LAHKO12 Objavljeno Januar 17, 2008 Opozori Objavljeno Januar 17, 2008 Bilo je tudi uspešno.....postal lastnik metal modre VFR 800.... :worship: Ej! Še ena čestitka! Prepričan sem, da ti ne bo žal. Ajd pa srečno!
xr800 Objavljeno Januar 18, 2008 Opozori Objavljeno Januar 18, 2008 SLIIIIIKOOOOO!!! :kva2: Takoj, ko bo pripeljana domov.......Ablubm..... :rolleyes:
T-boy Objavljeno Januar 18, 2008 Opozori Objavljeno Januar 18, 2008 Bilo je tudi uspešno.....postal lastnik metal modre VFR 800.... :worship: BRAVO! :worship: Maš carski bajk. :grim
Jegger Objavljeno Januar 18, 2008 Opozori Objavljeno Januar 18, 2008 Hoj! Najprej lep pozdrav vsem skupaj bi pa prosil če mi lahko napiše kdo od vas kako se kaj obnesejo Metzelerke (6)....prav na tem motorju?Gumce so zelo dobro opevane na drugih straneh foruma me pa zanima ,če jih kdo od vas vozi na tem motorčku......Aja način vožnje 50% sam 50% v dvoje z ženo bolj dinamično ne pa ravno športno. Vsem skupaj lep pozdrav in čiiiiiiiiiiiim veeeeeeeeeeeeeeč srečno prevoženih km. :OK: lp.
xr800 Objavljeno Januar 18, 2008 Opozori Objavljeno Januar 18, 2008 BRAVO! :worship: Maš carski bajk. :grim Ja, lep hvala ne......Kaj pa ti, a ga že imaš???
T-boy Objavljeno Januar 18, 2008 Opozori Objavljeno Januar 18, 2008 Ja, lep hvala ne......Kaj pa ti, a ga že imaš??? Ne še :cry: , bo treba počakat še nekaj mesecev :bounce: , ampak pol pripeljem pravo stvar :yea2: . Pusti se presenetit. Aja, pa slikce VFR-e na forum :photo: , čim jo pripelješ v štalco, ker smo ultra firbčni :blush: !
xr800 Objavljeno Januar 18, 2008 Opozori Objavljeno Januar 18, 2008 Hoj!Najprej lep pozdrav vsem skupaj bi pa prosil če mi lahko napiše kdo od vas kako se kaj obnesejo Metzelerke (6)....prav na tem motorju?Gumce so zelo dobro opevane na drugih straneh foruma me pa zanima ,če jih kdo od vas vozi na tem motorčku......Aja način vožnje 50% sam 50% v dvoje z ženo bolj dinamično ne pa ravno športno. Vsem skupaj lep pozdrav in čiiiiiiiiiiiim veeeeeeeeeeeeeeč srečno prevoženih km. :OK: lp. Na vseh mojih prešnjih se je zelo obnesla.....Ko bom Dunlopke na VFR-ki uničil, gredo gor bodisi Pirelli corsa-strada ali Metzeler Z6......... :worship: Nimaš kaj sfalit s temi gumami.... :rolleyes:
DAN Objavljeno Januar 18, 2008 Opozori Objavljeno Januar 18, 2008 Hmmmm,ene 10 viferašev bi se pa nas nabral :yea1:
Jegger Objavljeno Januar 18, 2008 Opozori Objavljeno Januar 18, 2008 Hmmmm,ene 10 viferašev bi se pa nas nabral :yea1: Pa bi lahko eno skupno furco urezal tko podobno kot se zberejo naprimer - štromarji.... :chase: ....več bi nas bilo lepše bi bilo. lp.
Jegger Objavljeno Januar 18, 2008 Opozori Objavljeno Januar 18, 2008 Aja,tole je pa moja Biba :worship: ,02. lp
xr800 Objavljeno Januar 19, 2008 Opozori Objavljeno Januar 19, 2008 No pa sva doma...... :worship: :naughty: Če bo kakšno srečanje, sem tudi jaz takoj za.... :worship:
T Objavljeno Januar 19, 2008 Opozori Objavljeno Januar 19, 2008 No pa sva doma...... :worship: :naughty: Če bo kakšno srečanje, sem tudi jaz takoj za.... :worship: Lepa, lepa :worship: Da te takoj cepm, prosim poslikaj mi zgornji križ in vpetje balance. Moram si zrihtat balanco, pa se mi ne gre kupovat, ker majo cene nore.
