roadbuster Objavljeno Avgust 27, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2008 (popravljeno) ma mene tudi po daljši vožnji bolijo zapestja....kakšna pa je ta balanca? kje se jo dobi, pa koliko €? Popravljeno Avgust 27, 2008. Popravil roadbuster
T Objavljeno Avgust 27, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2008 ma mene tudi po daljši vožnji bolijo zapestja....kakšna pa je ta balanca? kje se jo dobi, pa koliko €? LSL :naughty: Cena (polna) mislim da je okoli 160€+ balanca kakšnih 60€ pogledas lahko v katalogu od Louisa, ali pa na As-domžale, kjer ina kompleten katalog (od LSL) in lahko naročiš kar ti srce poželi.
DAN Objavljeno Avgust 27, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2008 LSL :naughty: Cena (polna) mislim da je okoli 160€+ balanca kakšnih 60€ pogledas lahko v katalogu od Louisa, ali pa na As-domžale, kjer ina kompleten katalog (od LSL) in lahko naročiš kar ti srce poželi. Pa so original lajtunge dovolj dolge,al so že v kompletu? BTW,čestitke za naraščaj :rolleyes:
T Objavljeno Avgust 27, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2008 Pa so original lajtunge dovolj dolge,al so že v kompletu?BTW,čestitke za naraščaj :rolleyes: Original je vse dovolj dolgo... Hvala, je treba populacijo dvignt :whistle:
roadbuster Objavljeno Avgust 31, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2008 LSL :naughty: Cena (polna) mislim da je okoli 160€+ balanca kakšnih 60€ pogledas lahko v katalogu od Louisa, ali pa na As-domžale, kjer ina kompleten katalog (od LSL) in lahko naročiš kar ti srce poželi. A si tako dober,pa mi prilimaš kakšen link? Na AS-ovi stani ne najdem ničesar,na Louisovi pa tudi bolj malo.....tnx
T Objavljeno September 1, 2008 Opozori Objavljeno September 1, 2008 Počak kakšn dan ti pom poslikal zmontirano... :naughty: Link bom pa se malo pobrskal.
T Objavljeno September 7, 2008 Opozori Objavljeno September 7, 2008 :glare: Ni mi glih dobr ratal (še) zmontirat. Balanca pride previsoko in mi buta v plastiko maske. V navodilih piše sicer da naj nebi, ampak... Je pa kar nekaj dela, treba je prestavt cevi od sklopke, zavore, in drugje speljat zice od gasa. Slikce bom jutr v službi prlimal. Drugač pa je občutak dober in zgleda tud hudo. Mal bomo se prešraufal pa bo.
T Objavljeno September 8, 2008 Opozori Objavljeno September 8, 2008 (popravljeno) Sicer slabe, ampak so. :whistle: Popravljeno September 8, 2008. Popravil T
roadbuster Objavljeno September 8, 2008 Opozori Objavljeno September 8, 2008 Sicer slabe, ampak so. :whistle: Dobro izgleda,res....a si se že kaj peljal z njim? Včeraj sem naredu tistih 250km,pa sem mislu,da mi roke odpadejo,ko sem domov prišel...
billy Objavljeno September 8, 2008 Opozori Objavljeno September 8, 2008 Zdej pa še kramprce gor našraufi pa pejt na kros progo!!Res ne vem zaka je treba iz motorja delat neki kar to ni?????Kup si al enduro al nakeda,ne pa se iz takega dobrga mopeda norca delat.
roadbuster Objavljeno September 8, 2008 Opozori Objavljeno September 8, 2008 Zdej pa še kramprce gor našraufi pa pejt na kros progo!!Res ne vem zaka je treba iz motorja delat neki kar to ni?????Kup si al enduro al nakeda,ne pa se iz takega dobrga mopeda norca delat. Preberi par postov nazaj zakaj je sploh balanco menjal...
T Objavljeno September 8, 2008 Opozori Objavljeno September 8, 2008 Zdej pa še kramprce gor našraufi pa pejt na kros progo!!Res ne vem zaka je treba iz motorja delat neki kar to ni?????Kup si al enduro al nakeda,ne pa se iz takega dobrga mopeda norca delat. Hm... Ja al pa da si namest Akrapoviča rajš kupim glasbeni stolp :music2: ? Al pa namesto višjega vizirja soncna očala :smoke: Al... A ni faj če si lahko vsak svoj motor prilagodi, meni se nikoli ni bil noben motor všeč serijski, jebiga. Drugač sm pa dans zložu kot je treba in opravil testno vožnjo, je hudo. Malo več poročam ob prvi daljši voznji, za enkrat kaže dobro.
