Skoči na vsebino

MOTO kombinezon - primerjave, izkušnje, barvanje, nakup, vzdrževanje..

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)

:OK: :D Menda se je akcija šele danes začela, jaz sem pa čist slučajn uletu in sploh nism vedu za akcijo. Nekaj imajo še, ampak ta glavno je šlo danes, vsaj kar je boljše robe z dobrimi popusti.

Popravljeno . Popravil Ni3ous
Objavljeno

:OK: :D Menda se je akcija šele danes začela, jaz sem pa čist slučajn uletu in sploh nism vedu za akcijo. Nekaj imajo še, ampak ta glavno je šlo danes, vsaj kar je boljše robe z dobrimi popusti.

Jaz sem bil danes drugače namenjen v Kranj po komplet hlače+jakna od Spyke, pa sem včeraj preden sm šu spat opazil na motosvetu da nekaj žmiga -30% :blink: . Tega pa res nism pričakoval, da se bodo pri TC-ju odločili za tak popust. :OK: Tako da sem dobil (za moje pojme) bistveno boljšo stvar za isti denar.

Objavljeno

Ja js sem meu pa ogledanga enga Vanucci, s tem da je bil komaj kej cenejši... jao kulk bi se zaf&/%$.

Tale današnji nakup je bil pa res zegn. Matr sma carja. :P

Objavljeno

vidim da ste bli v tc-ju ... mi alhko poveste ce se tele kombinezone dobi tudi v drugih barvnih kombinacijah ??? najbolj sem zainteresiran za nakup unga prvega kombienzona berik .... kaj pravite ?

KLIK

Objavljeno

vidim da ste bli v tc-ju ... mi alhko poveste ce se tele kombinezone dobi tudi v drugih barvnih kombinacijah ??? najbolj sem zainteresiran za nakup unga prvega kombienzona berik .... kaj pravite ?

KLIK

Pokliči in vprašaj kaj sploh še imajo. Popust je bil enkraten, tako da so/smo navalili...

Če pa nimajo več tistega kar želiš, imaš pa še eno možnost, da dobiš dokaj dober popust:Berik store

Objavljeno

Pokliči in vprašaj kaj sploh še imajo. Popust je bil enkraten, tako da so/smo navalili...

Če pa nimajo več tistega kar želiš, imaš pa še eno možnost, da dobiš dokaj dober popust:Berik store

jao a sm ze pozen :? bed .. kje pa je ta stacuna ?

Objavljeno

jao a sm ze pozen :? bed .. kje pa je ta stacuna ?

Kera? a ta Berik store? To naročiš preko interneta. Če ne veš katero velikost bi vzel, pojdi v TC in probaj tam kakšen Berikov kombinezon samo da se lažje odločiš za velikost(ker številke od znamke do znamke varirajo), potem pa naroči prek interneta.

Objavljeno

ka v tcju se da se kej dobit ??

Žal ne vem, tukaj imaš številko in pokliči:01 524 00 80

Delajo do 20.00 tako da imaš še čas.

Objavljeno

Bil v ponedeljek okrog poldneva, kupil siv Berikov kombinezon. Najprej sem imel nagledanega Zlato belo sivega vendar so jih do mojega prihoda že vse pobrali. Kombinezonov je še nekaj, več imajo še enodelnih.

lp

Objavljeno

kul enodelnega rabm :OK: gregc hvala bom zej poklicu ...

Objavljeno

Kolk pa pride poštnina??Prbližno??

Objavljeno

Kolk pa pride poštnina??Prbližno??

Napiše ti ko označiš državo. Mislim da okoli 9 €.

kul enodelnega rabm :OK: gregc hvala bom zej poklicu ...

Malenkost.

Objavljeno

Ja pride 9€za kerokoli državo.A pol doma poštarju plačaš v evrih??

Objavljeno

Ja pride 9€za kerokoli državo.A pol doma poštarju plačaš v evrih??

Zakaj se ti zdi to sploh važno v kateri valuti plačaš?

Objavljeno

U bistvu samo kot info.Sicer pa nimam doma take zaloge €!!Še na banki jih je trenutno premalo!!

Objavljeno (popravljeno)

ZANIMA ME ALI KDO VE KJE BI LAHKO POPRAVIL KOMBINEZON(ŠIVANJE,BARVANJE USNJA,ITD)

ODGOVOR BI PROSIL DA MI POSREDUJETE NA PM(personal mail)!!!!!

HVALA

Popravljeno . Popravil Goma
Objavljeno

ZANIMA ME ALI KDO VE KJE BI LAHKO POPRAVIL KOMBINEZON(ŠIVANJE,BARVANJE USNJA,ITD)

ODGOVOR BI PROSIL DA MI POSREDUJETE NA PM(personal mail)!!!!!

HVALA

v tej temi nekje od sredine proti zacetku se mi zdi da je stevilka enga mojstra od lj proti gorenjski(ce se ne motiim)....ker sem ze jaz enkrat iskal.....malo preglej pa bos najdo

Objavljeno (popravljeno)

a ni edn u ljubljani k dela te kombinezone po meri, pomojm bi on lohk kj popravu to :hmm: :hmm:

Popravljeno . Popravil Master of snowboarding
Objavljeno

Imam čednega dvodelca, dainese, št. 50, rdeče-beli. Star 1,5 leta!!

Simbolična cena, če koga zanima!!

Objavljeno

Maaaaater ej!!! :o :o :o :o Sem bil don's u INDE Vransko. :?

So imeli noter tolko SPIKE kombinezonov, :yes: da jih še nikoli nisem videl na enem kupu. :grrr In vse so tam nared'l!!! :o :o :yes: :yes: :yes:

Kaj sem si oči spočil!!!!! :grim :grim :OK:

Objavljeno

Imam čednega dvodelca, dainese, št. 50, rdeče-beli. Star 1,5 leta!!

Simbolična cena, če koga zanima!!

Meneeeeee :OK: Ti pišem na PM

Objavljeno

Maaaaater ej!!! :o :o :o :o Sem bil don's u INDE Vransko. :?

So imeli noter tolko SPIKE kombinezonov, :yes: da jih še nikoli nisem videl na enem kupu. :grrr In vse so tam nared'l!!! :o :o :yes: :yes: :yes:

Kaj sem si oči spočil!!!!! :grim :grim :OK:

A se da pri njih mogoče kaj ceneje dobit, kot pri ostalih trgovcih, ki zastopajo to znamko?

Objavljeno

Učeraj sm bil v motomaniji v Kopru, Šalara in so bili tam trije kombinezoni od SPX zdej nevem če so uredu al ne, usnje pa je 2. kvaliteta ni lih prvovrstno kot je Mtech.. Se ne zastopim v to pa bi rad če je še kdo vidu če so uredu.. Nevemkaj spet nemore bit ker so od 90 tisoč do 130.. No so v 30% popusta ampak zame zadosti. ENODELNI

Objavljeno

Mene zanima kakšna je bistvena razlika med kombinezoni za SM in SS?

Se opravičujem če je že blo kje napisano.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!