T Objavljeno Januar 19, 2008 Opozori Objavljeno Januar 19, 2008 Lepa, lepa :worship: Da te takoj cepm, prosim poslikaj mi zgornji križ in vpetje balance. Moram si zrihtat balanco, pa se mi ne gre kupovat, ker majo cene nore. Aja :krneki: Pa poglej če so pletenice za gas in cevi od bremz in sklopke kej podaljšane..
DAN Objavljeno Januar 19, 2008 Opozori Objavljeno Januar 19, 2008 :hmm: :hmm: Kaj ni originalna balanca???
T Objavljeno Januar 19, 2008 Opozori Objavljeno Januar 19, 2008 :hmm: :hmm: Kaj ni originalna balanca??? :headbang: :headbang: :oops: Prehitr sm pogledu, ena lepa se je prodajala iste barve z balanco... Pa sm mislu... no bl mal mislu :rolleyes:
DAN Objavljeno Januar 19, 2008 Opozori Objavljeno Januar 19, 2008 :headbang: :headbang: :oops: Prehitr sm pogledu, ena lepa se je prodajala iste barve z balanco... Pa sm mislu... no bl mal mislu :rolleyes: Aha,najbrž si mislil touring balanco...
T Objavljeno Januar 19, 2008 Opozori Objavljeno Januar 19, 2008 Aha,najbrž si mislil touring balanco... Ja, če se prav spominm je pr Lojzetu okol 300€. To je pa za kilo aluminija preveč, saj zame ker lahko marsikaj naredim sam.
xr800 Objavljeno Januar 19, 2008 Opozori Objavljeno Januar 19, 2008 (popravljeno) :headbang: :headbang: :oops: Prehitr sm pogledu, ena lepa se je prodajala iste barve z balanco... Pa sm mislu... no bl mal mislu :rolleyes: Tista, ima sicer res kup opreme, samo full nezanimivo ceno 7490 eurov :blink: , Ma povišano šipico plave barve, touring balanco z grelci ročk, polirane felne in Leote.....samo je pa bila tudi prevržena na bok (sicer par prask)....Zato se pa še sedaj prodaja tam, ko si jo gledal :photo: ......Zato sem pa jaz študiral, zakaj pri hudiču rabiš fotke, če pa je na moji vse orđiđi..... Popravljeno Januar 19, 2008. Popravil xr800
DAN Objavljeno Januar 21, 2008 Opozori Objavljeno Januar 21, 2008 Ja, če se prav spominm je pr Lojzetu okol 300€.To je pa za kilo aluminija preveč, saj zame ker lahko marsikaj naredim sam. Če imaš dostop do mašinerije,res ni težko pofrezat tistega kosa aluminija,lajtunge pa res morajo bit daljše,kar pa tudi ni neka cena..... Spet modifikacije na obzorju???
T Objavljeno Januar 21, 2008 Opozori Objavljeno Januar 21, 2008 Spet modifikacije na obzorju??? Vedno in povsod :krneki:
T Objavljeno Januar 26, 2008 Opozori Objavljeno Januar 26, 2008 No a ste jeih že kej na sprehod peljal... :whistle:
Gallus Objavljeno Januar 26, 2008 Opozori Objavljeno Januar 26, 2008 No a ste jeih že kej na sprehod peljal... :whistle: ... lep, samo nosilec za kovček je pa ... :trance_33_sleep:
oktan Objavljeno Januar 28, 2008 Opozori Objavljeno Januar 28, 2008 na armaturi so 3 tipke. select, reset in še na sredi ena. za kaj se uporablja ta na sredi. hvala za odgovor. pa še slikca moje VFR :naughty: lp, jure
Demon Objavljeno Januar 28, 2008 Opozori Objavljeno Januar 28, 2008 No a ste jeih že kej na sprehod peljal... :whistle: O ja, ze, ze! Letos ze tri krat!!! :rolleyes:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se