Skoči na vsebino

MOTO kombinezon - primerjave, izkušnje, barvanje, nakup, vzdrževanje..

PILY

Priporočene objave

pred 1 uro, jany pravi:

Lažje je se dvakrat najest kot pa dvakrat đoging :-D 

Kje si nabavil kombi in kolk €?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred eno uro, KARMEN1 pravi:

Tudi prekratke bi mi bile (175 cm).

Lahko se probam nabasat s čokoladnimi torticami na Vikiju :blush:.

No čokoladne tortice tudi dobro opravijo nalogo :-D 

pred 11 minutami, DAMI34 pravi:

Kje si nabavil kombi in kolk €?

Motocharlie, bil je znižan na 377€ ki so popusti je pa bil zadnji 52 v tej barvni kombinaciji.

Škornji so tudi bili znižani na 160€.

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

charlie ima več izbire ko pr nas, sploh zdej ko so že ene pol leta na malo večji lokaciji. Cene so nižje proti našim, škonto itak skorej standard na usem, pa še kakega dodatnega nardijo. Js ponavadi use rihtam sz Damirjem, je naš pa zrihta tko ko treba.

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred eno uro, DAMI34 pravi:

Pa ima bolš izbiro in cene, kot naše trgovine?

Pri nas se po velikosti samo motooprema kosa z charlijem.

Vse zrihtajo, cene so na mestu. Meni je na znižan kombinezon še popust naredu.

Ko boš rabil pridi dol gremo pogledat ;-) damir dela vse dni razen srede če se ne motim.

Je pa danes dejal da luksuzne kombinezone tipo 1000€+ vrednosti ne bodo imeli več na zalogi toliko kot sedaj ampak bolj te ki gredo v promet. 

Jaz sem pri njih 95% kupil in še bom ;-) naslednji mesec ščitnik hrbtenice potem kasneje ene poletne rokavice, danes sem si raje zimske privoščil ;-) 

Popravljeno . Popravil jany
  • Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 11 minutami, cikadina pravi:

tolko študiraste glede teh kil in centimetru, da sm prou mogla it provat če se še stlačim u moj kombinezon :lol:

In? Nč slikce?

:ras:

pred 56 minutami, jany pravi:

Pri nas se po velikosti samo motooprema kosa z charlijem.

Vse zrihtajo, cene so na mestu. Meni je na znižan kombinezon še popust naredu.

Ko boš rabil pridi dol gremo pogledat ;-) damir dela vse dni razen srede če se ne motim.

Je pa danes dejal da luksuzne kombinezone tipo 1000€+ vrednosti ne bodo imeli več na zalogi toliko kot sedaj ampak bolj te ki gredo v promet. 

Jaz sem pri njih 95% kupil in še bom ;-) naslednji mesec ščitnik hrbtenice potem kasneje ene poletne rokavice, danes sem si raje zimske privoščil ;-) 

Tenx, ampak najprej se moram bolnic znebit, nato terapija v zdravilišču, nato nabijanje kil in mišične mase, šele zatem nakup kombinezona

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

No no sej prau lepo po  vrsti ;-)  ko boš pri oblekah mi javi pa bomo videli kaj se da zrihtat v charliju ;-) 

Pa glej da se porihtaš počasi in kakovostno ! Vzame več časa ma bo kasneje lepše ;-) 

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 13 urami, jany pravi:

Jaz imam 178cm pa 93kg pa rad spijem pivo pa ga nedam gor :-D 54 tudi je zelo tesen za večjega sem premajhen.

Probal sem še spyke 52 in 54 ni šans ramenski ščitniki kot da so bili obrnjeni navznoter :-D 

Clover katerega sem kupil se me res lepo objame tudi z podobleko in hrbtnim ščitnikom je bil udoben ;-) torej ko se bo usnjeno zmehčalo bo super ;-) 

Zanimivo jany, jaz imam 178cm in se gibljem 83kg (+/-2-3kg) in mi je spyke blaster 

2, dvo delni kombinezon št.50 kot vlit... Poskusil sem še spidi, First in AN in AS pa mi je bil ta res no.1!

Popravljeno . Popravil Haki
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 7 urami, cikadina pravi:

tolko študiraste glede teh kil in centimetru, da sm prou mogla it provat če se še stlačim u moj kombinezon :lol:

Innn?!?

Koliko srednjeveških mučilnih naprav je blo pptrebnih, da si (so) se (te) spravla(i) v hlače?!? :D

...al si kar zunaj ostala... :P

Aja...pa tisti centimetri - vertikalni so isti ku prej....une horizontalne preveri...ku s zs kilami v tesni relaciji... :jezik:

Popravljeno . Popravil Zivnorc
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 18 urami, jany pravi:

No pa sem dobil, v dainese ni šans da se stisnem :D  Je delan za atlete.

Nakoncu sem najbolj udoben v Clover X2 52 številka :D 

s-l1600.jpg

ter Dainese tr course škornje

Botas-dainese-tr-course-out-amarillas-10

Jany kaj zdej pride cestak na vrsto? ;) 

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 2 minutami, KARMEN1 pravi:

Črna ninja :yea2:?

... selfija, prosim...in to oduzadi... na svetlobi, da se vidi prednapetost črnih leder hlač...  :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 7 minutami, KARMEN1 pravi:

Kaj boš Janyja od zadaj gledal :lol1:?????

... če dobr zgleda... zakaj pa ne  :huh:

:P

.... mišljeno je bilo nate  :jezik:

:P  ;)

Popravljeno . Popravil Zivnorc
  • Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

18 hours ago, jany said:

Jaz imam 178cm pa 93kg pa rad spijem pivo pa ga nedam gor :-D 54 tudi je zelo tesen za večjega sem premajhen.

