Skoči na vsebino

MOTO kombinezon - primerjave, izkušnje, barvanje, nakup, vzdrževanje..

Priporočene objave

Objavljeno

Kolega ga ima in ti povem, da je kr fajni... No, on ma celo opremo od ALPINESTAR in je FUUUL zadovoljen... Več ti nmorm povedat :)

Objavljeno

Pozdravljeni

Mene pa zanima predvsem kakšne izkušnje imate z ALPINESTARS kombinezoni. Konkretno se zanimam za nakup modela STAGE (dvodelni)...

LP

Mislim, da TinaRR nosi takega...po neki sliki sodeč...

Objavljeno

Bo treba na tino počakat :naughty:

Objavljeno

Jaz imam tudi komplet opremo od Alpinestarsa. Model kombinezona je sicer GPU, ampak po besedah prodajalca ni velikih razlik v primerjavi z modelom Stage.

Moja ocena je priporočljivo, po cca 3000 prevoženih km ne opažam nobenih pomanjkljivosti in kar lepo se je prilagodil na telo. Bistveno je, da kupiš pravo velikost. Ko je nov, te mora rahlo tiščati (ključna beseda je *rahlo*, ne preveč!). Potem se bo že vdal. Če boš kupil prevelikega boš zgledal kot pajaco, pa še frfotal ti bo.

Objavljeno

Točno to, ko je nov te mora na določenih delih rahko tiščati, to se pol sigurno uleže in ti je kasneje kot ulit sam nosim Dainese Kirishima in mi je prodajalec svetoval popolnoma isto, sprva sem bil malo skeptičen glede velikosti ampak po nekje 2500 km se zdaj odlično počutim v njem, definitivno pa mora bit oprijet ob telo.

Če te to moti pol ne kupi usnja ampak kak drugi material, ker če ti je prevelik si res kot en pajac na mopedu. :lol1: :lol1:

Številke kombinezonov pa po znamkah niso povsem enake zato probaj tisto znamko ki jo misliš kupit. :OK:

Objavljeno

Mene tud mal tišči, tesen mi je tam ko so kolena pokrčena, pa tud pri presedanju sem dost bolj okoren. Ubistvu niti ne morem kej preveč kolena vn dat :). A to se bo tud kej prilagodil, raztegnil :?

Objavljeno

Točno to, ko je nov te mora na določenih delih rahko tiščati, to se pol sigurno uleže in ti je kasneje kot ulit sam nosim Dainese Kirishima in mi je prodajalec svetoval popolnoma isto, sprva sem bil malo skeptičen glede velikosti ampak po nekje 2500 km se zdaj odlično počutim v njem, definitivno pa mora bit oprijet ob telo.

Če te to moti pol ne kupi usnja ampak kak drugi material, ker če ti je prevelik si res kot en pajac na mopedu. :lol1: :lol1:

Številke kombinezonov pa po znamkah niso povsem enake zato probaj tisto znamko ki jo misliš kupit. :OK:

Sem bil danes na Avto Triglavu in mi je ful padel v oči ta Kirishima model. Kje si ga ti kupil? Predvsem me zanima kje dobit kaj ceneje kot v trgovini, kjer bi mi dal z gotovinskim popustom za cca. 190.000 SIT?

Objavljeno

Jest sem tud za dvodelnega, predvsem zaradi udobja in praktičnosti, saj lahko jakno nosiš posebej.

Glede firme je pa tko, jest prisegam na Spyke. Gres v Inde, probas, zmerjo, ušijejo po meri, kombinezon je kot vlit pol na teb:) Saj v trgovini težko dobiš kombinezon, ki ti je v celoti prav ( nekje hodi preveč nekje premalo)

Me je zbrisalo, šel nazaj, so ga popravl, je spet ko vlit :)

Objavljeno

Jest sem tud za dvodelnega, predvsem zaradi udobja in praktičnosti, saj lahko jakno nosiš posebej.

