporočate? N0iSe DaTa -=> Motosvet.com <=-
Mačica Objavljeno Maj 9, 2002 Opozori Objavljeno Maj 9, 2002 quote: quote: Uf, Lindau si mel prav. Šele ena tura, pa je razlika očitna. NOROOOO! Feeling v ovinkih je čist nekaj drugega. A si menjala gume na svojmu konjičku, al si se sam peljala s kirim drugim s temi gumami ? Pa ne okol govort ! Menjala gume Ike. Razlike na kakem drugem motorju ziher ne bi čutila tako očitno. Une prejšnje (Bridgestone Trail Wing) so bile preveč krampaste in zato po moje bolj namenjene terenu. Meni je pa asfalt čist všeč. jsssssstttttttt tuuuuuuuuuuuuuuuut
premza Objavljeno Maj 17, 2002 Opozori Objavljeno Maj 17, 2002 A ma kdo kake izkušnje z gumami: -Dunlop GT501, -Metzeler ME330-ME550, -Bridgestone BT-45, -Michelin Macadam 50, -Pirelli MT75? Nekaj od tega bom dal na moj GS500E (110/70-17,130/70-17), pa se ne morem odločit kaj. Zdej mam spredaj Dunlop D204 in zadaj Dunlop SPORTMAX (edine radialke teh dimenzij). Oprijem in filing OK, obraba bolj slabo (zadnja po 5000+km zmerne vožnje FUČ, sprednja pa tud bol BOGA).
Mačica Objavljeno Maj 19, 2002 Opozori Objavljeno Maj 19, 2002 No, od zadnjič naprej so se držale dobro. Tudi na pohorskih gozdnih cestah so se odlično držale. Upam, da bo tako tudi ostalo. jsssssstttttttt tuuuuuuuuuuuuuuuut
IKE Objavljeno Maj 22, 2002 Opozori Objavljeno Maj 22, 2002 Obilo veselja pri vožnji in dober oprijem v prihodnje, na ta zdrsek pa čimprej pozabi . Pa ne okol govort !
dore Objavljeno Maj 26, 2002 Opozori Objavljeno Maj 26, 2002 Madona,kje pa kupujete gume,da so tako vzdržljive ? Jaz namreč v svoji 16-letni moto karieri, še nisem naredil več kot 4000km z gumo. Preizkusil sem pa tudi že vse mogoče gume in motorje,od enduro ,do R-modelov.Ne štejem pa se med divjake. Pozdrav Dare
turk Objavljeno Maj 27, 2002 Opozori Objavljeno Maj 27, 2002 Zanima me če je že kdo testiral METZELER M1 Sportec in kakšna guma je to v primerjavi z DUNLOP D207 RR ali kako drugo ??
elbarto Objavljeno Maj 29, 2002 Opozori Objavljeno Maj 29, 2002 Ike, kaj bi se nasla kombinacija z tourance gumo zadaj in ekvivalentno spredaj za mojo tezevo (TDM). Hvala se 1x, ElB
IKE Objavljeno Maj 29, 2002 Opozori Objavljeno Maj 29, 2002 Težko bo, saj Tourance gumo je primerno voziti le v kombinaciji z Enduro 4, vse ostalo so eksperimenti. Vseeno pobrskam jutri v službi po papirjih pa se javim. Pa ne okol govort !
bmw Objavljeno Junij 6, 2002 Opozori Objavljeno Junij 6, 2002 quote: za Zarja (l.r.) in Vragica (l.r.) Aja se neki: Pri polni zavesti izjavljam, da Zarja najboljse vozi motor in je itaq No1, da ne govorimo o zrejtu Chipsa oz. kokic (u to ta zadnje je pa Vragicino maslo... evo o tem je pa ona The Best). ***** Come in peace or stay at home! (oz. potem Medo, ostane doma in si enega u miru narola!! ) ....auuuuuuuu.....nekdo se pa sklediči...... lp., bmw
vragica Objavljeno Junij 6, 2002 Opozori Objavljeno Junij 6, 2002 RESNOOOOO!!! quote: Modeli, mogoce se malo cudno slisi, ampak moj Doggy rabi nove copatke in hmmmm...a bi slo zadaj D207 na sprednje orig. MEZ Z3? I promise I will be goon..ee..goof..ee..goob..ee..g...BAD. I am sorry I just can't be GUT!