Probal sem še spyke 52 in 54 ni šans ramenski ščitniki kot da so bili obrnjeni navznoter :-D 

Clover katerega sem kupil se me res lepo objame tudi z podobleko in hrbtnim ščitnikom je bil udoben ;-) torej ko se bo usnjeno zmehčalo bo super ;-) 

Torej si bil v čarliju po znamkah sodeč. Jaz pa 190cm in 92 (trenutno kak kg več, sladkarije junk in piwo) in mi je dainese 54 celo preohlapen na momente (pas npr.)... Kej čmo. Nekoč ko bom bogat  bom kupil usnjarijo od revita oz. halvarssons ki dela bolj za vikinge kot mejčkene taljankčke z mandolinom v rokah ki pojejo: o sole mio...

Točno tega sem skušal v trgovini dat gor (clover) itak da ni bilo zame. Spyke enodelc 54 je bil še najboljša stvar kar sem mel gor a je bilo skoraj zacrknit not. Škoda da unih MTB ni več bi kar dal naredit enega enodelca perforiranega za tiste par fur v vročini...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 54 minutami, Zivnorc pravi:

... če dobr zgleda... zakaj pa ne  :huh:

:P

.... mišljeno je bilo nate  :jezik:

:P  ;)

Ja sj, zdej se pa vn vlečeš :P

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

1 hour ago, StaraFeltna said:

Torej si bil v čarliju po znamkah sodeč. Jaz pa 190cm in 92 (trenutno kak kg več, sladkarije junk in piwo) in mi je dainese 54 celo preohlapen na momente (pas npr.)... Kej čmo. Nekoč ko bom bogat  bom kupil usnjarijo od revita oz. halvarssons ki dela bolj za vikinge kot mejčkene taljankčke z mandolinom v rokah ki pojejo: o sole mio...

Točno tega sem skušal v trgovini dat gor (clover) itak da ni bilo zame. Spyke enodelc 54 je bil še najboljša stvar kar sem mel gor a je bilo skoraj zacrknit not. Škoda da unih MTB ni več bi kar dal naredit enega enodelca perforiranega za tiste par fur v vročini...

Nevem, meni je revit pri 192cm in cca 90kg kot ulit. No sedaj imam par(3,4) kil več in ga neupam niti probati dokler ne pride pomlad in stem kakšen cm manj v pasu :blush: :bum:

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 4 urami, Zivnorc pravi:

Innn?!?

Koliko srednjeveških mučilnih naprav je blo pptrebnih, da si (so) se (te) spravla(i) v hlače?!? :D

...al si kar zunaj ostala... :P

Aja...pa tisti centimetri - vertikalni so isti ku prej....une horizontalne preveri...ku s zs kilami v tesni relaciji... :jezik:

ma ne moreš verjet dam hlace na rit in celo zaprem fršlus. je pa res vse zlo na tesno. ma za silo bo že.

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 55 minutami, cikadina pravi:

ma ne moreš verjet dam hlace na rit in celo zaprem fršlus. je pa res vse zlo na tesno. ma za silo bo že.

...hudoooo...   :eek:  .... to bi pa rad vidu....   :kva2: 

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 9 minutami, Zivnorc pravi:

...hudoooo...   :eek:  .... to bi pa rad vidu....   :kva2: 

ja a mislis da zdej ful drugaci zgleda ku predlanskim? edino jst zgledamo ful bolj utrujeno pa malo manj postavno :(:(:(

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 7 minutami, cikadina pravi:

ja a mislis da zdej ful drugaci zgleda ku predlanskim? edino jst zgledamo ful bolj utrujeno pa malo manj postavno :(:(:(

to govoriš zato, da bi te žiunorc fehtu za sliko v kopalkah .. in ti bi se po dolgem prepričevanju le dala prepričet ... in bi te gledal u tangicah tuki v temi o kombinezonih ... pa o tem, da se oblačte v mrtvo govedino in svinjino :P

matr sm brihtn ... no ja .. sj to že skoz vem :jezik: 

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 5 urami, Ciko86 pravi:

Jany kaj zdej pride cestak na vrsto? ;) 

Nikoli ne veš :D :010ne ne hočem bit dobro zaščiten, sem iskal brez drsnikov pa ne dobiš :) 

pred 3 urami, KARMEN1 pravi:

Črna ninja :yea2:?

Huh  zx10r črno zlata kombinacija kot je imel maus prejšnjo se nebi branil :P 

pred 3 urami, StaraFeltna pravi:

Vidiš jaz sem probal še spyka in so me ščitniki na ramenih tako stiskali da sem mislu da je to mučilna naprava :D da ne govorim da nisem mougu rok nič pokrčit, za ga slečt sem rabu pomoč hahaha :D 

pred 8 urami, Haki pravi:

Zanimivo jany, jaz imam 178cm in se gibljem 83kg (+/-2-3kg) in mi je spyke blaster 

2, dvo delni kombinezon št.50 kot vlit... Poskusil sem še spidi, First in AN in AS pa mi je bil ta res no.1!

vidiš meni je 52 po višini lih prav me skoraj malo zategne ma ko se bo podal bo okej ;) 

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred eno uro, cikadina pravi:

...ne štekam..  :huh:

.... pr nas na kmetih imamo tako logiko:

.... bolj ku je baba debela... bol je postavna..  :huh:   

...a to se pravi, da si fuuul shujšala ...al kuko..  :huh:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!