Glede firme je pa tko, jest prisegam na Spyke. Gres v Inde, probas, zmerjo, ušijejo po meri, kombinezon je kot vlit pol na teb:) Saj v trgovini težko dobiš kombinezon, ki ti je v celoti prav ( nekje hodi preveč nekje premalo)

Me je zbrisalo, šel nazaj, so ga popravl, je spet ko vlit :)

kolk pa stane ce ti ga usijejo po meri?

Objavljeno

Danes sprobam čisto nov dvodelni kombinezon, seveda usnjen, pa bom lahko popoldne dajala prve občutke :kva2:

Objavljeno (popravljeno)

Danes sprobam čisto nov dvodelni kombinezon, seveda usnjen, pa bom lahko popoldne dajala prve občutke :kva2:

Predlagam, da greš v njem na pohod ob laibaški žici. :)

Letos sem se za sigurno odločila, da grem na pohod okoli Ljubljane v soboto 6.5.2006. Zadeva je dolga 35 km in bi jo lahko speljala v nekih osmih urah......

Popravljeno . Popravil pirrulz
Objavljeno

Pozdravljeni !

Am...Nisem vedel v kateri temi vprašati..Uglavnem kolegica hoče imet na vsak način jakno s plameni... :doze: Pa me zanima, če je kdo od vas že opazil kakšno jakno s plameni (po možnosti črna jakna,zeleni plameni,ni pa nujno)...Lahko so tudi hlače zravn...Hvala za odgovore

Objavljeno

Pozdravljeni !

Am...Nisem vedel v kateri temi vprašati..Uglavnem kolegica hoče imet na vsak način jakno s plameni... :doze: Pa me zanima, če je kdo od vas že opazil kakšno jakno s plameni (po možnosti črna jakna,zeleni plameni,ni pa nujno)...Lahko so tudi hlače zravn...Hvala za odgovore

ženske :slap: :wacko:

Objavljeno

ženske :slap: :wacko:

kle se zmer zacnejo problemi :lol1:

Objavljeno

Tkulele.. včeraj naredila par km-jev v novem dvodelnem usnjenem kombinezonu in je bil občutek full vrei! Malo me je še na kolenih žulilo, ampak ko se bo raztegnil, bo super.

Moram pa res kar pohvaliti IMOB, ker se je res potrudil. :OK: :OK:

Objavljeno

Tkulele.. včeraj naredila par km-jev v novem dvodelnem usnjenem kombinezonu in je bil občutek full vrei!

Somebody's gone štajeriš. :D

Objavljeno

... kar se tiče padcev z dvodelnimi kombinezoni ... če je zadeva korektna, dobro izdelana, vmesna zadrga ne bi smela popustiti ... če popusti pri veliki hitrosti, pa je ponavadi itak vedno skoraj vseeno ... žal ...

Hlac in jakne iz tekstila ( a la Louis ) sploh nimam povezanih z zadrgo, pa je pri padcu pri cca 70 na uro vse ostalo na svojem mestu in opravilo svojo nalogo. Zamenjal sem scitnik na kolenu, ki se je zdrobil in malo sem pokrpal blago, pa je se uporabno.

Objavljeno

kolk pa stane ce ti ga usijejo po meri?

Nč več kot drugače, ti vštejejo v ceno, tako da je cenovno isto. Po moje se splača!

Objavljeno

jaz sem dala pri IMOB-u za dvodelni usnjeni kombinezon delam po meri (sem pač malo nadstandardna) z ščitniki itd.... 90. jurjev....... Seveda sem si tudi barvne kombinacije sama izbirala.......

Objavljeno

jaz sem dal enako ceno...zgleda, da mava enako velikost? ;)

Objavljeno

ne bi vedela.... kaj si tak shujšal?? .)

rit mi je zrasla ;) ;) ;)

drgač pa - ja, jaz sem dal pred 2 letoma al so že 3 ? - prbližno isti dnar pr njemu ...

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!