Desmo Objavljeno Junij 6, 2002 Opozori Objavljeno Junij 6, 2002 quote: Modeli, mogoce se malo cudno slisi, ampak moj Doggy rabi nove copatke in hmmmm...a bi slo zadaj D207 na sprednje orig. MEZ Z3? Jaz že ne bi takole kombiniral. PS Poslušat MORAŠ obe. PSS Resno Bye Desmo
Chebi Objavljeno Junij 10, 2002 Opozori Objavljeno Junij 10, 2002 Mal izven konteksta, ampak vseen: kolega je dons pr vulkanizerju menu gume na XT600 - gor je dal Mitas E08. Ampak to ni bistvo. Bistvo je, da je "mojstrom" uspelo menjavo pnevmatik opraviti v rekordnih, ne boste verjeli, 2 urah!!!??? Mislm, kako si lahko nekdo k rab tok časa za menjavo dveh gum sploh še reče vulkanizer???? God bless the losers, for they determine the winners!
transalp Objavljeno Junij 13, 2002 Opozori Objavljeno Junij 13, 2002 Mimixtz, hvala za odgovor. Si se pa dobro znašel! Se mi je zdelo, da tako poceni varianta ni ravno "nakup v prvi trafiki". Ostaneta torej Mitas in Metzeler. BTW, že pred časom sem vprašal za vaše izkušnje z monterji moto pnevmatik. Koga priporočate? Dobre in slabe izkušnje? Na eloksiranih aluminijastih platiščih ne vidim rad "poglodanih" robov od "pajserjev", pa tudi "kovaškega" dviganja motorja z zobatim nastavkom na koncu roke dvigalke brez podloženega lesenega ali gumi "klocna" ne maram preveč. Cena montaže ni tako pomembna, važno je, da je kvalitetno opravljena. ------------------------------------------------------- I started out with nothing, and I still have most of it left.
Zoolo Objavljeno Junij 13, 2002 Opozori Objavljeno Junij 13, 2002 quote: Dobre in slabe izkušnje? Na eloksiranih aluminijastih platiščih ne vidim rad "poglodanih" robov od "pajserjev", pa tudi "kovaškega" dviganja motorja z zobatim nastavkom na koncu roke dvigalke brez podloženega lesenega ali gumi "klocna" ne maram preveč. Cena montaže ni tako pomembna, važno je, da je kvalitetno opravljena. ------------------------------------------------------- I started out with nothing, and I still have most of it left. Elisa Domžale, ... GOOD! Prej se najavi in preveri če imajo gumo zate. ***** Come in peace or stay at home! (oz. potem Medo, ostane doma in si enega u miru narola!! )
Ice Objavljeno Junij 13, 2002 Opozori Objavljeno Junij 13, 2002 motorjet,MB.kot se spodobi,hitro in kvalitetno. ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
strom Objavljeno Junij 22, 2002 Opozori Objavljeno Junij 22, 2002 OK folk... kveščn... Kot piše na slikici nucam za ta moped novo obutev. Skratka... zadeva je XS1100 letnik 78 Spredaj 100/90 19 Zadaj 130/90 17 Kakšna ideja... zadeva je težka 270 kil, z mano gor še dobrih 100 več, da ne omenjam boljše polovice pa opreme. Končkov pa navora pa tud ni mal. Večino časa vozim LT-T-LS, pa nebi menjal na 5000 km. Kaj kej priporočate? PS: Nisem (še) zadel na lotu. LP
SF Objavljeno Junij 23, 2002 Opozori Objavljeno Junij 23, 2002 Ima slučajno kdo izkušnje z gumami Heideanau?
SF Objavljeno Junij 23, 2002 Opozori Objavljeno Junij 23, 2002 Zadnja za kawo er5 stane okoli 13000 sit...
Miro Objavljeno Julij 5, 2002 Opozori Objavljeno Julij 5, 2002 Počila mi je guma pri mojem BMW F 650 GS, pa ne vem kje naj bi jo najhitreje dobil. Zanima me, ali je morda še kakšna bolj primerna za na tamotor od originala. Hvala
cypena Objavljeno Julij 6, 2002 Opozori Objavljeno Julij 6, 2002 Hojla K je ze glih debata od gum, me zanima najmanj koliko mm mora biti globok profil gume za poleti in koliko za pozimi ? cist zares! :oops:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se