mahol Objavljeno Junij 1, 2012 Opozori Objavljeno Junij 1, 2012 glavno da grmi pa če je bočno al pa oljčno..... , če pa grejo tefloni pa lahko bilo kaj vliješ pa bo kadilo se mi zdi
Milee Objavljeno Julij 18, 2012 Opozori Objavljeno Julij 18, 2012 Živjo! Meni pa full pade v oči takle motor; http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=6277096 Pa me zanima, če se to še splača kupit, ali je pač "preveč zastarelo" - preveč kilometrov in posledično preveliki stroški popravila itd.? hvala! lp, milan.
biker77 Objavljeno Julij 18, 2012 Opozori Objavljeno Julij 18, 2012 Živjo! Meni pa full pade v oči takle motor; http://www.avto.net/....asp?ID=6277096 Pa me zanima, če se to še splača kupit, ali je pač "preveč zastarelo" - preveč kilometrov in posledično preveliki stroški popravila itd.? hvala! lp, milan. bolš da novo fazer 600 kupiš.. flero 1
Milee Objavljeno Julij 18, 2012 Opozori Objavljeno Julij 18, 2012 Verjetno si mislil, da za "podoben denar" novejšo fazerko? Novega vsekakor ne heh. Gledam pa marsikaj, všeč so mi še Kawasaki Z, Ducati monster,...Nisem pa še nič probal peljat, tenutno bolj gledam na to da je vzdržljivo - zanesljivo hh. hvala! lp.
biker77 Objavljeno Julij 18, 2012 Opozori Objavljeno Julij 18, 2012 točno to sem mislil kar ti nisi..tako da bolje da narediš tako ja flero 1
Milee Objavljeno Julij 18, 2012 Opozori Objavljeno Julij 18, 2012 In kaj predstavlja 30-40k km na motorju, ki je letnik 2003 recimo. Se bo zadeva še peljala nekaj časa ali je to vseskupaj dotrajano in se ne splača? Bo V4 zdržal več kot V2? Kje je manj popravila itd.? hvala! lp.
biker77 Objavljeno Julij 18, 2012 Opozori Objavljeno Julij 18, 2012 kako lahko sploh pomisliš da bi primerjal motorje ki si jih navedel z aprilio mille ki ima komplet ohlinse gor? lej, če ti ni jasno kaj to pomeni, za klinčevih 2.300 evrov potem pojdi stran.. sicer pa imaš vse napisano kaj gre lahko narobe..in tudi kako se popravi.. ampak mislim da je bolje da kupiš kar si si zamislil.. flero 1
Milee Objavljeno Julij 18, 2012 Opozori Objavljeno Julij 18, 2012 ...aha, potem si se premislil kar RSV-jevko, ane? flero 1
ludiluka Objavljeno Julij 18, 2012 Opozori Objavljeno Julij 18, 2012 Ma sploh niso važni kilometri bolj je važno vzdrževanje motorja tako da pejdi pogledat in če ti je ok ga uzemi kilometrov pa nima dosti jst sem mel z italjanom 50000 km in nato sem ga prodal in dela še danes je bil pa redno vzdrževan
NoGe Objavljeno Julij 19, 2012 Opozori Objavljeno Julij 19, 2012 Tej agregati in na sploh motorji imajo zelo malo serijskih. Dejansko je samo ena. Pač sklopka zaganjača rada odpove če se motor vžiga s slabotno baterijo in na splošno polnjenje baterije je potrebno prevezat. To so napake odpravljive z ne preveč denarja. Mogoče pri teh letih je lastnik jih že odpravil. Drugače imajo te mašine (sledim italijansi forum) tudi po 120k km in več. Brez problemov. Servisi, vzdrževanje in gasa. flero 1
Milee Objavljeno Julij 19, 2012 Opozori Objavljeno Julij 19, 2012 Sem danes videl plačilno listo, pa je tak slaba plača, da nevem, če bo kaj haha...pa še dnevnice v gospodarskem sektorju so šle za 20% dol kriza. Bom mogoče čez vikend letel tisto RSV-jko pogledat Hvala za vse odgovore! lp, milan.
flero Objavljeno Julij 20, 2012 Opozori Objavljeno Julij 20, 2012 Bom mogoče čez vikend letel tisto RSV-jko pogledat Ti sam pejt pa denar mej zravn...ker tkole lepa na uč, te ne bo dolg čakala...ostalo ti je pa @biker77 povedal...če je redno vzdrževano je to to... Pa dobro kupi!!! lp flero
Spider™ Objavljeno Avgust 29, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2012 Še zmerm se mi po garaži vala karbonski zadek/rep za rsv mille, če kdo nuca.
mojgap Objavljeno Oktober 6, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2012 Prodaja se: http://www.motosvet.com/ads/admin_ad.php?cid=9-771 če kdo rabi slučajno.
