Nagaya Objavljeno April 1, 2005 Opozori Objavljeno April 1, 2005 če rokavice ne dihjao in se roka v njih izdatno poti, ali pa se je motociklist vozil po dežju.... lahko pride tudi do tega...podhladitve mokrih sklepov zaradi vetra in vnetja...
fabi Objavljeno April 2, 2005 Opozori Objavljeno April 2, 2005 Jst sm pa zarad rokavic fasala lazje vnetje sklepov... :wacko: tle bi verjetno kake windstopper rokavice spodi pomagale? Al pa debelejse usnje...? :? me pa cudi da se mi je zgodilo prvic po tolko letih, namrec niso dosti tanjse od unih k sm prej mela... al se to nabira z leti, pol pa poci :huh: no ce ma kdo podobne izkusnje in iznajdeno resitev... :) lp ← :hmm: Ma lohko pej da si se vozila prehitro s tvojim motorjem :lol1:
Stric Burek Objavljeno April 2, 2005 Opozori Objavljeno April 2, 2005 NO jest si nameravam kupt te rokavice, so First-ove, na roki se počutjo dokaj dobro :) , imajo une ščitnike in to, in niso pretirano drage, a ma kdo kake izkušnje s temi rokavicami? Cena: 14.800,00 SIT Inf. cena v EUR: 61,80€ Link do izdelka:Klikot Rabu jih bom za 125ko
simonsi Objavljeno April 2, 2005 Opozori Objavljeno April 2, 2005 Važn da piše "rokavica za športno vožnjo" :P Čeprav se mi nekam kratek zdi tistle del ki na rokav pride. Pa tut ni videt da bi bilo kaj nastavljivo, recimo ježek, na taistem delu.
Stric Burek Objavljeno April 3, 2005 Opozori Objavljeno April 3, 2005 Jah ježek je, kaj pa še rabiš? Pa uno za na rokav mi je v bistvu bolše če je mal krajše ku če ne si morm uro dol snemat... Ampak za začetnika so dobre? :?
Brdaus Objavljeno April 4, 2005 Opozori Objavljeno April 4, 2005 Zgledajo uredu, ampak ura pod rokavico... :? Kaj te nič ne moti?
Stric Burek Objavljeno April 4, 2005 Opozori Objavljeno April 4, 2005 Ja sej sm napisou da je dobro da je tisto mal krajše da mi NI TREBA SNEMAT ure..., ja me moti če jo tlačim pod rokavice, sam me pa tudi moti da ne morm pogledat ure ker jo mam v žepu .)
Stric Burek Objavljeno April 5, 2005 Opozori Objavljeno April 5, 2005 Ja, sej bom si dal števec od kolesa gor, pa ma tudi uro, asm se nism spomnu
Port Folio Objavljeno April 5, 2005 Opozori Objavljeno April 5, 2005 Zadnjič te nabavil! Mehke, full udobne, za kvaliteto vzdržljivosti pa še nimam pojma! Znamka First (kengerujevo usnje na dlaneh, zaščita členkov, itd......)!
Saint Objavljeno April 5, 2005 Opozori Objavljeno April 5, 2005 Najbrž da smo že nekajkrat tukaj napisali ponosni lastniki Firstovih rokavic, da njihove rokavice niso ravno znane po vzdržljivosti. Svoje sem znucal po manj kot eni sezoni. Tele kengurujeve znajo bit še krajšega veka, upam da se motim. :angry2: lp Rudi
Stric Burek Objavljeno April 6, 2005 Opozori Objavljeno April 6, 2005 Aja, no kaj pa nej kupm pol? Kr sm mislu it ju3 jih nabavt! A kšne druge znamke al kaj?
gizmOkak Objavljeno April 7, 2005 Opozori Objavljeno April 7, 2005 Aja, no kaj pa nej kupm pol?...A kšne druge znamke al kaj? ← axo, alpinestars, dainese, spidi... še bi se najdlo :grim
Stric Burek Objavljeno April 7, 2005 Opozori Objavljeno April 7, 2005 Ma sm jih že kupu, za prvo silo bojo dobre...
urqlle Objavljeno April 8, 2005 Opozori Objavljeno April 8, 2005 Zgledajo uredu, ampak ura pod rokavico... :? Kaj te nič ne moti? ← Mene prav nič ne moti ura pod rokavico...res pa je da so mi rokavice za kako št. prevelike... ;)
Stric Burek Objavljeno April 8, 2005 Opozori Objavljeno April 8, 2005 NO sej sm zdej ugotovu da gre ura lepo spodaj, če ne bom pa luknjo izrrezu pa dal mami zašivat :lol1: Šala :OK:
Stric Burek Objavljeno April 16, 2005 Opozori Objavljeno April 16, 2005 No jest sm se zdej neki vozu ku delam vožnjo za izpit in so dokaj vredu, se lepo vozi, nič ne žuljo
TSC-LABA Objavljeno April 19, 2005 Opozori Objavljeno April 19, 2005 Na naših straneh MOTO CENTER LABA najdete katalog s cenami vseh rokavic ALPINESTARS - morda najdete kaj zase. Tehnični detajli pa so navedeni na uradni strani www.alpinestars.com lp TSC LABA d.o.o. Litija
motobaby Objavljeno Maj 31, 2005 Opozori Objavljeno Maj 31, 2005 Saj niti ne vem, če sprašujem v pravi temi :blush: ampak zanima me, kam v Lj. oziroma okolici bi se dalo nest popravit usnjene rokavice. Pri padcu so se "rahlo" strgale. Hvala, Andreja
Stric Burek Objavljeno Maj 31, 2005 Opozori Objavljeno Maj 31, 2005 Pomoje je najbolše da greš k enem usnjarju, ti bo najbolše naredu
motobaby Objavljeno Maj 31, 2005 Opozori Objavljeno Maj 31, 2005 Pomoje je najbolše da greš k enem usnjarju, ti bo najbolše naredu ← Ma nemoj .) ; daj ti meni raje povej, kje bi jaz lahko našla kakšnega usnjarja :D
bu5a Objavljeno Maj 31, 2005 Opozori Objavljeno Maj 31, 2005 Saj niti ne vem, če sprašujem v pravi temi :blush: ampak zanima me, kam v Lj. oziroma okolici bi se dalo nest popravit usnjene rokavice. Pri padcu so se "rahlo" strgale. Hvala, Andreja ← IUV-industrija usnja vrhnika,tel.je v imeniku
jose Objavljeno Maj 31, 2005 Opozori Objavljeno Maj 31, 2005 ...al pa INDE Vransko .) tule jih najdeš
Ice Objavljeno Junij 16, 2005 Opozori Objavljeno Junij 16, 2005 ker sem ravno bral, da so nekateri zadovoljni, ce rokavice zdrzijo po 6-8k km..... racer carbon gore-tex (€ 120.-), nabavil 2002, trenutno imajo "prevozenih" ca. 40k km. razen da je barva zbledela - so pac svetlo sive in ne vec crne - nobenih pripomb. aja, mogoce ena: poleti so svinjsko vroce. ce gre tako naprej bodo se za 20k km - po tamalem. :)
Zdrawc Objavljeno Avgust 2, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2005 jaz pa čez poletje uporabljam kar kolesarske Kevlar Pro-QR, podložene z kevlarjem, se mi zdijo najboljše, je pa res da prstov nimam zaščiteni pri padcu, ker drugače pri vožnij tako ni blema, ker mam ščitnike za roke namontirane http://www.chibagloves.com/search_prod_lis...ndgroup=Cycling
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se