T Objavljeno September 10, 2008 Opozori Objavljeno September 10, 2008 Še malo lepša slika. Je pa hudo dobro, občutek imam boljši pa se zapestje manj trpi. Priporočam. :worship:
billy Objavljeno September 11, 2008 Opozori Objavljeno September 11, 2008 Mnja ka pa vem no;sam sem zamenju balanco z LSL ovo in to na Fazerju,kjer se razen barve in filinga ni glih velik poznalo.... Ne vem zaka še ni noben probu na goldvinga montirat balanco od r1,to bi še rad vidu pol pa lahk fliknem. :eek: :lol:
andrejz Objavljeno September 11, 2008 Opozori Objavljeno September 11, 2008 Mnja ka pa vem no;sam sem zamenju balanco z LSL ovo in to na Fazerju,kjer se razen barve in filinga ni glih velik poznalo....Ne vem zaka še ni noben probu na goldvinga montirat balanco od r1,to bi še rad vidu pol pa lahk fliknem. :eek: :lol: je pa mal razlike med balanco (sploh pri vpetju) pri fazer: in VFR
MarduK Objavljeno September 11, 2008 Opozori Objavljeno September 11, 2008 Mnja ka pa vem no;sam sem zamenju balanco z LSL ovo in to na Fazerju,kjer se razen barve in filinga ni glih velik poznalo....Ne vem zaka še ni noben probu na goldvinga montirat balanco od r1,to bi še rad vidu pol pa lahk fliknem. :eek: :lol: Ja in največji pametnjakoviči so taki, ki še nikol niso vidl superbike kit-a, kaj šele, da bi ga montirali in imeli...Sem ga tudi jaz pred časom zmontiral na cestni motor, pa sem glih tako pokasiral veleumne izjave: kaj boš to, to ni za sem gor, bo ful jeba pr višji hitrosti, blablabla. Dokler se ni šel peljat s tem - pol je blo pa super, pa ful dobr... Si pač moped prilagodiš po svojem okusu in potrebah, logično
Tomyboy Objavljeno September 11, 2008 Opozori Objavljeno September 11, 2008 Še malo lepša slika. Je pa hudo dobro, občutek imam boljši pa se zapestje manj trpi. Priporočam. :worship: A kaj močno piha? Sem isto menjal krmilo na SV-ju pa je pihalo kot pri norcih.Zdaj čakam na touring šipo....
andrejz Objavljeno September 11, 2008 Opozori Objavljeno September 11, 2008 (popravljeno) A kaj močno piha? Sem isto menjal krmilo na SV-ju pa je pihalo kot pri norcih.Zdaj čakam na touring šipo.... Po moje bo moral "T" dat tud turing šipo gor, sa je položaj glave za vsaj 10cm višji... Bo pihalo v glavo... Razen če ni že zadnjič razmišljal o tem, ko je menjal in je tole že povišana...? :slap: Popravljeno September 11, 2008. Popravil andrejz
T Objavljeno September 11, 2008 Opozori Objavljeno September 11, 2008 (popravljeno) Nimam (več) povišane sipe. Stara je dočakala svoj konec v odbijaču Focusa :whistle: , tako da grem danes po novo. Bomo videl, čeprav se mi zdi da z originalnim vizirjem manj piha z balanco kot originalnimi kliponi. Prej sem najbrž dobil sunek direktno v glavo, sedaj pa piha v trup, kjer ni tako moteče... Popravljeno September 11, 2008. Popravil T
No_Body Objavljeno September 13, 2008 Opozori Objavljeno September 13, 2008 Nimam (več) povišane sipe.Stara je dočakala svoj konec v odbijaču Focusa :whistle: , tako da grem danes po novo. Bomo videl, čeprav se mi zdi da z originalnim vizirjem manj piha z balanco kot originalnimi kliponi. Prej sem najbrž dobil sunek direktno v glavo, sedaj pa piha v trup, kjer ni tako moteče... A touring šipa bo Givi ali kaj drugega? Tudi sam moram nekaj namontirat, ker je vizir po vsaki vožnji kot koš za bio odpadke... Tnx :worship:
T Objavljeno September 13, 2008 Opozori Objavljeno September 13, 2008 A touring šipa bo Givi ali kaj drugega? Tudi sam moram nekaj namontirat, ker je vizir po vsaki vožnji kot koš za bio odpadke... Tnx :worship: Mel sem že originalno hondino povišano, ki zelo dobro opravlja svoje delo... Je sicer cenovno malo neugodna (dražja za par €) proti givi ali Mra. Če se ne motim je nekaj malega čez 100€ :unsure:
roadbuster Objavljeno September 19, 2008 Opozori Objavljeno September 19, 2008 Mel sem že originalno hondino povišano, ki zelo dobro opravlja svoje delo...Je sicer cenovno malo neugodna (dražja za par €) proti givi ali Mra. Če se ne motim je nekaj malega čez 100€ :unsure: Dobro izgleda,ja...kolk si reku da pride komplet? Drugače pa sem tudi jaz iskal čimtemnejšo touring šipo...stane te tolk kot MRA,obstajata pa dva modela...http://i4.ebayimg.com/01/i/001/0c/e9/281b_1.JPG To je en od modelov...Sem se pa menil že sti trgovino...ker je iz USA,se pri nas plača davek in carina...108$ je cena s poštnino,če bi rabil še kdo,bi lahko skupaj naročili,pa prihranimo na poštnini kar nekaj $...
roadbuster Objavljeno September 19, 2008 Opozori Objavljeno September 19, 2008 sport touring šipca,ki naj bi bila 3-5'' višja...je treba pogledat na njihovo stran
DAN Objavljeno September 19, 2008 Opozori Objavljeno September 19, 2008 sport touring šipca,ki naj bi bila 3-5'' višja...je treba pogledat na njihovo stran Zero Gravity,ameriška zadeva,preko luže jih imajo zelo radi in jih tudi zelo hvalijo,pri nas je še nisem videl :?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se