ZdenkoK Objavljeno November 11, 2012 Opozori Objavljeno November 11, 2012 Pozdravljeni, Po sezoni brez motorja sem se navdušil nad tole lepotico http://tinyurl.com/a4rsygn jo mogoče kdo pozna? Na kaj je potrebno biti pazljiv pred nakupom? Lp, Z
Hytech Objavljeno November 11, 2012 Opozori Objavljeno November 11, 2012 Jst bi bil na vse pazljiv,ker če me spomin ne vara pa sem kar skor sto posto,da ne, se je prodajal s poliestri in na pisti se hitr rado kaj zgodi tako,da bi blo mogoče najboljše motor odpeljat na kak servis like Elisa ipd pa naj snamejo oklepe pa pogledajo če je vse kul... pa velik sreče pri nakupu p.s a nima rmoto eno 2004, si pogledal? lp Pozdravljeni, Po sezoni brez motorja sem se navdušil nad tole lepotico http://tinyurl.com/a4rsygn jo mogoče kdo pozna? Na kaj je potrebno biti pazljiv pred nakupom? Lp, Z
biker77 Objavljeno November 11, 2012 Opozori Objavljeno November 11, 2012 zastonj ejga..sam vzem..jest ti pa še dodatne platišča in poliestre zrihtam..pol pa gasa tut mal na pisto..
ZdenkoK Objavljeno November 12, 2012 Opozori Objavljeno November 12, 2012 @Hytech hvala za info. Torej bo potrebno zadevo v nulo pogledat, še raje na kak servis odpeljat. Ono pri rmoto sem videl ja, sam je dobrega jurja dražja @biker Prvo moram kupit, pol pa se mogoče zmenimo kaj
Spider™ Objavljeno November 12, 2012 Opozori Objavljeno November 12, 2012 Kulk cajt je že oglas tele aprilie, se grem stavt da je več ni , vsaj jz jo bi šu iskat prec za ta gnar
Kawl Objavljeno November 12, 2012 Opozori Objavljeno November 12, 2012 Če bi bila jurja cenejša bi bila mogoče za kupit, zaenkrat je pa za moje pojme še vedno predraga.
HyperJack Objavljeno November 12, 2012 Opozori Objavljeno November 12, 2012 Pozdravljeni, Po sezoni brez motorja sem se navdušil nad tole lepotico http://tinyurl.com/a4rsygn jo mogoče kdo pozna? Na kaj je potrebno biti pazljiv pred nakupom? Lp, Z Kot je že hytech omenil, je res 1x v oglasu pisalo nekaj v takšnem smislu, da je bila v njegovi lasti le na pisti, priložil je tudi poliestre....
litlleracer Objavljeno December 28, 2012 Opozori Objavljeno December 28, 2012 ce koga zanima prodajam aprilio rsv mille 2002 z 24k km....vec na zs...
mkunsek Objavljeno Januar 28, 2013 Opozori Objavljeno Januar 28, 2013 Jst mam pa en problem. Odlomu sm un šrauf k je za verigo šponat, je mal zarustu in sm tolk časa žnaru da mi je ratal pokvart zej bom najprej probu povrtat pa navoj popravt, če bo šlo. A ma kdo še kako drugo idejo če to ne bo ratl?Mal sm tud razmišlu da bi mogoče 8 mm lukno zvrtu pa dau navarit marico, sam to je čist zadna če res ne bo druga
Bremzer Objavljeno Januar 28, 2013 Opozori Objavljeno Januar 28, 2013 Jst mam pa en problem. Odlomu sm un šrauf k je za verigo šponat, je mal zarustu in sm tolk časa žnaru da mi je ratal pokvart zej bom najprej probu povrtat pa navoj popravt, če bo šlo. A ma kdo še kako drugo idejo če to ne bo ratl?Mal sm tud razmišlu da bi mogoče 8 mm lukno zvrtu pa dau navarit marico, sam to je čist zadna če res ne bo druga Zvrtaj, če je sedaj M 8 navoj zvrtaj točno v sredini, najprej z manjšim svedrom npr. 3,5 mm in nato z 6,4 ali 6,5 in nato popravi navj.Če je sedaj M 6 zvrtaj najprej z 3 mm in nato z 4,8 mm in vreži 6 mm navoj.Ravno tako se da vstavit nov Helicol navoj in boš imel spet enak navoj in popravljeno strokovni in za vedno! Najbolje bi bilo,če bi to neki dober mojster videl in ti popravil ! !
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se